Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_El Chino_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(ChaiNGang @ Jan 4 2007, 05:03 PM) [snapback]6828[/snapback] Че то и Виейра и Ибра дойдоха от второразрядния тим...ама са добри.Важното е да дойде при нас и да се пречисти хахаха ![]() Еми да стигат ни двама няма целия отбор да им вземем я ![]() ![]() |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(El Chino @ Jan 4 2007, 05:05 PM) [snapback]6830[/snapback] Еми да стигат ни двама няма целия отбор да им вземем я ![]() ![]() Абе каквото и да си говорим , ако вземем Буфон ще бъде повече от перфектно Ювентус предлага Буфон за Кристиано Роналдо Агенция "Фокус" Торино. Ювентус стана поредният отбор, освен Барселона и Реал (Мадрид), който проявява интерес към португалското крило на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо, информира tribalfootball.com. Според информациите Юнайтед оценява талантливия футболист на над 45 милиона паунда и не биха преговаряли за по-ниска сума. През уикенда делегация на “старата госпожа”, водена от генералния мениджър Алесио Секо, бе в Лондон, което породи спекулации, че са се провели разговори с представители на двама играчи на “червените дяволи” – Габриел Хайнце и Кристиано Роналдо. От Ювентус са наясно, че не могат да се мерят с испанските грандове Барселона и Реал (Мадрид) по отношение на финансовите възможности и са готови да предложат вратаря Джанлуиджи Буфон в замяна на Роналдо. |
|
|
Guest_BlueHeLL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Буфон: Може да премина и в Интер
Титулярният вратар на Ювентус и "Скуадра адзура" Джанлуиджи Буфон заяви, че все още не знае своето бъдеще, като не изключва вариант да премине в Интер. "Моето бъдеще е свързано с Интер? Не знам, може би. Никога не казвай никога", заяви Буфон на въпрос относно офертата на "нерадзурите" към него. "Не желая да обиждам никого, но се чувствам щастлив в Ювентус. В живота обаче никога не знаеш какво ще ти се случи. Истината е, че за тифозите на "бианконерите" ще бъде голям удар. Сега ме срещат по улиците и ми казват: Отивай където искаш, но само не в Интер", сподели 29-годишният страж. http://sportal.bg/article/?ID=37595 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Поредните спекулации. Нищо повече.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Според мен трябва да свикваме с тези спекулации и да влезнем малко в положението на журналистите .. и те трябва да ядат
![]() ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Този сезон може с Толдо да си изкараме,жалко само че няма кой да го пуска....
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат Сега ме срещат по улиците и ми казват: Отивай където искаш, но само не в Интер", сподели 29-годишният страж. хахаха феновете на втородивизионните курвета яко ни мразят...Ако им отмъкем Буфон сигурно ще умрат от яд ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 09:13 PM |