Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Омг,тея са луди
Дано е истина това и ако е ,дано вземем предлаганото -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
Челси предлагат 65 млн Е + Оскар за Икарди Ако това е истина, няма какво да го мислим. Да заминава ! -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Това за мен са пълни глупости . Бих повярвал ако ни дават 65 млн но тея пари и Оскар ... Иначе ако е истина нямаме право да откажем де , но както казах за мен това няма как да е верно .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Слухове, че Де Бур иска Дейли Блинд
![]() Мен лично ме кефи доста, но незнам защо в Манчестър го налагат централен защитник. По принцип играе пред защитата и бих се радвал да го видя тук вместо Мело или Медел. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Не знам дали Оскар ще успее да се впише в нашия отбор , имайки впредвид факта , че подобен тип играчи не виреят много много при нас.Но пък , ако от Челси изригнат с оферта за Икарди в която да е включен и Диего Коща , ще ударим кьоравото.
Общо взето футбола много се изврати в последните години и се дават някакви нереални пари за посредствени футболисти.В тоя ред на мисли се надявам да успеем да извлечем максимума от трансфер на Икарди , защото не се знае още колко време ще държи висока цена. Наполи и Челси да не се правят . ами да вадят торбите с парите и да ни оправят Меркатото. Този коментар е бил редактиран от Scofield на Aug 11 2016, 20:37 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
За две лета ( второто не е свършило ) Сити и Юнайтед са пръснали 733 млн до тук , а Миланските отбори сигурно 73 млн ... Бахти футбола , интерестно с какво точно помага тоя ФФ на футбола , как миланските отбори да стигнат такива като манчестърските като ония ще стигнат 1 млрд за две лета .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 495 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 9,367 Любим Играч: Zanetti ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Твърди се , че вече имаме договорка и със Спортинг за Марио , трансфера бил сигурен и до 72 часа ще акостира в Милано . Като цяло май не си заслужава парите но тук има няква врътка , Киа който е агент на играча май си го пробутва на Сунинг , а те са близки . Иначе Тохир е казал в интервю , че ще се подсилим с няколко класни играчи до август и нямаме намерение да продаваме основни играчи .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,211 Регистриран: 30-July 11 Град: Горна Оряховица Потребител No.: 9,107 ![]() |
Сагата с Жоао Марио е към края си. Доста италиански медии твърдят, че сме постигнали договорка и със Спортинг за сумата от 40 млн. + 5 млн. в бонуси. Очакват играча в Милано за медицински чек, в понеделник или вторник. Заплатата на португалеца ще е 3 млн. на година за срок от 5 г.
Този коментар е бил редактиран от Centrocampista на Aug 12 2016, 11:16 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
Не знам. Почнахме да вадим кинтаци ама за много спорни играчи. Тоя пич не ме впечатли особенно много. Сега вече ще си имаме един 60 милионен и един 50 милионен. Дано де Бур направи нещо с тях.
-------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Тая инвестиция за Жоао Марио ми се струва адски неоправдана и дано не се окажа някой flop, че тотално ще се закопаем.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе не трябва да сме сурови много към Марио всички ние , все пак миналия сезон е забил 11 асистенций , а се радвахме на човек с 3 такива до миналия ден . Ясно е , че ще дойде така , че нека дадем шанс на всички нови . Е то на Еркин и Ансалди няма смисъл де , пълен леш са то е ясно , то даже Ансалди май се е и контузил за месец .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Много пари даваме Кути, там е проблема. Иначе одеве четох някакъв доста дълълг коментар в международния форум на Интер, писан от някакво португалче, което е фен на Бенфика. Много го хвали Жоао Марио и казва, че се е представил зле на Еврото заради схемата и тактиката на националния им отбор. В Спортинг показвал съвсем друго лице.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според мен като MC би играл перфектно при нас , енергичен халф , агресивен и може да играе и в двете фази на играта . Иначе ако се съди само от едно Европейско и не бях гледал други мачове щях да си помисля и , че Левандовски , Мюлер , Роналдо и тн , че са слаби играчи . С халфове Банега , Кондо , Брозо и Марио ще изглеждаме по съвсем друг начин отколкото при Манчини с плеймейкъри Мело и Медел .
Гледам в фб как яко гонят и хулят Мауро Икарди , направо незнам , имам чуството , че почти винаги мисля наобратно от масата фенове на отбора , но да се хули и гони голмайстора и капитана на отбора ... Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Aug 12 2016, 15:39 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз само да питам от кога 10 човека във фейсбук групата са масата фенове на Интер ?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз само да питам от кога 10 човека във фейсбук групата са масата фенове на Интер ? ![]() Ми то аз следя само тук и отскоро и фб страницата ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Една шепа народ по форумите не мисля, че са масата фенове на отбора. Само ще кажа за допълнително инфо, че когато бях на мача срещу Палермо и съобщиха неговото име публиката полудя. А за никой друг играч не избухна така, както за него. Ето това за мен е показателно, а не какво мислят Тони и Кирчо във фейсбук
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз също бях от феновета на Мауро, но това лято ме разочарова. За мен е пълен чехьо и бих приветствал трансфер в отбор извън Италия. Не ми стигат псевдо футболистите като Нагатомо, че сега и някой който харесвах, да ме разочарова.
Този коментар е бил редактиран от grande internazionale на Aug 12 2016, 17:59 -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
бе има тука някои които сложиха ундовите очила и край... като взехме икарди от самп ми беше любимец и стисках палци за него. обаче после разбрах ,че е един звездоман. с нара доказа това... 60-70млн са супер за него и хич не ми пука ,че ще отиде пак в серия А. обаче проблема е кого ще вземем ако го продадем. ако го дадем , задължително ни трябва готов нападател...
жоао марио на еврото му гледах 2-3 мача и останах впечатлен най-вече от физиката,борбеноста и въздуха... ако дойде брозо си отива според мене... има слухове , че португалеца е пропуснал днешната тренировка на спортинг. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
За 70млн го давам и на Наполи и на негово място би инвестирал същите пари в Лаказет- нападател който е поне класа и половина над Икарди, лично мое мнение.
Този коментар е бил редактиран от durex на Aug 12 2016, 20:47 |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:59 AM |