IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

5 страници V  « < 2 3 4 5 >  
Closed TopicStart new topic
> ФИНАЛ
Guest_freak-man_*
коментар Jun 4 2007, 19:00
Коментар #61

Guests

И как па прецени че е приключил ? Аз па казвам че не сте велики ! И кво прайме са ?
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_Il Diavolo_*
коментар Jun 4 2007, 19:34
Коментар #62

Guests

Цитат(freak-man @ Jun 4 2007, 08:00 PM) [snapback]16114[/snapback]
И как па прецени че е приключил ? Аз па казвам че не сте велики ! И кво прайме са ?

Нали знаеш.Щом фактите говорят и боговете мълчат. tongue.gif

+Quote Post
Guest_Rayno_ACM_*
коментар Jun 4 2007, 20:42
Коментар #63

Guests

Здравейте, как е хавата? Гледам, тука може да се пише за Милан. Хаха, умрех си от смях като разбрах, че сте премахнали раздела, дето се пишеше преди. Странно съвпадение, че това е станало след финала в ШЛ laugh.gif
Та приятно ми е да забележа, че не сте ме забравили... laugh.gif cool.gif Поласкан съм. tongue.gif

Цитат(berti neroblue @ May 29 2007, 09:00 PM) [snapback]15497[/snapback]
... За провалената ви предсезонна подготовка вече чухме трогателните обяснения на Райно, на мен лично ми звучат напълно неадекватно педвид развитието на скандала, то човек трябва малко да се позамисли...
...В заключение бих искал да задам един въпрос на теб и Райно- каква е целта на вашето присъствие тук (без да имам мисълта да ви гоня и т.н.т). Нещо да обсъждаме заедно ли искате или да се дразните с нас- ако е второто то незнайно защо Райно търси аргументи, така и не ни отговори пичът. Малко ми приличате на амбулантни търговци, дето се опитват да пробутат един продукт- милан, на грешното място и на грешните хора.

Та да отговоря на усилията ти да напишеш нещо по-дълго от 2-3 реда. Първо поздравляния, преди на това беше способен само Scofield. За първото твърдение няма да си губя времето да те убеждавам в нещо, няма смисъл, очевидно си некомпетентен на тая тема. Относно въпроса. Аз в предната тема бях обяснил защо се рег-нах тук: директно след мача ви със Рома. Нали искате честност? wink.gif Няма друг отбор така да се изложи във най-важния мач да се издънят пред най-верните си фенове като кифладжии. laugh.gif Дойдох да се позабавлявам така, както вие сте се забавлявали през 2005-та след Истанбул. А след това се подразних от глупостите, дето бяхте писали за нас и се пробвах да поразсея някои заблуди, с най-доброжелателни намерения го направих... tongue.gif biggrin.gif

Сега малко по-сериозно.
Колкото до това какво е ставало след дербито през 1997ма, вашите пък съвсем скоро (миналата година) посрещнаха "любимците" си по много интересен начин на летището след мача с Виляреал. Така че не ми е ясно с какво толкова се гордеете... huh.gif
Чудно ми е от къде си мислите, че ние ви завиждаме за титлата. huh.gif Интер ако не винаги, то поне в последните 20 години непрестанно се сравнява с Милан, непрекъснато вашите търсят конфронтация. Ние просто се защитаваме. Какво сме виновни, че Интер не знаят как да използват потенцияла си от играчи? Че не знаят как да изградят добър колектив от звездите си? Че Морати сменяше треньорите като носни кърпички... Там е работата, че вие ни завиждате, и затова е тая голяма радост, че най-после сте шампиони, най-после над нас. Обаче май май пак не се получи след нашия успех в ШЛ, а? И какво толкова се чудите на постъпките на Рино и на Амбро. Вашите не спряха да правят коментари за нас и да твърдят, че ще са за Ливърпул (т.е. срещу нас). Е какво очаквате тогава? Да издигнат плакати "Форца Интер" ли? huh.gif

Гледам, някои от вас серизно летят из небесата, говорят не за една, ами за две (!!!) последователни КЕШ... blink.gif То тъй ако ставаше... laugh.gif Нали сте чували приказката за тигана и рибата... wink.gif
Много ми е интересно способен ли е интер да се бори едновременно на два фронта, както го правехме ние в последните години... Много се съмнявам, ще доживеем, ще видим...

