Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Отново страхотна хореография http://www.gazzetta.it/gallery/Calcio/vuot...o/Derby/1&1
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Наистина страхотна хореография
![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Манчини: Ако продължаваме така ще направим изключителен сезон
Агенция "Фокус" Милано. Треньорът на Интер – Роберто Манчини не скри задоволството си от победата с 2:1 в дербито на италиански футбол срещу Милан днес, съобщава Channel 4. “Много сме доволни, че спечелихме дербито. Ако продължаваме по този начин, сезонът ни ще бъде изключителен”, коментира Манчини. “Срамота е, че отпаднахме от Шампионската лига, тъй като заслужавахме да елиминираме Валенсия, но нещата се стекоха лошо за нас. Това е чудесен турнир, но ако не си перфектен дори в един мач, рискуваш да отпаднеш. Равенството 2:2 в първия мач не бе справедлив резултат с оглед на начина по, който играхме. Разочароващо е но, нашият момент ще дойде. Надяваме се да отпразнуваме нашата годишнина догодина именно с този трофей”, допълни специалистът. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
I LOVE INTER TOVA EEEEEE
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Къде са фечетата на мулан сега нали бяхте много отворени айде елате кажете 2 приказки
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_BlueHeLL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(SvetJlio @ Mar 11 2007, 05:54 PM) [snapback]10970[/snapback] Отново страхотна хореография http://www.gazzetta.it/gallery/Calcio/vuot...o/Derby/1&1 яко е ![]() |
|
|
Guest_shangana_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(AleRt @ Mar 10 2007, 12:02 PM) [snapback]10788[/snapback] Типец, само да ти поясня, че ако спазваш хубав тон, не псуваш Интер и никой тука ще си запазиш правото да пишеш ![]() ![]() батка ае да не я наричаш ИНДИВИТЧЕ да не се случи нещо лошо ![]() п.с. Моля да не ме БАНВА админа изкам да ви чета бисерите който въсите за НАС по някой път ![]() ![]() |
|
|
Guest_Gourcuff_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(shangana @ Mar 11 2007, 09:09 PM) [snapback]10997[/snapback] батка ае да не я наричаш ИНДИВИТЧЕ да не се случи нещо лошо ![]() п.с. Моля да не ме БАНВА админа изкам да ви чета бисерите който въсите за НАС по някой път ![]() ![]() Защо си мисля че току що заплаши Админа хахахахах -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Gourcuff евала ,че си го казал това аз лично се съмнявах някой да си признае ,че просто този сезон сме по-класния отбор
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(shangana @ Mar 11 2007, 11:09 PM) [snapback]10997[/snapback] батка ае да не я наричаш ИНДИВИТЧЕ да не се случи нещо лошо ![]() п.с. Моля да не ме БАНВА админа изкам да ви чета бисерите който въсите за НАС по някой път ![]() ![]() Иначе той не я нарекъл ИНДИВИТЧЕ , както казваш ти , а индивиДче , но както и да е.Не е важно в случая ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пък да похваля един път мнението на един миланист той ще си го редактира хаха няям думи
|
|
Guest_freak-man_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
ше става лошо ейййййййй... ебало си е майката
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 423 Регистриран: 25-October 06 Потребител No.: 142 Любим Играч: Il Capitano ![]() |
shangana, да ти го сложа в устичката, нещастник болен! От болкуци нямаме нужда тук,особено аз! Иди се заври в кокоши гъз, незадоволен пубер, дето му мирише на путка! В човката- педал, имаш нужда да ти 'снеса' малко сиренце за нослето пухлъо недоебан! Педераст нещастен, да ти поникнат гъби на червените рогчета, да те еба, убитак...
