Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Уилям Карвальо също е интересно име и не е никак лош футболист. За без пари даже е перфектен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Малко слухове от днес;
- Новия договор на Икарди ще се бистри другата седмица.Предложението е 6 млн заедно с бонусите може да достигне 8 млн и клауза 180-200 млн. - Арсенал е готов да плати парите искани за Рафиня изчаква се желанието на играча. - Бастони от Аталанта се връща в Интер ,като отбора от бергамо ще закупи Батела (защитник от шампионския отбор на примаверата) за 7 млн имаме опция buy back след време. - Гобите и Наполи се включват за Муса Дембеле...нашта оферта е направо смешна сравнение с техните 10 млн и Ж.Марио докато другите 2 отбора са готови да плащат 25 млн. - Тевез: "Интер ще се влюби в Лаутаро-той е невероятен талант". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Милан Бадел е пред договор с Интер.
Как е този футболист , става ли за резерва? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Слагам един цитат от фб ( не е мой ) но е доста интересен .
Личните условия на Нинджата договорени.Агентите на Малкъм и Политано признаха, че работят по-трансферите на клиентите им в Интер.Очаква се Интер да предложи 47 млн за Киеза. Треньора на Жуансу Сунинг:Жанг ми каза, че Интер ще е готов да печели титли след 2 години.Няма как клуба от 0 да скочи на 100 за една нощ !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Това за Киеза хич не ми се вярва.Та ние се стискаме за Рафиня,Кансело и Пасторе,а сега ще даваме 50 милиона за играч с едва един добър сезон.
Този коментар е бил редактиран от N.Roussev на Jun 12 2018, 21:42 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ИНТЕР ПРОДАВА ОЩЕ ДВАМА МЛАДОЦИ
Ксиан Емерс и Йонут Раду са поредните играчи от школата, които Интер е готов да продаде за да покрие дефицита по финансовия феърплей. Сумата, която се споменава в медиите е 8 милиона евро. Също така ще има и клаузи за обратно откупуване. Възможно е в сделката да бъде включен Салседо - обещаващ играч от школата на Дженоа, който и през миналото лято беше близо до трансфер в Интер. Самата новина за преговорите беше потвърдена от главният мениджър на Дженоа - Джорджо Перинети: "Да, мога да потвърдя, че водим разговори с Интер. През следващата седмица ще имаме нова среща и ще видим какво ще стане. Салседо също е част от разговорите, но още е рано да навлизам в детайли." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Слухове за Бруно Фернандеш.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Агентът на Бадел е казал, че новият му отбор най-вероятно ще е от Милано, но предполагам че визира Милан.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Лемар в Атлетико а Фекир в Ливърпул и двамата за по над 50 млн . В тая връзка цената за Малкъм е напълно приемлива според мен , явно има причина големите да се хвърлят върху звездите във Франция вместо да дават 25 млн за Политано . А Рома финално вече взеха малкия Клуйверт за 18 млн , на мен ще ми е интерестно колко хляб има в него . Агента на Дембеле щял да бъде в Италия днес и се очаква да преговаря с нас , Ювентус и Наполи . В същото време сме имали среща със Сасуоло за да опсъдим положението с Нико Гонзалес и Дънкан и Политано , тия последните двама дано са далеч от нас .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Не съм гледал нито Малкълм, нито Политано (с изключение на мача срещу нас), но от това което видях от Тубата, не мога да разбера с какво толкова бразилецът е по-добър и струва 40м?! Фекир е доказан играч с няколко солидни сезона зад себе си, а Лемар го водят един от най-големите им таланти. На фона на това, Малкълм с един сезон 12 гола и 7 асистенции в Бордо, във френското първенство и 40м, ми се струва доста.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Малкъм да не се окаже флоп като Барбоса, че отново 40млн на вятъра.
Торейра отива в Арсенал, Сампдория са приели офертата. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съм гледал нито Малкълм, нито Политано (с изключение на мача срещу нас), но от това което видях от Тубата, не мога да разбера с какво толкова бразилецът е по-добър и струва 40м?! Фекир е доказан играч с няколко солидни сезона зад себе си, а Лемар го водят един от най-големите им таланти. На фона на това, Малкълм с един сезон 12 гола и 7 асистенции в Бордо, във френското първенство и 40м, ми се струва доста. Малкъм още миналия сезон нашумя и му беше силен а тоя му беше по добър от на Лемар . Отделно е и няколко години по млад от Политано . От това което съм им гледам то бразилеца е класа над Политано . Твърдо съм против да взимаме някав на 26 дето цъка в Сасуоло и само според феновете на тима им се води талант . Иначе много ме е яд за Торейра , Арсенал си взеха супер играч за малко пари . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Интер и Галатасарай са постигнали договорка за Нагатомо. Турците ще платят 2.8млн.за самурая.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
The offer has started. Twenty-two million plus one of Primavera's talents to have Radja Nainggolan in the Nerazzurri, as reported by Carlo Angioni in the Gazzetta on newsstands today
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да взимаме Нинджата и Рафиня а и Бруно Фернандеш ако можем на свободен трансфер . Тримата + Брозо и Галярдини ще са ни идеалната халфова линия . Така ще вземем спокойно някой лев от Марио , Кондо и Весино .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кондьо отдавна беше продаден зс 25млн.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
От Бруно Фернандеш май сме се отказали, заради висока комисионна на агента. Но го бях мернал само на едно място, така че може и да е фейк.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Фиорентина отказа офертата на Интер за крилото Федерико Киеза на стойност 60 миилона евро. “Нерадзурите” имат желание да вземат таланта в редиците си, като лично треньорът Лучано Спалети настоява за този трансфер.
Миланският гранд е предложил 45 милиона евро плюс Ян Карамо, който е оценяван около 15 милиона евро. Така общата стойност на трансфера се равнява на 60 миилона евро. От Фиорентина обаче не са останали впечатлени от това предложение. На “Артемио Франки” знаят, че Киеза е желан от още доста отбори и наддаването за подписа му тепърва започва, като цената му може да достигне доста по-високи нива. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Доколкото разбрах от всички писаници по темата то този сезон сме ограничени да регистрираме само 22 футболисти в ШЛ и май ще харчим колкото изкараме , демек нибочаква слабо меркато . В същото време агента на Кандрева е казал , че преподписва и ще остане в Интер и през другия сезон . Кофти е , че наще решават да направят пари от младоците а не от такива като Кандрева , Едер и тн .. Другото което така и не разбирам защо на наще фанелки не пише вече Сунинг вместо Пирели и да "плащат" голяма сума за това или не продадем играч на отбора на Сунинг за голяма сума или каквато и да е шашма в стил ПСЖ . Продължавам да мисля , че Сунинг искар да печелят от Интер а не Интер да печели от Сунинг .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Другото което така и не разбирам защо на наще фанелки не пише вече Сунинг вместо Пирели и да "плащат" голяма сума за това или не продадем играч на отбора на Сунинг за голяма сума или каквато и да е шашма в стил ПСЖ . Продължавам да мисля , че Сунинг искар да печелят от Интер а не Интер да печели от Сунинг . Това може да се случи и без да сменяме Пирели от фланелките. Просто се подписва един спонсорски договор за 50-100 или колкото искат милиона годишно и тази сума автоматично влиза в графа приходи. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:23 PM |