Само мога да ви кажа, че догодина в Серия А ще е много по-различно. Няма как да изкупите всички достъпни звезди. Ние ще си направим селекцията, ще си направим подготовката и догодина ще видим кой кум, кой сват... wink.gif
Гледам, кефите се на някакви колажи със Милан, а тогава какво ще кажете за това tongue.gif

+Quote Post
Guest_freak-man_*
коментар Jun 4 2007, 21:32
Коментар #64

Guests

Ей заеби как па всеки път все вие си седите кротко и си траете, ние ви нападаме, обиждаме и т.н. Се вие сте жертвите unsure.gif ...нищо така ме кефите като се опитвате да се отбранявате smile.gif А и гледам че се имате за много умни, възпитани и други ми ти такива работи, били сме некомпетентни... ебало си е майката такива надути смешници много ме кефат с техното самочуствие без покритие wink.gif А и кога сме казали че ни завиждате за титлата ? И не мога да разберем що си мислите че ние ви завиждаме за ваща късметлииска и калитраска КЕШ ? И айде как викаш ше си мериме пишките пак другия сезон, само и тогава да не ревете, че немате подготовка и таки глупости !

А много ли ти е смешно че махнаха душевната кофа ? Еми във вашия форум па никога не е имало ! Кефете си се там на ваще си мнения и си мислете че сте перфектни, сигурно ви е яко да живеете в заблуда wink.gif А на мене много смешно ми става като видим кой е единият от админите ви smile.gif и как се кланяте на един психично нестабилен човек. cool.gif

+Quote Post
SvetJlio
коментар Jun 4 2007, 21:32
Коментар #65

Интер до гроб!

Група: Members

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

Душевната кофа беше махната преди вашия мач защотото взехме да се псуваме.. така че не се напъвай много ,че да не стане белята.Как така ние ви завиждаме а вие идвате тук да пишете ? Аз също съм поласкан ,че написа 29 реда с глупости и ние се повеселихме с теб ! wink.gif

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Jun 4 2007, 21:58
Коментар #66

Guests

Цитат
Здравейте, как е хавата? Гледам, тука може да се пише за Милан. Хаха, умрех си от смях като разбрах, че сте премахнали раздела, дето се пишеше преди. Странно съвпадение, че това е станало след финала в ШЛ
Та приятно ми е да забележа, че не сте ме забравили... Поласкан съм.

Алерт премахна секцията "душевна кофа" понеделника , т.е 2 дена преди мачът ви с Ливърпул.Причината поради която беше махната секцията не бяхте вие , а феновете на Юве.Те плъзнаха като хлебарки , и започнаха да си избиват комплексите.Интересното беше , че не говореха за Юве , а против Интер.Също така не спазваха и добрия тон на общуване (който за жалост и аз в някои моменти не спазвам tongue.gif )Аз лично нямам нищо против "душевната кофа" , но щом другите са решили така , съм длъжен да се съглася.Колкото и странно да звучи предпочитам да си общувам с разбиращи от футбол фенове на Милан , отколкото с Ювентинци , които живеят в някакакъв собствен свят.

+Quote Post
Guest_Inzaghi_*
коментар Jun 4 2007, 22:07
Коментар #67

Guests

Цитат
А и кога сме казали че ни завиждате за титлата ? И не мога да разберем що си мислите че ние ви завиждаме за ваща късметлииска и калитраска КЕШ ?

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Последно, завиждаш ли или просто титлата ни е късметлииска и калитарска? laugh.gif

+Quote Post
Guest_freak-man_*
коментар Jun 4 2007, 22:47
Коментар #68

Guests

Не, просто ме боли фарО за вас wink.gif

+Quote Post
jonnie
коментар Jun 5 2007, 17:07
Коментар #69

Burdisso fan :D

Коментари: 5,300
Регистриран: 21-November 06
Град: София
Потребител No.: 169
Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi

Цитат(freak-man @ Jun 4 2007, 11:47 PM) [snapback]16133[/snapback]
Не, просто ме боли фарО за вас wink.gif

Мен също. Важното е да ви мачкаме където ви сварим, пък ако искате вземете и Междугалактическата купа.

--------------------

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Jun 5 2007, 17:34
Коментар #70

Guests

Цитат(jonnie @ Jun 5 2007, 04:07 PM) [snapback]16226[/snapback]
Мен също. Важното е да ви мачкаме където ви сварим, пък ако искате вземете и Междугалактическата купа.

