IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

5 страници V  « < 3 4 5  
Closed TopicStart new topic
> ФИНАЛ
Guest_Rayno_ACM_*
коментар Jun 7 2007, 10:53
Коментар #81

Guests

Цитат(berti neroblue @ Jun 6 2007, 08:45 PM) [snapback]16368[/snapback]
Пичове и ти, Райно,

Добре е да ставаме свидетели на будната ви (по-специално на Райно) миланистка съвест. Така, Райно баце,аз мога да и в 333 реда да ти отговарям, но като дразнител не си много достоен, а и многословието е присъщо на една категория хора, които няма да назова (не може да не се сетиш). Не твърдя, че съм компетентен по спортно-техническите въпроси, но резултатът от твоето компетентно мнение в писмена форма (нейде по-горе) предизвиква по-скоро снизходителни усмивки и дружеско съчувствие. Сега по-сериозно- за да не ме обвиниш в лекомислено подхождане към проблема с предсезонната ви подготовка (като пряко свързана с калчополи), желая да те запитам- кога разбрахте вие за скандала изобщо, кога разбрахте, че и вие сте замесени и как, по-дяволите, очаквахте да се развие всичко, така че да не ви се развали цялостната лятна програма. Ако не се лъжа, присъдата беше ВИНОВНИ. Надявам се въпросите ми да са кратки и ясни, възползвай се от свободата да ми отговориш надълго и широко (все пак до 333 символа, ако обичаш).

По другият въпрос- как пък реши, че се сравняваме с вас. Обикновено е точно обратното, вие сравнявате успехите си нашите не- такива, афиширате го постоянно- тифозите ви, понякога футболистите и ръководството.Съвсем нормално е,но недей да ни обвиняваш в нещо, което просто не е истина,\ама никак! Ако пък погледнем от друга страна, не е ли нормално да се 'равняваш' по по-успелите. Вие нали сте по-успели и успяващи!?! По-скоро би трябвало да се ласкаете и гордеете ако наистина така стояха нещата,тъй де, Каляри ли да са ни 'модел на подражание'? (последното изцяло в кавички и с многоточие- нека силата на творческата интерпретация бъде с мисълта ви.... )
...

Ето и моя отговор. (Стана ебахти офтопика, ама какво да правим, че затворихте нашата тема... tongue.gif )
Да, скандала избухна още през Април 2006, преди края на сезона, преди Световното и т.н. В началото уж беше само срещу Юфе, но след месец замесиха и нас. dry.gif Ръководството ни знаеше за риска да бъдем наказани, но до последно се надяваше да бъдем оправдани (Колкото и да ви е смешно, ние все още сме убедени, че сме невинни...). Но дори и да не беше така, как си го представяш ръководството да има едно наум? blink.gif Все пак имаше световно, да си изтеглим играчите от скуадрата, че да почнем подготовка ли?... blink.gif Плюс това, ние разбрахме за предвалителния кръг точно 2 седмици преди него (според първоначалната присъда изобщо не трябваше да играем в турнирите...). Как да стане този номер с по-ранно започване на подготовката?!?! blink.gif dry.gif

А пък със това, че ние сме се сравнявали с вас... blink.gif laugh.gif Направо изби рибата!!! laugh.gif На какво да се сравняваме с вас, на броя на титлите ви ли, на броя на европейските трофеи ли, на репутацията ли ви, на качеството на играта ви... laugh.gif По всичко изоставате от нас и затова ви е яд. А, виж, ние не сме печелили купата на УЕФА (последния голям европейски трофей, дето сте печелили), това е повод за завиждане... tongue.gif

Колкото за дължината на постовете. Ами имай предвид, че не вися тук всеки ден и не мога да отговарям поотделно на всички ви, така че се натрупва материал... biggrin.gif Но го правя най-вече заради интелектуално ви ниво, понеже повечето от вас не са способни да четат между редовете и се налага надълго и широко да обяснявам, че белким схванете каква е идеята... tongue.gif biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_Inzaghi_*
коментар Jun 7 2007, 13:38
Коментар #82

