Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Цитат(SvetJlio @ Apr 12 2007, 12:16 PM) [snapback]12478[/snapback] Само аз май не съм оптимист за този мач но дано да бием Не бихме но радващотот е че нямаме загуба !! -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Показахме характер...важното е , че продължаваме да сме без загуба. ФОРЗА ИНТЕР
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Занети спа цял мач направо се чудя на какъв пост играеше (нямаше го никъде), за Дакур какво да говорим добре, че излезе да изравним, явно тези публикации за Креспо са му повлиали беше адски разконцетриран и въпреки всичко можехме да бием, но отбора явно не е свикнал да играе с трима в атака. Защо играе така този отбор на собствения си стадион немога да разбера-вместо да излязат и да ги натискат 30-40 мин докато вкарат един-два гола и след това да ги чакат да сгрешат, те чакат да наваксват.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Месията Круз за пореден път спасява ситуацията ... и Манчини отново се е проявил като велик тактик и е решил да пусне суперзвездата Дакур, а да остави Станкович и Солари резерви
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Този Dacourt тря да се маха мн е зле ина4е мн се радвам за Адриано аиде оште 3 то4ки и CAMPIONE
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Адриано: Подарихме на Палермо първото полувреме
Нападателят на Интер Адриано, призна, че тимът на Роберто Манчини е изиграл много слабо първо полувреме при снощното равенство с Палермо (2:2). Бразилецът донесе точката за своя тим, след като 15 минути преди играя успя да с глава да прониже вратата на гостите. Така Интер е само на победа от 15-ото си Скудето. “Не изиграхме мача по най-добрия начин. През първото полувреме направихме много грешки и позволихме на Палермо да господства на терена. След почивката се взехме в ръце и логично стигнахме до головете. Щастлив съм, че с попадението си предотвратих първата загуба на Интер в Серия “А” през този сезон”, коментира пред “Sky Italia” Адриано. Хулио Крус: Бием Рома в сряда и ставаме шампиони Аржентинският нападател на Интер Хулио Крус заяви, че “нерадзурите” ще спечелят своята 15-а титла още след мача с Рома в сряда. Както е известно Интер е на 3 точки от новото си Скудето, като при победа над Рома ще стане недостижим на върха в класирането. Снощи отборът на Роберто Манчини направи 2:2 на “Джузепе Меаца” с Палермо, като Крус вкара първия от головете за интеристите. “Срещу Палермо не постигнахме победа, но резултатът 2:2 не е толкова лош. Все пак показахме дух и борбеност, след като губехме с 0:2 на полувремето. Сега на дневен ред идва срещата с Рома, която трябва да спечелим. Всички в отбора мислим само за 3-те точки и смятаме да си ги вземем”, сподели пред клубния телевизионен канал на Интер Крус. Манчини: На почивката си взехме необходимите поуки Наставникът на Интер Роберто Манчини сподели, че неговия тим си е взел необходимите поуки на почивката на снощния мач с Палермо и е излязъл коренно променен за второто полувреме. Интер губеше в началото на втората част с 0:2 на своя терен, но с голове на Крус и Адриано се добра до равенството. “Първото ни полувреме бе слабо. Оставихме твърде много празни пространства за футболистите на Палермо, което доведе до главоболията ни. На почивката осъзнахме грешките си и излязохме крайно променени за второто полувреме. Това веднага даде резултат и стигнахме до изравняване”, коменитра пред “Sky Italia” Манчини. SPORTAL.BG |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 01:26 PM |