Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(jonnie @ Jul 16 2007, 09:30 AM) [snapback]19692[/snapback] Възможен е и варианта, който се оказа по-успешен. Маикон десен бек, а Санети - десен халф. Това според мен е най - добрата комбинация. Може , но пък при това положение се очертава Фиго да е резерва ... затова според мен най - добрия вариянт в защита ще бъде следният ---------------Маикон----------------Бурдисо-----------------------Матераци------------------------Санети Относно Бурдисо очаквам много хора от форума да ме критикуват ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Цитат(Scofield @ Jul 16 2007, 11:40 AM) [snapback]19697[/snapback] Може , но пък при това положение се очертава Фиго да е резерва ... затова според мен най - добрия вариянт в защита ще бъде следният ---------------Маикон----------------Бурдисо-----------------------Матераци------------------------Санети Относно Бурдисо очаквам много хора от форума да ме критикуват ![]() ![]() Мда. От мен получаваш сериозна критика за Бурдисо ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 267 Регистриран: 22-May 07 Град: В.Т. Потребител No.: 338 Любим Играч: A.Rekoba ![]() |
И аз мисля, че от дясно трябва да си играе Майкон, а пред него Манчо да редува Санети и Фиго предвид възръстта им все пак. От ляво защо да не се даде още един шанс на Коко, при добра подботовка дано да заиграе така както беше в Милан или да окача обувките на стената. Максуел по-ми харесва като поритва в по-предни позиции, той все пак е по-гребен и хилав ама с чудесна техника и импровизация, заедно със Солари могат добре да упълняв лявата полузащита и нападение ако Алваро вече няма да го има.
|
|
|
Guest_freak-man_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз ше те критикувам за Бурдисо и Санети. Хавиер си е десен защитник и тва е, тоя манчини къде ли не го пуска, верно че се справя, ама най-добър си е от десно. Верно е и че Майкон доста израстна и е добро попадение, ама Санети си е ДЕСЕН бек !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Е, определено продължава да се търси централен защитник. Щом искахме Киву, значи отговорните фактори в отбора са мнение, че е нужен такъв. Иначе в интервюто в официалния сайт Манчини каза, че за ляв бек може да използва Бурдисо, а също и... Солари.
![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Той Манчини добре, че не е казал, че за ляв бек ще използва Креспо или Толдо.
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Преди година на световното Бурдисо беше титулярния ляв защитник на Аржентинците , така че нищо не му пречи да пробва и при нас , макар че според мен по-добрия вариянт за този пост да бъде Санети.А това Солари да е ляв бек ще кажа само едно на манчини - ТИ ЛУД ЛИ СИ ВЕ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
бе нз маикон вдясно-мн яко играе,санети вляво,а матераци и бурдисо централни,ако не се вземе друг,не го знам тоя ривас къв е.солари си е плеимеикър
|
|
|
Guest_freak-man_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Че в центъра си имам Матераци, Кордоба, Самуел... за кво са ни такива талибани като Вивас ?!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(freak-man @ Jul 18 2007, 12:20 PM) [snapback]19832[/snapback] Че в центъра си имам Матераци, Кордоба, Самуел... Та дори и Андреоли. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Киву си намалява заплатата, за да премине в Интер
Румънският бранител на Рома Кристиан Киву е готов да си намали заплатата от 5 на 4 милиона евро за следващите 4 сезона, за да може да премине в Интер, разкри "Кориере дело Спорт”. Както е известно, ”нерадзурите” предложиха 5 милиона евро годишна заплата на играча, както и оферта от 14 милиона евро на ”вълците”. От римския клуб обаче не искат да приемат тази оферта, след като се бяха договорили с Реал (Мадрид) за 18 милиона евро. Така Киву остана в тима на Лучано Спалети. Именно поради тази причина той е готов да намали с един милион евро от годишната си заплата, за да могат от ръководството на италианския шампион да го прибават към офертата за Рома и да ги обедят да го пуснат на "Сан Сиро". sportal.bg |
|
|
Guest_freak-man_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
А ега е верно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
кои знае дали това е истина?
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
На Ромите им стана гадно , че до година ще трябва да се разделят с него без пари и сега са готови на всичко да го продадат.А дано ние сме копувачите
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
ебаси латино сериала.. още в 4 5стр, казах че ще стане както с Тони цяло лято ще го искаме ще изпишем 30стр и накрая няма да го вземем
![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като си намали заплатата с още 1 млн., тогава ще го вземем. Де`а и циганина долен и продажен.
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Интер предложи Крус и 10 милиона евро за Киву
Ръководството на Интер е предложило късно снощи нападателя Хулио Крус плюс 10 милиона евро на Рома за Кристиан Киву, разкриха на Апенините. Преди няколко дни собственикът на ”нерадзурите” Масимо Морати обяви, че се отказва от Киву, но желанието на играча е да пристигне на ”Сан Сиро”, каквито са и изказванията на Ибрахимович, Матераци, Фиго и наставника Манчини, които искат бранителят да прменине в Интер. Петролният магнат е променил решението си, като предложил Хулио Крус, който е харесван от треньора Лучано Спалети, плюс 10 милиона евро. Римският клуб има голяма нужда от нападател, като е съвсем възможно до два дни сделката да се осъществи. sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
тоя трансфер 6те се осъ6тестви 100%,незнам защо съм толкова сигурен
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Това ше е наи-добрия трансфер това лято 1000 % го зимаме тоя Chivu пък и 1 нападател по малко няма да се завележи Успех Cruz
![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Круз заяви , че остава което намалява вероятноста Киву да се присъедини към нас
|
|
|