Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Жоао Марио е все по близо , водят се финални преговори и стратегий как точно да бъде взет играча , Спортинг са приели офертата ни от 45 млн + 5 млн бонуси , доуточняват се още някой детайли . Скоро се очаква всичко да приключи и май Марио ще е наш играч .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Брозо ще е жертвата ако този трансфер се осъществи. Арсенал дваат 35млн за хърватина, а ние нямаме тия 50млн кеш. Имаме ги, ама ще ни накажат.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Дори Ди Марцио е потвърдил, че нашите представители са в Лисабон и преговорите са в напреднал етап.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Агента на Марио е човек на Сунинг и май помага на Аусилио да измислят няква врътка да можем да вземем Марио без да продаваме Брозо . Нещо този Аусилио не ми допада иначе , млатят го това лято на всеки фронт , а гледам всички го хвалят .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Аусилио свърши много работа, особено миналото лято. Просто като сме с вързани ръце и отново не играем в ШЛ е все по-трудно да вземем класни футболисти, по простата причина, че отново не разполагаме с кой знае какъв бюджет, а да не говорим, че на класните футболисти им се играе в ШЛ.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Сега каго спомена Аусилио и се сетих за една доста любопитна статия, която четох за него тия дни, за това как си върши работата, че се справя добре и т.н.
Значи през сезон 2014-2015 е избран за най-добър спортен директор в Серия А. И в тоя ред на мисли виж за какви смешни суми бяха привлечени играчи като Сантон, Брозович, Йоветич, Ляич, Перишич, Миранда, Муриьо, а за свободния трансфер на Банега няма смисъл да говорим. Проблемът на повечето се оказа Роберто Манчини иначе според мен Аусилио се справя доста добре на пръв поглед. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А преди това взема Шакири, Брозович и Подослки. Играчи, които преди 2-3 години си мислехме че са някаква химера за нас.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
кондо,брозо,банега,марио - кои ще играят , мххх... кандрева,перишич,йоветич,барбоса - пак се чудя... трябваше да се дават пари за качествени бекове според мене
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Брозович го споменах, само за Шакири изумих, а Подолски също беше добър трансфер, но той беше приключил с футбола ,така че по-добре да не го коментираме
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 221 Регистриран: 24-May 13 Потребител No.: 9,291 Любим Играч: cassano ![]() |
аз си мисля ,че ако вземем Марио няма да вземем Барбоса, по- простата причина че май няма да имаме толкова пара. Ако вземем Марио ,Брозович си тръгва , а Вземем ли и Барбоса -Йоветич си тръгва- поне така си мисля аз .Много се чудя и се мая кой ще играя ляв бек, това ни е най слабото звено( не че десния бек ни е стабилен )Моята мечта е да видя това лято Дармиан в Интер , макар че не съм видял дори да има слухове за него.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз въобще не вярвам, че ще продадаваме някой от основните си играчи. Все пак дойде нов треньор и най-нормалното нещо е да му се купят добри попълнения, а от старите да не се пипа никой. Това си е мое виждане. Едва ли като са преговаряли, са му казали "ела, но да знаеш може да продадем тоя или ония". Искам да кажа, че вероятно има някаква договорка, че офертата трябва да е крайно добра за да се съгласим. Отделно на това не съм много убеден, че е оправдано да жертваме Брозович за Жоао Марио. Първият свикна с Калчото и за мен този сезон ще блести, докато Марио в никакъв случай не струва 50 милки, не се знае как ще започне в Калчото и като цяло съм 50/50. Аз съм много против честата практика на подменяне на играчите, особено когато те са на възрастта на Марсело.
