Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
И аз не вярвам Тохир да го продаде, освен ако няма след това планове да привлече наистина голямо и доказано име като Кавани например. Иначе да го продадем и да вземем Дибала или Дзадза
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Оле Боже.... Дибала е минимум 3 Икардита и едно Джони
![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
аз пък се надявам икарди да привлече интереса на псж , а ние от своя страна да предложим чист бартер за кавани
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Дибала е 3 Икардита? Хаха
![]() ![]() Виж вече с Кавани не го сравнявам, просто оправдавам евентуална негова продажба само ако вземем на негово място доказан нападател като уругваеца. Иначе не виждам особено голям смисъл. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
Ох добре че този Суарес няма да го взимаме...Кавани е далеч от доказано име.Надявам се на Паулиньо и Роландо в защита.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
За защита ще е повече от добре ако натиснем за Шар от Базел. Щом договора му с швейцарския клуб изтича това лято, значи вече можем официално да преговаряме с играча, така че най-добре да се насочим към него. На Роландо, ако не ме лъже паметта договора с Порто също изтичаше през юни тази година, но откакто Манчини ни е треньор слуховете за португалеца рязко намаляха, което ме навява на мисълта, че едва ли ще го привлечем. А май и изпуснахме момента, когато беше под наем при нас.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Спмоня си, но Блефодил си е Белфодил ! Тук става въпрос за дървосекача и колко евра може да му откраднем
![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Докато е в Интер и бележи не ми пука особено. В момента сме по средата на сезона в Италия и той има 10 гола. Ако поддържа това темпо накрая на сезона би трябвало да е с около 20 попадения (а защо не и повече), което поне според мен е прилична цифра.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се надявай много. Напоследък спряха да ни дават дузпи !
-------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, айде сега. От началото на настоящия сезон има 14 гола (Калчо + Лига Европа), от които само 2 от дузпа (срещу Сампдория и Чезена). Разбирам половината и повечето да му бяха от дузпи ок, но не са. За Менес съм по-съгласен, защото има общо 9 гола, от които 5 от дузпи... сиреч повече от половината.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 431 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 9,284 ![]() |
Е, айде сега. От началото на настоящия сезон има 14 гола (Калчо + Лига Европа), от които само 2 от дузпа (срещу Сампдория и Чезена). Разбирам половината и повечето да му бяха от дузпи ок, но не са. За Менес съм по-съгласен, защото има общо 9 гола, от които 5 от дузпи... сиреч повече от половината. Може би трябва да вкара 40 гола до зимата за да са доволни хейтърите му и всеки мач да е на топ ниво,щото другите ни нападатели Паласио и Освалдо бяха много постоянни и имат повече голове от Икарди... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може би трябва да вкара 40 гола до зимата за да са доволни хейтърите му и всеки мач да е на топ ниво,щото другите ни нападатели Паласио и Освалдо бяха много постоянни и имат повече голове от Икарди... Според мен и тогава пак няма да са доволни и ще намерят за какво да го критикуват. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,281 Регистриран: 21-May 14 Потребител No.: 9,342 ![]() |
Inter Milan want to sign Chelsea defender Kurt Zouma and Tottenham midfielder Paulinho. (The Times)
Айде взимаме ги и мачкаме ТОТАЛНО ![]() Този коментар е бил редактиран от enjoy на Jan 22 2015, 11:04 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 429 Регистриран: 27-July 09 Потребител No.: 1,652 Любим Играч: Materaci ![]() |
И според мен това ще е най-доброто ако ги вземем,стига тоя Зума да не го обиграваме само на Челси и накрая да си го вземат.Но все пак си мисля,че трябва и един нападател,ако Освалдо го пишем 100 % махнат ,то само с Икарди и Паласио чисти нападатели няма да стане..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се заблуждавайте. Ако въобще вземем Зума, то ще е само за запълване на дупки. Имаме си Жуан, Ранокиа, Видич, Кампаняро и Андреоли. Първите двама едва ли ще бъдат изместени от титулярния състав, а Андреоли дори носи капитанската лента. Т.е. Зума ще е поне четвърти избор, ако не и пети (след Видич), така че едва ли ще запише повече от 4-5 мача.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 431 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 9,284 ![]() |
В момента поне според мен много повече се нуждаем от бек,отколкото от централен защитник.Както и от халф.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 713 Регистриран: 18-February 12 Град: София Потребител No.: 9,163 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Повечето критики към Икарди са, че е мързелив и пропуска много. Да вкара снощи, вярно в предрешен мач , но мен ме дразни, че е малко мързелив и с лекота пропуска сам срещу вратаря и на други позиции, на които е длъжен да вкарва. Разбирам, че стана баща и други важни неща са му се случили, но айде по-сериозно да го дава ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Повечето критики към Икарди са, че е мързелив и пропуска много. Да вкара снощи, вярно в предрешен мач , но мен ме дразни, че е малко мързелив и с лекота пропуска сам срещу вратаря и на други позиции, на които е длъжен да вкарва. Разбирам, че стана баща и други важни неща са му се случили, но айде по-сериозно да го дава ... Икарди след случката с Освалдо пресира страшно много , на мен лично много ми харесва . Незнам защо сте го нарочили с тия пропуски , за ИНТЕРМИЛАНО е ясно , той винаги прави на инат на целия форум .. Като сравнява резервата на Съндарланд с голмайстора на Интер , но другите ме изненадвате ... та за пропуските , аз след махането на Милито се нагледах на какви ли не пропуски от Пацини и Паласио , та сега правим проблем на 20 годишния ни нападател който се бори за голмайсторския приз на Серия А и то когато отбора е в такава форма ... Отбора има страхотни млади играчи в момента като Шакири , Ковачич , Икарди и Жуан и аз бих искал всичко да се гради около тях и да не изслушваме никакви оферти за тях . Това е бъдещето на Интер Милано ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 429 Регистриран: 27-July 09 Потребител No.: 1,652 Любим Играч: Materaci ![]() |
Икарди след случката с Освалдо пресира страшно много , на мен лично много ми харесва . Незнам защо сте го нарочили с тия пропуски , за ИНТЕРМИЛАНО е ясно , той винаги прави на инат на целия форум .. Като сравнява резервата на Съндарланд с голмайстора на Интер , но другите ме изненадвате ... та за пропуските , аз след махането на Милито се нагледах на какви ли не пропуски от Пацини и Паласио , та сега правим проблем на 20 годишния ни нападател който се бори за голмайсторския приз на Серия А и то когато отбора е в такава форма ... Отбора има страхотни млади играчи в момента като Шакири , Ковачич , Икарди и Жуан и аз бих искал всичко да се гради около тях и да не изслушваме никакви оферти за тях . Това е бъдещето на Интер Милано ![]() +1 |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 01:46 AM |