-------------------- ![]() ![]() "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(berti neroblue @ Mar 12 2007, 12:10 AM) [snapback]11018[/snapback] shangana, да ти го сложа в устичката, нещастник болен! От болкуци нямаме нужда тук,особено аз! Иди се заври в кокоши гъз, незадоволен пубер, дето му мирише на путка! В човката- педал, имаш нужда да ти 'снеса' малко сиренце за нослето пухлъо недоебан! Педераст нещастен, да ти поникнат гъби на червените рогчета, да те еба, убитак... Уоу...това беше грубо ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Цитат(berti neroblue @ Mar 11 2007, 10:10 PM) [snapback]11018[/snapback] shangana, да ти го сложа в устичката, нещастник болен! От болкуци нямаме нужда тук,особено аз! Иди се заври в кокоши гъз, незадоволен пубер, дето му мирише на путка! В човката- педал, имаш нужда да ти 'снеса' малко сиренце за нослето пухлъо недоебан! Педераст нещастен, да ти поникнат гъби на червените рогчета, да те еба, убитак... Берти,ти ме кефиш ![]() И междо другото,какво правят наистина разни нещастни миланистчета в нашия форум??? Айде да бягат,искам само ние да се порадваме на успехите,заслужили сме си го,а не да влизат тука някакви педали и да се опитват да ни тровят! Форца ИНТЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Цитат(KIX @ Mar 10 2007, 12:28 PM) [snapback]10795[/snapback] Да ви говорят нещо имената на...Гунар Нордал,Нилс Лидхолм,Гунар Грен,Джани Ривера,Хуан Скиафино,Франко Барези,Франк Рийкард,Марко Ван Бастен,Рууд Гулит,Паоло Малдини,Звоне Бобан,Джордж Уеа,Оливер Бирхоф!Туй е само една малка част от легендите,които могат да се нарекат велики футболисти.Мисля,че темата е изчерпана.Исках да водя нормална дискусия с някой от тук,но явно никой си няма понятие от словосъчетанието-''нормален спор''.Лек ден. Цитат(SvetJlio @ Mar 10 2007, 05:02 PM) [snapback]10810[/snapback] Тогава какво правиш пак тука ??Джузепе Меаца,Луис Суарес,Жаир да Коща,Бенито Лоренци,Сандро Мацола,Джузепе Бергоми,Валтер Дзенга,Лотар Матеус,Карл Хайнц Румениге,Алдо Серена,Марио Корсо май тия имена са доста по-известни а ? Браво Светльо,добре му го каза на това келеменце....Само от нашите ще допълня Факети, Клинсман,Бреме, Армандо Пики и т.н...... А относно това че миланистчето е цитирало като "велик" техен играч Бирхов- само да му припомня че в началото на 90-те ние този кон го изгонихме и го пратихме в Асколи(тогава с серия "Б")поради некадърност.... ![]() После той с няколко гола с голямата си глава стана "велик" за вашия отбор ![]() ![]() |
|
|
Guest_shangana_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат("AleRt") само да ти поясня, че ако спазваш хубав тон, не псуваш Интер и никой тука ще си запазиш правото да пишеш ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.с. Не видах да съм Псувал интерчо ![]() |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(shangana @ Mar 11 2007, 09:09 PM) [snapback]10997[/snapback] батка ае да не я наричаш ИНДИВИТЧЕ да не се случи нещо лошо ![]() п.с. Моля да не ме БАНВА админа изкам да ви чета бисерите който въсите за НАС по някой път ![]() ![]() Цитат(berti neroblue @ Mar 11 2007, 10:10 PM) [snapback]11018[/snapback] shangana, да ти го сложа в устичката, нещастник болен! От болкуци нямаме нужда тук,особено аз! Иди се заври в кокоши гъз, незадоволен пубер, дето му мирише на путка! В човката- педал, имаш нужда да ти 'снеса' малко сиренце за нослето пухлъо недоебан! Педераст нещастен, да ти поникнат гъби на червените рогчета, да те еба, убитак... берти не бе изчерпателен затова искам да допълня за този виден представител на селското стопанство ШАНГАНА.. и там оная селска фиба поли, че могат само да ме поразходят за оная работа и да ми проветрят мъдите. ШАНГАНА - ЧАСТ 1 Вечер, щом буря зафаща Шангана седи и чепа поклаща, щото след минута-две Милан свъшват с/у ИНТЕР 1 на 2 а и след чертвът час ще почне XXL по RTV. След бясната чекия хуя му стана на пихтия. Разтревожен за своя чеп Шангана звънва до Тибет. Там отсреща глас се чува -Твоя кур вече пет пари не струва. На нашия човек взе да му писва изведнъж от камината два мадура висват. - Това пак е Дядо Мраз