Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
форца интер...и лов интер...натрихме им носовете на мулан хахахахах
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
method....в теб се крие бъдещият Ботев
![]() А ти shangana влези в секцията душевна кофа и там можем да поспорим малко ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Цитат(method @ Mar 12 2007, 09:01 AM) [snapback]11028[/snapback] берти не бе изчерпателен затова искам да допълня за този виден представител на селското стопанство ШАНГАНА.. и там оная селска фиба поли, че могат само да ме поразходят за оная работа и да ми проветрят мъдите. ШАНГАНА - ЧАСТ 1 Вечер, щом буря зафаща Шангана седи и чепа поклаща, щото след минута-две Милан свъшват с/у ИНТЕР 1 на 2 а и след чертвът час ще почне XXL по RTV. След бясната чекия хуя му стана на пихтия. Разтревожен за своя чеп Шангана звънва до Тибет. Там отсреща глас се чува -Твоя кур вече пет пари не струва. На нашия човек взе да му писва изведнъж от камината два мадура висват. - Това пак е Дядо Мраз мръсен ескимоски педераз! В камината ми пак той се вмъкна ся анала му от секс ша смъкна!!! Каде е моя вибратор модел Клитор-терминатор?! Дядо мраз бе зверски опетнен Задника му бе разпран от Шангановия член. Шангана замина за Тибет хуя му едва не хвана диабет. След десет дневно медитиране той желаеше мощно онаниране. Но от близкия храсталак изкочи Рамбо държащ патлак. Дюкяна му беше разкопчан а от него висеше кожен ятаган. - Ти си мойта жертва днес! Запознай се с моя кур- Бесния Пес. Шангана бе заловен за мадята, висящ във вуздуха с главата към земята. Но монах на помощ се притече и хуя на Рамбо брутално посече Рамбо от болка мощно изрева щото бесния му пес бе останал без глава. Шангана побегна търсейки спасение и задника да отърве от анално похищение. Но в село на бущмени се той натъкна кура на шамана в мигом щтръкна. Нащия човек изпадна в истерия. пърдялото му щеше да стане на бродерия. Тогава ненадейно от врящ казан изкочи Конан с хуй одран. Конан бе адски разярен. Никой не можеше да се ебава с неговия член. Той буздогана си свирепо надърви и шамана стъписан от ебане изгърби. Шангана успя да се спаси и анална дефлорация да предотврати. Той от доста време бе загорял и с удоволствие би разпрал някакъв анал. Покрай Шангана мина делижанс. Това за ебане беше шанс. От засада на кучеяша скочи и косматия си кур бързо наточи. След секунди кучеяша бе омъртвен а Шангана все още не бе задоволен. В кабината той се вмъкна но на шестима педераса се натъкна. Кабината се мощно разтресе И предсмъртен рев наоколо се разнесе. Шангана бе завъртян на карманела в дирника му бе заседнала кожена франзела. Десет часа той за назидание бе ебан от педерасите Буба, Штрутю и Иван. Но Шангана със все сили успя да избяга със забучена в задника силиконова тояга. След дълго бягане да почине той се спря, но изведнъж светкавица го шибна през косматите мадя. Във времето дупка се проби и в древен Рим той се насади. Шангана на сред някаква арена стоеше а отсреща Максимус нещо ебеше. Максимус бе дърт гладиатор и члена му бе анус-перфоратор. Той небрежно почеса свойта патка и с Шангана се подготви за смъртоносна схватка. Максимус с ноздри тежко изпръхтя и с кура гигантичен в земята заора. Но преди това, загрявка реши да направи и своя кур в бой да прослави. На арената бе повикан Гей Антоний - опитен гладиатор но задника му бе пометен от на Максимус косматия генератор. Шангана остана втрещен и от гледката бе отвратен. Максимус свирепо се провикна: Тоя дънер в клоаката ще ти го тикна! Но Максимус не подозира че Кур-джуцу Шангана от години тренира. Шангана му приложи бърза хватка от която Максимус остана без патка. Вагина Палада хукна Максимус да спасява на вятъра клитора й взе да са развява. Вагина Палада бе дествена жрица. Аналната й кухина бе по тясна и от спица В храма на Урин тя литургии правеше и да я изнасили потен негър се надяваше. Шангана се бе брутално разбеснял. Задника на максимус заприлича на Панамския канал. Към колабиращия гладиатор Вагина се понесе, но мощен удар тя отнесе. Вагина Палада бе зверски убита, до гърло на Шангановия чур забита. Това на Бог Урин не се понрави и магия бърза той направи. Портал във времето се появи който Шангана от древен Рим затри. В хай-тек зала той се озова. От страх се бяха свили двете му мадя. Шокиран Шангана погледна напред, където Дарт Вейдър и Джаба си правеха кръстосан минет. Джаба бе същински ураган със своя космат буздоган. Шангана Датрт Вейдър набеляза и на момента анално му се вряза. Но Дарт си беше вехт джедай. Члена му бе made in Китай. Светлинния му меч, както той си го нарича от раз всичко на две бе способен да посича. Епична битка пламна между тях. Халката на Шангана бе превърната на прах. Но Обиуан Членобис от нищото се появи и със злоба кура си в задника на Шангана и той заби. Шангана на пода падна омаломощен явно неска не му беше щастливия ден. От някъде Скайуокър злорадо се изсмя: Ебете майката на таз черно-червената гимя!!! Адаш,ти ме изуми бе фен... ![]() Ти си един нежен поет ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Креспо: Крус заслужаваше да направи силен мач
