IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

3 страници V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Манчини - мъжът за невъзможните мисии
Guest_freak-man_*
коментар Mar 12 2007, 00:06
Коментар #21

Guests

още ли е жив манчини ?
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Mar 12 2007, 00:17
Коментар #22

Guests

Да...и след тази победа почти сигурно ще е начело на Интер и през следвящия сезон

+Quote Post
Guest_kikku_*
коментар Mar 12 2007, 20:52
Коментар #23

Guests

А бе вие всички тука дето сте писали от ИНТЕР ли сте или и вие не знаете?Манчини прави история те седнали да го плюят тука!Вие малоумни ли сте к'ви сте не знам?Първо - ИНТЕР ще стане за втори пореден път шампион под ръководството на Манчини, второ - ще вземем купата, трето - рекорд от 17 поредни победи (няма такъв в Европа), четвърто - тая година имаме само две загуби. И те седнали тука да ми искат Моуринио - къв е тоя португалски циганин? Дали му един контейнер пари и той вече страшен....аре бегайте!!!

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Mar 12 2007, 20:57
Коментар #24

Guests

Цитат(kikku @ Mar 12 2007, 08:52 PM) [snapback]11108[/snapback]
А бе вие всички тука дето сте писали от ИНТЕР ли сте или и вие не знаете?Манчини прави история те седнали да го плюят тука!Вие малоумни ли сте к'ви сте не знам?Първо - ИНТЕР ще стане за втори пореден път шампион под ръководството на Манчини, второ - ще вземем купата, трето - рекорд от 17 поредни победи (няма такъв в Европа), четвърто - тая година имаме само две загуби. И те седнали тука да ми искат Моуринио - къв е тоя португалски циганин? Дали му един контейнер пари и той вече страшен....аре бегайте!!!

То с тези играчи и Пламен Марков щеше да постигне същите успехи.Манчини направи няколко груби грешки , които ни костваха отпаданията от ШЛ срещу Виляреал и Валенсия.И в 2-та мача отборът не беше на себе си.А последния срещу Валенсия просто беше върха на тъпнята.Как ще излиза за победа с 6 защитника и Дакур.Тва просто умът ми не го побира.Ся ,че има положителни качеста , има ги.Но точно когато не трябва прави безумни грешки заради което не ни се нрави.
Да от ИНТЕР сме всичките дето пишем в тоя форум.

+Quote Post
Guest_kikku_*
коментар Mar 12 2007, 22:12
Коментар #25

Guests

Така значи по твоята логика при всяка загуба трябва да се сменя трениора!А то даже нямаше и загуба ама няма значение - отпаднахме!Ама тоя човек за няколко години успя да събере и да сглоби боеспособен отбор, който играе на постоянно високо ниво.За мача с валенсийка липсваха двама много важни играчи, за които се видя че няма адекватна смяна - става въпрос за Виера и Камбиасо.И за следващият сезон трябва да се мисли за техни алтернативи, а не за нов трениор.....Суазо вече е с нас.....халфове се търсят....айде и Forza INTER!!!

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Mar 12 2007, 22:22
Коментар #26

Guests

Цитат(kikku @ Mar 12 2007, 10:12 PM) [snapback]11114[/snapback]
Така значи по твоята логика при всяка загуба трябва да се сменя трениора!А то даже нямаше и загуба ама няма значение - отпаднахме!Ама тоя човек за няколко години успя да събере и да сглоби боеспособен отбор, който играе на постоянно високо ниво.За мача с валенсийка липсваха двама много важни играчи, за които се видя че няма адекватна смяна - става въпрос за Виера и Камбиасо.И за следващият сезон трябва да се мисли за техни алтернативи, а не за нов трениор.....Суазо вече е с нас.....халфове се търсят....айде и Forza INTER!!!

Грешките на Манчини не са само от този сезон.Работата му висеше на косъм.Не се знаеше кога ще му писне на Морати и ще го изхвърли.И през миналия правеше безумни ходове.Тогава той 1-2 пъти да беше излязъл с един и същи стартов състав.Срещу Виляреал отново се усра.Помниш ли , че през сезон 2004/2005 имахме поредица от n-равенства.Видя се , че нямаше манталитет на победител.Друга причина за моето неудобрение е ,че постоянно е в конфликт с някой играч.Напразно създава лоша атмосфера в съблекалнята.Пожелавам му да се е поучил от грешките си и да не ги повтаря повече.Както казах по-рано след този мач с Милан си осигури работата и за следващия сезон wink.gif

