Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Това ни е най-слабото лятно меркато от много години насам. Не знам какво да кажа... но по-добре да си замълча!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 498 Регистриран: 23-May 16 Град: bs Потребител No.: 9,418 ![]() |
Предусещаше се още към края на юни, покрай простотиите за Ди Мария. Когато другите взимаха, а Интер пасуваше, както до днес 31-ви.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Хьоведес стана гоба при смешни условия. Наемът е на стойност 3,5 млн евро, а ако защитника запише минимум 25 мача в сила ще влезе задължителната опция за закупуване срещу 13 млн. евро.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 429 Регистриран: 27-July 09 Потребител No.: 1,652 Любим Играч: Materaci ![]() |
А Габигол разкарахме ли го последно?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
добре ,че взехме тоя пич. изглежда талантлив , а освен това задължително и габигол трябва да остане.
само с едер и талантлив карамо трудна работа при някоя контузия. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
BBC - Mangala rifiuta offerta di 23 mln del Crystal Palace, vuole l'Inter
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
E Мангала иска Интер ама Интер няма пари за него .Факт ! Нито за наем ,нито за пълен трансфер. Дори и наемите не можем да плащаме от некви 4 -5 млн ,смятайте за какво става въпрос ...
Ориги отива във Волфсбург ,които плащат 6 млн за наема и обещават да играе 75 % от мачовете . Този коментар е бил редактиран от ТРЕНЕРА на Aug 31 2017, 10:52 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кристъл ПАлас са извадили към 22-23 милиона за Мангала. Заговори се отново за бранителя Роландо
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Кристъл ПАлас са извадили към 22-23 милиона за Мангала. Заговори се отново за бранителя Роландо ![]() Дори и Роландо няма да вземем ,човека ти каза че Дамброзио ще се преквалифицира в централен защитник и Ранокия остава . Няма повече трансфери ,не се надявайте ,Сабатини няма да лъже. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре де, не можете да ме убедите, че няма нищо сбъркано при нас. Взимаме Далберт от Ница за около 20 милиона, а Тотнъм взимат Орие от ПСЖ за 23 млн. Отделно продаваме (едвам със 100 зора) Йоветич за 11 милиона на доста платежоспособния Монако, а мердите Мбайе Нианг на Торино срещу скромните 20 млн. Спирам дотук...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Sky - Gabigol at Benfica with loan and right of redemption at 28 mln
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Челси искат Кандрева, 25 млн + бонуси, чакат отговорът ни. Габигол в Бенфика на 100%, наем със опция закупуване за 28 млн.,Ансалди в Торино с наем и той с опция покупка.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Направих си труда да проверя баланса на трансферите ни (ориентировачно, не са уточнени на какви траншове, колко време ги плащаме и т.н) от сезон 2012/2013 до тук. Сметката е 219,590,000 евро на ЗАГУБА!
Миналият сезон пръснахме 137.65(!), за да не се класираме дори в Европа заради кретени! И за малко сол в раната, ето пълен списък на тези, които съм забелязал, че се считат за провал от феновете: Алваро Перейра - 10 милиона Скелото - 5 милиона (не са много, но му бяха много. За един гол срещу милан, да им ги бяхме дали направо на тях, че да пуснат един гол, по-евтино щеше да излезне) Ернанес - 18 милиона Тайдер - 7.5 милиона Силвестре - 3 милиона за наема + 6 милиона за трансфера Белдофил - 5.75 милиона Д'Амброзио - 8.79 милиона Медел - 8 милиона Кондо - 36 милки чисто Шакири - 15 милиона (слагам го като провал, макар и да беше на Манчини) Мело - 3.7 милиона (3.7 милиона пъти повече от колкото струва) Едер - 9.80 милиона Барбоса - 29.50 милиона Йоветич - 13.50 милиона Ансалди - 10.50 милиона! Капрари - 8.25 милиона Додо - 9 милиона (наем + трансфер), за да го продадем евентуално за 5.50 милиона Разбира се имаме и попадения, ама то иначе щеше да е скандална работата. Хандата ни коства 15 милиона, Икарди 11. Но все пак, някой там по горните етажи купува от youtube явно. При положение, че си на загуба с 200 милиона, а нямаш влизане в ШЛ през това време, няма начин да не ни ударят с ФФ. Това е положението. Този коментар е бил редактиран от AleRt на Sep 1 2017, 00:30 -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Дамброзио мисля, че го взехме за Бенаси и 2 млн или нещо такова. За мене той не е провал, просто е средна работа играч, какъвто има във всички отбори. Капрари го продадохме на печалба, за другите съм съгласен, освен може би з Едер. Той е добър играч, въпреки че трансферът му тук беше ненужен.