Агенция "Фокус" Милано. Нападателят на Интер Ернан Креспо не скри радостта си след победата с 2:1 над Милан, съобщава Sky Italia. Бившият играч на Челси започна като титуляр, но бе заменен след почивката от Хулио Крус, който се разписа само 11 секунди, след като се появи на терена. “Винаги се радваме, когато триумфираме в дербито. Изживяхме една много тежка седмица и победата в дербито дойде точно навреме. Отборът показа голям характер и заслужено победи. Преди да излезем на терена си говорехме в съблекалнята, че това е един специален сезон за тифозите на Интер. Отборът спечели почти всички дербита в Италия, а Ювентус са в Серия “В”. Дали ще празнуваме Скудетото? Мисля, че първо трябва да почакаме това да се случи”, коментира Креспо. Относно смяната си, играчът сподели: “Никога не е приятно, когато те изкарат от терена преди последния съдийски сигнал. Много съм щастлив за Крус обаче. Той заслужаваше да играе и ни помогна много за победата”, добави още Креспо. _________________________________________________________________________________________________________ Интер заслужи победата си, каза Берлускони Президентът на Милан Силвио Берлускони прие философски загубата на неговия тим от градския съперник Интер. Вчера “росонерите” загубиха с 1:2 Дербито на Милано, въпреки че поведоха в резултата след страхотен гол на бразилския феномен Роналдо. “Няма как да не признаем, че Интер заслужи победата. Отботът на Манчини създаде повече положения за гол и заслужено спечели 3-те точки. Трябва да отбежим и факта, че Роналдо вкара чудесен гол. Жалко, че това не ни стигна за победа”, сподели пред италианските медии Ил Кавалиере. sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Цитат(shangana @ Mar 11 2007, 11:09 PM) [snapback]10997[/snapback] батка ае да не я наричаш ИНДИВИТЧЕ да не се случи нещо лошо ![]() п.с. Моля да не ме БАНВА админа изкам да ви чета бисерите който въсите за НАС по някой път ![]() ![]() Вече си ми в черния списък с т'ва изречение ![]() ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Тоя хайвана е някав SECURITY XAAxaxaxaxaxa
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Матераци нарече Роналдо "предател"
Защитникът на Интер Марко Матераци, който е известен със заядливия си хараткер, заклейми звездата на градския съперник Милан Роналдо като предател. Както е известно двукратният носител на "Златната топка" облече наскоро фланелката на "росонерите", а в периода 1997 - 2002 година Роналдо носеше черно-синия екип на Интер. Вчера Феномена вкара гол във вратата на бившия си клуб, въпреки че в крайна сметка "интеристите" се поздравиха с успех в мача. "Извън терена аз и Роналдо сме приятели. Това обаче не ми пречи да го имам за предател. Познаваме се с всички футболисти на Милан, но на зеления килим приятелствата не важат. С Роналдо сме в добри отношения още от 2001 година, когато аз дойдох на "Сан Сиро", даже си размених фланелката с него вчера след мача, но за мен той постъпи некоректно, като отиде в Милан, след като преди това е носил екипа на Интер", заяви тази сутрин Матераци. "Роналдо да е предател? Хайде да спрем да говорим на тази тема и да оставим момчето да се подготвя на спокойствие за оставащите срещи. Той напусна Интер преди 5 години, нека го оставим на мира. В Милан Роналдо се чувства отлично", светкавично реагира вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани. sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Ебахме мУлан в газооооооооооооооооооооооооо
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
МИ ЗА ПО_ГОЛЯМ ПРЕДАТЕЛ ОТ НЕГО НЕ СЕ СЕЩАМ ДАНО СЕ ПРОВАЛИ ТАМ!!!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
В Интер искат да достигнат до 100 точки