Guests

Цитат
Ей тука изръси най-голямата глупост.Току що каза , че Морати не обича Интер.
1-во...кръвта на фамилия Морати е синьо-черна
2-ро...Масимо Морати е дал толкова много пари за Интер (би ли ги дал за нещо което не обича)
3-то..Ако не обичаше Интер нямаше да има играчите за свои синове.
4-то..Не напразно "леко" цинично изрази радоста си след победата над вас (2:1).Човек , който не обича Интер няма да се ядосва и да милее за клуба.
5-то..За мен Морати е иконата на Интер и това , че не обича Интер е най-смешното нещо което някога съм чувал.
6-то..След толкова неуспехи той продължи да вярва в отбора и в крайна сметка беше възнаграден
7-мо..Морати освен президент , е и върл фен на Интер.
8-мо..Няма човек , който е дал толкова много на Интер.
О, къде го прочете това? В някоя приказка? Морати може да каже, че ще става футболист на Интер от невероятната си любов към отбора. Нямаш един свестен аргумент. Донесъл ли ви е някакви успехи? Ако му се кефите, защото в официалния сайт са ви излъгали, че кръвта му е синьо-черна, че има футболистите за свои синове и т.н., то по-добре се хванете са ръчичка и изиграйте някаква драма. Това е футбол. Освен страст и обич, трябват и успехи. Щом не може да ви донесе нищо сериозно, що за неудачник е? Поливината ти аргументи за Морати са свързани с някакви неща, които бил казал. Мойте аргументи за Берулскони ще са свързани с това, какво е направил за Милан. Само си прави сметката.

Цитат
1 титла са ни "подарили".Но се оказа ,че ни принадлежи.След като ве уличиха в корупция е нормално титлата да се присъди на нас.Отборът ми е чист , до доказване на противното

Абе разбира се. Много яка титла. Сега е момента да кажеш, че ви завиждаме за нея. А това "принадлежи" някак не се вписва в картинката при положение, че имахте към 10 загуби и 6-7 равенства. Но това е Интер. Щом е титла, нека се радват. Не се знае дали ще има нова. biggrin.gif

Цитат

1 това за какво е виновен милан не е от значение отбора беше обвинен и признат за виновен в корупция при това положение компромисът на уефа си беше чисто нагъзване към онзи грозния който ви стой на чело на клуба
Хаха, какво общо има между Берлускони и УЕФА?! Абе вие май верно взимате уроци от Морати и Манчини. Няма кой друг да ви учи на такива глупости. По-добре да кажеш, че сме купили 60 мача, отколкото това. Официално, "най-глупаво мнение на потребител" към момента.

Цитат
Кратко включване от моя страна- балансът между нашите два отбора последните точно 10 години никак не е във ваша полза, провери статистиката и се увери сам! Аз откакто гледам дербито имаше два мача, в които ни надиграхте- 0:6 и 4:2 (обратът 3:2 нямах физическа възможност да гледам). Всички други бяха абсолютно равностойни (някои даже скучни), победните голове дали са случайни или не няма да коментирам, изпуснатите голови възможности също.

За какво ми говориш? Кой ви пита как сте играли? Важното е, че сме ви били. Под баланс се подразбира брой победи, а не дали сме ви надиграли или не. И понеже не ме мързи - обратът 3:2 си беше душевен оргазъм за нас. Вкарахте ни 2 смешни гола, защото нашите по-скоро излезнаха да ви се подиграват, отколкото да играят. Милан заиграха на 40-50 % от възможностите си и ви биха, при което един закоравел ваш фен (Борис Касабов) призна величието ни въпреки горчивината. И като стана въпрос за Касабов, при коментара си за мача от есента (3:4), той многократно заяви, че отдавна не се бе случвало Интер да бие Милан с добра игра.
През 2004/2005 и 2002/2003 пък не ни вкарахте гол, което е още по-тъжно и абсурдно от това, да допуснеш 6 такива (общо 10 в конкретния сезон).

Проверих статистиката:

Цитат
236. 13.4.1997 Интер - Милан 3:1

237. 22.11.1997 Интер - Милан 2:2

238. 08.1.1998 Милан - Интер 5:0

239. 21.1.1998 Интер - Милан 1:0

240. 22.3.1998 Милан - Интер 0:3

241. 08.11.1998 Милан - Интер 2:2

242. 13.3.1999 Интер - Милан 2:2

243. 23.10.1999 Интер - Милан 1:2

244. 12.1.2000 Милан - Интер 2:3

245. 27.1.2000 Интер - Милан 1:1

246. 05.3.2000 Милан - Интер 1:2

247. 07.1.2001 Милан - Интер 2:2

248. 11.5.2001 Интер - Милан 0:6

249. 21.10.2001 Интер - Милан 2:4

250. 03.3.2002 Милан - Интер 0:1

251. 01.9.2002 Милан - Интер 1:0

252. 23.11.2002 Милан - Интер 1:0

253. 12.4.2003 Интер - Милан 0:1

254. 07.5.2003 Милан - Интер 0:0

255. 13.5.2003 Интер - Милан 1:1

256. 05.10.2003 Интер - Милан 1:3

257. 21.2.2004 Милан - Интер 3:2

258. 24.10.2004 Милан - Интер 0:0

259. 27.2.2005 Интер - Милан 0:1

260. 06.4.2005 Милан - Интер 2:0

261. 12.4.2005 Интер - Милан 0:3

262. 11.12.2005 Интер - Милан 3:2

263. 14.4.2006 Милан - Интер 1:0

264. 28.10.2006 Милан - Интер 3:4

265. 11.03.2007 Интер - Милан 2:1

13:9 за Милан. biggrin.gif

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Jun 7 2007, 16:56
Коментар #83