Меркатото обаче, можеше да бъде много по-добре имайки предвид обещанията на Сунинг. Аз лично съм разочарован от тях, защото тези рестрикции не са от днес за утре. Със сигурност са имали информация, че такова нещо може/ще се случи и трябваше да реагират преди това и да осигурят някакви средства под формата на заеми, спонсорски сделки и т.н. Има си начини със сигурност. Иначе от Сабатини и Аусилио не мога да се оплача. Взеха добри играчи в лицето на Борха и Весино, един много обещаващ централен защитник като Шкриняр и уж заздравиха бековете с Далберт и Кансело. Всичко това на напълно нормални цени за днешния пазар. Жалко е, че не получиха нужните средства за да се окомплектова отбора, защото ако имахме пари сега Шик и Мустафи, щяха да са в Интер, най-малкото. В момента сме много зависими от контузии, защото единствените ни качествени централни защитници са Миранда и Скриняр и ще имаме проблеми, ако някой от тях се контузи за дълго. В нападедние също като че ли отъняхме и реално нямаме много добри заместници на триото Перишич - Икарди - Кандрева. В халфовата линия като че ли сме най-добре, като имаме 5-ма играча, които спокойно могат да ротират и да не се натовартват излишно. Ако имаме късмет, може да изкараме до зимния прозорец, но там вече ще трябва да се направят поне 2-3 попълнения. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Нещата са зле за мен . При контузия на Кандрева или Перишич ги сменя Едер , който е доста слаб по крилото , чак не вярвам , че ще се моля Кандрева да играе . При контузия на някой от централните защитници влиза Ранокия а ако бековете отсъстват ще играят Нагатомо и Дамброзио , а алтернативата на Икарди също е Едер . Ако по време на сезона отсъсват 4-5 титуляра в някой мач не ми се мисли какво ще стане . Слаби китайци , а смисъл от Сабатини не видях никакъв . Цяло лято цигании с Далберт а накрая просто му беше платена клаузата , на Весино също , цената на Кансело също е доста висока . За мен на този етап нямаме отбор за четворката , ако завършим там трябва да благодарим изцяло на Спалети .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Работата ни на трансферния пазар е изцяло обвързана с бюджета ни. В смисъл тези трансфери, които направихме сега са си напълно нормални. Ако имахме повече пари щяхме да вземем по-добри футболисти, но с тези средства засега толкова. Не искам да давам оценки още сега, но мисля, че дадохме не малко пари. За Далберт платихме малко над 20 милиона, които за недоказан футболист като него ми се струват адски много. Почти същото положение беще миналото лято и с Габигол. Тогава платихме малко повечко пари де, но няма значение, тъй като ситуациите са идентични. Като цяло направихме доста повече изходящи трансфери отколкото входящи. Не, че нямахме плява за разкарване, но много намалихме широчината на състава. Да не кажа направо, че я хвана липсата. Сезонът е дълъг и дано не страдаме, защото при по-сериозна контузия на 1-2 основни играчи и направо ще я втасаме.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Необясними трансфери.. поне като нямаме пари да бяхме оставили някои от футболистите, които напуснаха отбора. Започваме сезона с трима централни защитници. Това е скандално! Имаме и двама нападатели на кръст, Йоветич защо напусна не е ясно. За мен аматьорски трансферен прозорец.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Аз съм доволен, покрихме ферплея, купихме качествени играчи и разкарахме амбалажа. Ранокия остана което е добре, все пак за резерва е идеален. Кансело ще се възстанови по-бързо от очакваното и ще се започне с неговото налагане. Далберт засега не дава ясна представа за себе си , но има време да го направи. Аз харесвах Весино още преди да го вземем и според мен ще се превърне в доста сериозен играч. Има ръст и физика , а и техниката му е завидна, като погледна Кондогбия и го сложа до Весино и избледнява негрото. Валеро е още един коз, който ще върти ролката в средата на терена, от какво се оплакваме незнам? Всяка година дайте да купиваме Габиголовци и накрая какво става, чудим се къде да ги наврем. Много прагматично и умерено действие на пазара, взехме само това което ни трябва, може би един централен защитник още не би бил зле , но в крайна сметка
както казах жабока ще помага. Очаквам за купата да видя и Карамо , там за почти без пари взехме млад и перспективен футболист. Кандрева е изключителен и без него и Перишич нещата биха били отчайващи,нека похвалим ръководството че не ги продаде,щяхме да гледаме къде акат гълъбите цял сезон. Имаме солиден отбор в момента и вярвам,че ще се доказва всяка седмица. Само здраве и никакви контузии и всичко ще е ок. Форца Интер! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре де, ако Едер е алтернатива на Перишич, то кой е резерва на Икарди? Ако се случи така, че и двамата да се контузят какво правим? Китайското ни умно ръководство не ги ли мисли тези неща? То тези неща не могат да се предвидят, но все пак винаги трябва да си имаме едно на ум, защото продадохме, както Габигол, така и Йоветич.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:38 PM |