За бековете е ясно и всичко се знае - Еркин и Нагатомо отляво, Д'Амброзио и Ансалди отдясно. Вероятно е да се случват някакви въртележки по двата бека с течение на времето. Един отдясно, друг отляво и така. Иначе не знам, но пък ми е много интересно какво е виждането и мнението на ФДБ за Сантон и ще разчита ли като цяло на Давиде. За мен италианеца в никакъв случай не е по-слаб от останалите бекове, просто Манчини го закотви на пейката и формата му спадна тотално. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
EXCLUSIVE: Santos's president: "Gabigol's agent lied about Leicester and Atletico Madrid offers. We've only received offers from Juventus and Inter for him."
С две думи, президентът на Сантос е казал, че агента на Габигол лъже за оферти на Лестър и Атлетико. Единствените получи оферти са тези от нас и гобите. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 221 Регистриран: 24-May 13 Потребител No.: 9,291 Любим Играч: cassano ![]() |
50 млн. са адски много пари за тоя (мое виждане) направи едно евопейско и това е. Ако трябва да се избира между Марио и Брозович предпочитам Брозович. Ако дадем толкова много пари за Марио , това означава ,че трчбва да е 100% титуляр ,а кой ще е резерва??? Банега, Кондогбия,Брозович... Май зациклихме и с изходящите трансфери
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Още не е късно, нали се говорише за някакъв Тете ли беше, какъв беше, не го знам точно... аз исках двама от следните - дармиан,данило,коларов,фабиньо,курзава,бруно перес -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
50 млн. са адски много пари за тоя (мое виждане) направи едно евопейско и това е. Ако трябва да се избира между Марио и Брозович предпочитам Брозович. Ако дадем толкова много пари за Марио , това означава ,че трчбва да е 100% титуляр ,а кой ще е резерва??? Банега, Кондогбия,Брозович... Май зациклихме и с изходящите трансфери Според мен това, че зациклихме с изходящите трансфери е основната причина да зациклим и с входящите такива. Със сигурност меркатото не е прикючило, но имаме доста играчи за разкарване. Иначе да, 50 млн за Марио са си набутвация отвсякъде и настина по-добре Брозович да остане отколкото да взимаме тоя португалец. аз исках двама от следните - дармиан,данило,коларов,фабиньо,курзава,бруно перес Двама едва ли ще привлечем. Имаме 5 бека - Нагатомо, Д'Амброзио, Еркин, Ансалди и Сантон. За Д'Амброзио четох, че сме отхвърлили оферта миналата седмица. Япончето едва ли ще се пипа с цел маркетинг. Въпросния маркетинг е кръгла 0 до този момент според мен. Искам да кажа, че нито сме изкарали кой знае какви пари от продажба на фланелки на Юто, нито ни носи някакви дивиденти, нито нищо. Държим в отбора един посредствен бек, който всеки сезон ни създава безкрайно много проблеми. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
то тамагочито е направо трагичен , да си го кажем честно в очите.Милан имат една дупка като нашата, казва се Хонда и феновете им изобщо не го харесват.ОБАЧЕ ония ден четох една касация и се оказва че от отбора на Милан най- много фланелки се продават именно на Хонда. Поти съм убеден ,че и нашият случай е горе долу същия ,защото трябва да си сляп да не видиш ,че Юто е трагедия. Д'Амброзио и Сантон стщо са доста трагични .Абе като цяло само горе долу Ансалди и Сантон ги бива , което не ги прави добри и се чудя как така още не сме се насочили точно към привличането на нормални бекчета.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Той Хонда е Бекъм на Азия , нашия Нагатомо не вярвам да продава чак толкова много , иначе и според мен го държим заради това . Но в момента и петте бека са ни пълен леш , много са зле всичките . Аз даже бих пробвал Биябияни като десен бек . Иначе според мен ще продаваме до края на месеца играчи , Де Бур не е казвал , че няма да продава играчи а каза , че няма да продаваме основни играчи . Просто ще минат няколко дни преди да реши кои да се махат .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Естествено Кути. Имаме адски много играчи "втора ръка" и се надявам час по-скоро да ги разкараме!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
дано не продаден някой основен играч
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 07:44 PM |