Генералният директор на Интер Ернесто Паолило заяви пред Channel4, че иска неговият тим да достигне до 100 точки актив до края на сезона. “Нерадзурите” имат 16 точки преднина пред втория Рома във временното класиране на италианската Серия “А”, а вече счупиха няколко рекорда през тази кампания. “Току що станахме на 100 години и мисля, че ще е най-добре за нас да съберем поне 100 точки до края на сезона. Ако достигнем до този актив, мисля че ще държим рекорд, който скоро няма да бъде подобрен. Нямаме проблеми с треньора. Мисля, че има голяма вероятност той да остане в отбора и да доизгради този голям отбор. В момента не мислим за нови попълнения”, заяви Паолило. В момента Интер има 73 точки. ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(Snoopy @ Mar 12 2007, 11:01 PM) [snapback]11128[/snapback] В Интер искат да достигнат до 100 точки Генералният директор на Интер Ернесто Паолило заяви пред Channel4, че иска неговият тим да достигне до 100 точки актив до края на сезона. “Нерадзурите” имат 16 точки преднина пред втория Рома във временното класиране на италианската Серия “А”, а вече счупиха няколко рекорда през тази кампания. “Току що станахме на 100 години и мисля, че ще е най-добре за нас да съберем поне 100 точки до края на сезона. Ако достигнем до този актив, мисля че ще държим рекорд, който скоро няма да бъде подобрен. Нямаме проблеми с треньора. Мисля, че има голяма вероятност той да остане в отбора и да доизгради този голям отбор. В момента не мислим за нови попълнения”, заяви Паолило. В момента Интер има 73 точки. ![]() Тази новина вече е публикувана... http://forum.inter-bulgaria.com/index.php?...amp;#entry11127 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хаха да маи4е от там
![]() |
|
|
Guest_freak-man_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
РОНАЛДО = поредната курва на гейлияни и пуберлускони
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
След като вкара гола Роналдо се направи на много велик, ама след края на мача се измъкна тихо, тихо. Както и всички останали мУланисти.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_vafanculo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(adriano1 @ Mar 12 2007, 10:38 AM) [snapback]11026[/snapback] А относно това че миланистчето е цитирало като "велик" техен играч Бирхов- само да му припомня че в началото на 90-те ние този кон го изгонихме и го пратихме в Асколи(тогава с серия "Б")поради некадърност.... ![]() После той с няколко гола с голямата си глава стана "велик" за вашия отбор ![]() ![]() Ами вие май имате такава практика - да се лишавате от добрите играчи и да използвате някои доста по-слаби. Ами вие и Пирло го сложихте на скамейката, ама като дойде при нас и стана един от най-добрите халфове в света, така че сам си прави сметката. П.С. Коментара ми не е някакъв вид заяждане, но вие си имате право да го приемата както си искате ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(vafanculo @ Mar 14 2007, 07:01 PM) [snapback]11298[/snapback] Ами вие май имате такава практика - да се лишавате от добрите играчи и да използвате някои доста по-слаби. Ами вие и Пирло го сложихте на скамейката, ама като дойде при нас и стана един от най-добрите халфове в света, така че сам си прави сметката. П.С. Коментара ми не е някакъв вид заяждане, но вие си имате право да го приемата както си искате ![]() Наистина изпуснахме Пирло.Но реално погледнато при нас не играеше добре , можеби поради факта , че беше млад и много не се разчиташе на него.Да си призная ме е яд за няколко играча , които напуснаха Интер и Пирло е един от тях. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Цитат(vafanculo @ Mar 14 2007, 05:01 PM) [snapback]11298[/snapback] Ами вие май имате такава практика - да се лишавате от добрите играчи и да използвате някои доста по-слаби. Ами вие и Пирло го сложихте на скамейката, ама като дойде при нас и стана един от най-добрите халфове в света, така че сам си прави сметката. П.С. Коментара ми не е някакъв вид заяждане, но вие си имате право да го приемата както си искате ![]() Цитат(Scofield @ Mar 14 2007, 05:04 PM) [snapback]11299[/snapback] Наистина изпуснахме Пирло.Но реално погледнато при нас не играеше добре , можеби поради факта , че беше млад и много не се разчиташе на него.Да си призная ме е яд за няколко играча , които напуснаха Интер и Пирло е един от тях. Напълно съм съгласен с мнението ви за Пирло - трябваше да му дадем шанс,след като самоя Баджо когато играеше редом с него беше казал че това му е наследника,както и стана.....просто си признавам че имаме порочната практика да не даваме шанс на младите с играчи да се изявяват... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 12:35 AM |