+Quote Post
Guest_kikku_*
коментар Mar 12 2007, 22:46
Коментар #27

Guests

Моите наблюдения са следните:един сър Алекс е вече нз колко години начело на Ман Ю......и също е имал слаби сезони и провали ама си стои на поста и никой копче не му казва...друг пример е Гиру(май така се произнасяше) който водеше Оксер един век, въпреки че не са били голяма сила във Франция, поне аз набор 84 не си спомням нещо голямо от тях...но мисълта ми е че един трениор се нуждае от време и досега Морати не даваше шанс на другите и ги сменяше като носни кърпи....макар че някои нямаха място там...а за поредицата от хиксове - верно е че тогава сами си ги правехме ама сезонът е бил предварително уговорен, така че не ме яд за грешките на Манчини...За т'ва точно сега той има нужда да остане и да довърши останалата работа, която ми се струва, че оттук нататък ще е по-лесна, но и по-отогворна, в смисъл че няма напрежение върху отбора, но предстои подмладяване!Аз съм за Манчо твърдо!

+Quote Post
SvetJlio
коментар Mar 12 2007, 22:52
Коментар #28

Интер до гроб!

Група: Members

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

Донякаде и ти имаш право с твойте мнения но просто някой грешки които допускаше Манчини през сезона ни накара да се изнервяме доста често на него

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Mar 12 2007, 22:59
Коментар #29

Guests

Цитат(kikku @ Mar 12 2007, 10:46 PM) [snapback]11121[/snapback]
Моите наблюдения са следните:един сър Алекс е вече нз колко години начело на Ман Ю......и също е имал слаби сезони и провали ама си стои на поста и никой копче не му казва...друг пример е Гиру(май така се произнасяше) който водеше Оксер един век, въпреки че не са били голяма сила във Франция, поне аз набор 84 не си спомням нещо голямо от тях...но мисълта ми е че един трениор се нуждае от време и досега Морати не даваше шанс на другите и ги сменяше като носни кърпи....макар че някои нямаха място там...а за поредицата от хиксове - верно е че тогава сами си ги правехме ама сезонът е бил предварително уговорен, така че не ме яд за грешките на Манчини...За т'ва точно сега той има нужда да остане и да довърши останалата работа, която ми се струва, че оттук нататък ще е по-лесна, но и по-отогворна, в смисъл че няма напрежение върху отбора, но предстои подмладяване!Аз съм за Манчо твърдо!

Имаш право.Но както си вървят нещата добре при Манчини , той изведнъж ще направи някой много глупав ход.През този сезон беше застрашен от уволнение.Стегна се, и когато всички си помислихме ,че е помъдрял отново се изложи срещу Валенсия.И през миналите сезони правеше много грешки , но нека ги оставим настрана.Всеки си има свое мнение.Уважам твоето , че подпрепяш Манчо.Искрено се надявам догодина да покаже обедителни игри начело на Интер , и да ме опровъргае wink.gif

+Quote Post
Jeter
коментар Mar 12 2007, 23:10
Коментар #30

Интер Фен

Коментари: 626
Регистриран: 17-May 06
Град: Велико Търново
Потребител No.: 27

Има нужда от няколко играча и той, но някакси на юношите на тима не би се сърдил ако не успяват да играят наниво, но този Дакур ми образува нерви. Винаги съм казвал, че няма значение кой е щом е играч на Интер трябва да се уважава, но този невлиза в това число. Абе и налагането на Сезар също не ми допада голям шаран а имаме вратар!

--------------------

+Quote Post
jonnie
коментар Mar 13 2007, 00:49
Коментар #31

Burdisso fan :D

Коментари: 5,300
Регистриран: 21-November 06
Град: София
Потребител No.: 169
Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi

Това е. Когато си треньор на голям отбор винаги си на топа на устата. Щом печелиш те харесват, щом падаш те хулят. Няма нищо странно. Феновете искаме само победи и когато загубите дойдат след треньорски грешки е нормално да обвиняваме треньора.

--------------------

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Mar 13 2007, 12:42
Коментар #32

Guests

Манчини ще подпише нов договор до седмица

Наставникът на Интер Роберто Манчини ще парафира нов договор с тима до края на 2010 година, съобщават медиите в Италия. Настоящият контракт на Манчини с "нерадзурите" е до края на следващия сезон, но според италианската преса бившият треньор на Фиорентина и Лацио ще сложи подписа си под нов 3-годишен договор. От идването на Манчини преди три години Интер има две купи на Италия, две Суперкупи и една служебна титла. През този сезон „нерадзурите” мачкат всичко но пътя си в Серия „А” и след 28-ия кръг имат аванс от 16 точки пред втория Рома. Въпреки че отборът отпадна от Шампионската лига, Манчини се ползва с пълното доверие на президента Масимо Морати, който от доста време иска да поднови договора на наставника.

sportal.bg

+Quote Post
jonnie
коментар Mar 13 2007, 19:22
Коментар #33

Щом го пише в Sportal.bg съм готов да се обзаложа, че няма да стане до една седмица.

