Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Аз ще спестя само неадекватната игра на Сезар, дано поне срещу Валенсия извади касмет, че той с друго неразполага. Иначе хубав мач стана.
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Роберто Манчини: Титлата ни ще бъде велика
Наставникът на Интер Робето Манчини бе много ентусиазиран след успеха с 5:2, като гост над Катаня от 25-ия кръг на Серия "А". Това бе рекордна 17-та поредна победа за "нерадзурите" в калчото. "Играхме много добре. Въпреки силата на противника ни и празните трибуни, който затормозват всеки футболист. Единствено ме притесняват двата допуснати гола, но те дойдоха в момент на отпускане при три гола разлика. В италианското първенство няма лесни мачове, затова титлата, която спечелим ще се помни дълго" сподели 42-годишният специалист пред медиите на Апенините. Sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Този Сезар не знам до кога ще го пускат.....ебати дупката е!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Ас си мисля 4е италянските вратари са наи добри в света а този ман4о ми пуска cesar а на скамеиката нее пелицоли или фреи a ТОЛДО които помните кво направи на Европеиското на ма4а с Холандиа . САМО ИНТЕР
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Фрей също е много добър вратар, но за съжаление го изпуснахме.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Сезар беше абсолютен шаран вчера. Много лошо впечатление направиха и Кордоба и Самуел като двойка централни защитници. Те бяха по-заети да търчат напред да вкарват голове, а не да си пазят вратата. Отчайващо слаб мач на Максуел и абсолютно незабележим Станкович (изкл. гредата). С/у Катаня въпреки всичко това спечелихме безпроблемно, ама всички знаем, че Валенсия не е Катаня. И за да не каже някой, че само критикувам, ще отбележа отличната игра на Солари и Майкон, Гросо също се понрави. За Ибра няма к'во да говорим - само дежурната доза суперлативи.
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Майкон е много добро попадение незнам как се стигна до трансфера му, но евала на тоя който го доведе. След като на Местая ще трябва да вкарваме дано Манчини заложи на Солари вместо това нещо Дакур. Дано не се налага, но там може да видим Интер с трима нападатели.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Добра тренировка
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Според мен Валтер Самуел игра доста добре. Не говоря само за гола, който отбеляза. Намесваше се стабилно и пресичаше сигурно дългите пасове на противника.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(Jeter @ Feb 26 2007, 07:40 PM) [snapback]10024[/snapback] Майкон е много добро попадение незнам как се стигна до трансфера му, но евала на тоя който го доведе. След като на Местая ще трябва да вкарваме дано Манчини заложи на Солари вместо това нещо Дакур. Дано не се налага, но там може да видим Интер с трима нападатели. И мене ми направи много голямо впечатление Маикон.Още от началото на сезона е безпогрешен.Просто с неговото привличане (със свободен трансфер) беше голям трансферен удар за нас. По нищо не отсътпва на най-добрите десни защитници.Маикон беше желан от Манчини още преди няколко години.Малко невероятно изглежда , но Манчини направи голям удар с неговото привличане ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(Jeter @ Feb 26 2007, 07:40 PM) [snapback]10024[/snapback] Майкон е много добро попадение незнам как се стигна до трансфера му, но евала на тоя който го доведе. След като на Местая ще трябва да вкарваме дано Манчини заложи на Солари вместо това нещо Дакур. Дано не се налага, но там може да видим Интер с трима нападатели. И мене ми направи много голямо впечатление Маикон.Още от началото на сезона е безпогрешен.Просто с неговото привличане (със свободен трансфер) беше голям трансферен удар за нас. По нищо не отсътпва на най-добрите десни защитници.Маикон беше желан от Манчини още преди няколко години.Малко невероятно изглежда , но Манчини направи голям удар с неговото привличане ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
От къде го привлякохме? Нещо ми убягва.
Наистина се справя добре. Дори много добре. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
От Монако го взехме
|
|