Тя е запазена за Реал Мадрид laugh.gif laugh.gif laugh.gif

+Quote Post
jonnie
коментар Jun 5 2007, 17:57
Коментар #71

Burdisso fan :D

Коментари: 5,300
Регистриран: 21-November 06
Град: София
Потребител No.: 169
Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi

Цитат(Scofield @ Jun 5 2007, 06:34 PM) [snapback]16251[/snapback]
Тя е запазена за Реал Мадрид laugh.gif laugh.gif laugh.gif

А бе гледам ги Реал, отдавна не я печелят и си викам може пък мУлан да я поискат. tongue.gif

--------------------

+Quote Post
Faustico
коментар Jun 6 2007, 01:25
Коментар #72

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Цитат(Inzaghi @ Jun 4 2007, 08:07 PM) [snapback]16132[/snapback]
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Последно, завиждаш ли или просто титлата ни е късметлииска и калитарска? laugh.gif

а не е ли?
1. за късмет може да се счете че изобщо играхте в турнира след като бяхте уличени в корупция
2. играхте в група в която и левски щеше да достигне до 1/8 финал
3. със селтик пак се измъкнахте на косъм
4. финала доколкото помня бяхте тотално надиграни

това че титлата ви е късмтелииска не я обезценява.. такава беше и на юнайтед ето след 7 години това няма никакво значение не но може да се отрече че отново извадихте адския късмет..

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Guest_Il Diavolo_*
коментар Jun 6 2007, 16:31
Коментар #73

Guests

Цитат(Faustico @ Jun 6 2007, 02:25 AM) [snapback]16330[/snapback]
а не е ли?
1. за късмет може да се счете че изобщо играхте в турнира след като бяхте уличени в корупция
2. играхте в група в която и левски щеше да достигне до 1/8 финал
3. със селтик пак се измъкнахте на косъм
4. финала доколкото помня бяхте тотално надиграни

това че титлата ви е късмтелииска не я обезценява.. такава беше и на юнайтед ето след 7 години това няма никакво значение не но може да се отрече че отново извадихте адския късмет..

1.Без да знаеш как стоят точно нещата и докъде е замесен Милан в този скандал не можеш да си правиш изводите къде не е трябвало да играеме.
2.И да бяхме играли в която и да е била друга група без проблем щяхме да продължим напред.Да си спомняш някога Милан да е отпадал от турнира още в груповата фаза?
3.Явно не си гледал мача със Селтик щом казваш ,че сме се измъкнали на косъм.Бяха тотално надиграни, като те не създадоха нито едно чисто голово положение.След прекрасна контраатака Амброзини подаде на Кака,той мина цялата им защита и си отбеляза гола.
4.Двубоят беше напълно равностоен.Може да изгледаш още въднъж финала и ще се убедиш.

Странно защо не споменаваш нищо за четвърт и полуфиналите.

+Quote Post
berti neroblue
коментар Jun 6 2007, 19:45
Коментар #74

Интер Фен

Коментари: 423
Регистриран: 25-October 06
Потребител No.: 142
Любим Играч: Il Capitano

Пичове и ти, Райно,

Добре е да ставаме свидетели на будната ви (по-специално на Райно) миланистка съвест. Така, Райно баце,аз мога да и в 333 реда да ти отговарям, но като дразнител не си много достоен, а и многословието е присъщо на една категория хора, които няма да назова (не може да не се сетиш). Не твърдя, че съм компетентен по спортно-техническите въпроси, но резултатът от твоето компетентно мнение в писмена форма (нейде по-горе) предизвиква по-скоро снизходителни усмивки и дружеско съчувствие. Сега по-сериозно- за да не ме обвиниш в лекомислено подхождане към проблема с предсезонната ви подготовка (като пряко свързана с калчополи), желая да те запитам- кога разбрахте вие за скандала изобщо, кога разбрахте, че и вие сте замесени и как, по-дяволите, очаквахте да се развие всичко, така че да не ви се развали цялостната лятна програма. Ако не се лъжа, присъдата беше ВИНОВНИ. Надявам се въпросите ми да са кратки и ясни, възползвай се от свободата да ми отговориш надълго и широко (все пак до 333 символа, ако обичаш).

