Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Йова трябваше да остане според мен , ако Перишич и Икарди се контузят ще излезем сигурно с Едер нападател и Марио крило или някоя подобна простотия .
Между другото Миранда е получил сериозен удар в главата в мача на Бразилия и е с комоциум . Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Sep 1 2017, 10:40 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Като качество на трансферите мисля че се подсилихме, отколкото обратното. Като количество обаче сме зле. Ако никой не се контузи до януари няма да има проблем, защото играем само в Серия А, но зимата задължително поне 2-3 попълнения си трябват.
Този коментар е бил редактиран от durex на Sep 1 2017, 10:49 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Миранда се прибира в Милано за да се лекува, но не знам какво точно е положението му.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 429 Регистриран: 27-July 09 Потребител No.: 1,652 Любим Играч: Materaci ![]() |
Айде честито
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Изключително съм разочарован от трансферния прозорец . Просто китайците ни оставиха БЕЗ ПЕЙКА . Като нямаш пари ,си хващай пътя и се махай.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
незнам от какво трябва да сме доволни? цяла пролет се говореше за манолас , рюдигер , дармиан , конти , верати , найнголан , ди мария , хамес , алексис , бернардески , берарди , а накрая карамо + продажба на йоветич и габигол.
задължително беше да стегнем защитата в бъдеще , защото миранда лека полека ще издаде багажа. шкриняр е ок , но трябваше един стабилен ц3. трябваше ни и един изявен десен бек , а не някой който се чудим бек ли е , крило ли е и бек/халф който никой не го знае. средната линия сме добре , въпреки ,че очаквахме голямо име. напред с 4 играчи+19 годишен тийн който идва от каен и всичко това за три позиции? това е несериозно просто , немога да проумея как допуснаха това.. иначе отбора си го имаме да атакуваме шл , остава да стискаме палци да няма контузии до януари. зимата задължително трябва да търсим класен ц3 и човек за тройката напред. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Аusili:"The only negotiation we had planned was the one for Shkodran Mustafi, but the players financial demands didn’t allow us to move forward so we decided to let it go despite having an agreement with Arsenal.”
Явно Мустафата е поискал много пари. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
незнам от какво трябва да сме доволни? цяла пролет се говореше за манолас , рюдигер , дармиан , конти , верати , найнголан , ди мария , хамес , алексис , бернардески , берарди , а накрая карамо + продажба на йоветич и габигол. задължително беше да стегнем защитата в бъдеще , защото миранда лека полека ще издаде багажа. шкриняр е ок , но трябваше един стабилен ц3. трябваше ни и един изявен десен бек , а не някой който се чудим бек ли е , крило ли е и бек/халф който никой не го знае. средната линия сме добре , въпреки ,че очаквахме голямо име. напред с 4 играчи+19 годишен тийн който идва от каен и всичко това за три позиции? това е несериозно просто , немога да проумея как допуснаха това.. иначе отбора си го имаме да атакуваме шл , остава да стискаме палци да няма контузии до януари. зимата задължително трябва да търсим класен ц3 и човек за тройката напред. На тебе някой от китайците или от ръководството обади ли ти се да ти обещае лично, че ще ги вземе тия играчи? 90% от така наречените трансферни слухове са художествена интерпретация на медиите. Нито един от Сунинг не е излязал с изявление да каже ще вземем този и този. Това че ти си се надявал, както и много други на тези играчи вече е проблем на самите вас. Аз съм доволен от трансферите, но от количеството не съм. Просто трябваше да се вземат още футболисти или поне да не се продават толкова много. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
На тебе някой от китайците или от ръководството обади ли ти се да ти обещае лично, че ще ги вземе тия играчи? 90% от така наречените трансферни слухове са художествена интерпретация на медиите. Нито един от Сунинг не е излязал с изявление да каже ще вземем този и този. Това че ти си се надявал, както и много други на тези играчи вече е проблем на самите вас. Аз съм доволен от трансферите, но от количеството не съм. Просто трябваше да се вземат още футболисти или поне да не се продават толкова много. явно на тебе ти са се обадили и са ти казали ,че няма нищо вярно в тези слухове. щом си толкова сигурен , може би си вътрешен ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Няма значение какво са обещали и какво не , важното е , че се насраха . Отбора ни е адски малък и ще разчитаме на огромен късмет и да няма никви контузии , защото сметките и на Аусилио и на Сабатини никой не ги разбра , играчи като Марио и Галярдини може да са пейки но в атака и защита нито една резерва .... Тепърва ще видим колко добри са новите но вече видяхме Аусилио и Сабатини колко са добри .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кутинка, докато отбора побеждава не виждам от какво може да сме недоволни. Работата на Сабатини според мен е перфектна, при условие че не му бяха осигурени парите за които се говореше. Проблема го търси някъде далеч в Китай.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Аз не разбирам на база на какво се правят заключения, че Сабатини се е насрал и трансферите ни са слаби?
