IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

8 страници V  « < 5 6 7 8 >  
Closed TopicStart new topic
> За и против привличането на Лука Тони, Одобрявате ли евнетуалния трансфер на Тони в Интер?
За и против Лука Тони в Интер
За и против Лука Тони в Интер
За [ 13 ] ** [56.52%]
Против [ 10 ] ** [43.48%]
Общо гласове: 23

Faustico
коментар Aug 2 2006, 11:20
Коментар #121

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Група: Members

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

дотук с надеждите на някои потребители от форума за тони sad.gif

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"
Go to the top of the page

+Quote Post
THE_GAME
коментар Aug 2 2006, 11:25
Коментар #122

`GEO`

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,818
Потребител No.: 11

QUOTE(Faustico @ Aug 2 2006, 09:20 AM) [snapback]2811[/snapback]

дотук с надеждите на някои потребители от форума за тони sad.gif

Както показват резултатите от анкетата - на повечето потребители от форума. cool.gif

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Aug 2 2006, 14:06
Коментар #123

Guests

Абе надеждата умира последна...може пък и да го привлечем rolleyes.gif

+Quote Post
AleRt
коментар Aug 2 2006, 14:49
Коментар #124

Forum Administrator

Група: Root Admin
Коментари: 3,308
Град: Glasgow, UK / Стара Загора
Потребител No.: 3

Еми съдба... дано вземем някакъв нападател, защото само с Адриано и Мартинс няма да я закраме до никъде... Рекоба и Круз не са ми надеждни хич sad.gif

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!!
WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!

+Quote Post
Guest_El Chino_*
коментар Aug 2 2006, 14:56
Коментар #125

Guests

Абе Китаеца ако се разиграе и е здрав(най-вече) няма кой да го спре tongue.gif

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Aug 2 2006, 15:25
Коментар #126

Guests

QUOTE(El Chino @ Aug 2 2006, 12:56 PM) [snapback]2826[/snapback]

Абе Китаеца ако се разиграе и е здрав(най-вече) няма кой да го спре tongue.gif

Абе дано , ама се съмняваm.Дано Рекоба влезе в оптимална форма иначе си мисля , че зимата ще си тръгне.От 1-2 години за жалост постоянно е съпътстван от контузии, а и вече годинките му нараснаха

+Quote Post
THE_GAME
коментар Aug 2 2006, 21:51
Коментар #127

`GEO`

Тва "Ако се разиграе Китаеца" си го повтаряме от 9 години. И така и не си спомням до сега да се е разиграл нещо. Впрочем парадоксално е, че за тия 9 години той не направи почти нищо за Интер, а ние по няква странна и необяснима причина го обичаме.

--------------------

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Aug 2 2006, 22:39
Коментар #128

Guests

Абе този сезон е последния шанс на Чино да се докаже.Ако показва слаби игри (като тази година) си мисля , че до година няма да е в Интер

+Quote Post
AleRt
коментар Aug 2 2006, 23:08
Коментар #129

Forum Administrator

Група: Root Admin
Коментари: 3,308
Град: Glasgow, UK / Стара Загора
Потребител No.: 3

Просто има незабравими изпълнения и като ни трябва найстина е на линия smile.gif Ама найстина голям мързел и контузии го гонят последните години sad.gif

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!!
WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!

+Quote Post
Faustico
коментар Aug 3 2006, 11:25
Коментар #130

колкото и да се е данел ми остава един от любимците и аз незнам защо.. biggrin.gif може би самия му стил на игра това че може да отправи опасен шут от всяка дистанция.. а пак и никога няма да забравя мача сас самп 3-2 някаква адска еуфория беше тогава.. smile.gif

--------------------

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Aug 3 2006, 13:27
Коментар #131

Guests

Абе Рекоба не е същия отпреди 2 години.Ся е мъчен постоянно от контузии и има голям спад в играта му.Все пак трябва да стане чудо , за да си върне стария блясък

+Quote Post
Guest_El Chino_*
коментар Aug 3 2006, 14:14
Коментар #132

Guests

QUOTE(ChaiNGang @ Aug 3 2006, 11:27 AM) [snapback]2864[/snapback]

Абе Рекоба не е същия отпреди 2 години.Ся е мъчен постоянно от контузии и има голям спад в играта му.Все пак трябва да стане чудо , за да си върне стария блясък

Абе вярно е че трудно може да си върне формата от предните години но просто аз го харесвам защото е нестандартен футболист и има такива феноменални голове че просто няма как да не го обичам tongue.gif А и миналия сезон имаше някой силни мачове wink.gif Помня че сам би Лацио на Сан Сиро(вкара 2 гола) biggrin.gif

