Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_ELMANIFICO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Няма да премине при вас просто защото обича Ювентус.Вие постъпихте мн глупаво като се разделихте със супер вратар като фрей.Страхоте н играч,и не мисля ,че отстъпва с много на Буфон,а и е по-млад и ви беше за без пари,а буфон е страшно скъп.
|
|
|
Guest_Youri Djorkaeff_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ако се намери треньор , който да заздрави защитата по някакъв начин , би било най-добре!
Тогава всякакви вестникарски публикации няма да предизвикват чак толкова голямо внимание. П.П. Себастиян Фрей да си обикаля второразрядните отбори от средата на таблицата или такива , борещи се да не изпаднат.Всички помним как отиде в Парма за да играе ж Шампионска лига...успех , голяма кариера направи след като ни напусна! |
|
|
Guest_El Chino_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(ELMANIFICO @ Sep 28 2006, 07:45 PM) [snapback]4592[/snapback] Няма да премине при вас просто защото обича Ювентус.Вие постъпихте мн глупаво като се разделихте със супер вратар като фрей.Страхоте н играч,и не мисля ,че отстъпва с много на Буфон,а и е по-млад и ви беше за без пари,а буфон е страшно скъп. Абе те толкова футболисти след като ни напуснаха направиха кариери че не ми се говори направо. Това е болна тема ![]() |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Абе който и да вземем , повече ще ми се нрави от Жулио Цезар
![]() |
|
|
Guest_PERKOTO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(THE_GAME @ Sep 19 2006, 05:22 PM) [snapback]4310[/snapback] Буфон по мое мнение е най-силният италиански вратар, а и най-силният играещ в Италия вратар. Според мнозина си е и най-добрият в света. Ако реши да се присъедини към нас, смятам всички ще са доволни. ![]() ![]() QUOTE(ChaiNGang @ Sep 20 2006, 06:33 PM) [snapback]4330[/snapback] Абе Буфон си е с класи над тоя духльо ЦЕЗАР аз мога да кажа само че за мен по стабилен вратар от Буфон няма в момента аз лично не сам го виждал да прави грешки като изключим 1-2 пати но те винаги са били безобидни а относно това че винаги го били целили с топката може6 да си спомниш малко ма4ове на Буфон vs Интер и да се сетиш дали винаги сме биели в него и от какви ситуации ги е изкарвал |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(ChaiNGang @ Sep 30 2006, 10:33 AM) [snapback]4626[/snapback] Абе който и да вземем , повече ще ми се нрави от Жулио Цезар ![]() Аз ще се накефя на Дида ![]() |
|
|
Guest_Sentinel_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
само администратор ли може да ми изтрие профила или?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Това ако стане на зима ще е най-добрия трансфер от много години насам. Най-проблемния пост откакто Манчини е треньор, тези защитници тичат като мухи без глави (Кордоба да не може да се орентира това ако не го бях видял нямаше да го повярвам, ама какво очаквам Сезар да ги нарежда или да ги ориентира във ситуациите, той себеси неможе да оправи ???). Направо това чудо Матераци щом става стабилен защитник когато Буфон е зад него какво има повече да говорим.
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Морати е приготвил над 20 милиона евро за Буфон
Благодетелят на Интер Масимо Морати отново ще се опита да привлече вратаря на Ювентус Джанлуиджи Буфон. Според медиите на Апенините сделката може да се осъществи през януари. През лятото Джиджи отказа да се присъедини към "нерадзурите" и остана лоялен към Ювентус, въпреки че "старата госпожа" бе изхвърлена в Серия "Б". Слуховете твърдят, че Морати вече е сложил около 20 милиона евро на масата за Буфон. Интересно е, че вчера стражъта на Юве нападна Интер за служебната титла, която бе присъдена на тима заради корупционния скандал в Италия. Интерес към Буфон проявява и градският съперник на Интер - Милан. Чет, 05/10/2006 - 16:20 | коментирайФутбол свят |
|
|
Guest_El Chino_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Абе на мене не ми се вярва че ще напусне Юве.По скоро зимата трябва да вземем халф защото виждате наказания контузии и оставаме с 1 халф.И вратар ни трябва но за мене по наложително е да вземем халф.
![]() |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Най-важното е да вземем нов теньор.Другото ще се оправи впоследтвие
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Аз мисля, че е нужен централен защитник, защото не виждам Кордоба (колкото и да ни е драг на всички) да се справя, Самуел от 2 години и половина е в отчайваща форма, а Марко Матераци може да е световен шампион, може лично много да му симпатизирам, но той си остава "оправдан футболен риск" във всеки мач. Иначе Буфон, за мен поне, е добре дошъл.
![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
и да не го купим поне манчини да върне толдо на вратата за повече от 2 мача иначе е видно че ни трябва централен защитник доста сме зле отзад.. може би един Бардзали би ни се отразил добре
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_juvefan1897_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Неведнъж Буфон каза че няма да напуска Юве.Съмнявам се през зимата да дойде при вас.Той поне не е като някои който не си държат на думата..
|
|
|
Guest_BlueHeLL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Буфон ще дойде при нас сигурен съм, просто едва ли ще издържи цял сезон в серия Б
![]() |
|
|
Guest_Tito_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Не искам да взимаме Буфон
![]() |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(Tito @ Dec 20 2006, 05:38 PM) [snapback]6444[/snapback] Не искам да взимаме Буфон ![]() Да прав си...от мач на мач Цезар става все по - добър...нищо чудно да стане и титуляр в бразилския национален тим ![]() |
|
|
Guest_El Chino_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(ChaiNGang @ Dec 20 2006, 11:12 PM) [snapback]6462[/snapback] Да прав си...от мач на мач Цезар става все по - добър...нищо чудно да стане и титуляр в бразилския национален тим ![]() Мда снощи какъв удар извади на Одо ![]() |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(El Chino @ Dec 21 2006, 12:53 PM) [snapback]6477[/snapback] Мда снощи какъв удар извади на Одо ![]() Ако това беше гол...щяхме да се простим с победата...БРАВО ЖУЛИО |
|
|
Guest_FreaK-MaN_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
нещо и на мене почна да ми харесва тоя Цезар
![]() |
|
|
![]() ![]() |