Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
Това е най-добрата 11-торка с изтичащи контакти:
![]() Милнър и Коноплянка са прекрасна опция за лятото дано не ги изпуснем.... Рома са се насочили към Коноплянка... Този коментар е бил редактиран от enjoy на Jan 28 2015, 11:23 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
На това отиват нещата след последните новини:
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Ранокиа това лято ли му изтича договора? Бре, не знаех. А Милан чак да правят леш, не мисля. Те не взеха Тарабт, когато беше при тях под наем и имаха опция за трансфер, а сега ще стане една идея по-трудно този трансфер. Бокети, ако не се лъжа е вече на 28 и не е нищо повече от средна ръка защитник, каквито си имаме в изобилие. Освалдо пък си го знаем. Може да им свърши работа, но не се знае кога ще избухне и ще направи скандал за някаква простотия. От отборите, в които е бил май само от гобите не си е тръгвал със скандал.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 431 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 9,284 ![]() |
Тоя Родолфо е напълно безмислен трансфер,на 28 години.Някакъв пълен анонимник.Ако ставаше въпрос за такъв тип трансфер да си бяхме върнали Роландо по-добре.
Касано няма да е лошо да дойде ако Освалдо си тръгне,което май е неизбежно.Бях против преди няколко дена ама като видях колко сме безидейни в атака срещу Торо,наистина няма да е лошо да го вземем за някаква опция. Диара също ми се вижда безмислен трансфер.Футболист,който няма да придаде никаква класа на отбора или някакво подобрение. За Ричардс съм 50-50.Много здрав физически играч и имаше доста стойностни мачове в Сити преди години. А от свободните агенти най-добрия футболист е Кедира.Това мисля,че няма никакво съмнение.Точно от такъв играч в центъра се нуждаем ама едва ли точно ние ще го лапнем.Милнър и Коноплянка също не са никак лоши опции.А и както нямаме много крила няма да е лошо да вземем някой без пара. А наш Раночко какво прави в идеалната 11-ка вместо Шар? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
Аз съм за Ричардс
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
ще умра от яд ако рома вземат коноплянка , искаше ми се ние да го вземем , пууу.
дано поне отмъкнем милнър , а ричардс беше същински звяр преди да се контузи , отдавна не съм го гледал , но бих рискувал -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
EXCLUSIVE: Sportmediaset just reported that Inter are very close to seal a June-deal for City bomber Yaya Toure!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дам определено Интер или по точно нашият Интер ще е лятото до тогава забравяме за 3-тото място и целта този сезон е ЛЕ:
Интер сезон 2015/2016 - дано дано дано ![]() ![]() ![]() ![]() Поне ако не друго можем да кажем продалжаваме напред ![]() Този коментар е бил редактиран от enjoy на Jan 28 2015, 16:04 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Абе ние всяка зима, след като вече сме извън борбата за призовите места си казваме, че другия сезон ще сме по-добре, но накрая всички знаем какво се случва. Нека изчакаме, защото според мен вероятността това да ни е състава през другия сезон не е много голяма. Първо за Шар няма почти никакви слухове, а и съм сигурен, че още доста отбори са на опашката за подписа му. Тоя Мурило не го знам въобще какъв е, има ли качества, няма ли, не съм го гледал и ми е голяма въпросителна. Лейва едва ли ще го пуснат толкова лесно от Пуул, а за Туре и Милнър също нищо не се знае, така че да не се надяваме прекалено много. Накрая да не мъчим пак Джонатан и Нагатомо по двата бека. Кузманович опорен халф и Паласио нападател.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе ние всяка зима, след като вече сме извън борбата за призовите места си казваме, че другия сезон ще сме по-добре, но накрая всички знаем какво се случва. Нека изчакаме, защото според мен вероятността това да ни е състава през другия сезон не е много голяма. Първо за Шар няма почти никакви слухове, а и съм сигурен, че още доста отбори са на опашката за подписа му. Тоя Мурило не го знам въобще какъв е, има ли качества, няма ли, не съм го гледал и ми е голяма въпросителна. Лейва едва ли ще го пуснат толкова лесно от Пуул, а за Туре и Милнър също нищо не се знае, така че да не се надяваме прекалено много. Накрая да не мъчим пак Джонатан и Нагатомо по двата бека. Кузманович опорен халф и Паласио нападател. Яя, Милнър и Ричардс + Мурило са сигурни, не случайно Подолски няма клауза тъй като и аз и Манчини знаем че Милнър е по-добра опция! Лейва, Суарез или Паулиньо са въпросителните. Яя има страхотни отношения с Манчини и много лоши с Ман С, Милнър е с изтичащ договор, Ричардс ако не се лъжа също, така че както и да го гледаме може да помечтаем по реално от друга година ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
A Sky Sports UK, the British defender spoke well of the City and its future: "I would love to play again in the Manchester City a day, is a club close to my heart, I've been there since I was 14 years old. But back there now for me would mean a step back. I won the Premier League, the FA Cup and the League Cup in my spent in Manchester, but I am worth more to stay on the bench somewhere. "
