Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
![]() ![]() ![]() Защото: " Ще се роди тук, в миланския ресторант „Часовника“, мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале, защото всички сме братя на Света. “ За това е всичко , долни втородивизионни корумпирани отрепки , не ни интересуват и ние плюем на тях! Играел най-хубав футбол ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
Защото: " Ще се роди тук, в миланския ресторант „Часовника“, мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале, защото всички сме братя на Света. “ За това е всичко , долни втородивизионни корумпирани отрепки , не ни интересуват и ние плюем на тях! Играел най-хубав футбол ![]() Така е! Аз дори не гледам мачове на Мухли и Стари чанти, камоли след това след 10 кръга да казвам кой е шампион. Ама всеки луд с номера си нали знаеш кинта ![]() -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,666 Регистриран: 18-April 10 Град: Бургас Потребител No.: 2,440 Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron ![]() |
Ти харесваш Мулетата и вече им предписа титлата , така ли? Винаги съм знаел , че не си искрен към отбора. Тиаго Силва е най-големият нещастник , знаеш ли защо? Защото играе в мердите , да лапа хляб. Мухлян могат само да ми смачкат онази работа от любов , нищо друго . Ние най-много мразим мухлетата , това не го ли знаеш ![]() ![]() долни втородивизионни корумпирани отрепки , не ни интересуват и ние плюем на тях! Играел най-хубав футбол ![]() ще си гледаме Интер и ще се викаме с пълни гърла " КУР ЗА МИЛАН, ЮБЕ В "Б"!!!" +111! ![]() -------------------- ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!! LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897 ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Ти гледа ли мача във Флоренция ? Титлата е за Милан,играят най-добрия футбол и вчера смачкаха Фио,а Тиаго Силва е най-силния централен защитник в света !!! Нямаше как да го гледам. Каквато игра да показват Милан мисля, че е рано да им даваме Скудетото - едва 11-ти кръг е. -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Милан шампион ?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Силите в калчото са изравнени защото всички са еднакво слаби.Смешно е да се говори за титла още сега.Ако грандовете продължават така не бих се учудил ако Наполи или Удинезе станат шампиони,а защо не и Лацио.
Иначе аз гледах мача на мердите и не съм чак толкова впечатлен колкото Ицо.Да,имаха превес през целия мач и им беше отменен редовен гол но такива мачове сме гледали и от нашия отбор пък за тях не съм чувал кой знае какви суперлативи. Вчера и Интер и Милан изиграха средни по качество мачове срещу средни по качество отбори.Разликата е че ние взехме всичките точки. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Нямам какво да ви кажа освен,че сте безобразно заблудени.Всички сте супер впечатлени от играта на младите ни вчета...аз не видях нищо кой знае какво,че да ги скъсам от хвалене.Алварез отново е по-бавен от баба ми.Едно спечелена топка и вече супер мач направил.Коутньо освен с гола с друго не го помня.
Явно Ради вчера си гледал Наполи - Лацио,а не Фиорентина - Милан...щом не си впечатлен от играта им.Всички сте заблудени до немай къде.Няма смисъл да говоря,тука все още има няколко индивида,които си мислят,че света около тях се върти и само те са прави лижат си гъзовете един друг ама що го правят и те незнаят...и не говоря за Кинтериста или пък Ради. Дерзайте,Кавали ! -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
Guest_Il Capitano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Нещо простотията започва да взима превес в последно време май, а? какъв си ти, ултрасе, че да обиждаш КОГОТО И ДА БИЛО!? ОЩЕ ПОВЕЧЕ ИНТЕРИСТИ !!!!Какъв си ти, че да наричаш останалите "кавали" и да им даваш оценки дали са заблудени или не?!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Момчета давайте го малко по-спокойно.Това че не всички тук сме на едно мнение е напълно нормално и не е повод за обидни квалификации.
Ицо,по същата логика другите пък могат да кажат че ти си заблуден,че си кавал и т.н. Дайте да не изпростяваме. Този коментар е бил редактиран от radiinter на Nov 20 2011, 14:14 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Аз на Кавал не се обиждам,така че няма проблеми ХОХОХО
![]() Искам анкета да видим думата кавал обида ли е ? Това е един музикален инструмент в крайна сметка !! ![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
И кои са тия дето си лижат гъзовете един друг? Или щом има различно мнение от твоето на няколко хора значи те си лижат гъзовете? АМАН БЕЕЕЕ ...
![]() Ако кавал не е обидна дума по същата логика и педал не би трябвало да е такава !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
Guest_Il Capitano_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
И кои са тия дето си лижат гъзовете един друг? Или щом има различно мнение от твоето на няколко хора значи те си лижат гъзовете? АМАН БЕЕЕЕ ... ![]() Ако кавал не е обидна дума по същата логика и педал не би трябвало да е такава !!! ![]() ![]() Иначе не си разбрал-ако имаш различно мнение, тогава си безобразно заблуден ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,666 Регистриран: 18-April 10 Град: Бургас Потребител No.: 2,440 Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron ![]() |
Алварез отново е по-бавен от баба ми.Едно спечелена топка и вече супер мач направил.Коутньо освен с гола с друго не го помня. Аз на Кавал не се обиждам,така че няма проблеми Ами явно тогава баба ти е много, ама много бърза за възрастта си, кавал, good for her... ![]() И за да не бъда и аз дамгосан като "заблуден", ще кажа: ДА ЖИВЕЕ МИЛАН - НОВИЯТ СТАР ШАМПИОН НА ИТАЛИЯ, ИГРАЕЩ КЪМ МОМЕНТА НАЙ-КРАСИВИЯ И УСПЕШЕН ФУТБОЛ В ЕВРОПА!!! ![]() п.п: За Коутиньо обаче съм на същото мнение като теб, да не кажеш сега, че ти "лижа гъза"... ![]() -------------------- ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!! LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897 ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Този кръг съдиите се изложиха тотално.Нашия гол беше от засада,редовни попадения на Милан и Наполи не бяха зачетени,а върха беше снощи на Рома-Лече когато незнайно защо отмениха може би най-красивия гол от началото на сезона http://www.youtube.com/watch?v=1y_bA1P1QEI...player_embedded#!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Вълшебно изпълнение и никаква засада
![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Отбора на кръга в Италия
--------------------------Маркети(Лацио)----------------------- Кампаняро(Наполи)-----Силва(Милан)----Киелини(Юве)---Тадеи(Рома) Алварес(Интер)----Маркизио(Юве)---Пароло(Чезена)--Биабиани(Парма) ------------------Денис(Аталанта)-----Кавани(Наполи)---------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Ради, подчертай и Биабиани.
![]() ![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дотук през сезона Алварес играе слабо, ако 2-3 безполезни финта, след като е влязъл резерва при изморен противник, ви стигат на вас - на мен не, аз съм фен на Интер, не на Ботев Враца То ако избраният в отбора на кръга "играе слабо", какво да кажем за всички останали, вкл. Коутинката, за когото е в пълна сила удебеленото... ![]() ![]() ![]() -------------------- ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!! LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897 ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 11:26 AM |