Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Незнам но ми е много забавно да споря с вас незнам от къде имате това самочувствие ма ще се сблъскате с реалноста а тя е отпадане от КЕШ и насиране в серия А помнете ми думата ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХХАХАХАХАХАХАХАХАХ малеее тревата много ти замаглява погледа,спри да пушиш майка му стара |
|
|
Guest_CoLoNeL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Официални мачове между Ювентус и Интер - 209:
94 победи за Юве, 51 равни и 64 загуби; вкарали сме 303 гола и сме допуснали 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
ЧУПКА СМЕШКА
-------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Стига писа едно и също във всяка тема...пешлеме!
|
|
|
Guest_CoLoNeL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аре стига аз слагам краи на тоя спор видехте всички кои е по добър за години напред
|
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аре стига аз слагам краи на тоя спор видехте всички кои е по добър за години напред да така е - ИНТЕР! предните 3 и следващите 10,мерси! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Като доста от мачовете ви са подарени от съдиите.Последната ви победа над нас е точно по този начин с гол от засада на Каморанези
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_CoLoNeL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Приятел незнам кои си но ако тръгна да спора ще отнеса БАН аиде бегаи иначе с радост бих разменил неколко думи с теб
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 474 Регистриран: 2-May 08 Потребител No.: 522 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
ЕЙ СМЕШЕН ВИЖ СЕГА ВИЖДАМ , ЧЕ ТИ СЕ Е НАДЪРВИЛА ПИШКАТА СЛЕД ТАЗИ ПОБЕДА НАД ПЕНСИОНЕРИТЕ АМА ПО-ЛЕКО !!!
-------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Приятел незнам кои си но ако тръгна да спора ще отнеса БАН аиде бегаи иначе с радост бих разменил неколко думи с теб Давай спори само, че в специалната ви тема -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Приятел незнам кои си но ако тръгна да спора ще отнеса БАН аиде бегаи иначе с радост бих разменил неколко думи с теб Ми разменяй бе,защо смяташ че отнесеш...защото можеш да пишеш едно и също във всяка тема - ще отнесеш ДА.Мислех че някой истенски Ювентинец е ама то било някво недорасло лапе дето чело някаде титлите и вече е фен на Ювентус и ако някой ще бяга тва си ти.Сам се сети защо,охлюв |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кво му сдухаха капаците
![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
Guest_CoLoNeL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Приятел голям фен на футбола съм и се по рядко аз срещам фенове на некои италиански отбор с които може да размениш някоя дума било то фенове на Милан Юве ИЛИ Интер се повече хора гледат Англия или ония отрепки Барса или Реал
|
|
|
Guest_CoLoNeL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Дори като бехме в серия Б аз пак си купих фанелка и я носех гордо,и наистина много ме обиди с това изказване -лапе
|
|
|
Guest_IL BISCIONE_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Colonel
не е зле да се научиш първо собствената АЗБУКА И ПРАВОПИС и след това да се интересуваш от "италЯнски футбол" |
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
Guest_CoLoNeL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ми незнам дали съм лапенце ма съм 100 пъти по верен фен от теб това те яде нали,просто казвам че се по редко особено в даскалото да се види един фен на истинския футбол а тои е италианския
|
|
|
Guest_CoLoNeL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Лошо е че фиорентина отпадна много рано иска ми се един италиански финал тая година ма едва ли ще стане като гледам формата на отборите
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 474 Регистриран: 2-May 08 Потребител No.: 522 ![]() |
Ми незнам дали съм лапенце ма съм 100 пъти по верен фен от теб това те яде нали,просто казвам че се по редко особено в даскалото да се види един фен на истинския футбол а тои е италианския Искам някой да ме светне какво общо има даскалото на тоя мърсол с мача на Интер срещу Киево ?????? Това , че пишеш за титлите на Юве които ти само си чувал и чел за тях не те прави верен фен , забрави ги тях гледай сега как стоят нещата а те са : http://www.youtube.com/watch?v=JCuyowVWJes |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 11:36 PM |