Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Треньорска въртележка в грандовете от Серия "А"
Сезонът в Серия "А" е пред своя край, а римският спортен всекидневник "Кориере дело Спорт" съобщава, че се очакват големи треньорски рокади в грандовете от калчото. Много слабото представяне на Милан и Интер последните седмици е накарало китайските собственици да сменят Винченцо Монтела и Стефано Пиоли. Първият се смяташе за сигурен треньор на "росонерите" през сезон 2017/2018 година, но изданието твърди, че ще бъде заменен от Роберто Манчини. Той е много близък с изпълнителния директор Марко Фасоне и спортния директор Масимилиано Мирабели. Монтела, който има договор за още една година, ще се освободи от него, за да се завърне в Рома. На "Олимпико" Симоне Индзаги остава начело на Лацио след страхотния сезон, но Лучано Спалети си тръгва, след като няма да донесе трофей на "вълците". Бившият треньор на Зенит е фаворит да поеме Интер, където Пиоли ще бъде освободен, като се очаква да стане треньор на Фиорентина. Както е известно, "виолетовите" отказаха да подновят контракта на Пауло Соуза. Медиите на Апенините твърдят, че Масимилиано Алегри, който е на път да спечели исторически требъл с Ювентус, и Маруцио Сари, който подобрява всякакви рекорди в историята на Наполи, ще останат на своите постове. Източник: sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Наполи отново громят . Казах през зимата че тоя отбор тая година е номер едно ,но тук пак ми обясняваха че нямали да издържат докрая ,щяли да губят ала бала . Аз видях една сила и тази сила няма как да бъде спряна лесно . Само ювентус и
Реал им се опънаха ,но като цяло те играят най -красивия футбол в цял свят тоя сезон . И имат най добрия треньор за мен ,признаха го и в Италия . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Е, как да не се смея човек? Наполи с най-красивия футбол в цял свят са на... трето място в Италия (и то благодарение на изключително слабите в последните години Интер и Милан). А и никой не е казал, че Наполи няма да издържат докрая за място в топ 3 (което между другото е и реалната им цел), а по-скоро, че няма да издържат в битката за Скудето, което всъщност си е и точно така. Колкото до реньорчето им, има ли смисъл въобще да го коментирам? На 58 години и топа на кариерата му е 2-ро място в Калчото през миналия сезон на 9 точки от първия.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Абе вие не сте добре бе момчета . Абе на фона на нашия срам и на фона на тоя хегемон от Торино ,няма ли да се радваш на 2ро и 3то място бе мойто момче и на уникална игра ? А ? Няма ли да ти е кеф да гледаш как унижаваме наред и в Италия и в Европа ? Абе кво ми са хилиш и ти бе алоууу ? Ти не разбра ли че който се обърка да иронизира мен ,иронизира себе си . Когато аз давам мнение ,то винаги е много добре помислено, анализирано .Аз не обичам да се излагам и да говоря смехории . На мен тая игра ми е ясна като бял ден ,нищо че не съм треньор в някой европейски гранд .Ако някой трябва да се смее тук,това съм аз бе мойто момче .Запомни това и не се бъркай повече . Какво стана с вашия идол Жоао Марио ? А ? Айде бе ,говори ми с факти или както искаш там,само не и чисто футболно ,щото там няма как да ми отговориш ,вече съм те преценил ? Айде бе ? Какво направи Жоао Марио за Интер тоя сезон ? Какво играе това Менте,че ми го защитавахте тук цял сезон ? Нищо .Кръгла нула .Кравайче . И не само че не помогна а и пречеше на отбора !!! И това е важен пост ,в средата ,трябва да градиш играта и да изпълняваш и дефанзивни функци ,не някое бекче да си затвориш очите . А той нищо ,нито гради ,няма футболна мисъл ,само ми я подава на 2 метра на сигурно и даже и там я бърка ,нито голове вкарва ,нито извеждащ пас може да ти даде ,да не говорим че всяко единоборство му е взето от противника .Нито на контраатака може да играе ,нито на постепенно нападение и в двата случая е безличен и некаръден . Пак казвам ,такива като него е пълно дори в нашата трагична А група .Още януари се съгласяваш с мен ,когато съм дал мнение и нямаше да се изложиш . Казваш ,да тук се набутахме зверски и тоя който даде 40 млн за туй Менте трябва да бъде разпънат на кръст а не да ми филосостваш . Сложиха Банега на пейката и само загуби .Що така ? А ? Що нямаме една смислена атака без него ? А ? Слушай малко ,когато аз кажа мнение за даден играч ,то е на 99 % точно .
