Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Mилан не играха лошо, но просто толкова са им силите в момента. Само със Сусо и Бонавентура не става.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 498 Регистриран: 23-May 16 Град: bs Потребител No.: 9,418 ![]() |
Та , дербито май ще е с другите отложени мачове
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Съдиите се гаврят с брадчедите досега. Измислена дузпа за очевидна симулация на Уелбек и несвирена такава в следващата атака на Милан. И на Лацио по рано не им дадоха направо очеизбодна дузпа.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
действително бяха порязани , но и без дузпата ,арсенал щяха да ги елиминират. иначе браво на гатузо , добре си върши работата до момента
![]() лацио продължават напред , да се надяваме да се разминат с атлетико мадрид на жребия , с всеки друг съперник имат шанс. е ако се разминат и с арсенал и с марсилия още по-добре ![]() и последно ,много ме е яд,че дортмунд отстраниха така късметлийски аталанта. 100% бергамаските щяха да се представят по-достойно от жълто-черните. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Двата Редбула са на 1/4 финал
![]() На мен ми беше по-интересно да гледам Гатузо край тъчлинията,цял спектакъл изнесе,физиономиите му са много интересни. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Лацио разсипа Динамо през целия мач и можеха да бият с много повече а Имобиле се скъса да изпуска . Даже при 1:0 при едно положение на Имобиле , вратаря на Киев изби топката извън наказателното но съдията не го видя , иначе си беше червен картон и мача свършваше още тогава . Но Лацио показа , че е по класния отбор и продължиха . Милан редовно циврят против съдията , в техния форум абсолютно след всеки мач се коментират съдийте . Да , нямаше дузпа за Арсенал но и при 1:1 , на тях им трябваха 2 гола . За 2 мача те вкараха само 1 гол и то не от положение а с далечен удар , Арсенал им набута 5 гола и 2та мача ги надигра . С дузпата или без нея Арсенал беше по класния отбор и макар и без звездите в атака си продължиха без проблем .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така е, но мен лично винаги ме дразни като побутват силните мъже от най-доброто първенство на планетата.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Колкото и да ги бутат,шампионът в този турнир е ясен-Атлетико.Дано Лацио се паднат с някой от редбулите,че да се морят повече.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() Група: Members Коментари: 13 Регистриран: 2-March 18 Потребител No.: 9,547 ![]() |
Милан редовно циврят против съдията , в техния форум абсолютно след всеки мач се коментират съдийте . Да , нямаше дузпа за Арсенал но и при 1:1 , на тях им трябваха 2 гола . За 2 мача те вкараха само 1 гол и то не от положение а с далечен удар , Арсенал им набута 5 гола и 2та мача ги надигра . С дузпата или без нея Арсенал беше по класния отбор и макар и без звездите в атака си продължиха без проблем . Отбелязвам, че съм фен на Милан и съм от същия този форум, в който след всеки мач се коментират съдиите. Подобно твърдение може да напише някой с леки наблюдения на форума ни. Или някой, който не взима предвид факта, че в нашия форум активността е поне 3-на на тази тук, съответно хора всякакви и мнения всякакви можеш да срещнеш. Както и да е, не ми е идеята да си мерим форумите. Често чета вашия и ви поздравявам за активността, тъй като например един форум на Арсенал в България с много повече фенове от вас по принцип, има по-ниска активност. Относно дузпата и при 1:1 пак стигаха 2 гола. Ами не съм съгласен. Дузпата я свириха точно в момент, в който падна било то и късметлийския гол на Чалханоглу. Късметлийски, защото не всеки ден влизат от подобна дистанция. И нашите си повярваха. Бяхме ли изкарали полувремето до 0:1, шансовете ни за 0:2 и поне продължения бяха значителни. Достатъчно показателно е, че нямахме загуба този сезон в мач, в който сме повели. А снощи допуснахме 3 гола след повеждането. Не само не бяхме падали след повеждане, а и от началото на годината не бяхме допускали толкова голове. Не споря, че Арсенал бяха по-добрия отбор в двата мача, но знаем всички добре, че футболът е непредвидим и при 0:1 нищо не се знаеше. Нещата вече опираха до само още 1 гол и то след като сме повели на Емирейтс. А 1:3 чисто и просто си тръгна от тази несъществуваща дузпа. Силно се съмнявам, че щяхме да видим такъв резултат при 0:1 на полувремето. И за да не се хейтим, защото не това е идеята, пожелавам и на вас и на нас тазгодишно класиране за ШЛ, а пък Лацио да влизат като спечелили ЛЕ. Време е цяла Италия да живне, няма да стане като стискаме палци комшиите да се наакат, нали на Вуте да му е зле... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Принципно съм за отборите от Италия в Европа ( може би само без Ювентус ) и снощи нямах против и Милан да продължат макар , че се радвам , че отпаднаха само и само , защото ми се гледаше по скоро дербито на Милано . Но макар и да не пиша във вашия форум и този на Ювентус ги чета . Та във вашия се отделя адски много внимание на съдийте , без значение кой мач се коментира , снощи има поне 10 страници коментари само за съдията , без грам мнение за самата игра на двата отбора . Според мен дори и без дузпата Арсенал щеше да ви бие и снощи . Можехте да излезете второто полувреме и да им шибнете 2 гола и да си ходят но стана обратното , те ви шибнаха 2 гола и си отидохте . И двата мача ми изгледаше така сякаш когато и да вдигнат оборотите , вие изглеждахте прекалено бавни и затруднени . Много е кофти когато ти свирят толкова нелепа дузпа срещу теб но когато резултата е 5:1 в крайна сметка може би има и друга причина за загубата освен измислена дузпа .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
не виждам как ще се оправи тази италия.
в серия А цари немотия , преобладават наемите и т.н. ние и вие ако стъпим в шл с такива или с подобни състави ,най-много да посрамим италия... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Четвъртфинали:
РБ (Лайпциг) - Олимпик Марсилия Арсенал - ЦСКА (Москва) Атлетико Мадрид - Спортинг Лацио - РБ (Залцбург) Първите мачове от следващата фаза ще се изиграят на 5 април, а реваншите са на 12-и. Финалът е на 16 май в Лион. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Твърде предсказуем ми се вижда този жребий.1/2 финалистите са на 90% ясни,само в мача на Марсилия и немския редбул може да има някаква изненада.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Легионер (Милан) ![]() Група: Members Коментари: 13 Регистриран: 2-March 18 Потребител No.: 9,547 ![]() |
Принципно съм за отборите от Италия в Европа ( може би само без Ювентус ) и снощи нямах против и Милан да продължат макар , че се радвам , че отпаднаха само и само , защото ми се гледаше по скоро дербито на Милано . Но макар и да не пиша във вашия форум и този на Ювентус ги чета . Та във вашия се отделя адски много внимание на съдийте , без значение кой мач се коментира , снощи има поне 10 страници коментари само за съдията , без грам мнение за самата игра на двата отбора . Според мен дори и без дузпата Арсенал щеше да ви бие и снощи . Можехте да излезете второто полувреме и да им шибнете 2 гола и да си ходят но стана обратното , те ви шибнаха 2 гола и си отидохте . И двата мача ми изгледаше така сякаш когато и да вдигнат оборотите , вие изглеждахте прекалено бавни и затруднени . Много е кофти когато ти свирят толкова нелепа дузпа срещу теб но когато резултата е 5:1 в крайна сметка може би има и друга причина за загубата освен измислена дузпа . Вчера 10-те страници само за съдията не виждам кое им е неоправданото. Подобни тесли в мачове на Барса и Ювентус рядко се виждат. Не случайно днес навсякъде е пълно с коментари и на 3-ти страни за несъществуващата дузпа. Разбира се, всичко е в кръга на хипотетичното, но 5:1 можеше и да не се случи при липса на подкрепа от съдията. И не го казвам, защото "във форума на Милан се коментират само съдиите" - има си хора, които ги коментират, има и такива, които гледат играта. Вчера просто съдията бе толкова на страната на Арсенал по една или друга причина, може дори просто от некадърност или моментна липса на концентрация и не добра преценка, че трудно можеш да коментираш нещо друго в момент, в който любимият ти отбор се е надигнал и виждаш някакви надежди за чудо. Не ви пожелавам да сте в подобна ситуация, но как бихте реагирали тук във вашия форум на подобни балтии?! Арсенал наистина по-скоро щяха да се класират и без помощ от съдията. Никой нормален не би казал, че разполагаме с по-добър отбор от тях. Ама няма как да няма горчилка от случилото се. Мисълта ми е, че това, че сме по-слабия отбор не значи, че не можем да мечтаем и, че не трябва да си отстояваме своето. Няма как да стоим и да толерастваме подобно отношение от