Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
и аз се съгласявам с мнението на Alert.То ако е за 1 година по-добре да го вземем под наем. Иначе няма смисъл.Все пак освен за настоящето трябва да се мисли и за бъдещето
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
ако Тони доиде 1000000000% сам сигурен че до 2 месеца ще ви стане любимец
![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Твърдо се съмнявам точно Тони да ми стане любимец.Ако нокаутира КАКА може и да си помисля
![]() |
|
|
Guest_riquelme_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(AleRt @ Jul 16 2006, 12:22 AM) [snapback]2113[/snapback] Прав си, но за 1 година не мисля, че си заслужава да даваме 18 милиона евро... няк'во не ми изглежда далавера ![]() А мислиш ли че тия 18 милиона евро няма да ги избие с продажба на тениски, голове и асистенции... примерно? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Ми за 1 година, баш, не мисля
![]() ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Що на 29 години на Тони да му остава само 1 футбол бе? Тва да не е художествена гимнастика. В Италия специално само опитни реализатори са сполучили и в тоя смисъл човекът тъкмо влиза в златна за футбол възраст. Поне 3 години на най-високо ниво може да изкара. Е,вземете за пример оня дърт рапон Инзаги - беше най-решаващия нападател за Милан през сезона, а налагания младеж Джилардино никва не я свърши. Възрастта понякога е плюс...
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
THE_GAME е прав.В италия се разчита много на опита , но друг е въпроса при ТОНИ.Той все пак изгря на 29.Въпреки тази възраст си мисля , че няма толкова голям опит
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Дае... той изгря на 28 години ? К'ъв опит
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Лука Тони избира между Реал и Интер в Банкок
17 юли 2006 | 13:28 Световният шампион Лука Тони до дни ще съобщи къде ще играе от новия сезон. Това ще бъде Интер или Реал (Мадрид), разкриха италианките медии. Носителят на "Златната обувка" на Европа за този сезон замина за Банкок, къде се отдаде на заслужена почивка след незабравимия сезон с Фиорентина и "Скуадра адзура". Там голмайсторът е заедно със своята дългогодишна половинка Марта Чекето. "Когато Лука се върне в Италия, ще разберете къде ще играе. Оставете го да си почине малко", заяви Чекето пред пресата на Апенините. Гръмотевицата има договор за още две години с "виолетовите", но след като клубът бе пратен в Серия "В" и лишен от участие в Шампионската лига, Тони почти сигурно ще напусне Флоренция. Изданията на Ботуша дори твърдят, че таранът вече имал предварителен контракт с Интер, но двата клуба не можели да се разберат за трасфера. Говори се също така, че наставникът на Реал (Мадрид) Фабио Капело е накарал президента на тима Рамон Калдерон да привлече Тони на "Сантяго Беранбеу". За тази цел изпълнителният директор на "Белият балет" Предраг Миятович веднага се е свързал с Тони, предлагайки му страхотна оферта, която накарало играча да поиска седмица за размисъл, преди да отговори www.sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да си ходи в Реал, Ибрахимович и той да си ходи където иска (само не в Интер)... за какво ни е да търсим нападатели, които имат сходна игра с тази на Адриано ? Трябва ни централен защитник и евентуално един плеймейкър...
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Абе и един нападател няма да е лошо да привлечем.Дано ТОНИ избере Реал М.Не го ща в ИНТЕР.Предпочитам Трезеге или Златан
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И Златан е същата работа. И двамата не ме кефят
![]() ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
К'во значи, че е изгрял на 28?! Тони е във футбола от много години. Играл е редом до Роберто Баджо, играл е в оная дива блъсканица Серия Б,стана голмайстор на Европа миналия сезон, преди Фиорентина мъкнеше на гърба си Палермо. В който и отбор да е бил, винаги е вкарвал страшно много голове. Има си го опита момчето, има си реализаторските качества. Не виждам нито 1 смислена причина да не го искате. Но ако ше търсим подходящ партньор за Адриано в атаката, то по-подходящ за такъв е Ибрахимович, макар че не виждам проблеми и с Тони да се сработят.
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Абе до миналата година никой не взимаше ТОНИ на сериозно.Вярно е ,че направи много добри мачове с Палермо , но мисля , че все още няма нужния.По принцип повечето добри играчи стават известни на 23-24 и така до 28 натрупват огромен опит.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И какво като вкара голове ? Вкара ги на отбори като Емполи, Тревизо и други... и сега на световното какво направи ? Осра се като кифладжия точно. Просто имаше време и да почива. Фиорентина си играха само в калчото ... това също оказва влияние
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Тони има завиден опит в Серия В и С, Фиорентина са там така, че си е точно на мястото и ще може да вкара 50 гола на Фоджа Специя и т.н. Интер ще играе в Шампионската лига, мисля че такива големи форуми не са за такива играчи и той го доказа на световното.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, нека поставим въпроса така. Кой е треньор на Реал Мадрид? И щом точно този, който е треньор на Реал Мадрид, иска Тони - вероятно има защо. Аз лично никога не бих си позволил да се съмнявам точно в неговите преценки относно футболисти, техните качества и пр.
|
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
По всичко личи , че Нистелрой ще отиде в Реал М , което автоматично значи , че ТОНИ няма да играе в кралския клуб
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Все повече и повече ми се струва, че всичките ни дискусии за Тони или алтернативен нов нападател стават безпредметни. Нещата вървят натам, щото нападението ни да е в същия състав, в който беше и последния сезон.
![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ибрахимович се е договил с Милан...Трезеге каза ,че няма да напуска Юве , а пък Фиорентина не пуска Лука Тони....Брей пак ние сме прецаканите в тази ситуация
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 07:04 PM |