Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Игуаин не е ли в Челси вече?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Аз визирах Игуаин , той май даже официално беше поискал транфер . Доколкото знам вече почти всичко е готово за Челси и предполагам ще играе там , а Милан пък ще го сменят с Пьонтек , а аз ще продължа да се чудя от де вадят тоя пари Милан .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Взимат го под наем.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Милан не заслужаваха да победят, но един Борини например, който е пълен посредственяк, се раздаваше до последно и накрая съдбата му се усмихна. При нас за съжаление май е обратното, част от играчите ни излизат просто да отбият номера.
Иначе, както изглежда Сари ще е свободен от лятото. Още една опция за мястото на Спалети. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Пьонтек май няма да е под наем ,говори се за около 35млн и мисля , че ще се плащат сега или най много наем със задължително купуване лятото , което е гд същото . Лично з мен това си е адски рискован трансфер , аз бих взел Дуван Запата , голям звяр е . Като говирим за трансфери какво става с Барела , нали уж беше готово вече или там става въпрос да дойде лятото ?
Колкото до Сари , ще паля свещи никога да не дойде при нас . От свободните и достъпни за нас бих нарл на момента Моу или Конте , дори и с Жардим бих пробвал . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Сари играе доста по нападателен футбол или поне отборите му имат идея как да атакуват. Като гледам как играят МанЮ сега, започвам да се съмнявам доста в сегашния Моуриньо.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 660 Регистриран: 1-July 18 Град: Плевен Потребител No.: 9,561 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че много бързо ,няма и една година още.Те какво искат от него-1 или 2 място ли? Ами има голяма вероятност да останат извън топ 4, о освен това трансфера на Игуаин създаде голяма драма. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами има голяма вероятност да останат извън топ 4, о освен това трансфера на Игуаин създаде голяма драма. Ха той иска да събере половин Наполи сигурно. Взе Жоржиньо като отиде там, а сега и Игуаин. Лично според мен Челси играеше по-добре под ръководството на Конте отколкото сега при Сари, който е адски надценяван треньор, особено тук в нашият форум. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сари е треньор от сумати година и май няма нито една купа . Нямам никаква идея защо който и треньор да отиде в Наполи е изкарван , че практикува атакуващ стил . Толкова ли не се усетиха хората , че Наполи просто играе атакуващо , може би по изискване на Де Лаурентис . То не беше Мадзари специалист с атакуващ стил , не беше Бенитез , Сари , Анчелоти и тн ... Мадзари го видяхме след това и при нас и сега в Торино , че няма нищо общо с атакуващия стил , нито с печелившия , въпреки , че според мен точно тогава Наполи бяха най силни . Същото важи и за Бенитез , сега го виждаме и в Нюкясъл . А Сари в Челси няма нищо общо с атакуващ и атрактивен стил , вкарали са най малко голове в топ 6 на Англия и бележат по малко и от нас . Чудно мие до кога хората ще се връзват на митове като тия за Мадзари и Сари .
Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Jan 23 2019, 13:57 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 660 Регистриран: 1-July 18 Град: Плевен Потребител No.: 9,561 ![]() |
Преди време не можах да разбера защо изгонихме Стефано Пиоли,дето сега е на Фиорентина.В края на първенството беше.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сериозно питам .Не съм членувал във форума още и не знам. То не е нужно да си член на форума за да знаеш отговора на този въпрос. При Пиоли влязохме в серия от 7 мача без победа преди да го уволним. Загубихме от отбори като Сампдория, Кротоне и Дженоа. Вярно, че в началото тръгнахме доста добре под негово ръководство, но това по-скоро го отдавам на импулса, който всеки отбор получава при назначаването на нов треньор. Не успя да запази най-важното, а именно постоянството в играта на футболистите, което е главното и определящо за един добър и печеливш треньор. В крайна сметка Пиоли се оказа безхарактерен и посредствен наставник, така че и до ден днешен нямам никакво съмнение в неговото уволнение. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мене ме съмнява, че тази серия беше малко нарочно с цел да не се класираме в ЛЕ, след като бяхме загубили шансове за топ 3. Иначе Пиоли щеше да остане само при класиране в ШЛ, което пък беше почти невъзможно на онзи етап.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Диего Симеоне удължи договора си с Атлетико,но само с година.Според мен това е ясен намек,че не би останал задълго там и би изслушал и оферти от други отбори.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Диего Симеоне удължи договора си с Атлетико,но само с година.Според мен това е ясен намек,че не би останал задълго там и би изслушал и оферти от други отбори. За съжаление никой от нашето ръководство явно не го брои за жив, защото не са го потърсили нито веднъж до този момент. Поне такива са слуховете. А Симеоне постоянно и почти през месец в интервюта казва, че един ден рано или късно ще бъде треньор на Интер, което само по себе си подсказва, че има желание да работи при нас. Е, естествено няма как сам да дойде, ако никой не му се обади за преговори. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За Пиоли беше грешка според мен, ама нейсе,минало е вече.Мисля че нашия Спалетко ще го държат докато стоим в зона ШЛ.И да пропаднем надолу, ако до края на скудетото имаме възможност да се доберем пак до нея ще го оставят.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
За съжаление никой от нашето ръководство явно не го брои за жив, защото не са го потърсили нито веднъж до този момент. Поне такива са слуховете. А Симеоне постоянно и почти през месец в интервюта казва, че един ден рано или късно ще бъде треньор на Интер, което само по себе си подсказва, че има желание да работи при нас. Е, естествено няма как сам да дойде, ако никой не му се обади за преговори. Няма как да го потърсят, при условие че имаме действащ треньор, който до момента си изпълва целите, демек топ 4 без значение дали играем добре,зле и т.н. Ще стане като с Моу, ще направим що годе приличен отбор и евентуално тогава ще вземем Симеоне, дори ако трябва да платим на Атлети за да дойде. Всичко с времето си ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 10:32 PM |