страна на съдийската 4-ка, 6-ца или там колкото са. Показателно е, че след първия мач гледахме основно играта и масово си признахме, че просто сме се надценили в очакванията си да бием Арсенал. Масовото мнение преди мача беше, че нямаме шансове, или поне не особени. Дори аз обяснявах на решилите да мислят победни схеми, че освен чудо, друго няма да ни помогне. И за около 2 минути повярвахме, че имаме шансове за чудо. Може да беше след 2-я ни точен удар за двата мача, може да беше на късмет, но се случи. И след 5-6 години мъка, отстъствие от Европа за дълго време (какво ви обяснявам, на едно дередже сме), всички росонери видяхме някаква искра надежда, че ще се случи това чудо и ще излезем с високи вдигнати глави на другия ден. Когато несправедливо ти отнемат това чувство, и 10 страници поздрави към съдията и майка му са малко. Ще го преживеем, не е като финал на ШЛ, едва ли дори щяхме да спечелим ЛЕ, поне Атлетико щяха да си ни бият душманската. Но случилото се снощи беше гавра с футбола, с обикновенния фен. Грозното е, че подобни изцепки се случват все по-често, все по-често някой Уелбек решава да пада, защото е духнал вятър, и все по-често все повечето съдии на всевъзможни точки по терена не виждат откровенните симулации. Вярвам, че и нерадзури и росонери не искат да гледат подобен футбол. Колкото до играта ни, върни се и чети по времето на Монтела какво се пишеше, че и преди това. Тук там се споменава съдията (пак повтарям, доста повече активни членове на форума сме, хора всякакви, имаме си дразги дори едни с други от толкова много мнения), основно се набляга над некадърността на треньора и отделните играчи, тактиката, Калинич и т.н. Дори сега по времето на Гатузо, като се закрепихме малко, можеш да прочетеш много за грешната схема, за безличния Бонавентура, Калинич не искаме и да го чуем, оплакваме се масово от немощ в атака, Чалханоглу и Родригес също отнасят критики, дори за Сусо има спор струва ли или не, въпреки че ни е от голмайсторите и един от най-конвертируемите играчи. Стига съм се обяснявал, ясно е, че няма да променя особено вашето мнение, както и вие трудно бихте променили моето. Желая ви успех, не колкото на нас, разбира се ![]() Този коментар е бил редактиран от ildiavolo на Mar 16 2018, 19:18 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За този Лацио ли говорихте , че е по класен от нашия отбор ? Разбития с 4:1 от Лайпциг ... А който е гледал мача значи е видял , че последните 20 минути играчите на Лацио едва се движеха по терена , после пак да си говорим , че няма умора в тях ... Жалко , че отпаднаха и сега им остават само мачовете в Серия А .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Ха тия Лацио какво направиха... съсипаха ми тотото.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Отпадането им не е много добра новина за нас.Видя се обаче,че нямат широчина в състава и ако бъдат натикани в тяхното поле са уязвими и издишат.Сега обаче пък им остава само Серия А.Вече не знам за кой да викам в римското дерби.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лацио много съмнително отпаднаха, но дано да е заради умората. Един хикс в римското дерби е идеален за нас.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лацио не играха зле срещу Лайпциг , дори при 1:1 изпуснаха не малко положения , но изведнъж всяка атака на Лайпциг влизаше , после при 4:1 Лациалите дори нямаха сили да натиснат , не успяха да измислят грам нищо смислено . В дербито на Рим съм за Рома , ако Лацио загубят след това имат гостуване на Фиорентина , мач с Самп и гостуване на Торино , а после с Аталант , а и накрая с нас ... Честно казано адски ще е трудно да се класираме в ШЛ дори според мен ако не бием в събота шансовете ни стават много малки .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лацио не играха зле срещу Лайпциг , дори при 1:1 изпуснаха не малко положения , но изведнъж всяка атака на Лайпциг влизаше , после при 4:1 Лациалите дори нямаха сили да натиснат , не успяха да измислят грам нищо смислено . В дербито на Рим съм за Рома , ако Лацио загубят след това имат гостуване на Фиорентина , мач с Самп и гостуване на Торино , а после с Аталант , а и накрая с нас ... Честно казано адски ще е трудно да се класираме в ШЛ дори според мен ако не бием в събота шансовете ни стават много малки . РБ Залцбург , а не РБ Лайпциг ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 08:14 AM |