Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Интерист, начален стадий ![]() Група: Banned Коментари: 14 Регистриран: 23-October 16 Потребител No.: 9,448 ![]() |
Офертата на Фасоне е да преподпише Доларума, като вероятно ще му сложат някаква клауза от 50-60 милиона и ще се надяват да се активира още това лято, особено ако Де Хеа отиде в Реал. По принцип Райола не би направил тази "услуга" на Милан, пък и на който и да е друг отбор, но в случая може би ще се опита да го убеди в това нещо, защото иначе го грози цяла година пейка, изпуснати комисионни от трансфер и т.н., защото китайците не мисля, че ще приемат оферта от 20-30 милиона в момента, а повече не мисля, че някой ще предложи при сегашната ситуация - изтичащ договор другото лято
![]() Този коментар е бил редактиран от Rossonero на Jun 19 2017, 15:52 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Може и да не му пука, но една продажба на Донарума за 30-40 млн сега ще има доста положителен ефект за ФФП, при положение че те не са плащали никаква трансферна сума за него и заплатата му е малка. С две думи само са на печалба.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Зенит са готови да изкарат 30 млн за Манолас и да му плащат 5 млн на сезон. колкото иска. Ако това стане май ще забравим за Рюдигер. От друга страна обаче Рома няма да са същият отбор без Салах и Манолас.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Че за какво са ни Рюдигер или Манолас? Нали ние ще вземем Фацио
![]() Този коментар е бил редактиран от Provenzano на Jun 21 2017, 15:43 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Стискай палци за фацио,че накрая да не дойде някой като тете или вермален
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mилан уж правеха добро меркато, но сега ще взимат Борини за 6 млн.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mилан уж правеха добро меркато, но сега ще взимат Борини за 6 млн. ![]() Само слухове мене ако питаш. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Утре минавал медицински. Освен там ако не се издъни е ясна работата. Иначе като ги гледам Милан, Монтела си подготвя състава за 3-5-2. Съмнява ме, че ще постигнат повече от 4-5 място с тази схема.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Борини май верно минава медицински утре . Милан тръгна ударно но свършиха пачките . До края си мисля , че ще прилапат Конти и Билия и това ще им е . Ако направим дожри трансфери си мисля , че ще сме пред тях . Имаме по добър треньор , за състав скоро ще видим кой разполага с по добрия .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
е защо се смеете , борини е ясно ,че няма да е титуляр , за алтернатива на силва , сусо и х си е ок.
в италия с рома направи хубав сезон... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз все си мисля, че ще продадат Бака и на негово място ще се опитат да купят що годе добър нападател. Съгласен съм с Русе-то, че Борини го взимат по-скоро за резерва.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
То , че е за резерва е сигурно но как ще е ок за резерва . Та тук говорим за футболист РЕЗЕРВА в изпадбалия от ВЛ -Съндарланд . Едно е да вземеш звездата на изпадащия за резерва но да вземеш пейка на изпадащия с 1 гол за сезона си е доста лош ход . Гледам и феновете на Милан са ужасени от тоя трансфер .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
рома са привлекли капитана на лион гоналон. през изминалия сезон съм имал възможността да го наблюдавам в 4-5 мача и да си призная ми хареса. взеха го уж за 5млн , чак не вярвам...
плюс това си върнаха пелегрини и ни надвиха за карсдорп. манолас отказал трансфер в русия , но не и паредес за жалост. от рома са бесни на коцето, допълнително пък с джеко се хванаха за гушите наскоро. рюдигер и той е гласен за челси и изобщо доста са активни ромите на трансферния пазар. до колкото разбирам рома са съгласни да се разделят само с един от манолас и рюдигер и сега след като трансфера на коцето се провали , ще шитнат немеца и така ще оставят гърка в рим. те искали да продадът манолас извън италия , което е кофти за нас. от цялата ситуация май ще намажем ние с продажбата на мурийо в зенит. а иначе ако паредес беше останал в рома и след привличането на гоналон и пелегрини , щеше да бъде нормално да ни продадът найнголан. ще видим , ще се надяваме гоналон да е заместника на нинджата. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Паредес е в Зенит за 20 и няколко млн + бонуси. Рюдигер отива в Челси. Доколкото четох за Нинджата, Рома му предлагат недостатъчно увеличение на заплатата, а май и Спалети го навива за Интер.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Милан са договорили и Хакан Чалханоглу , не съм го гледал много много но знам , че изпълнява доста добре пряк свободните . Съседите продължават да взимат играчи и честно казано нямам идея как ще се преставят . Взеха много футболисти но нито една звезда , но сякаш и нито една дупка освен Борини . Ако вземем Нинджата и Ди Мария ще ги ударим в земята .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Купуват на килограм ми се струва, което лично на мен не ми допада. Предпочитам да вземем двама, но качествени.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
абе купуват си не звезди ама стабилни играчи. Дано не се окажат въздухарски тия слухове за Ди Мария и Наинголан и накрая да вземем някой тип Луиз Густаво, че миналия сезон ще ни се стори страхотен....
-------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Андрей Гълъбинов отива в Дженоа.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 10:51 AM |