Guests

Цитат
О, къде го прочете това? В някоя приказка? Морати може да каже, че ще става футболист на Интер от невероятната си любов към отбора. Нямаш един свестен аргумент. Донесъл ли ви е някакви успехи? Ако му се кефите, защото в официалния сайт са ви излъгали, че кръвта му е синьо-черна, че има футболистите за свои синове и т.н., то по-добре се хванете са ръчичка и изиграйте някаква драма. Това е футбол. Освен страст и обич, трябват и успехи. Щом не може да ви донесе нищо сериозно, що за неудачник е? Поливината ти аргументи за Морати са свързани с някакви неща, които бил казал. Мойте аргументи за Берулскони ще са свързани с това, какво е направил за Милан. Само си прави сметката

Е, ти какво искаш...Морати да влезе на терена и всеки мач да вкарва по 5 гола ли...неговата работа е съвсем друга.Видяхме вашият собственик как ви докара успехите (с измама)
Леле пич ,чак не искам да ти отговарям.То тва твойто е просто безумие.Аз приключвам , че това ми дойде малко в повече.То да кажеш , че Морати не обича Интер е все едно да кажеш , че Сектор Г не обича ЦСКА или Сектор Б Левски.За пореден път се убеждавам , че вие миланистите нямате ни най-малка представа за Интер.
Спирам да водя този спор , защото ми писна да чета пълни глупости от ваша страна!!!

+Quote Post
Guest_Inzaghi_*
коментар Jun 7 2007, 17:01
Коментар #84

Guests

Сега пък успехите ни били с измама. laugh.gif Братле, ти чувал ли си за Милан от края на 80-е и началото на 90-е? За ерата Саки? Мачкане наред.

Ама хубаво, не разбирам, защо все нещо ви е виновно на вас. Не намерихте ли някакво самочувствие след 2-е "титли"? laugh.gif

+Quote Post
berti neroblue
коментар Jun 7 2007, 17:09
Коментар #85

Интер Фен

Група: Members

Коментари: 423
Регистриран: 25-October 06
Потребител No.: 142
Любим Играч: Il Capitano

Inzaghi, баце, и ти взе май да се вълнуваш повече от необходимото. Първо ми говориш за Серия А и балансът ни там, после слагаш и двете т.нар Евродербита, след малко ще сложиш и срещите между юношеските формации. Та преди да пишете нещо, четете първо какво сте казали преди това, бе хора, че май се лутате между 'аргументирани' спорове и емоционално обременени ала-бала-ници. Не знам защо си позволяваш да оценяваш кой в последната минута вкарва късметлийски гол, а след това, видиш ли- нямало значение как вие сте играли,важното,че сте ни били. Аре малко да влезете в час, ако обичате!

--------------------

"Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby

juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit !

+Quote Post
Guest_Inzaghi_*
коментар Jun 7 2007, 17:35
Коментар #86

Guests

Къде съм казал, че става въпрос за Серия А? Я пак прочети какво ми е изречението?

Цитат(Inzaghi)
имаме положителна статистика срещу вас в последните 10 години, и че сте се превърнали в неудачници, не само в преките сблъсъци срещу градския съперник, но и на Серия А като цяло

Дори и да ставаше въпрос само за Серия А: 13-2 = 11 11>9 rolleyes.gif

Цитат
Не знам защо си позволяваш да оценяваш кой в последната минута вкарва късметлийски гол, а след това, видиш ли- нямало значение как вие сте играли,важното,че сте ни били. Аре малко да влезете в час, ако обичате!

Аз съв в час, ти излизаш от него, май. biggrin.gif

1) Единствената причина да ви върна към този мач (3:2) беше с цел да видя дали поне ще си признаете, че успеха беше незаслужен.

2) Най-смешната дуспа свирена някога бе тази срещу Адриано за 1:0. Спомням си, че на всичкото отгоре, гола на Мартинс за 2:1 също бе спорен поради съмнения за засада. За 3-я гол никога нищо не съм казвал. Беше редовен, беше и след наша грешка.