Според мен се взеха точно играчи, които да допълнят слабите звена в отбора и да се оформи една качествена 11-ка. Слабото място на меркатото е, че не се подсили резервната скамейка. Сабатини какво е виновен, след като не са му отпуснати достатъчно пари? С тия 60 млн дето ги изхарчихме се взеха 5-ма играчи и още един под наем. Миналата година дадохме 70 млн за двама, като единият изтърка пейката, а другият изкара една година на адаптация, с игра на приливи и отливи. Предният сезон пък Кондогбия, Йоветич и Мурило ни костваха пак около 60 млн. и всички имаха големи надежди за тях, а видяхме какво се получи в крайна сметка. Според мене, тази година започваме от много по-изгодна ситуация в сравнение с предишните и ще поясня защо. Сезоните преди 2015/16 си бяха пълнеж с постоянна смяна на треньори и почти никакви качествени покупки. След това Манчини получи картбланш и похарчи доста пари, но слабите му трансфери (с изключение на Перишич и Мирнада) и некадърността му, доведоха отбора до 4-то място, въпреки че бяхме първи зимата. Миналият сезон пак се направиха странни трансфери, а хаосът при смяната на управлението и треньорските рокади си взеха своето. Тази година, Спалети (може би най-качественият треньор от Моуриньо насам) дойде и започна да работи рано с отбора. Всичките трансфери бяха съобразени с желанията му (поне според информацията в медиите) и бяха направени за подсилване на слабите ни позиции. Голяма част от плявата и недоволните играчи си заминаха, а освен това и не сме обременени с ЛЕ, което може да се окаже голямо предимство по някое време. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Cristian Ansaldi has completed a loan switch to Torino. Sport Italia report that the Stadio Olimpico Grande Torino club are obliged to redeem the Argentine full back for €4 million at the end of the season. Дано е истина, че иначе ще ни го върнат. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз не ви разбирам . Как така Сабатини е взел точно играчи за местата дето ни трябват но слабото място ни било резервната скамейка . Така звучи сякаш резервната скамейка е най маловажното нещо въя футбола . Може и да не играем в Европа но ние пак ще имаме 40+ мача . Според мен можеше примерно да не взимаме Весино но да оставим Йова и Мурийо а даже и Банега , с тези тримата отбора щеше да има съвсем друг вид и нямаше да палим свещи при всяко падане на наш футболист на земята , защото няма кой да го замени .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като оставиш тези изброени тримата от теб играчи, получаваш сумата им за заплати над 10млн. При все че не са твърди титуляри. Ние не можем да си позволим към днешна дата този лукс. Йоветич беше махнат, защото не му е обещано титулярно място и човека си търси късмета другаде. За Банега не можах да разбера защо го махнаха, може би с негов трансфер да покрием някаква дупка пак и аз не знам точно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И ти си прав като цяло но няма значение , че на Йова не сме можели да му обещаем титулярно място , можеше да поиграе доста , той и в Севиля не беше пълен титуляр . А и гледаме случая с Коутиньо в Ливърпул , че мнението на футболиста не е последната гледна точка , тя е на клуба . Банега за мен беше задължителен да остане . А и даваме 10 млн за заплати но с влизане в ШЛ си избиваме без проблем всичко .