Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
През седмицата играем с Болоня а Наполи гостува на Лацио и очаквам само ние и Ювентус да сме с максимален брой точки .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
чиро имобиле е в баси формата , всеки мач гол.
а дали симоне индзаги не е следващия голям италиански треньор? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Маурицио Сари и неговия уникален Наполи продължават да газят в Италия . Поредната жертва беше Лацио .
Наполи е отбора с най много голове отбелязани в цяла Европа . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
такива пасове , комбинации и атаки може да се видят само от страна на наполи.
просто брилянтни , нямам думи за красивия футбол който играят. дано да детронират затворниците!!! а триото им е смъртоносно , кой от кой по-класен. и докато за инсине и мертенс предполагахме ,че ще се развият така , то какво да кажем за кайехон. сигурно 4-5та година вече поддържа високо ниво и е определено най-класното дясно крило в серия А. -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
такива пасове , комбинации и атаки може да се видят само от страна на наполи. просто брилянтни , нямам думи за красивия футбол който играят. дано да детронират затворниците!!! а триото им е смъртоносно , кой от кой по-класен. и докато за инсине и мертенс предполагахме ,че ще се развият така , то какво да кажем за кайехон. сигурно 4-5та година вече поддържа високо ниво и е определено най-класното дясно крило в серия А. Ама защо не станете фенове на Наполи най-накрая !!! Писна ми да го хвалите тоя селски отбор , пълен с адски противни футболисти !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
И аз не ви разбирам защо ги величайте тия Наполи чак толкова . Отбор способен да бие Киево и Болоня с по 5:0 но когато излезе срещу Ювентус се насира и тия им взимат всичко вече години наред . Отделно и в ШЛ се насират яко даже срещу отбори като Шахтьор . Дано никога не се превърнем в средняк като Наполи да млатим слабите с по 5:0 а да се насираме срещу силните и никога нищо да не печелим .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Аз няма да коментирам нито Сари, нито Наполи, защото ще съм много краен, а в момента не ми се влиза в конфликти с когото и да е било от потребителите тук. Само ще ви помоля да сте по-сдържани в хвалбите си към този противен и селски отбор, както и към посредствения им треньор. Все пак това е форума на Интер и всички ние сме привърженици именно на Интер. Правили сме и ние добри мачове, но такива хвалби досега не съм чел по адрес на нашите момчета.
Този коментар е бил редактиран от Provenzano на Sep 21 2017, 13:11 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
бе я не се нервирайте напразно ,че досега си траех , ама вие прекалихте.
това не е форума на наполи , а на Интер , но тука е темата за калчото , а наполи е в калчото , следователно всеки може да си пише каквото си иска както за наполи , така и за каляри , кротоне , лацио или наполи. но след като никой друг не впечатлява така , нормално е да се пише и говори за наполи. вие на черното бяло ли искате да кажете? аз не лъжа ,че наполи играят страхотен футбол и си цъкат перфектно и това казвам , а не че печелят титли и се представят добре в европа , ясно ли е? баси ограничените типове дет сте ве !!!!!!!!!!!!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
бе я не се нервирайте напразно ,че досега си траех , ама вие прекалихте. това не е форума на наполи , а на Интер , но тука е темата за калчото , а наполи е в калчото , следователно всеки може да си пише каквото си иска както за наполи , така и за каляри , кротоне , лацио или наполи. но след като никой друг не впечатлява така , нормално е да се пише и говори за наполи. вие на черното бяло ли искате да кажете? аз не лъжа ,че наполи играят страхотен футбол и си цъкат перфектно и това казвам , а не че печелят титли и се представят добре в европа , ясно ли е? баси ограничените типове дет сте ве !!!!!!!!!!!!!! Не видях никой по-горе да дава подобни определения и епитети към вас (боготворящите Наполи и Сари), ама щом така си решил ок, нека така да бъде! И в този ред на мисли, явно ти си толкова (не)ограничен откъм речник и мозък, че просто няма какво друго да кажеш освен това. Начина и стила ти на писане дори няма да го коментирам. Не знаеш кога се пише и/й, не знаеш къде се слага запетая, а да не говорим за главни и малки букви, препинателни знаци и т.н. Плаче ми се от това какво поколение расте в тази държава. Относно Наполи, коментирайте си ги колкото си искате. Кой е казал да не се коментира Калчото или пък отборите играещи в него. Сложи си аватар на Сари дори ако искаш. Ама с тези хвалби по адрес на отбора и треньора им... еми айде нема нужда! Все едно са спечелили някаква купа или са победили Барселона, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен за 1 месец. Пък представям си, ако това се случи какво ще стане тук. Сигурно ще изпоприпадате от кеф. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Освен това ,момчето от Русе много правилно каза ,че тук е тема за калчото и можем да си коментираме всеки един отбор . Наполи играят уникален футбол ,такъв какъвто и аз играя и уча децата в школата и е напълно нормално и логично да се възхищавам .Пълнят ми душата и в това няма нищо лошо . Когато играят Наполи и Интер ,естествено че съм за Интер . Освен това ,естествено че искам Интер да е по напред в класирането от Наполи ,но просто им се възхищавам бе пичове ,тук не става въпрос за фенство . Никога преди не съм харесвал Наполи ,но от тоя януари тая година ги гледам винаги когато имам възможност ,защото за мен това е футбола .
