Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Capitan_Tarzan_Puyol_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Във втория мач ТП Мазембе (Конго) би фаворита Пачука (Мексико) с 1:0.
Най-интересното обаче се случи след последния съдийски сигнал. Играчите на африканския отбор показаха мултирелигиозния си характер при празнуването на победата. Единият се надупи на земята и благодари на Алах в типичната поза за молитва в джамия.... Вторият пък се прекръсти... Вратарят за да бъде шоуто пълно, показа че не е нито християнин, нито мюсюлманин, а уважава Богът на своето племе и изпълни някакъв маймунски танц търкаляйки се на земята! Очаквам скоро да се появят клипчета в ютуб, шоуто беше на макс... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,666 Регистриран: 18-April 10 Град: Бургас Потребител No.: 2,440 Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron ![]() |
Не знам за вас, ама лично мен тоя турнир много не ме топли и най-лесно ще го преживея, ако случайно не го спечелим. Много повече бих се радвал, ако се съсредоточим в Италия и категорично се върнем в борбата за титлата, а в ШЛ продължим колкото може по-напред до самия финал, напук на отписващите ни мерди и парси. Квото и да си говорим, единствената реална и смислена форма на тая купа винаги си е била един гранде финале между европейския и южноамериканския първенец, всичко друго е жив ташак. Само че "парите, Мамона, парите, Демона, парите и т.н."...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!! LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897 ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Сьонгнам ще са като ги гледам ,за сега е 0:1
-------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
1:1
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
1-2
-------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Айде вече е ясно,че на 1/2 финала ще играем със Сьонгнам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
Тия корейчета трябва да ги разпилеем с разлика.
-------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Клипчета от тренировките в Дубай
http://video.gazzetta.it/calcio-inter-alle...18-00144f02aabc http://video.gazzetta.it/calcio/news/index...e7-00144f02aabc |
|
|
Guest_Capitan_Tarzan_Puyol_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
![]() Африканските крокодили ви чакат на финала! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
Интер с всички титуляри срещу Сеонам
Ето'о и Милито ще водят атаката утре. Интер с всички титуляри срещу Сеонам Треньорът на Интер Рафа Бенитес най-накрая може да се усмихне накриво. След многото проблеми и заплахата от уволнение, испанеца може да спаси работата си с успех на световното клубно първенство. Нерадзурите играят полуфинал утре срещу корейския Сеонам. Бенитес ще може да използва най-добрите си играчи. В атака отново ще бъдат Диего Милито и Самуел Ето'о. Титуляри ще са още Снайдер и Пандев. Единствената въпросителна пред треньора ще е дали да заложи на Станкович или на Тиаго Мота. "Много съм доволен, защото вече отново имам избор. Всички играчи работят пълноценно. Всички са настроени позитивно преди този мач. Затова съм уверен, че ще постигнем успех", заяви Бенитес. "Първият мач е най-важен. Ако спечелим отиваме на финал. Затова сега не мислим за сблъсъка за трофея. Ние сме тук, за да спечелим купата, но първо трябва да се класираме за финала". "Сеонам направи много, за да стигне до тук. Не е лесно да спечелиш азиатската Шампионска лига. Те са добре организиран тактически отбор. Работят добре с и без топка. Но ние сме Интер и имаме огромно желание за победа", допълни Бенитес. -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
3 гола набързо после автографи ше им дадат наще момчета
![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
http://www.goal.com/en/match/54815/tp-maze...nacional/report
Интернасионал отпадна- е сега мисля че ще ни е доста лесно,дано ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Уникално! Интер днес може да изведе Европа начело за първи път от половин век
Европейският клубен футбол може да има поводи за празненства днес вечерта. Причината: ако италианският и европейски клубен първенец Интер надвие африканския Мазембе във финала на Световното клубно първенство, това ще значи, че за първи път от 1960 година насам Стария континент ще е едноличен лидер по брой спечелени титли на междуконтинентално ниво. Шансът за това дойде преди всичко от това, че Мазембе надви в полуфиналите шампиона на Южна Америка Интернасионал, което отваря възможност пред Интер да атакува короната без конкуренцията на бразилците. Към момента трофеите от Световното клубно първенство и предхождащите го финали за Междуконтиненталната купа са разпределни по равно 24:24* между тимове от Европа и Южна Америка, като миналата година Барселона закова везната на спора с успеха си над аржентинския Естудиантес. През годините винаги Европа догонваше колегите си от Южна Америка, като само след първия финал за Междуконтиненталната купа между Реал Мадрид и Пенярол през 1960 година Стария континент се чувства лидер. След това настъпват пет десетилетия, в които европейците винаги изостават в спора или се добират само до временен паритет. Триумф довечера в Дубай за "нерадзурите" ще е още един златен успех за Европа през 2010 година, след като през лятото Испания счупи прокобата, ставайки първия европейски отбор грабнал световната титла при националните отбори извън пределите на своя континент. В същото време африканците от Мазембе имат удобен случай да станат първия състав от Черния континент, който да стигне до световената клубна купа и да разбие догмата, която вече половин век е наложена от европейците и южноамериканците. www.sportal.bg -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 03:36 AM |