Повярвай, тоя мач не сме го коментирали (феновете на Милан) изобщо. Бихме ви през есента и то в някакъв уникален момент, между мачовете с Лион и БарЦелона от ШЛ.

Аргументи си имаме за всичко. Що слагаш думата в кавички, като до сега нищо не може да отречете, както трябва? Както и да е, мога да ти гарантирам, че съм тук, за да се забавлявам и най-малко ще ме хване яд на нещо, свързано с Интер, 2 седмици след като сме спечелили ШЛ.

P.S. - Да сравняваш младежките формации с мач от ШЛ.... много е интеристко. biggrin.gif

+Quote Post
Guest_freak-man_*
коментар Jun 7 2007, 19:44
Коментар #87

Guests

Абе индзаги ти да не си изтъркаш клавиатурата от толко простотии дето изписа ? Фани излезни малко от нашия форум, па земи попиши у вашия... после мое да излезнеш и навънка да видиш че освен компютъра има и други интересни работи, като например хора, момичета, дискотеки и такива ти ми работи wink.gif

+Quote Post
Guest_Inzaghi_*
коментар Jun 7 2007, 19:47
Коментар #88

Guests

Пиша си в нашия, бъди спокоен. Излизам навънка, бъди спокоен. Не ме болят пръстите, бъди спокоен. laugh.gif

+Quote Post
SvetJlio
коментар Jun 7 2007, 20:48
Коментар #89

Интер до гроб!

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

Нещо ме съмняваш толкова много обич към тоя педал Берлускони ??

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
THE_GAME
коментар Jun 8 2007, 14:41
Коментар #90

`GEO`

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,818
Регистриран: 11-May 06
Потребител No.: 11

Offtopics, offtopics, offtopics... Другари - миланисти, дошли тук с неразбираемата поне за мен цел да доказвате нещо си на някой от нас, ако нямате какво да кажете по конкретните теми във форума, се въздържайте от коментари и евтини провокацийки, защото ще се наложи да прибегнем до максимата: "Бан след бан и ще изгоним цялата миланистка сган."

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
jonnie
коментар Jun 8 2007, 17:35
Коментар #91

Burdisso fan :D

Коментари: 5,300
Регистриран: 21-November 06
Град: София
Потребител No.: 169
Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi

Цитат(THE_GAME @ Jun 8 2007, 03:41 PM) [snapback]16477[/snapback]
... ще се наложи да прибегнем до максимата: "Бан след бан и ще изгоним цялата миланистка сган."

Най - после. tongue.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Jun 19 2007, 20:32
Коментар #92

Guests

szyd-milan.gif szyd-milan.gif szyd-milan.gif szyd-milan.gif szyd-milan.gif szyd-milan.gif

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Aug 13 2007, 19:30
Коментар #93

Със синьо-черно сърце

Коментари: 2,970
Регистриран: 13-August 07
Град: Пловдив
Потребител No.: 394

Скъпи фенове на мУлан,вместо да се хвалите колко по-велики сте се замислете какво щеше да стане ако Берлускони не си беше бръкнал в джоба за да остане мУлан в серия А,ами не стига това ами и в Шампионската Лига ви пуснаха.За какво изобщо става въпрос?Да не говорим как се класирахте за финала през 2003-с гол на "чужд терен" laugh.gif Пълен смях сте laugh.gif szyd-milan.gif hammer.gif

+Quote Post
Guest_Il Diavolo_*
коментар Aug 14 2007, 17:13
Коментар #94

Guests

Цитат(AdrIan0_LeiTe_RiBEir0 @ Aug 13 2007, 08:30 PM) [snapback]21403[/snapback]
Скъпи фенове на Милан,вместо да се хвалите колко по-велики сте се замислете какво щеше да стане ако Берлускони не си беше бръкнал в джоба за да остане Милан в серия А,ами не стига това ами и в Шампионската Лига ви пуснаха.За какво изобщо става въпрос?Да не говорим как се класирахте за финала през 2003-с гол на "чужд терен" laugh.gif Пълен смях сте

Леле леле.Поредният недъг.За какви джобове за какви 5 лева ми говоришл.Ти да не водиш финансовите отчети на Берлускони,че да знаеш подобни тайни laugh.gif laugh.gif laugh.gif .Милан беше улечен и наказан с отнемане на на 40 точки от сезон 2005-2006 като започне от клалификации участието си в ШЛ и стартиране на сезон 2006-2007 с пасив от 8 точки.Милан понесе своето наказание както и Ювентус.Друг е въпросът в какво точно бяхме улечени.
И е малко смешно да говориш как сме се класирали на финал за ШЛ след като отборът ви не е стъпвал на финален мач на европейско клубно първенство от половин век.
rolleyes.gif hooray.gif sadomaso.gif