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Китайците, ако наистина са опрели до някакви 10 милиона (спестени от заплати), най-добре да идат всички и да си направят едно ритуално харакири. Така ще избавят и нас от мъките.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И ти си прав като цяло но няма значение , че на Йова не сме можели да му обещаем титулярно място , можеше да поиграе доста , той и в Севиля не беше пълен титуляр . А и гледаме случая с Коутиньо в Ливърпул , че мнението на футболиста не е последната гледна точка , тя е на клуба . Банега за мен беше задължителен да остане . А и даваме 10 млн за заплати но с влизане в ШЛ си избиваме без проблем всичко . Банега си замина, защото уредихме Валеро, който за разлика от него може да играе пред защитата, БЕЗ да губи лесно топката и има много по голям принос дефанзивно. Освен това продажбата му имаше голям ефект върху финансите на клуба, защото го взехме за 0 и тези 9 млн са си чиста печалба, колкото и малка да е. Прав си, че ако клубът иска, можеше да задържи Кондогбия и Мурило, но явно са предценили, че единствено Перишич си струва усилията за това и аз съм съгласен. Йоветич сме го дискутирали достатъчно, но мисля че е показателно, че Спалети е предпочел Едер пред него. Даваш пример и със Севиля, където се представи на ниво, но не ти ли се струва странно, че вместо да го откупят за 13 млн (беше навит да си намали и заплатата), предпочетоха да платят 20 за Муриел, а освен това накрая дадоха тези 13 млн за Емре Мор?! Смятай, колко държат на Йоветич ![]() Аз не мисля, че тука има някой, който ако можеше да избере двама от Мор, Муриел и Йойо щеше да предпочете първите двама. Даже съм убеден, че всички щяха да изберат първо Йоветич, говоря и за себе си също. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Банега си тръгна обиден на Интер . Убеден съм ,че още рано рано през март или април е взел решение да се маха ,след тази подигравка с него . Отиде в Севиля ,помогна им да се класират в ШЛ и сега ще се наслаждава като титуляр на сезона .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
[color="#000000"][/color]Йоветич е пълна дупка последните години, тези 11 млн.който платиха за него са си чиста награда. Как може футболист,който където и да отиде да е на приливи и отливи, да е непостоянен в изявите си и никой да не го иска настъпателно , че да има претенции за цена? Ние да не сме някакви тъпанари , че да искаме 30 млн.за това ренде, а да няма кой да ти ги даде тези кинти. Дават ти толкова колкото струва наистина, нито ще вкара 20 гола където и да играе, нито ще асистира за толкова. За какво ти е, да ти направи един гол и после 10 мача суша и скука. Аре бегай. Хората дават пари за играч,който да играе с хъс и ентусиазъм, като му я подадеш да тръгва с амбиция и стръв, а не за умрел кон. Този младия Карамо днес го гледах на тренировка, момчето е на един ден, но си личи че е запален и надъхан. Такива като Йо-Йо с лопата да ги ринеш. Пак ще повторя, добър трансферен прозорец, отървахме се от толкова брак, колкото други за 3 сезона не са трупали. Поздравявам ръководството, начело със Сабатини който без много наливане доведе кадърни и млади играчи. Много се бяха поразглезили фенчетата на фифата, искат всяка седмица по-един Роналдо, да ама реалността е друга. След първите мачове се вижда,че отбора стои добре, не търсете в лайната семки.
Форца Интер! Този коментар е бил редактиран от kinterista на Sep 10 2017, 22:48 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:32 AM |