Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Дае
![]() ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Дано Липи се поучи от грешките си. Трябва да пуска горсо по левия фланг и (Матрикса в центъра на защитата ХахАХахахах)
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Еми сега при положение, че има Неста и Канаваро нормално Матрикса да търка пейката... това не ме учудва
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Е та ного ясно. Остава си и да пуснат Матрикса , та да им покаже кфо се нарича автогол. Дзакардо пасти да яде
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
абе не сам много сагласен с вас канаваро през изминалия сезон с юфе изтрапна на няколко пати и загатна че вече не е тово което беше аз имено от него очаквам изданката вав важния момент
![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Е но все пак е по - стабилен от Мтрикса
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
Неста и Канаваро играят заедно в центъра от 7 години и са толкова добре сработени, че само могат да съжаляват големите отбори в Серия А, че никой не събра двамата на едно място.Помня, че Лацио от епохата на Краньоти искаха Канаваро за да заиграе с Неста, но Калисто Танци (тогава все още президент на Парма) вдигна много цената на Фабио и президентът на "орлите" се отказа.Жив и здрав ли е някой от тези двама защитници Марко Матераци няма и да опита тревата по стадионите в Германия.
-------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми колкото и сработени да са, в един момент и двамата ще станат като детска играчка за нападателите на другите отбори... аз като видях тея САЩ те не ги надминаха по техника а по скорост. Имаха едно негро нападател, дето като бягаше не му се виждаха краката и направо се подигра с "добре сработената защита" на Италия
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Дамаркъс Бийзли. Откритие не на кой да е, а на Христо Стоичков, докато беше в Чикаго Файър и по настоящем играч на ПСВ, т.е. не му е за сефте да се гаври с Неста. перушинка
![]() ![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
Гоше, ПСВ Айндховен са история вече за Милан,колкото и да не ти се иска
![]() -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Не Одо , а ГРОСО (Все пак е наш човек
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
За zanzara "наш човек" не значи т'ва, което за останалите в тоя форум. Тя се явява привърженик на Милан, виреещ по-добре в среда на интеристи.
![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Во истина е!THE_GAME ме познава добре
![]() -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Бреи Бреи... Започнахме и миланисти да привличаме към нашия лагер
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ChaiNGang и миланисти ВИ трябват иначе този форум няма да е много обективен, малко червено-черни мнения да има и между нас (разбирай росонерите) има трезвомислещи
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми давайте да зарибяваме и тифози на Юве, Лацио, Фиорентина и прочее да се рег-ват тука... ще стават масови битки хаха
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ше е готино да има Форум за Цялата Серия А
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мдам... погледни коментарите на топспорт или на спорт1 ... пишат статия за Роналдиньо и отдолу коментарите: "Само Левски ве говедаааааааа" "Ае тъп си веее само ЦСКА !!! ЦСКА ШАМПИОН!!" уахахаха много смешно ми става
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ми кфо да се прави. За жалост има и такива хора.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мдам, то е яко да пишеш за гавра, аз го направих един път в една статия за Шевченко
![]() ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 05:58 AM |