Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Първенството в Серия "А" стартира в края на август |
Guest_Scofield_* |
May 5 2007, 22:16
Коментар
|
Guests |
Първенството в Серия "А" стартира в края на август
Новото футболно първенство в италианската Серия "А" ще стартира през последния уикенд на август (25-26). Решението бе взето от Изпълнителният комитет към италианската футболна федерация. Причината е футболистите да бъдат в оптимална форма преди решителните квалификации за Евро 2008 срещу отборите на Франция и Литва на 8 и 12 септември. Шефовете на калчото са готови да внесат искане в УЕФА да даде право на носителя на Купата на Италия да участва в Шампионската лига вместо тима, който завърши на 4-о място в крайното класиране. Идеята е да се засили турнира за Купата на Италия, тъй като сега той е тотално загърбван от водещите отбори. |
|
|
May 6 2007, 10:51
Коментар
|
|
Burdisso fan :D Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi |
Това с Купата на Италия няма как да стане, защото не може да има различни критерии за различните държави.
-------------------- |
|
|
Guest_Scofield_* |
May 6 2007, 14:17
Коментар
|
Guests |
Мен пък тва с купата на Италия ми допада
|
|
|
May 6 2007, 20:52
Коментар
|
|
nerazzuro Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER |
на мен също,така ще има по-голяма популярност а и ще набере обороти турнира за купата на италия
|
|
|
May 7 2007, 14:50
Коментар
|
|
Burdisso fan :D Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi |
Тогава купата на УЕФА ще стане квартален турнир.
-------------------- |
|
|
Guest_CoLoNeL_* |
Dec 15 2008, 18:23
Коментар
|
Guests |
Момчета само незнам до къде можете да стигнете сега ще отпаднете от КЕШ на 1/8 финалите както винаги става нали.Нема какво да си говорим Юве си е Юве 27 титли вие колко имате 16 замалко да ни настигнете да знаете аиде и с поздрави
|
|
|
Dec 15 2008, 18:27
Коментар
|
|
Интер до гроб! Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 |
Ми не сме много сме слаби Юве са доста по добри от нас невиждам начин да земем титлата просто с тая игра Юве ли са слаби или Интер ? Не можах да разбера. -------------------- Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_CoLoNeL_* |
Dec 15 2008, 18:30
Коментар
|
Guests |
Момчета знам че ще отнеса БАН ма да знаете имате много хлеб да ядете за да ни стигнете аз съм фен на италианския футбол дано напраите нещо в КЕШ ма незнам
|
|
|
Guest_CoLoNeL_* |
Dec 15 2008, 18:31
Коментар
|
Guests |
Поздрави за саита добре е напрвен
|
|
|
Dec 15 2008, 18:33
Коментар
|
|
Интер до гроб! Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 |
Момчета знам че ще отнеса БАН ма да знаете имате много хлеб да ядете за да ни стигнете аз съм фен на италианския футбол дано напраите нещо в КЕШ ма незнам Бан няма да отнесеш, ако се държиш човешки.Не сме като вас, ако видите чужд и директно бан.Само, че не избързвай с това, че вие ще сте шампиони, защото видя, че в директния ни мач Жозе скри топката на раниери, а именно той ви е най-големия враг в момента. -------------------- Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Ultras_* |
Dec 15 2008, 18:39
Коментар
|
Guests |
Colonel,aко смяташ,че ще станете Шампиони тая година нз пич ама много си сбъркал,сори.Аз мога да заложа много крупна сума(ако имах хахаха),че просто тая година много ще ни дишате прахта.Заблуден си останал след победата над един пенсионерски отбор - без Кака и Гатузо.
|
|
|
Dec 15 2008, 18:46
Коментар
|
|
И Colonel, ако ще пишеш само за Юве тука имате си специална тема в Serie A.Пиши там.
-------------------- Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_CoLoNeL_* |
Dec 15 2008, 18:51
Коментар
|
Guests |
Няма проблем ще пиша там но нали сравнявме 2-та отбора.За мача ви с Киево чесно да ви кажа добре че беше Ибра иначе незнам та Киево ви набута 2гола изводите може да си ги праите сами за титла е рано да се говори
|
|
|
Dec 15 2008, 18:52
Коментар
|
|
НА ДЕДО ТИ БАЩАТА Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 |
Куф беше тоя индивид Обуркал си рейса пич
-------------------- ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
Dec 15 2008, 19:14
Коментар
|
|
НА ДЕДО ТИ БАЩАТА Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 |
Тука според мен има фенове на ИНТЕР сигурно от 20 години така че не се излагай !!!
-------------------- ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
Guest_CoLoNeL_* |
Dec 15 2008, 19:29
Коментар
|
Guests |
Пич на 17 години съм има време да направя 20г даже и повече.За мача гледах 2-рото полувреме само добре играхте ма гола на Киево беше страшвн направо тогава си помислих че може да стане некоя изненада но какво да се праи Ибра е доста добър заслужена побена с оглед показаното
|
|
|
Dec 15 2008, 19:46
Коментар
|
|
Говоря фенове ,които от 20 години са фенове на ИНТЕР а не че са на 20 !!!
|
|
Dec 15 2008, 19:48
Коментар
|
|
Интер Фен Група: Members Коментари: 474 Регистриран: 2-May 08 Потребител No.: 522 |
Пич на 17 години съм има време да направя 20г даже и повече.За мача гледах 2-рото полувреме само добре играхте ма гола на Киево беше страшвн направо тогава си помислих че може да стане некоя изненада но какво да се праи Ибра е доста добър заслужена побена с оглед показаното Ами ти като си на 17 за кво говориш за титлите на Ювентус ??? Те като са ги взели теб те е нямало на тоя свят , вече ми писна като ги лумкаме Ювето и Милан и само за титлите си говорят .... живейте си в миналото щом искате тъй като настоящето не е много приятно за вас |
|
|
Guest_CoLoNeL_* |
Dec 15 2008, 20:23
Коментар
|
Guests |
Незнам но ми е много забавно да споря с вас незнам от къде имате това самочувствие ма ще се сблъскате с реалноста а тя е отпадане от КЕШ и насиране в серия А помнете ми думата
|
|
|
Dec 15 2008, 20:25
Коментар
|
|
Незнам но ми е много забавно да споря с вас незнам от къде имате това самочувствие ма ще се сблъскате с реалноста а тя е отпадане от КЕШ и насиране в серия А помнете ми думата МОЛЯ ТЕ МЛЪКНИ С ТВОИТЕ ГЛУПОСТИ ,ЧЕ СЕ КРЕПИТЕ НА ЕДИН ДЕДКА НА ИМЕ ДЕЛ ПУТКЕРО -------------------- ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
Олекотена версия | Час: 21st December 2024 - 02:55 PM |