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Aug 14 2007, 18:32
Коментар #95

Guests

Цитат(Il Diavolo @ Aug 14 2007, 04:13 PM) [snapback]21484[/snapback]
Леле леле.Поредният недъг.За какви джобове за какви 5 лева ми говоришл.Ти да не водиш финансовите отчети на Берлускони,че да знаеш подобни тайни laugh.gif laugh.gif laugh.gif .Милан беше улечен и наказан с отнемане на на 40 точки от сезон 2005-2006 като започне от клалификации участието си в ШЛ и стартиране на сезон 2006-2007 с пасив от 8 точки.Милан понесе своето наказание както и Ювентус.Друг е въпросът в какво точно бяхме улечени.
И е малко смешно да говориш как сме се класирали на финал за ШЛ след като отборът ви не е стъпвал на финален мач на европейско клубно първенство от половин век.

Нека бъдем точни 9 години wink.gif

+Quote Post
Guest_freak-man_*
коментар Aug 15 2007, 09:52
Коментар #96

Guests

Цитат(Il Diavolo @ Aug 14 2007, 06:13 PM) [snapback]21484[/snapback]

Ти ако ше пишеш тука имай малко повече уважание към отбора НИ, колко и да не ти се иска, уважавай го малко, щото ти си дошъл да пишеш в НАШИЯ форум с НАС и предполагам на никой от НАС не му се четат твойте определения за НАШИЯ отбор и твойте заяждание и изтъквания на ТВОЯ отбор ! Във вашия си форум ни хулете и правете каквото искате, но тука ти предлагам малко да се съобразяваш, сеш ли се wink.gif

+Quote Post
Guest_Il Diavolo_*
коментар Aug 15 2007, 10:42
Коментар #97

Guests

Цитат(freak-man @ Aug 15 2007, 10:52 AM) [snapback]21500[/snapback]
Ти ако ше пишеш тука имай малко повече уважание към отбора НИ, колко и да не ти се иска, уважавай го малко, щото ти си дошъл да пишеш в НАШИЯ форум с НАС и предполагам на никой от НАС не му се четат твойте определения за НАШИЯ отбор и твойте заяждание и изтъквания на ТВОЯ отбор ! Във вашия си форум ни хулете и правете каквото искате, но тука ти предлагам малко да се съобразяваш, сеш ли се wink.gif

Не мога да разбера къде не съм проявил уважение към отбора ви.Не си спомням до сега да съм нахулел Интер с нещо или да съм наричал отбора ви по други начини.
Прочел съм внимателно правилата на форума и не си спомням случай, в който да съм нарушил някое от тях.Мисля, че достатъчно се съобразявам.
Всичко, което съм написал съм го потвърдил с факти.Това, че ти не можеш да защитиш твоя отбор по същия начин си е твой проблем.
До колкото знам форумите служат за обменяне на информация в широк кръг,за общуване,за водене на дискусии и спорове.Ако мислиш,че нещо написано от мен не е правилно или някъде съм сбъркал ами опровергай ме!

+Quote Post
Guest_freak-man_*
коментар Aug 15 2007, 11:11
Коментар #98

Guests

Цитат(Il Diavolo @ Aug 14 2007, 06:13 PM) [snapback]21484[/snapback]
Леле леле.Поредният недъг.

rolleyes.gif Не че нещо съм се обидил или засегнал, ама ти нито знаеш човека какъв е и другите какви са, та да използваш такива изрази, шото мене най-учтиво ме помилиха да не ви обиждам повече и както виждаш го правим, аре осъзнай се и ти малко и разбери че слабо ни интересува твоя отбор.

+Quote Post
Guest_Il Diavolo_*
коментар Aug 15 2007, 11:48
Коментар #99

Guests

Цитат(freak-man @ Aug 15 2007, 12:11 PM) [snapback]21507[/snapback]
rolleyes.gif Не че нещо съм се обидил или засегнал, ама ти нито знаеш човека какъв е и другите какви са, та да използваш такива изрази

За този израз,който съм използвал искам да се извиня на човека и дано не съм го обидил.

+Quote Post
Faustico
коментар Aug 16 2007, 03:24
Коментар #100

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Темата е изчерпана от тук нататък могат да станат само провокации в нея.. занапред не искам да виждам подобни неща като квалификацията "поредния недъг.."

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post

5 страници V  « < 3 4 5
Closed TopicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 3rd July 2025 - 04:24 AM
Buy sports equipment online