Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
трансфера откадето и да го погледнем е страхотен.. киву е много добър играч.. самуел за мен си е путка и беше едно от лекетата през изминалите 2 сезона.. пизаро е ясно че не е желан от манчини.. може би е време кордоба да седне на пейката за дълъг период от време
![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Дори да вземем Киву, съм сигурен че Кордоба няма да стане твърда резерва. Все пак в даден момент тай отново ще се наложи (пък и системата на Манчини е за непрекъсната ротация на играчите, така че да няма недоволни).
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
киву е мн добър,самуел също,но някак си киву ще ни пасне по-добре на играта
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Дано да е така.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Столичани получават 5 млн.евро, Валтер Самуел и 50% от правата на Давид Пизаро
Ръководството на Интер достигна до съгласие с колегите си от Рома за трансфера на бранителя Кристиян Киву на "Джузепе Меаца". Румънският национал ще премине в състава на "нерадзурите" като част от бартерна сделка, при която столичани ще получат бившия си играч Валтер Самуел, сумата от 5 милиона евро, както и 50% от правата на халфа Давид Пизаро. На самият Киву, който се състезаваше за "вълците" от 2003-а година, ще бъде предложен 5-годишен контракт, според който той ще получава годишна заплата от 4 милиона евро. -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Супер новина, остава и да е истина и печелим един от най-талантливите и постоянни в изявите си защитници в Европа, отличен изпълнител на свободни удари, точно от такъв тип играч имаме нужда. А Кордоба определено си е за резерва, спада във формата му през последните 2 сезона е очевиден, допуска нетипично за него голямо количество елементарни грешки, а пласирането, което беше най-силната му страна поразително се доближава до това на Топузаков :>
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_ThEShADoW_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
топчо да бест!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 445 Регистриран: 2-June 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 349 Любим Играч: Ronaldo ![]() |
най-странното от всичко е че Самуел тръгна от Рома и те го продадоха , пък сега ако е вярно това си го искат обратно макар че е по-дърт вече . А за Кордоба ме съмнява да е резерва каквото и да стане, по-скоро Матераци ще играе по-малко(или Бурдисо). А че някой ще трябва да седи повече на скамейката е ясно, зашото от 7 защитници (Андреоли не го броя, че има само 7 мача) Самуел е играл най-малко - само 27 мача .
Санети - 50 мача - 1 гол - 4501 минути Майкон - 44 мача - 3 гола - 3874 Кордоба - 41 - 1 - 3447 Матераци - 37 - 10 - 3401 Бурдисо - 36 - 6 - 2983 Гросо - 35 - 3 - 2431 Самуел - 27 - 3 - 1869 Андреоли - 7 - 1 - 634 |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
След тазгодишната си игра , се съмнявам Матераци да е резерва.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 445 Регистриран: 2-June 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 349 Любим Играч: Ronaldo ![]() |
о това няма как да се разбере отсега , но мисля че няма никакво значение как е играл досега, за това дали ще играе занапред. В подготовката ако не е във форма, а някой друг се окаже че мачка , мисля че там ще се печели титулярно място . а после кой каквото покаже . А и резерва не е много правилно защото ако махнат Самуел и вземат Киву оставаме със същия брой защитници и долу-горе пак всички ще играят достатъчно
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Самуел, Кордоба и Бурдисо свикнаха да играят на ротация. Сега при привличането на Киву, най - вероятно той ще стане твърд титуляр. Това означава, че и ако Матрикса също е твърд титуляр, единият от Кордоба и Бурдисо, а може би и двамата, няма почти да имат възможност да играят.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
всички харесвме кордоба и знаем колко е дал на интер последните сезон но вече е за пейката.. нарави доста грешки последните 2 сезона.. киву е класа над него дано дано найстина новината да е вярна..
![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 423 Регистриран: 25-October 06 Потребител No.: 142 Любим Играч: Il Capitano ![]() |
Ако вземем Киву при сделка Самуел и 5 млн, ще искам аудиенция при Морати и ще му стисна ръката. Такива трансфери не са често явление при нас! Матрикса определено показа узряване, тия безумни влизания като в краката, хълбоците и главите на Индзаги и Шевченко тая година направо липсваха. Че всеки прави грешки е ясно, но Кордоба обича да ги прави по най-левашкия начин и то обикновено при безобидни ситуации. А на Андреоли просто му трябва игрова практика и опит, не се сещам на кой мач беше титуляр (от последните), но нападателят или халфът на съперника поне в 4 ситуации беше по-добре пласиран от него. А и трудно се придобива опит за първия състав в тренировки или в Примаверата (като да откривам топлата вода). Ако не мисли да го пуска по-често Манчини, по-добре да го дадат на Торо да се обиграва, още повече, че Новелино е добър треньор! А някой знае ли каква е ситуацията с Гонзалес (или той, или Максуел май беше под наем), в последния мач пичът направо ме изкефи. Аз го пооплюх преди време, ама той взе, че ме опроверга и дано продължава, какво по-хубаво от това.
-------------------- ![]() ![]() "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сделката за Киву освен Самуел и 5 млн. евро, включва също и 50 % от правата на Пицаро.
А иначе Мариано Гонзалес го бяхме взели под наем до края на сезона. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Гонзалез е под наем при нас до края на сезона...наскоро четох , че Порто го искат.
п.п почти сигурно е , че до година няма да се състезава за Интер |
|
|
![]()
Коментар
|
|
мен не ме кефи Мариянчето , да си ходи че няма пари за заплати вече
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
То и не му се даде шанс на Мариано.В мачовете които игра(за жалост бяха малко
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Ами това за Киву сигурно ли е че идва при нас,и на мен това момче ми допада много,трябваше да го вземем още като беше в Аякс....а и нека не забравяме какъв специалист в изпълнението на статични положения е...
Според мене той и Марко са идеалната двойка,Кордоба може да играе в дясно а Бурдисо - в ляво... |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Все още не е подписан договор , но напорите на Интер за него са големи.Има много голям шанс да го вземем.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мисля си, че този трансфер ще се осъществи. Явно има желание за това и в двата клуба, както и в играча.
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 03:02 AM |