Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Борини май верно минава медицински утре . Милан тръгна ударно но свършиха пачките . До края си мисля , че ще прилапат Конти и Билия и това ще им е . Ако направим дожри трансфери си мисля , че ще сме пред тях . Имаме по добър треньор , за състав скоро ще видим кой разполага с по добрия .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
е защо се смеете , борини е ясно ,че няма да е титуляр , за алтернатива на силва , сусо и х си е ок.
в италия с рома направи хубав сезон... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Аз все си мисля, че ще продадат Бака и на негово място ще се опитат да купят що годе добър нападател. Съгласен съм с Русе-то, че Борини го взимат по-скоро за резерва.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
То , че е за резерва е сигурно но как ще е ок за резерва . Та тук говорим за футболист РЕЗЕРВА в изпадбалия от ВЛ -Съндарланд . Едно е да вземеш звездата на изпадащия за резерва но да вземеш пейка на изпадащия с 1 гол за сезона си е доста лош ход . Гледам и феновете на Милан са ужасени от тоя трансфер .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
рома са привлекли капитана на лион гоналон. през изминалия сезон съм имал възможността да го наблюдавам в 4-5 мача и да си призная ми хареса. взеха го уж за 5млн , чак не вярвам...
плюс това си върнаха пелегрини и ни надвиха за карсдорп. манолас отказал трансфер в русия , но не и паредес за жалост. от рома са бесни на коцето, допълнително пък с джеко се хванаха за гушите наскоро. рюдигер и той е гласен за челси и изобщо доста са активни ромите на трансферния пазар. до колкото разбирам рома са съгласни да се разделят само с един от манолас и рюдигер и сега след като трансфера на коцето се провали , ще шитнат немеца и така ще оставят гърка в рим. те искали да продадът манолас извън италия , което е кофти за нас. от цялата ситуация май ще намажем ние с продажбата на мурийо в зенит. а иначе ако паредес беше останал в рома и след привличането на гоналон и пелегрини , щеше да бъде нормално да ни продадът найнголан. ще видим , ще се надяваме гоналон да е заместника на нинджата. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Паредес е в Зенит за 20 и няколко млн + бонуси. Рюдигер отива в Челси. Доколкото четох за Нинджата, Рома му предлагат недостатъчно увеличение на заплатата, а май и Спалети го навива за Интер.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Милан са договорили и Хакан Чалханоглу , не съм го гледал много много но знам , че изпълнява доста добре пряк свободните . Съседите продължават да взимат играчи и честно казано нямам идея как ще се преставят . Взеха много футболисти но нито една звезда , но сякаш и нито една дупка освен Борини . Ако вземем Нинджата и Ди Мария ще ги ударим в земята .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Купуват на килограм ми се струва, което лично на мен не ми допада. Предпочитам да вземем двама, но качествени.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
абе купуват си не звезди ама стабилни играчи. Дано не се окажат въздухарски тия слухове за Ди Мария и Наинголан и накрая да вземем някой тип Луиз Густаво, че миналия сезон ще ни се стори страхотен....
-------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Андрей Гълъбинов отива в Дженоа.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В момента Конти е в Милано и ще минава медицински прегледи в Милан . Интерестно ми е не можем да вземем никой и чакаме да продадем някой за да купим и постоянно говорим за ФФ а Милан без да участва в ШЛ вече пръснаха 150 млн ( Конти -25 , Кеси - 28 , Андре Силва - 35 , Хакан Чалханоглу - 21 , Мусакио - 17 , Рикардо Родригез - 17 , Борини - 7 )
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Mилан сключиха договорка с УЕФА за намаляване на разходите и загубите, нещо което ние направихме май преди два сезона. Даже мисля, че от УЕФА им го бяха върнали да го пооправят, защото беше нереалистичен
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре де, но дори и така да е, досега те само купуват без да продават.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интерист, начален стадий ![]() Група: Banned Коментари: 14 Регистриран: 23-October 16 Потребител No.: 9,448 ![]() |
Добре де, но дори и така да е, досега те само купуват без да продават. Куцка утре преминава медицински прегледи в Турция, Де Шильо се е разбрал с Ювентус, остава само да се уточни цената, Бака също е близо до Марсилия. Още поне 4-5 играчи също са пътници до края на лятото. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Куцка утре преминава медицински прегледи в Турция, Де Шильо се е разбрал с Ювентус, остава само да се уточни цената, Бака също е близо до Марсилия. Още поне 4-5 играчи също са пътници до края на лятото. Да но нямате нещо скъпо което да продавате . Де Шильо , Куцка , Бака и още 4-5те играча колко ще струват общо ? Ние също продаваме Йоветич , Банега , Ранокия и още 4-5 , дори и Перишич е близо да бъде продаден , нещата от към продажби са гд равностойни , но въпроса е къде са нашите 150+ изхарчени милиона .... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Иначе аз мисля, че съвсем скоро ще избухнем на пазара.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интерист, начален стадий ![]() Група: Banned Коментари: 14 Регистриран: 23-October 16 Потребител No.: 9,448 ![]() |
Да но нямате нещо скъпо което да продавате . Де Шильо , Куцка , Бака и още 4-5те играча колко ще струват общо ? Ние също продаваме Йоветич , Банега , Ранокия и още 4-5 , дори и Перишич е близо да бъде продаден , нещата от към продажби са гд равностойни , но въпроса е къде са нашите 150+ изхарчени милиона .... Ами Де Шильо ще му искат поне 15 милиона, от млад талант той се превърна в тотално разочарование, спомнете си само в последния мач срещу вас Кандрева как го направи за смях при гола му за 1:0...и така цял сезон и миналия също. Обаче все още има статут на национал поне, така че дано му вземем пари. Марсилия уж били готови да извадят 20 милиона за Бака, а за Нианг по медиите поне се пишеше, че Евертън давали 18 милиона евро - тук и аз не мога да разбера как така Куман държи резерва цял полусезон и натирва играч като Деулофеу, но в същото време иска Нианг, който е може би един от най-сакатите играчи, които аз съм гледал в Милан за 15+ години ![]() При вас парите ги има, но според мен друг е проблема - разпределението им. Не казвам, че ние сме взели някакви суперзвезди до момента, но повечето играчи ги дръпнахме за 16 до макс 25-26 милиона, единствено Силва дойде малко по-скъп. Докато вашите шефове изръсиха общо над 75 милиона за Жоао Марио и Жофри Кондогбия и докато първият за мен не е лош играч, а просто доста надценен и не струва 45 милиона, то втория си е бая голям провал за сумата, която беше дадена за него ![]() Този коментар е бил редактиран от Rossonero на Jul 7 2017, 00:07 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да но цените който казваш са по скоро мечтани за вас отколкото ще станат реалност . Марсилия не вярвам да изкарат 20 млн за Бака , защото са много близо до подпис с Жиру , Евертън също мернах , че са близо до някакъв играч , така , че и продажбата на Нианг тук се отдалечава а и за сега никой не ви е дал 15 за Де Шильо . Излиза , че ние само от Перишич ще вземем гд колкото всичките ви продажби . Иначе и аз както провенцано все още вярвам , че ще избухнем в даден момент и ще вземем няколко имена .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 498 Регистриран: 23-May 16 Град: bs Потребител No.: 9,418 ![]() |
Бонучи, странно безшумният му трансфер и клубът „Троен Х”
https://www.sportal.bg/news.php?news=674864 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ювентус заместват Дани Алвеш с бидона Де Шилио за 12 млн. Oсвен това са се отказали от Шик.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 10:07 PM |