Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Интерист ![]() ![]() Група: Members Коментари: 142 Регистриран: 26-July 16 Потребител No.: 9,422 ![]() |
Май подписваме с Карамо... http://enjoyinternews.com/from-france-kara...-inter-for-e8m/ Някой да го е чувал или гледал това момче?Някакви отзиви? За мен това е доста добър трансфер, от типа на Мор е. Бърз и техничен, дясно крило. Хубаво щеше да е, ако си осигурим и алтернатива на Перишич. Говори се за Ориги, който ако дойде също ще е много добър трансфер. Да се надяваме и Мустафи да дойде и още едно крило и сме готови за началото на сезона. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Тоя Карамо ми е пълна загадка. Нито съм го гледал, нито съм го чувал. Явно засега това е положението. Дано успеем да се класираме в зона ШЛ и китайците най-накрая да развържат кесията. А някой има ли инфо колко точно милиона изхарчихме през това меркато. Не говоря за наемите, които трябва да плащаме след година-две, а за кеш-а, който сме платили сега?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Карамо не съм го гледал но ми попадна по едно време на първо място по неуспешни дрибъли във Франция , макар , че и цената подсказва нещо подобно ... Неадекватните Аусилио и Сабатини за това ли казваха , че са изпуснали Кейта , заради Карамо ли .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
мене ме е яд много и то за хьоведес
![]() нищо ,че мбапе е нов , карамо го водят за новия мбапе :Д Този коментар е бил редактиран от inter_ruse на Aug 30 2017, 13:29 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Стига с новия еди кой си... и Кондо беше новия Погба, но уви...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Това са сумите (в британски лири) според трансфермаркт: https://www.transfermarkt.co.uk/inter-milan...sfers/verein/46
Похарчени: 70.72м Приходи: 50.88м Някои дават толкова за един играч, така че според мен не се справяме зле. Проблемът е, че имаме нужда от още, което не е по вина на китайците. Тохир ни оплеска здраво и може би за 2-3 сезона напред. -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Ние и Барса сме единствените,които ще действат в последните дни и часове на трансферния прозорец.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това са сумите (в британски лири) според трансфермаркт: https://www.transfermarkt.co.uk/inter-milan...sfers/verein/46 Похарчени: 70.72м Приходи: 50.88м Някои дават толкова за един играч, така че според мен не се справяме зле. Проблемът е, че имаме нужда от още, което не е по вина на китайците. Тохир ни оплеска здраво и може би за 2-3 сезона напред. Имам предвид колко сме похарчили кеш това лято, защото от тези 70 милиона сигурно половината, ако не и повечето са за следващото лято. За Весино четох някъде, че трябва да го изплатим на Фиорентина в следващите 2 години. За Далберт също четох, че няма да плащаме на Ница сега накуп. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
За Весино плащаме сега 12 млн и догодина още 12. Валеро е 5.5, Далберт мисля че 20 (без бонусите), а Шкриняр - 23. Колидо - 6 млн, а Падели без пари. Взехме и някакви младежи, но май те не попадат под ФФП. Общо става - 66.5 млн, което на днешният пазар е нищо.Те Сити май си купиха бек за толкова пари
![]() На Ориги му бях хванал 2-3 мача предния сезон и изглежда интересен играч. Мисля, че е по-разчупен и може да играе по фланговете, но не съм сигурен. Ако някой има надблюдения над него, да каже нещо по точно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Ориги често играе по крилата , гледал съм му доста мачове и доста ми харесва . Трудолюбив , бърз у остър играч , ще се радвам да го вземем .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Едва ли... аз вече чисто се отчаях. Останахме си само с приказките за тоя и ония, меркатото затваря след 2 дни и трябва да се случи повече от чудо за да вземем добри играчи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Кансело както дойде така и ще си отиде, аут е до края на сезона. Ето сега я втасахме. Сезона още не е запонал и отива към нов провал.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Имаме споразумение за Карамо за около 8млн и още тази вечер се очаквало да пристигне в Милано.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Aусилио направо си признава че сме бедни мишки и загубихме битката за Кейта,Шик и Мустафи . Поне е искрен човечеца.