+Quote Post
Faustico
коментар Aug 3 2006, 18:04
Коментар #133

за разервен нападател е добре малко са отборите с такав играч на скамеиката

--------------------

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Aug 3 2006, 22:41
Коментар #134

Guests

Абе ся като вземем ТОНИ Рекоба трудно ще се пребори с Мартинс и Круз

+Quote Post
Faustico
коментар Aug 4 2006, 11:24
Коментар #135

Лука Тони: Искам да спечеля Шампионската лига и скудетото
03 август 2006 | 17:45

Звездата на Фиорентина Лука Тони даде днес следобед специална пресконференция на стадион "Артемио Франки", на която изясни позицията си относно много бройните спекулации, свързани с неговото бъдеще.

"Нещата, които четете по вестниците нямат нищо общо с истината" заяви Тони. "Това, което искам, е да спечеля титлата на Италия и Шампионската лига, а това надали може да стане с Фиорентина в следващите 2, 3 години. Затова бих желал да говоря с президента на клуба Диего дела Вале, да обсъдя с него проблема и да намеря решение. Вече съм на 30 години и трябва да се възползвам от абсолютно всички възможности, които ми се предоставят, за да мога да спечеля нещо наистина значимо на клубно ниво. Офертите, които получих са не само от Интер, но и от клубове от Англия и Испания. Те са в състояние да ми предложат възможността да се боря да титли, както и да печеля индивидуални трофеи. Смятам, че Фиорентина е клуб, който е в състояние да намери бързо мой заместник, защото винаги съм твърдял, че както фамилията Дела Вале, така и всички останали в клуба се стараят да дават всичко от себе си за неговото развитие", коментира той.

"За съжаление днес разбрах, че досега никой от ръководството не желае да обсъдим въпроса, но все пак се надявам, че всичко ще се реши в рамките на колегиалните отношения", продължи Тони. "Ако президентът ми каже, че трябва да остана, разбира се, че ще го направя, защото за мен е важно да проявя респект към него. Единственото, което искам е да поговоря с него, а не да научавам от медиите какво е казал той за мен. Искам също да споделя, че миналата година с екипа на Фиорентина бе най-хубавата в моята досегашна кариера", завърши италианецът.

явно голям мерак има да доиде ама кат лилавите педали не го пускат..

--------------------

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
THE_GAME
коментар Aug 4 2006, 11:34
Коментар #136

`GEO`

Абе момчето иска да играе при нас, то е ясно. И ние го искаме, т'ва също е ясно. Само Дела Вале прави сечено на взаимните ни желания...

--------------------

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Aug 4 2006, 12:36
Коментар #137

Guests

Абе Фиорентина нарочно не го пускат.Искат Интер да вдигне цената.В крайна сметка съм почти сигурен , че ТОНИ ще играе при нас.

+Quote Post
Faustico
коментар Aug 5 2006, 15:40
Коментар #138

далеч не мисля така лилавите имат да наваксват 19 точки което е бая нещо.. за да не изпаднат ще трябва да направят подобен сезон на миналия без Тони за мен това няма как да стане.. реално погледнато Тони е сламката за която се закачат не мисля че ще го продадат 19 точки са много ще им трябват и още кам 30 за да не изпаднат..

--------------------

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Aug 5 2006, 16:48
Коментар #139

Guests

Да ама ако го продат ше се нафлъдат с Пари.Те взеха при и от трансфер на Божинката в Юве.Освен , че ще вземат много пари тер ще могат да разчитат и на Младия Пацини

+Quote Post
Faustico
коментар Aug 6 2006, 13:12
Коментар #140

Във вторник се срещат Дела Вале и Лука Тони
05 август 2006 | 20:35

След дълга сага, най-вероятно във вторник ще стане ясно бъдещето на голмайстор номер едно на Европа за този сезон Лука Тони. Именно на 8 август ще се срещнат Гръмотевицата и президентите на Фиорентина Диего и Андреа Дела Вале, за да се разберат за бъдещето на футболиста. Както е известно, Тони съобщи, че желае да отиде в отбор, който ще участва в Шампионската лига и се бори за титлата, имайки предвид Интер. Това стана след като клубът от Флоренция бе наказан да не играе в Шампионската лига и да започне новия сезон с пасив от 19 точки. В същото време Диего дела Вале заяви, че няма го продаде, и световният шампион ще трябва да изпълни договора си до край (2008 година). Срещата ще се състои в Сан Пиеро в Сиеве, където "виолетовите" се подготвят за новия сезон от 20 дни.

www.sportal.bg

--------------------

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post

8 страници V  « < 5 6 7 8 >
Closed TopicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 8th July 2025 - 12:37 AM
Buy sports equipment online