Този коментар е бил редактиран от AleRt на Sep 25 2017, 13:36 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Бръкна ли си в дупето " kakво е ? Позволено ли е ? Ако е позволено ,да отговарям подобаващо ? Това даже не беше насочено към него, но както и да е. Аз се издразних, защото той сложи под общ знаменател всички нас (включително и мен), т.е. аз го разбирам така - или се възхищаваш на боК Сари и Наполи или си ебати ограничения тип! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не видях никой по-горе да дава подобни определения и епитети към вас (боготворящите Наполи и Сари), ама щом така си решил ок, нека така да бъде! И в този ред на мисли, явно ти си толкова (не)ограничен откъм речник и мозък, че просто няма какво друго да кажеш освен това. Начина и стила ти на писане дори няма да го коментирам. Не знаеш кога се пише и/й, не знаеш къде се слага запетая, а да не говорим за главни и малки букви, препинателни знаци и т.н. Плаче ми се от това какво поколение расте в тази държава. Относно Наполи, коментирайте си ги колкото си искате. Кой е казал да не се коментира Калчото или пък отборите играещи в него. Сложи си аватар на Сари дори ако искаш. Ама с тези хвалби по адрес на отбора и треньора им... еми айде нема нужда! Все едно са спечелили някаква купа или са победили Барселона, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен за 1 месец. Пък представям си, ако това се случи какво ще стане тук. Сигурно ще изпоприпадате от кеф. плаче ти се , наплачи се че да ти мине. ти като пишеш много правилно ще оправиш държавата!?!?!! Този коментар е бил редактиран от inter_ruse на Sep 25 2017, 11:48 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Между другото ударите в мача на Милан са 12:6 за Сампдория , владеенето на топката е 52%:48% и забележете , точните удари са 4:0 за Сампдория . Гледах последните мачове на Милан и Рома и смея да твърдя , че вълците още са много пред Милан , въпреки изхарчените пари на брачедите . Лошото е , че и ние показваме лоша игра но съм сигурен , че Ювентус , Рома и Наполи ще са в четворката , дано ние сме другите .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Между другото ударите в мача на Милан са 12:6 за Сампдория , владеенето на топката е 52%:48% и забележете , точните удари са 4:0 за Сампдория . Гледах последните мачове на Милан и Рома и смея да твърдя , че вълците още са много пред Милан , въпреки изхарчените пари на брачедите . Лошото е , че и ние показваме лоша игра но съм сигурен , че Ювентус , Рома и Наполи ще са в четворката , дано ние сме другите . Мисля, че битката за четвъртото място ще е между нас, мердите и Лацио. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 321 Регистриран: 23-February 15 Потребител No.: 9,375 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Хвърлих един поглед на мача на мердите,но от това което видях като игра въобще като цялостно представяне,беше тотален крах. Нямат идея какво да правят с топката,постноянни изритвания към двамата халф-бекчета и после топката се връща обратно?! Разиграват топката в собствената половина,Самп ги пресираше яко и загубиха на 3-4 в центъра и можеше рано рано да окапат,но късмета ги покри. Явно Монтела няма да се справи и очаквам при още няколко негативни резултата да го уволнят,но дали причината е само в него или в "силното" транферно лято времето ще покаже.И като последно поздравявам отбора на Сампдория напълно заслужена победа!
-------------------- FC INTERNAZIONALE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Гледам наш Рики ги е наказал 10 секунди след като е влязал
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Киеза>> Берарди , Бернардески.
Тоя тря го дръпнем -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Милик пак е скъсал връзки и ще отсъства 6 месеца.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,550 Регистриран: 21-October 16 Град: Стара Загора Потребител No.: 9,447 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Никакъв късмет няма тва момче.След като се възстанови,почти сигурно ще го натирят от Наполи.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 10:57 AM |