Много неприятно за Кансело .Явно не му е било писано да играе в Интер.. Ориги е идеален .Може и като централен нападател и по двата фланга . Раздвижен ,бърз ,но е искан от цели 11 отбора .Аз не мисля ,че Интер ще се пребори ...Освен това ,много важно условие имаме тук ,поставено от Ливърпул ...и то е играча да е титуляр в новия си отбор . Така че няма как да стане да играе за Интер ,лично мнение . Този коментар е бил редактиран от ТРЕНЕРА на Aug 30 2017, 18:14 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега четох за Кансело, че има контузия в сухожилието. Състоянието му ще се преценява всяка седмица. Подобна травма е имал и Ансалди миналия сезон.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Да и аз сега се зачетох по подробно .Контузията на Кансело е увреждане на медиалния колатерален лигамент на коляното. Този лигамент е , познат още като вътрешна странична връзка на коляното . Но за радост имаме само увреждане а не скъсана връзка .
До 40 дни ще е напълно готов за тренировки . Ако беше скъсана връзката ,от 9 до 12 месеца щеше да е аут. Този коментар е бил редактиран от ТРЕНЕРА на Aug 30 2017, 18:02 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Точно така, всяка седмица ще го следят и ще сме в течение, според мен за 45 дни ще е ок, а и по-скоро. Медицината днес е чудо. Кансело е млад и ще възстанови по-бързо. Какво стана с централният защитник се питам аз? Кога и кой? Китайците стабилизират финансово отбора след Тохир, с малки крачки но сигурно. Все още има време , дано се подсигурим с нещо качествено.
Този коментар е бил редактиран от kinterista на Aug 30 2017, 19:06 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точно така, всяка седмица ще го следят и ще сме в течение, според мен за 45 дни ще е ок, а и по-скоро. Медицината днес е чудо. Кансело е млад и ще възстанови по-бързо. Какво стана с централният защитник се питам аз? Кога и кой? Китайците стабилизират финансово отбора след Тохир, с малки крачки но сигурно. Все още има време , дано се подсигурим с нещо качествено. http://www.football-italia.net/109077/sabatini-no-mustafi Ето ти едно отговорче от преди малко на Сабатини .Човека казва Мустафи НЕ . Щял да преквалифицира Дамброзио в централен защтиник . Смях . Смях .И пак смях . Арсенал искаха 40 млн евра за Мустафи ,но ние давахме 4 млн за наем плюс опция за закупуване другото лято още 25 млн .И не се получиха нещата . Хьоведес избра ювентус а Мангала също не можахме да го уредим ,отново заради липса на пари и съответно няма да пуснем Ранокия в Бърнли . Предложихме Брозович за Огбона ,но Огбона казал НЕ ,искал да остане в УХ. Това е общо взето за централните .С една дума Скринияр и Миранда да се стягат ,че целия товар ще падне върху тях .Ще разчитаме основно на тях . Този коментар е бил редактиран от ТРЕНЕРА на Aug 30 2017, 21:24 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пичове ,тва беше меркатото .Току що Сабатини каза ,че няма да се правят други покупки. Смях .Освен ако аз не бъркам нещо в превода .
https://www.mcfcwatch.com/2017/08/30/eliaqu...ay-destination/ Общо взето му съчуствам на Лучано . Не заслужаваше такова отношение . Но явно китайците са бедни мишки ,защото буквално се циганихме за всеки един трансфер . И ако не беше дошъл Лучано ,щяхме да продадем и Перишич ,убеден съм на 100 ! Добре че дойде той и каза НЕ на продажбата . Еми тва е ,молим се да не се контузва някой титуляр ,че тогава си ебало мамата става сезона.. Този коментар е бил редактиран от ТРЕНЕРА на Aug 30 2017, 21:14 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Eми сиромаси сме пичове..да стискаме палци никой да не се контузва и Спалети да прави някакви магии и чудеса, че да влезем в четворката.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 02:10 PM |