Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Абе , че ще е добър добър ще е трансфера , но тези 18 милиона трябва да се дадат за Плеимеикър , за какво ни е Тони кат няма кой да му подава. Камбиасо е перфектен халф - но дефанзивен. Пизаро не беше пуснат 2 мача подред. Просто морати трябва серизона да се замисли за какво си дава парите
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
абе видяло се е че халф маи няма да се купува така че поне да вземем наи добрия нападател.. пак и ако се замислиш фиорентина няма кои знае каква халфова линия... ама тоя се скаса от голове
![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Абе нападателите не са ни нещо особено, като изключим Адриано... ама не знам, абе не го искам тоя Тони, какво като е голмайстор на Европа ? Какъв респект може да вкарва този играч като до преди 3 сезона беше в изпадналия вече отбор на Бреша... като се замисля Мартинс е на 21 още, а има доста опит зад гърба си, и ако мунчио го сложи титуляр за повече време да може да се сработи с Адриано ще стане мн добър тандем... че като ще говорим за трансфери къде забравихме защитниците, или сигурно един централен не ни трябва ? За тея 18 милиона можем да имаме който защитник поискаме
-------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ако ИНТЕР извади пари , ше е хубаво да купим и Тони и някой халф , но повече от 25-30 милиона няма да ни е трансферния бюджет.Трябва на пъхрва ръка да се купи човек който да захранва нападателите.Най-подходящия човек е Рикелме, а на скоро четох , че Аимар е близо до подпис със Сарагоса. Трябва да се влкючим в борбата за подписа му. Има ги всички критерии да бъде интерист.
1.Аржентинец е. 2.Не е твърд титуляр в Валенсия. 3. Често се контузва. дано поне него да вземем ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Т'ва беше най-безмисления пост който съм чел !!!
-------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Стига бе ще вземат халф готов съм да се обзаложа, но ако не се купи Тони можем да вземем добър халф като Дероси. Ейтоя пъпеш ако беше вземал и Занети на световното, четеримата можеха да убедят Рикелме да дойде. Толкова години неможем да случим на халф дано Рикелме или Дероси решат проблема или направо да ги купят двамата.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Вече и аз не знам къде да пост-вам информациите за Лука Тони, ама айде...
Нападателят на Италия и Фиорентина, където играе и българския национал Валери Божинов - Лука Тони, обяви, че ще вземе решение относно бъдещето си едва след края на световното първенство в Германия. Известно е, че голмайсторът на Серия А е желан от гранда Интер и дори от клуба от Милано заявиха, че Тони е сигурно ново попълнение на „черно-сините” за следващия сезон. Това вбеси генералния директор на Фиорентина Панталео Корвино, който вече веднъж отряза мераците на Интер за голмайстора. „В този момент съм на Световното първенство с Италия и съм футболист на Фиорентина”, коментира ситуацията Тони. „В края на Мондиала ще се срещна с президента на тима и ще обсъдим бъдещето ми в състава. Желанието ми е да остана във Флоренция и да бъда част от един силен отбор”, добави той. Тези изказвания може да разочароват президента на Интер Масимо Морати, който многократно изрази желанието си да има Тони в състава си за следващия сезон. „Тони е страхотен нападател и ако той поиска да играе в Интер, тогава ще направя всичко възможно, за да дойде на „Джузепе Меаца”. Всичко обаче е по-сложно, отколкото изглежда”, заяви Морати. www.sportal.bg -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
След тая курвенска постъпка на Де Роси, това копеленце не искам да го виждам с черно-синята фланелка. Винаги съм знаел, че си пада малко леке, ама явно компанията на Тоти, Панучи и останалите помияри от Рома е спомогнала за оформянето му като говненце от тяхната черга. Просто ми писва вече от всичките нагли италиянски чекиджий, големи, ама лайняни, разглезени звезди. Излях си огорчението, ще ме прощавате за нецензурните изрази, ама негативните емоции са винаги по-силни от положителните
![]() ПС: Тея гелосаните клоуни ако станат световни шампиони, ще спра да гледам футбол и ще остана само на тенис ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(AleRt @ Jun 17 2006, 01:52 PM) [snapback]1141[/snapback] Т'ва беше най-безмисления пост който съм чел !!! Ми брато кфо да ти кажа предпочитам някой халф пред тони. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
То нормално... след днешния мач найстина не знам тея хора, които искат Тони тука как ще се оправдават... ама вече си казах мнението в подфорум "Трансфери" и не мисля да се повтарям
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Мноо ясно, днеска Тони показа , че 18 милиона за него са е напълно абсурдна цена.Просто не знам какво толкова ръководството намира в Тони.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 274 Регистриран: 16-May 06 Град: Варна Потребител No.: 25 ![]() |
C-Murder, колко пъти съм ти казвала да си умерен,въздържан и възпитан
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
zanzara, маааалко си ми пристрастна сякаш. Изобщо не беше от силните мачове на Неста снощния специално. Ма пак всеки си има мнение и виждане... И само ви съветвам - на фона на един много слаб отбор на Италия, в който няма кого да отличиш, не е престижно да се заяждаш само с един играч.
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
САЩ трябваше да победят та да светне червената лампичка на Липи. Ше ми оставя той ГРОСО резерва.Трябваше Дзамброта да е отдясно а Гросо отляво.(но кой ще предвиди , че тояно Дзакардо ше си вкара гол,ама нищо случва се на всекиго)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дзамброта впрочем също беше доста зле снощи. Дребосъкът Черундоло не само не му позволи да направи нито един смислен пробив през зоната си, ами той самият няколко пъти проби бих казал с нахална лекота. Ама никой няма да обяви Дзамброта за некадърник и изчерпан откъм футбол заради един такъв мач, нали?! Мдааа, ама Тони давай да го сринем със земята!
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
THE_GAME нали и аз тфа казвам.На всеки се случва да направи слаб мач
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
THE_GAME, аз това казах... той опропасти малкото идеи на отбора с липсата си на чувство за пласиране... 5 паса 5 засади, не мисля, че изобщо има смисъл от коментар
![]() ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
ХаХа. Alert така си си дал парите за тениска на Италия. То просто с тая игра не заслужават дори по ТВ-то да ги гледаме. Дано завбъдеще коригират грешките си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми отде да знам бахти, срещу Гана по-хубаво играха...
![]() ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Преди да започне световното тайно се надявах Италия да играе финал, сега вече се надявам да не излиза от групите (да не им гледам безобразната игра). ДОКАТО ТОЗИ НЕЩАСТНИК ТОНИ Е В АТАКАТА НА ИТАЛИЯ НЯМА ДА ИМАТ СИЛЕН МАЧ. Голмайстор на европа, два мача без сериозен удар към вратата, това ли е машината за голове? Дано на Липи му светне наистина Делпиеро стои на скамейката! Междудругото и аз си купих новата фанелка на Италия, вече съжелявам, но си я нося нали похарчих 40 лв. за нея. Хайде дано видим друг нападател на мястото на бастуна, че да ни зарадва малко тоя отбор. Ако не да отпадат, нали така Alert.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 09:00 AM |