По другият въпрос- как пък реши, че се сравняваме с вас. Обикновено е точно обратното, вие сравнявате успехите си нашите не- такива, афиширате го постоянно- тифозите ви, понякога футболистите и ръководството.Съвсем нормално е,но недей да ни обвиняваш в нещо, което просто не е истина,\ама никак! Ако пък погледнем от друга страна, не е ли нормално да се 'равняваш' по по-успелите. Вие нали сте по-успели и успяващи!?! По-скоро би трябвало да се ласкаете и гордеете ако наистина така стояха нещата,тъй де, Каляри ли да са ни 'модел на подражание'? (последното изцяло в кавички и с многоточие- нека силата на творческата интерпретация бъде с мисълта ви.... )

Така, хайде отново да засегнем и случката след мача с Виляреал. По- горе бях споменал нещо, не е зле да го прочете все пак, че мачът почна. Аз си мисля,че след като обсипахте терена с факли след загуба от нас с 3:1, то след такова куцо представяне като нашето с Виляреал не мога да не се изкушава да си представя какво би се случило при вас! Всичко това в пряка връзка с вътрешните ви неразбории след успеха ви тази година! Е, най-малкото нашите ултраси не се разпадат поради междуособици или натиск от ръководството като вашите, а и президентът ни никога не се е месил в техните работи (поправи ме ако греша).

Inzaghi, нашата хореография след Истанбул в никакъв случай не е величаене на Ливърпул, тя е осмиване на вас и вашето представяне. Дудек присъстваше, защото бе главно действащо лице и си беше доста колоритен (или трябваше вместо него да е тъжната физиономия на някои от вашите?).Има ли смисъл да се обясняваме като пресни абитуренти от литературна паралелка в замисълът на всяка една хореография, която вие или ние правим,или в същността на взаимните ни чувства, то е повече от ясно!Да не би пък "interista diventa pazzo' или 'comedia ....' да не подиграва нас? Или възхвалява вас? Или да не би да плакахте, когато загубихме от Лацио 2002,а? Или Пирло и Броки изразиха съчувствие, а не радост и задоволство!

Il diavolo, с теб пък няма изобщо да се 'великосвам'. Май четеш между, над и зад редовете, но не и самите тях! Чети и разбирай както искаш, смятай и пресмятай по-същия начин!

Като заключение бих споделил, че дискусия трудно се получава, май по-принцип липсва причина и повод за такава!

--------------------

"Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby

juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit !

+Quote Post
Guest_Inzaghi_*
коментар Jun 6 2007, 21:33
Коментар #75

Guests

Цитат
Inzaghi, нашата хореография след Истанбул в никакъв случай не е величаене на Ливърпул, тя е осмиване на вас и вашето представяне. Дудек присъстваше, защото бе главно действащо лице и си беше доста колоритен (или трябваше вместо него да е тъжната физиономия на някои от вашите?).Има ли смисъл да се обясняваме като пресни абитуренти от литературна паралелка в замисълът на всяка една хореография, която вие или ние правим,или в същността на взаимните ни чувства, то е повече от ясно!Да не би пък "interista diventa pazzo' или 'comedia ....' да не подиграва нас? Или възхвалява вас? Или да не би да плакахте, когато загубихме от Лацио 2002,а? Или Пирло и Броки изразиха съчувствие, а не радост и задоволство!

Осмиване на Милан или възхваляване на Ливърпул, няма значение в случая. Обрисувате мач, в който дори не сте участвали (финал при това). Подигравате се, че Милан е загубил трофей, който не сте пипали от 40 години. Лозунгите, които си изписал, имат за цел да покажат, че имаме положителна статистика срещу вас в последните 10 години, и че сте се превърнали в неудачници, не само в преките сблъсъци срещу градския съперник, но и на Серия А като цяло.

Относно лятната подготовка - пропуснал съм началото на спора и не знам какво по-точно отричате. Тук не се опира до субективност, а до факти. 1-2 седмици след СП 2006, играчите бяха повикани на лятна подготовка. Без почивка, без да излекуват контузиите си. Едва ли знаете, но в първия мач срещу Цървена Звезда, излезнахме с резервна защита. Резервна даже е меко казано. Ключовите футболисти бяха контузени. Започнахме сезона с негатив и контузени футболисти. Слабите резултати не закъсняха. Не мисля, че има нужда кой знае колко да се аргументираме за това. Погледнете пролетния полусезон, през който се възстановиха ключовите футболисти и отбора, за 2 месеца, стигна 4-о място, а след 2-3 седмици спечели ШЛ, отстранявайки фаворита с резултат 5:3! Има неща, за които може да се спори, но това не е сред тях.

