Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,205 Регистриран: 3-September 07 Град: Варна Потребител No.: 403 ![]() |
Явно само ние оставаме някаква конкуренция на гобите.
-------------------- Ако си бил в Интер и си пожелал да напуснеш,не заслужаваш да се върнеш.[color="#0000FF"][/color]
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Класиране при голмайсторите
8 Ел Шаарави 7 Милито,Кавани,Ламела,Ди Натале 6 Йоветич,Клозе,Освалдо 5 Касано,Джилардино,Ернанеш |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Треньорът на Наполи Валтер Мацари смята, че тимът му няма шансове да спечели титлата през този сезон, въпреки големите очаквания към отбора от стадион Сан Паоло.
„През лятото феновете ни вярваха, че сме сред фаворитите за спечелване на титлата, но наистина не знам защо, ако трябва да бъда честен“, каза Мацари. www.gong.bg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 713 Регистриран: 18-February 12 Град: София Потребител No.: 9,163 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
До 2 години ще залезнат, неизбежно е. Кавани и Хамшик до 1-2 години са в някой от 'топ' отборите, а Пандата ще е старичък
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Наполи нямат харизмата да станат шампиони. Липсва им постоянство в игрите, което ясно си проличава в последните резултати на отбора, а и нямат шампионският манталитет необходим на един отбор за да стане шампион. Никога не съм ги поставял сред сериозните фаворити за Скудетото, макар че ги предпочитам пред мръсните гоби.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Бум на младоци в Италия
13% от играчите в Серия А са под 21 години. Калчото е дори пред Бундеслигата Невероятно, но факт. Серия А залага на младите, както никое друго от големите първенства в Европа. Единствено Бундеслигата и Лига 1 могат да съперничат на Италия по брой на използваните играчи под 21 година този сезон. Стефан Ел Шаарави, Ерик Ламела, Жуан Жесус, Пол Погба... Списъкът е дълъг. Общо 60 играчи родени след 1 януари 1991 г. са играли в калчото от началото на сезона. Повечето от тях са титуляри и дори блестят с решаващи намеси. Цифрите говорят сами. Този сезон 13% от футболистите използвани в Серия А са под 21 години. За сравнение, миналия сезон цифрата е 8,1%. Тогава едва 36 младоци бяха пуснати в игра по това време на сезона. В момента Серия А отстъпва единствено на френското първенство, което от години използва много младоци. Там 69 души под 21 години са играли до момента. В Германия младоците са 56. В Испания - 49, а в Англия - 41. В Серия А може да се състави цял един тим до 21 години, който може да е много конкурентен. Вратарят на Пескара Перин още няма 20 г. В защита Жуан Жесус има 720 минути за Интер този сезон, Маркиньос от Рома - 521, Капуано от Пескара (495 мин), а Де Шилио от Милан е с 421. Тайдер от Болоня има вече 900 минути в полузащитата. Ламела е със 782, Ел Шаарави е играл 893 минути. Като цяло играчите до 21 г. имат общо 19 385 минути в игра от общо 214 779 минути. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Макар и бавно италианците се ориентират в обстановката.Където е текло пак ще тече,рано или късно калчото пак ще бъде сила с която всички ще се съобразяват.А още по-хубаво е че този път няма да е благодарение на скъпи звезди,а на поколение от млади играчи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
1-6 за сганта от Торино!?
![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Следващите три мача на гобите са много трудни.Очаквам след тях ние да сме начело.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Лацио имат най-реалистични шансове да ги препънат, на мулан не бих се надявал изобщо, Торино и те нямат много добри изгледи според мен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Вестник "Преса" пише, че ТВ7 може би ще предават калчото заедно с BBT. ТВ7 имат нов собственик, така че като нищо може скоро да гледаме любимата си Серия А по българския ефир.
Този коментар е бил редактиран от durex на Nov 20 2012, 16:37 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 539 Регистриран: 11-June 12 Град: РУСЕ Потребител No.: 9,195 ![]() |
дано дано дано !!! ще убият рибата англетата ше ги гледат само неколцина пишлемета
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е това вече е страхотна новина
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 427 Регистриран: 14-May 12 Потребител No.: 9,185 ![]() |
Най-накраяяяяяяяяя!!!!! Толкова отдавна го чаках,още от времето на Ефир 2 когато се влюбих в италиянския футбол и по-специално в ИНТЕР!!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А между другото забелязвате ли какви са цените на горе посочените в статията първенства? А не както някой тук казваха, че за Калчото искали 1 млн за един сезон, а пък Примера струвала 800 хилки за цели три сезона и затова давали испанското вместо италианското
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Важното е че "А" група е по-скъпа от Калчото, Примера и Бундеслигата.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 427 Регистриран: 14-May 12 Потребител No.: 9,185 ![]() |
А между другото забелязвате ли какви са цените на горе посочените в статията първенства? А не както някой тук казваха, че за Калчото искали 1 млн за един сезон, а пък Примера струвала 800 хилки за цели три сезона и затова давали испанското вместо италианското ![]() Ами то реално ако се замислиш в Италия има Интер,Милан,Ювентус,Рома,Наполи, а според мен в Испания има Реал-Барца, всичко друго е боза тук таме ако Валенсия или Билбао направят някой мач иначе само 2 отбора си играят,докато в Итталия колкото и да говорят че замирало и нзсикво пак има далеч по-здрави мачове а и резултатността не е лоша,ама знам ли може би съм прекалено пристрастрен ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами то реално ако се замислиш в Италия има Интер,Милан,Ювентус,Рома,Наполи, а според мен в Испания има Реал-Барца, всичко друго е боза тук таме ако Валенсия или Билбао направят някой мач иначе само 2 отбора си играят,докато в Итталия колкото и да говорят че замирало и нзсикво пак има далеч по-здрави мачове а и резултатността не е лоша,ама знам ли може би съм прекалено пристрастрен ![]() Калчото винаги ми е било най-интересното първенство от всички други и дано тази новина е вярна и италианското се завърне на малкия екран, защото има място на него. А и честно казано ми писна к*ра от "силните мъже на диема", ай сиктир... Едит: пропуснал си и Лацио, които макар и да не са в топ форма пак са по-добре от Нюкасъл примерно. А и дербитата в Италия нямат връзка с тези в Англия примерно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абсолютно подкрепям, и да Лацио просто съм ги изпуснал,мерси за допълването. Иначе вчера Рома-Торино ми е милиони пъти по-интересен от Астън Вила-Нюкасъл както ти споменаваш примерно,аз съм за 200% даване на мачовете от Италия защото там футбола израства отново с млади таланти и само върви нагоре,и най-малкото като се замислиш че отбора който стигна финала на Евро 2012 с феноменална игра е 99% играещ във вътрешния шампионат,общо взето само Балотели е в чужбина и както се погледне само може би Роси и Сантон играят навън,всичко друго е в магията на Сериа "А"
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 11:28 PM |