мръсен ескимоски педераз! В камината ми пак той се вмъкна ся анала му от секс ша смъкна!!! Каде е моя вибратор модел Клитор-терминатор?! Дядо мраз бе зверски опетнен Задника му бе разпран от Шангановия член. Шангана замина за Тибет хуя му едва не хвана диабет. След десет дневно медитиране той желаеше мощно онаниране. Но от близкия храсталак изкочи Рамбо държащ патлак. Дюкяна му беше разкопчан а от него висеше кожен ятаган. - Ти си мойта жертва днес! Запознай се с моя кур- Бесния Пес. Шангана бе заловен за мадята, висящ във вуздуха с главата към земята. Но монах на помощ се притече и хуя на Рамбо брутално посече Рамбо от болка мощно изрева щото бесния му пес бе останал без глава. Шангана побегна търсейки спасение и задника да отърве от анално похищение. Но в село на бущмени се той натъкна кура на шамана в мигом щтръкна. Нащия човек изпадна в истерия. пърдялото му щеше да стане на бродерия. Тогава ненадейно от врящ казан изкочи Конан с хуй одран. Конан бе адски разярен. Никой не можеше да се ебава с неговия член. Той буздогана си свирепо надърви и шамана стъписан от ебане изгърби. Шангана успя да се спаси и анална дефлорация да предотврати. Той от доста време бе загорял и с удоволствие би разпрал някакъв анал. Покрай Шангана мина делижанс. Това за ебане беше шанс. От засада на кучеяша скочи и косматия си кур бързо наточи. След секунди кучеяша бе омъртвен а Шангана все още не бе задоволен. В кабината той се вмъкна но на шестима педераса се натъкна. Кабината се мощно разтресе И предсмъртен рев наоколо се разнесе. Шангана бе завъртян на карманела в дирника му бе заседнала кожена франзела. Десет часа той за назидание бе ебан от педерасите Буба, Штрутю и Иван. Но Шангана със все сили успя да избяга със забучена в задника силиконова тояга. След дълго бягане да почине той се спря, но изведнъж светкавица го шибна през косматите мадя. Във времето дупка се проби и в древен Рим той се насади. Шангана на сред някаква арена стоеше а отсреща Максимус нещо ебеше. Максимус бе дърт гладиатор и члена му бе анус-перфоратор. Той небрежно почеса свойта патка и с Шангана се подготви за смъртоносна схватка. Максимус с ноздри тежко изпръхтя и с кура гигантичен в земята заора. Но преди това, загрявка реши да направи и своя кур в бой да прослави. На арената бе повикан Гей Антоний - опитен гладиатор но задника му бе пометен от на Максимус косматия генератор. Шангана остана втрещен и от гледката бе отвратен. Максимус свирепо се провикна: Тоя дънер в клоаката ще ти го тикна! Но Максимус не подозира че Кур-джуцу Шангана от години тренира. Шангана му приложи бърза хватка от която Максимус остана без патка. Вагина Палада хукна Максимус да спасява на вятъра клитора й взе да са развява. Вагина Палада бе дествена жрица. Аналната й кухина бе по тясна и от спица В храма на Урин тя литургии правеше и да я изнасили потен негър се надяваше. Шангана се бе брутално разбеснял. Задника на максимус заприлича на Панамския канал. Към колабиращия гладиатор Вагина се понесе, но мощен удар тя отнесе. Вагина Палада бе зверски убита, до гърло на Шангановия чур забита. Това на Бог Урин не се понрави и магия бърза той направи. Портал във времето се появи който Шангана от древен Рим затри. В хай-тек зала той се озова. От страх се бяха свили двете му мадя. Шокиран Шангана погледна напред, където Дарт Вейдър и Джаба си правеха кръстосан минет. Джаба бе същински ураган със своя космат буздоган. Шангана Датрт Вейдър набеляза и на момента анално му се вряза. Но Дарт си беше вехт джедай. Члена му бе made in Китай. Светлинния му меч, както той си го нарича от раз всичко на две бе способен да посича. Епична битка пламна между тях. Халката на Шангана бе превърната на прах. Но Обиуан Членобис от нищото се появи и със злоба кура си в задника на Шангана и той заби. Шангана на пода падна омаломощен явно неска не му беше щастливия ден. От някъде Скайуокър злорадо се изсмя: Ебете майката на таз черно-червената гимя!!! |
|
|
Guest_shangana_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
лелелелелеле ИМАТЕ СИ И ПОЕТИ хахахахахахахаха не спирате да ме изненадвате
![]() |
|
|
![]() ![]() |