Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Интер и Милан с оферти към Лампард
Интер и Милан възнамеряват да отправят оферти към халфа на Челси Франк Лампард през лятото, твърдят английските медии. Двата милански гранда ще предложат 8 милиона паунда на лондончани. Това е сумата, за която могат да го привлекат според новите правила на ФИФА. Играчи, които са изпълнили три години от договор, който са подписали преди да станат на 28 години, могат да се откупят от клуба, като единственото, което трябва да направят е да дадат предизвестие 15 дни преди края на сезона. Така трансферната сума се определя от договора на играча, а не от реалната му стойност. "Вярно ли е? Лампард за 8 милиона? Това е интересна новина и е хубаво, че я научих. Лампард е много добър футболист", коментира отговарящият за трансферите в Милан Ариедо Брайда. Според запознати Интер има голямо желание да привлече Лампард, като е готов да даде и по-голяма сума за неговия подпис. "Когато се интересуваш от един играч известно време и внезапно той излезе на пазара с много по-ниска цена, би било лудост да не обмислиш сериозно възможността", сподели близък до ръководството на Интер Sportal.bg |
|
|
Guest_freak-man_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
добре звучи...
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Предпочитам Лампард пред Рикелме
![]() |
|
|
Guest_BlueHeLL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
ако може да привлечем Лампард, ще е перфектно
![]() но честно казано не ми се вярва да напусне Челси ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 294 Регистриран: 6-July 06 Град: Хасково Сити !@#!@ Потребител No.: 43 ![]() |
Лампард мн ми харесва на мен и ако го привлечем ще бади мн яко
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Някак ми звучи невероятно Лампард да напусне Челси, където е много обичан, но знае ли човек...
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_mi6oo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
ами нз лампард е голям ама нее за италия според мен
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Аз пък тоя Лампард не го харесвам изобщо .. винаги се оказва жертва, ама пък като се замисля не изпълнява толкова добре ролята на плеймейкър. Дай му да се набрули от 40 метра и т'ва е неговата игра. И като удари някаква греда .. късмета му изневерил. Глупости. За Англия пък още повече не ме кефи .. макар, че там общо взето повечето играят слабо
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Лампард за 8 милиона и Абрамович ще напални гащите от смях
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Ако е за такава цена - супер.Не е невъзможно да напусне Челси,доколкото знам гаджето му е каталунка,т.е. може да го навива цяла нощ да се мести някъде на по-топло и слънчево
![]() |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
гаджето му като е каталунка може да мине през Стара Загора да и го накаталункаме
![]() |
|
|
Guest_Tito_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Перфектно
![]() |
|
|