Мика не иска и да чуе за Сити ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Милнър все си мисля, че ако беше сигурен досега щяхме да сме го договорили. По принцип, както знаем англичаните не виреят много в Италия, но Милнър е много борбен и здрав футболист и би бил доста интересна опция за крилото. Яя Туре през май ще стане на 32, но въпреки това е класа спрямо нашите полузащитници и едва ли някой има съмнения в неговите футболни качества, но въпроса тук по-скоро е до каква възраст ще може да играе на по-високо ниво. Искам да кажа, че пак е някакъв вид временно решение в краткосрочен план. Ричардс беше контузен по едно време и след контузията определено не е същия играч. Изгуби титулярното си място в Сити, а беше определян като голям талант. Този сезон във Фиорентина има само 4 срещи на своята сметка - 2 като титуляр и 2 като резерва. Дано се е възстановил напълно и състоянието му в момента е добро, защото само това ме опасява. Да няма хронични травми и посред сезона да се чудим кого да пускаме на негово място. Откъм качества нямам съмнения, поне класа над десните ни бекове в момента - Джонатан и Д'Амброзио.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Милнър все си мисля, че ако беше сигурен досега щяхме да сме го договорили. По принцип, както знаем англичаните не виреят много в Италия, но Милнър е много борбен и здрав футболист и би бил доста интересна опция за крилото. Яя Туре през май ще стане на 32, но въпреки това е класа спрямо нашите полузащитници и едва ли някой има съмнения в неговите футболни качества, но въпроса тук по-скоро е до каква възраст ще може да играе на по-високо ниво. Искам да кажа, че пак е някакъв вид временно решение в краткосрочен план. Ричардс беше контузен по едно време и след контузията определено не е същия играч. Изгуби титулярното си място в Сити, а беше определян като голям талант. Този сезон във Фиорентина има само 4 срещи на своята сметка - 2 като титуляр и 2 като резерва. Дано се е възстановил напълно и състоянието му в момента е добро, защото само това ме опасява. Да няма хронични травми и посред сезона да се чудим кого да пускаме на негово място. Откъм качества нямам съмнения, поне класа над десните ни бекове в момента - Джонатан и Д'Амброзио. Договора на Яя ще е до 2019 тоест към 35-36 което е нормално за полизащитниците които не са крила особенно за черните ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Пирло на 35 още играе на високо ниво
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
35-36 нормално за полузащитници, които не са крила? Кои са тези полузащитници (без значение от цвета на кожата им, разбира се) играещи на подобна футболна възраст? Не говоря просто да си я цъкат, защото такива по отборите има колкото щеш, а такива дето играят важна роля. Аз се сещам за няколко като Лампард, Джерард (след края на сезона поема към САЩ), Шави и още няколко, за които в момента най-вероятно не се сещам, но те са истински легенди за отборите си и се броят на пръстите на двете ръце. Рядкост са и точно това ме притеснява. Камбиасо през последната си година в Интер беше на 33 и всички виждахме как вече "издава багажа" и не е същия Кучо. От една страна искам Яя да дойде при нас, но от друга договор до 2019 за 32-годишен футболист не ми се струва много нормално. Сигурен съм, че през последната година от договора му ще си скубем косите.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пепо, по-качествен играч скоро едва ли ще можем да си позволим към този момент. За мен това е надграждане, въпреки годините.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със сигурност. Аз вече го казах, съмнения в Туре откъм футболните му качества нямам. Притеснява ме единствено възрастта му.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер се оглежда в бранител на Сампдория
Фабрицио Качиаторе е попаднал в полезрението на Роберто Манчини, тъй като трансферът на Родолфо е пред провал Интер проявява много сериозен интерес към защитника на Сампдория Фабрицио Качиаторе, твърди "Тутомеркато". Според изданието определяният за почти сигурен трансфер на бразилеца Родолфо се е усложнил и поради тази причина Роберто Манчини се е спрял на защитника на тима от Генуа. Смята се, че "Нерадзурите" вече са установили контакт с колегите от Сампдория за привличането на футболиста. От Самп са склонни да се разделят с един от бранителите си и да го преотстъпят, но само ако Интер извади за наем до края на сезона сумата от 1 милион евро. Качиаторе пристигна в Самп през лятото от редиците на Верона, а преди това той е играл във Варезе, Сиена, отново Сампдория, Триестина, Фолино, Реджиана, Олбиа. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
искаме на всяка цена тоя родолфо и сме готови да им предложим бота , поглеждаме и към демагой вида от динамо киев.
предпочитам хърватина пред тия родолфо , качиаторе и т.н. а такива класа футболисти като яя туре,ван перси,робен и т.н. ги искам и на 33 в отбора , но това е абсолютно невъзможна цел , защото псж ще му предложат 3 пъти повече пари от нас. аз се надявам някой да извади 40млн за икарди или пък да го включим в някоя сделка за йоветич или ламела :Д ханданович ; дармиан/ричардс/д'амброзио , ранокиа , мурило , жуан ; медел/паулиньо , брозович/ковачич ; йоветич/ламела , ковачич/брозович , шакири ; имобиле/дзадза ![]() Този коментар е бил редактиран от inter_ruse на Jan 29 2015, 14:13 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 09:53 AM |