--------------------

+Quote Post
Guest_freak-man_*
коментар Mar 14 2007, 00:40
Коментар #34

Guests

С тия футболисти и срещу тия отбори в Италия не Пламен Марков а и Стоичков ше ги направи шампиони ! Излезнахме срещу по-класен отбор от тия в калчото и видехме кво стана. Може да не загубихме, в първия мач айде как и да е играхме добре но във втория... не ми се говори за него изкара смешен състав. Манчини си налага некви футболист къде него си го кефат, а не вижда че немат качества за такъв отбор ! Кой по дяволите е Цезар ? Некво бразилче измества ТОЛДО, вратаря който изкара Италия до финал на европейското който заедно с Буфон е най-добрия вратар в Италия. Е тва не става така братле не може да си прайш кво ти е кеф в такъв отбор с традиции,история и такив невероятни фенове ! За тва Манчини ВЪН !!!

+Quote Post
SvetJlio
коментар Mar 17 2007, 14:22
Коментар #35

Интер до гроб!

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

Манчини продължи договора си с Интер

Новият контракт на специалиста с клуба е до лятото на 2010 година
Наставникът на лидера в италианската Серия "А" Интер - Роберто Манчини и ръководството на клуба се договориха за нов договор. Според новия контракт той ще остане в Милано до лятото на 2010-а година.

Очаква се официалното изявление да стане факт в неделя. Настоящият договор на Манчини е до 2008-а година. Припомняме, че под негово ръководство "нерадзурите" вече спечелиха две отличия. Това стана факт през сезон 2004/05, когато тимът триумфира с Купата и Суперкупата на Италия.

В спор за първия трофей в два мача синьо-черните побеждават Рома (0-2 на "Олимпико" и 1-0 на "Меаца"). Във финала за Суперкупата Интер се налага с 1-0 над Ювентус. В момента Манчини има всички шансове да донесе на клуба и първата (спечелена с игра) титла от 1989 година насам.

Интер води убедително в класирането на Серия "А" с 16 точки аванс пред Рома и вероятността в края на сезона именно "синьочерните" да си върнат Скудетото е доста голяма.

Самият Манчини пък, който и без това е най-дълго задържалият се наставник начело на тима, откакто собственик е Масимо Морати (4 години), ще продължи този рекорд с още няколко години.

УЖАС

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
radiinter
коментар Mar 20 2007, 12:20
Коментар #36

Moderator

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Потребител No.: 299

Аз съм за Манчини.Може и да допусна няколко грешки през тези години и то във важни моменти но направи силен отбор.Този отбор постепенно беше изграден през последните 3 години и сега започват да се виждат резултатите.Според мен трябва да остане за да го доразвие.Догодина ще сме още по-силни защото повечето от тези играчи играят вече 2-3 години заедно.Надявам се разбира се и да се поучат от грешките си както треньора така и играчите.А за Сезар и аз не гледах с добро око в началото когато започна да го налага но според мен той оправда доверието.Не се сещам за мач който да сме загубили заради негова грешка.Освен това е и по-млад от Толдо а аз съм ЗА постепенното подмладяване на отбора.

+Quote Post
jonnie
коментар Mar 20 2007, 12:46
Коментар #37

Цитат(radiinter @ Mar 20 2007, 12:20 PM) [snapback]11695[/snapback]
А за Сезар и аз не гледах с добро око в началото когато започна да го налага но според мен той оправда доверието.Не се сещам за мач който да сме загубили заради негова грешка.

Осминафиналът на ШЛ срещу Валенсия.

--------------------

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Mar 20 2007, 13:22
Коментар #38

Guests

Цитат(jonnie @ Mar 20 2007, 12:46 PM) [snapback]11698[/snapback]

Еми ние не го загубихме тоя мач wink.gif

+Quote Post
radiinter
коментар Mar 20 2007, 13:41
Коментар #39

Moderator

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Потребител No.: 299

Цитат(jonnie @ Mar 20 2007, 12:46 PM) [snapback]11698[/snapback]

Какво за него.Фаула беше изпълнен перфектно а при втория гол по-скоро защитата трябваше да се организира по-добре при избитата топка.

+Quote Post
jonnie
коментар Mar 20 2007, 14:02
Коментар #40

От 30-35 метра беше фаула. Не беше някъде в горния ъгъл. Съвсем възможно беше да се спаси този удар.

--------------------

+Quote Post

3 страници V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 14th July 2025 - 03:05 AM
Buy sports equipment online