А до пича, който ми говори за това, че не сме заслужавали да участваме в ШЛ - сигурен ли си, че знаеш в какво ни уличиха? А и това оправдание звучи много смешно. Все едно ми казваш "добре де, яд ме е, че спечелихте, ама ми свършват аргументите".

1) Галиани моли за друг съдия, тъй като Милан бива ощетен по абсурден начин. Самият Колина отменя редовен гол на Шева в решаваща загуба срещу Сиена. Това е против правилата. Галиани получава наказание, Милан - също. Не сме заподозярни в подкупване на мачове и съдии. Може би вярваш в някаква по-дъблока конспирация, но футболните форуми едва ли са решение за проблема ти.

2) Или критикуващ представянето на Милан, или изобщо не критикуваш. Просто те съветвам. Повярвай, тези, които ми говорят неща от сорта "Милан е мафия" изглеждат смешно не само в очите на феновете на Милан, но и в очите на други фенове.

3) Калитарщина е разтегливо понятие. За мен титлата на Пуул беше калитарска като определено не отричам неособено впечатляващото ни представяне в Атина. Пуул имаха 4 удара и 3 гола. На нас ни отмениха гол, Шева пропусна от 3 метра, спестен бе червен картон на Хюпия + още куп добри положения за нас. Ливърпул в Атина нямаше едно чисто положение. Може би само това на Джерард през 2-о полувреме. Ако считате затварянето на добрите ни футболисти за тотално надиграване, окей, живейте с тая мисъл. Много английски медии определиха представянето на Пуул като слабо. Да не говорим, че те ни биха с дуспи, а ние - в редовното време. Няма футболен специалист, който да е отричал, че дуспите са лотария. Там бие отбора с по-голям късмет. В случая, това очевидно бе Пуул. Сами си правете извода. Както казах, калитарщина е субективно понятие. За разлика от първата точка, по която отричате успеха ни, тук си опира до лично мнение.

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Jun 6 2007, 22:29
Коментар #76

Guests

Цитат
2) Или критикуващ представянето на Милан, или изобщо не критикуваш. Просто те съветвам. Повярвай, тези, които ми говорят неща от сорта "Милан е мафия" изглеждат смешно не само в очите на феновете на Милан, но и в очите на други фенове.

И сега какво ? Искаш да ни убедиш , че Милан са невинни.Те не са уговаряли съдий , Берлускони е най-чистия човек в италянския футбол и едва ли не Морати ви е натопил laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif .Съда се произнезе и присъдата беше ВИНОВНИ! Така , че не се заблуждавайте , че отборът ви е чист.Не ве разбирам как може да симпатизирате на корумпиран отбор. unsure.gif

+Quote Post
Guest_Inzaghi_*
коментар Jun 6 2007, 22:58
Коментар #77

Guests

Цитат
сега какво ? Искаш да ни убедиш , че Милан са невинни.Те не са уговаряли съдий , Берлускони е най-чистия човек в италянския футбол и едва ли не Морати ви е натопил .Съда се произнезе и присъдата беше ВИНОВНИ! Така , че не се заблуждавайте , че отборът ви е чист.
Четеш между редовете. Това, в което обвиниха Милан няма нищо общо с уговаряне на мачове. Незаконно - да, но не и купуване на над 15 мача, както е случая на Юфе.

За Берлускони се аргументирай, защото това са най-детските коментари. Берлускони е известен, влиятелен, следователно купува мачовете на Милан. Берулскони, за разлика от Морати, обича Милан. Дал е всичко, за да може любимия му отбор да достигне до успехи. Любимият ви отбор има сериозна нужда от нов треньор и президент, който повече действа, отколкото говори.

Цитат
Не ве разбирам как може да симпатизирате на корумпиран отбор.

