Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Направо не знам....сега се разбра че и Камбиасо е аут за месец.......
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Явно Санети ще трябва да играе в центъра на терена , рамо до рамо с Дакур.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Санети е нашата надежда.
FORZA !!!!! -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Абе този Дакур нямаше един хубав пас цял мач (всичките бяха спорни), дано ако Дакур е пак в състава поне "бележещия напредък" Сезар остане на резервната скамейка. Ей как цяла година се надявах да вземем Буфон сега да видиш как ще се окаже скъпоструваща грешка.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Според Манчини Дакур е получил тежък удар по време на мача и затова е играл по-слабо или както всъщност се изразява Манчини - на 50% от възможностите си. Сезар няма да остане на пейката. Просто Манчини си е Манчини - инат до дупка.
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Манчини: Писна ми да ме обвиняват
"От началото на сезона търпя атаки от всяка страна - първенството било лесно, не сме заслужавали служебната титла, всеки можел да води толкова скъп отбор. Просто ми писна от обвинения" - избухна наставникът на Интер Роберто Манчини. "Единственият ни слаб мач от началото на сезона е ремито у дома с Валенсия и аз поемам пълната отговорност за този провал" - допълни Манчини. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Щом поема отговорност, поне е осъзнал грешката си. Това означава, че вероятно скоро няма да допусне нова такава.
![]() Браво Манчо! ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Вероятно помъдрява
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
помадрява дръжки.. репчи се като петле.. пак същите грешки ще видим на местая същите както и от преди една година с/у жълтите смешници (дано не се окажа прав). а за дакурчо дето го извинява манчини ако се направи статистика за точните му пасове с лице към противниковата врата съм сигурен че ще бъде доста стряскаща. и нали в Интер е пълно с играчи който да изпалняват пряк свободни удари.. дори помощник трениора може да се нагърби с това.. да земат да научат тоз сезар как се пазят фалове то с практика става.. и талант разбира се.. доста хора са на мнение че го има (защо ли?)
![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
На въпроса ти "Защо ли?" ще ти кажа само -Знам ли?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Манчини сигурен в класирането на Интер на ¼-финал в Шампионската лига
Агенция "Фокус" Милано. Треньорът на Интер Милано Роберто Манчини заяви, че ако неговият тим играе по същия начин в реванша срещу Валенсия, както го направи в първия мач, то със сигурност ще продължи на ¼-финал за Шампионската лига, съобщава Goal.com. “Нерадзурите” правят впечатляващ сезон през тази година, като техният треньор отговори на критиците по следния начин: “Аз мисля, че 17-те последователни победи, които постигнахме, е невороятен рекорд, който някой трудно би направил отново. Както и да е, ние сме Интер, и всичко хубаво, което постигнахме, беше набързо забравено”. Следващата седмица Интер гостува на “Местая” за мач-реванш срещу Валенсия, който шампионите на Италия трябва да спечелят на всяка цена, тъй като първият мач на “Джузепе Меаца” завърши при резултат 2:2. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Колкото повече време минава от първия мач, толкова по-вероятно ми се струва да ги отстраним. Дано момчетата направят един страхотен реванш и докажат, че са номер едно.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Златан Ибрахимович сигурен в победата на Интер над Валенсия
Агенция "Фокус" Милано. Играчът на Интер Милано Златан Ибрахимович вярва в победата срещу Валенсия в мач-реванш от 1/8-финалите за Шампионската лига, който ще се играе във вторник на стадиона на “прилепите” “Местая”, съобщава Goal.com. Шведът беше в основата на победата на “нерадзурите” срещу Ливорно с 2:1 като гост чрез неговия победен гол в 66’. В типичния си стил, Ибрахимович заяви: “Наистина играх добре. Най-важното е, че успяхме да спечелим трите точки срещу Ливорно. Сега ние отиваме във Валенсия за да ги бием. Съдбата е в нашите ръце”. Първият мач Интер – Валенсия на “Джузепе Меаца” завърши при резултат 2:2. Манчини: Мачът с Валенсия ще е като финал Наставникът на Интер Роберто Манчини е оптимист преди срещата-реванш от осминафиналите на Шампионската лига с испанския Валенсия утре. Първият мач на "Джузепе Меаца" завърши без победител - 2:2. "Трябва да бъдем агресивни, бързи и концентрирани", заяви бившият италиански национал. "Знам, че този мач ще бъде като финал, но не се притеснявам. Вярвам, че ще успеем да продължим напред, защото притежаваме класа", добави той. Валенсия завърши на първо място в Група Д с преднина от три точки пред Рома, като показа силни игри пред своите фенове на "Местая". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Рефер на мача Валенсия - Интер ще бъде Волфганг Старк.
Той два пъти преди това е реферирал мачове на Интер в Шампионската лига. Това са Интер 1:5 Арсенал през 2003/04 и Аякс 2:2 Интер миналия сезон. Inter.it С този съдя категорично не ни върви. Но погледнато от друга страна с него имаме загуба и равен. Следователно сега е рад на победата. ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(jonnie @ Mar 5 2007, 07:22 PM) [snapback]10420[/snapback] Рефер на мача Валенсия - Интер ще бъде Волфганг Старк. Той два пъти преди това е реферирал мачове на Интер в Шампионската лига. Това са Интер 1:5 Арсенал през 2003/04 и Аякс 2:2 Интер миналия сезон. Inter.it С този съдя категорично не ни върви. Но погледнато от друга страна с него имаме загуба и равен. Следователно сега е рад на победата. ![]() Да..време е да регистрираме и победа при този съдия. |
|
|
Guest_Tito_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Моята прогноза 3:0
Пък може и повече ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Моята 1-2,0-1 3-3 ,
![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ето тук давайте вашите прогнози http://forum.inter-bulgaria.com/index.php?...amp;#entry10463
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Изядохме лайната 0:0....Поне на бой ги бихме
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ужас.
![]() Не стига, че отпаднахме, ами и ще отнесем цял куп наказания. Толкова ме хвана яд, че нито Круз нито Кордоба успяха да напавят шпагат и да наритат това официално келеме на Валенсия, заради което стана големия пердах. Тия нещастници предизвикаха мелето, а сега съм сигурен, че ще накажат само нас. ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 08:59 PM |