Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Не знам какво да кажа колеги,пак се върнах снощо към многото други случаи в които трябва да се оправдавам и да отговарям на нападки....Само 1 - не може нормален треньор да изкара такъв състав,и да вади нападател за да пусне друг????????????????????????
Днес един който ме бъзика чак вика "дай да се хванем на бас че няма да станете шампиони" Предтавяте ли си? ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
То , че ще станем шампиони ще станем
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
мом4ета...нз...аз съм мн разо4арован
![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Наваро: Извинявам се на Бурдисо. Ако трябва, ще отида до Италия!
Полузащитникът на Валенсия Давид Наваро очаква да получи тежко наказание от УЕФА за участието му в баталните сцени в края на снощния мач с Интер, когато футболистите на двата отбора си спретнаха як бой, а той удари противников състезател в лицето. "Логично е от европейската централа да ме накажат за моите действия. Искам да изпратя личните си извинения до УЕФА, до двата клуба и техните привърженици, и най вече, до Бурдисо. Търся го, за да се чуем и поднеса извиненията лично. Ако трябва, ще отида до Италия да се срещна с него", заяви Наваро |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
и мен днес ме скасаха от базици
![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Явно още не сми изградили манталитет в този турнир.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Поне сме колектив в боя ТОЛДО голям е 4ак влезна в съблекалнята на валенсиа само Интер
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Според мен не Кордоба, а Майкон успя малко да ритне тоя нещастник Наваро. Все пак това няма значение. Дано да има наказание и за целия отбор на Валенсия.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Морати подкрепи Манчини въпреки отпадането от Лигата
Босът на италианския Интер Масимо Морати увери, че отпадането на неговия тим от Шампионската лига няма да се отрази на работата на Роберто Манчини в клуба. Появиха се твърдения, че Морати, който бе убеден, че Интер ще отстрани Валенсия, е останал много разочаровен от елиминацията на “нерадзурите” и смятал да смени Манчини след края на сезона. Критиките към наставника, че може да печели само на местно, но не и на международно поле, се засилиха след фиаското на “Местая”. “Отпадането от Валенсия няма да се отрази на доверието, което имам към Роберто. Аз го уважавам и смятам, че той върши добра работа в клуба и бъдещето му начело на Интер не е под въпрос”, сподели пред италианските медии Морати. sportal.bg Защо ли не се учудвам ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Трима от Интер на мушката на УЕФА
Бурдисо, Кордоба и Маикон също са обвинени за боя на “Местая” Петима футболисти - двама от Валенсия и трима от Интер, бяха обвинени от УЕФА за свирепия бой на "Местая" след мача между двата отбора във вторник. Марчена и Наваро от Валенсия, Бурдисо, Кордоба и Майкон от Интер, със сигурност ще отнесат сериозни санкции от евроцентралата за "неспортсменско поведение". Контролната и дисциплинарната комисия на УЕФА ще се произнесе по случая на заседанието си на 14 март, когато представители на двата отбора и обвинените ще бъдат изслушани. Делегатите на УЕФА на ст. "Местая" започнаха да гледат видеозапис на боя още след мача, завършил 0:0. Освен от тв кадрите хората на централата са поискали сведения и от местната полиция. Както е известно, ченгетата трябваше да се намесят решително пред съблекалните на двата отбора, след като играчи на Интер опитаха да нахлуят в помещението на домакините. Резервата на Валенсия Давид Наваро, който счупи носа на Бурдисо, след което избяга от преследвачите си, се е извинил по телефона на своята жертва. Бурдисо е приел извинението му. 7спорт |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Морати явно има железни нерви.
Ако аз бях дал толкова пари за един отбор и той се провалеше по тази начин... Просто не мога да си представя, че бих защитил треньора. Но пък Морати след толкова години, след толкова пари и след толкова неуспехи явно е свикнал. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_BlueHeLL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(Scofield @ Mar 7 2007, 05:48 PM) [snapback]10606[/snapback] Наваро: Извинявам се на Бурдисо. Ако трябва, ще отида до Италия! Полузащитникът на Валенсия Давид Наваро очаква да получи тежко наказание от УЕФА за участието му в баталните сцени в края на снощния мач с Интер, когато футболистите на двата отбора си спретнаха як бой, а той удари противников състезател в лицето. "Логично е от европейската централа да ме накажат за моите действия. Искам да изпратя личните си извинения до УЕФА, до двата клуба и техните привърженици, и най вече, до Бурдисо. Търся го, за да се чуем и поднеса извиненията лично. Ако трябва, ще отида до Италия да се срещна с него", заяви Наваро Съмнявам се страхливец като него да се навие, да се види очи в очи с Бурдисо и да му се извини ... Този нещастник се изложи пред целия свят с "педалската" си постъпка ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е отишъл на крака, но медиите тиражират, че се е обадил на Бурдисо и му се е извинил лично. Бурдисо от своя страна великодушно, като истински мъж, е приел извинението.
Ако трябва да съм честен това наистина е много хубава постъпка и на двамата. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Абе Толдо рулира с това влизане в тяхната съблекалня хахах
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Наказват побойника Наваро за 8 мача, триото от Интер се отървава само с 4
Според правилника на УЕФА защитникът на Валенсия Давид Наваро ще получи сериозно наказание за постъпката си от мача с Интер. При масовия бой в края Наваро нахлу на терена и тресна кроше на Николас Бурдисо, с което му счупи носа. Дисциплинарната комисия на УЕФА ще заседава на 14 март. Тогава ще бъдат разгледани отново видеозаписите от инцидентите и ще бъдат изслушани играчите. Правилникът на УЕФА определя наказание между 5 и 10 мача за подобна постъпка. Наваро най-вероятно ще получи 8 мача. За останалите разследвани от УЕФА - Марчена (Валенсия), Бурдисо, Кордоба и Майкон (Интер), се очакват по-леки санкции - между 2 и 4 мача. Клубовете пък ще платят солидни глоби. Говори се за суми между 50 000 и 200 000 евро. |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Интер се надява на справедливи наказания от страна на УЕФА
Агенция "Фокус" Милано. Спортният директор на Интер Милано Ернесто Паулило се надява, че УЕФА ще вземе обективни решения относно санкциите, които със сигурност ще наложи след побоищата след реванша от Шампионската лига срещу Валенсия на “Местая”, съобщава Goal.com. “Ние бяхме нападнати първи”, каза Паулило. Двата отбора са разследвани след инцидента, като Марчена и Наваро от Валенсия, както и Бурдисо, Кордоба и Майкон от Интер са най-обвиняваните футболисти. “Ние не искаме да бъдем третирани като играчите на Валенсия, и жертвите на атаката не трябва да понесат същите наказания като нападателите. Няма да е честно да се наложат еднакви санкции. Трябва добре да се наблюдават всички видео записи”, заяви спортният директор на Интер. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега ще кажат, че ние сме започнали боя защото сме загубили.
![]() Сигурен съм, че ще ни прецакат и ще ни дадат поне толкова сурови наказания, както и на Валенсия. Може би и по-тежки. ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Да праят квото искат.Виновните трябва да си понесат последствията.
|
|
|
Guest_freak-man_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
трай ма ! ти ли ше ни каеш да мълчиме в нашия форум ? аре бегай да пасеш козите на село...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
То се вижда "големия" ви играч шИвчИеку колко е голяв в челси.Сложи още 8 точки към вашия актив кокво става 33-8=25
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 01:28 PM |