И аз не разбирам как може да си фен на отбор, на който му подаряват титли. laugh.gif Сериозно, ако си мислиш, че отбора ти е супер чист, значи живее в някакъв адски синьо-черен свят. Бая публикации прочетох, в които се споменаваше, че и вие сте замесени. Това, че не бяха намерени доказателства, не означава, че сте невинни. Може би съдията се е подвел от това, че не сте стигали 2-о място в продължение на няколко сезона и следователно няма как да сте купували мачове. biggrin.gif

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Jun 6 2007, 23:49
Коментар #78

Guests

Цитат
Берулскони, за разлика от Морати, обича Милан. Дал е всичко, за да може любимия му отбор да достигне до успехи. Любимият ви отбор има сериозна нужда от нов треньор и президент, който повече действа, отколкото говори.
Ей тука изръси най-голямата глупост.Току що каза , че Морати не обича Интер.
1-во...кръвта на фамилия Морати е синьо-черна
2-ро...Масимо Морати е дал толкова много пари за Интер (би ли ги дал за нещо което не обича)
3-то..Ако не обичаше Интер нямаше да има играчите за свои синове.
4-то..Не напразно "леко" цинично изрази радоста си след победата над вас (2:1).Човек , който не обича Интер няма да се ядосва и да милее за клуба.
5-то..За мен Морати е иконата на Интер и това , че не обича Интер е най-смешното нещо което някога съм чувал.
6-то..След толкова неуспехи той продължи да вярва в отбора и в крайна сметка беше възнаграден
7-мо..Морати освен президент , е и върл фен на Интер.
8-мо..Няма човек , който е дал толкова много на Интер.

Цитат
И аз не разбирам как може да си фен на отбор, на който му подаряват титли. Сериозно, ако си мислиш, че отбора ти е супер чист, значи живее в някакъв адски синьо-черен свят. .

1 титла са ни "подарили".Но се оказа ,че ни принадлежи.След като ве уличиха в корупция е нормално титлата да се присъди на нас.Отборът ми е чист , до доказване на противното!

Цитат
Бая публикации прочетох, в които се споменаваше, че и вие сте замесени

То пишеше , че и ЦСКА искат Гонзо , но дали е вярно laugh.gif

+Quote Post
Faustico
коментар Jun 7 2007, 01:03
Коментар #79

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Цитат(Il Diavolo @ Jun 6 2007, 02:31 PM) [snapback]16354[/snapback]
1.Без да знаеш как стоят точно нещата и докъде е замесен Милан в този скандал не можеш да си правиш изводите къде не е трябвало да играеме.
2.И да бяхме играли в която и да е била друга група без проблем щяхме да продължим напред.Да си спомняш някога Милан да е отпадал от турнира още в груповата фаза?
3.Явно не си гледал мача със Селтик щом казваш ,че сме се измъкнали на косъм.Бяха тотално надиграни, като те не създадоха нито едно чисто голово положение.След прекрасна контраатака Амброзини подаде на Кака,той мина цялата им защита и си отбеляза гола.
4.Двубоят беше напълно равностоен.Може да изгледаш още въднъж финала и ще се убедиш.

Странно защо не споменаваш нищо за четвърт и полуфиналите.

1 това за какво е виновен милан не е от значение отбора беше обвинен и признат за виновен в корупция при това положение компромисът на уефа си беше чисто нагъзване към онзи грозния който ви стой на чело на клуба smile.gif
2 говорихме за фактора късмет.. в една група с челси и вердер далеч не съм обеден в това което казваш
3 надиграване или не бихте ги в продължение
4 явно сме гледали различен мач unsure.gif

за 1/4 и 1/2 финала нищо не казвам щото.. някаде за милан бях писал че фрапантното за еврошампиона е че за цял сезон имаха 2 силни мача домакниствата на баиерн и манчестър

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
berti neroblue
коментар Jun 7 2007, 09:55
Коментар #80

Интер Фен

Коментари: 423
Регистриран: 25-October 06
Потребител No.: 142
Любим Играч: Il Capitano

Inzaghi,

Кратко включване от моя страна- балансът между нашите два отбора последните точно 10 години никак не е във ваша полза, провери статистиката и се увери сам! Аз откакто гледам дербито имаше два мача, в които ни надиграхте- 0:6 и 4:2 (обратът 3:2 нямах физическа възможност да гледам). Всички други бяха абсолютно равностойни (някои даже скучни), победните голове дали са случайни или не няма да коментирам, изпуснатите голови възможности също.

FORZA INTER PER SEMPRE!

--------------------

"Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby

juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit !

+Quote Post

5 страници V  « < 2 3 4 5 >
Closed TopicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 4th July 2025 - 03:03 AM
Buy sports equipment online