И за треньора няма да ми опонираш . Наполи на Сари играят уникален футбол .Кой фен не иска отбора му да играе уникален футбол ? Само заблудените фенове хаха . Ся ,верно имаме тоя сезон по опитни Реал и ювентус ,плюс добра форма ,плюс леки съдийски раменца ,когато е нужно . Но всичко друго под ножа . Още едно въпросче ,каква е гаранцията ,че като дойде някой от твоите кумири ще пребори хегемона от Торино и ще вземе ШЛ ? Айде бе отворен ,нека ти чуя отговорчето ? |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Абе вие не сте добре бе момчета . Абе на фона на нашия срам и на фона на тоя хегемон от Торино ,няма ли да се радваш на 2ро и 3то място бе мойто момче и на уникална игра ? А ? Няма ли да ти е кеф да гледаш как унижаваме наред и в Италия и в Европа ? Абе кво ми са хилиш и ти бе алоууу ? Ти не разбра ли че който се обърка да иронизира мен ,иронизира себе си . Когато аз давам мнение ,то винаги е много добре помислено, анализирано .Аз не обичам да се излагам и да говоря смехории . На мен тая игра ми е ясна като бял ден ,нищо че не съм треньор в някой европейски гранд .Ако някой трябва да се смее тук,това съм аз бе мойто момче .Запомни това и не се бъркай повече . Какво стана с вашия идол Жоао Марио ? А ? Айде бе ,говори ми с факти или както искаш там,само не и чисто футболно ,щото там няма как да ми отговориш ,вече съм те преценил ? Айде бе ? Какво направи Жоао Марио за Интер тоя сезон ? Какво играе това Менте,че ми го защитавахте тук цял сезон ? Нищо .Кръгла нула .Кравайче . И не само че не помогна а и пречеше на отбора !!! И това е важен пост ,в средата ,трябва да градиш играта и да изпълняваш и дефанзивни функци ,не някое бекче да си затвориш очите . А той нищо ,нито гради ,няма футболна мисъл ,само ми я подава на 2 метра на сигурно и даже и там я бърка ,нито голове вкарва ,нито извеждащ пас може да ти даде ,да не говорим че всяко единоборство му е взето от противника .Нито на контраатака може да играе ,нито на постепенно нападение и в двата случая е безличен и некаръден . Пак казвам ,такива като него е пълно дори в нашата трагична А група .Още януари се съгласяваш с мен ,когато съм дал мнение и нямаше да се изложиш . Казваш ,да тук се набутахме зверски и тоя който даде 40 млн за туй Менте трябва да бъде разпънат на кръст а не да ми филосостваш . Сложиха Банега на пейката и само загуби .Що така ? А ? Що нямаме една смислена атака без него ? А ? Слушай малко ,когато аз кажа мнение за даден играч ,то е на 99 % точно . И за треньора няма да ми опонираш . Наполи на Сари играят уникален футбол .Кой фен не иска отбора му да играе уникален футбол ? Само заблудените фенове хаха . Ся ,верно имаме тоя сезон по опитни Реал и ювентус ,плюс добра форма ,плюс леки съдийски раменца ,когато е нужно . Но всичко друго под ножа . Още едно въпросче ,каква е гаранцията ,че като дойде някой от твоите кумири ще пребори хегемона от Торино и ще вземе ШЛ ? Айде бе отворен ,нека ти чуя отговорчето ? Имаш нужда от спешна помощ ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хубаво е човек да си пие редовно хапчетата иначе се получава точно това тук. Човече, ти не разбираш грам от тази игра, заклевам се! Усещаш ли колко много се излагаш и колко много ти се смеят всички в момента? По-добре спри да си го причиняваш.
Аз никога не съм защитавал Марио и като цяло португалеца не ми е любимец. Просто съм много против това след всеки мач да се набеждава един играч, както в случая Марио, а друг като Банега да се поставя едва ли не на пиедестал. И то при все, че сме много трагични във всяка една фаза на играта. От този отбор да ги хванеш всички и да ги разстреляш - няма да сбъркаш. Твоето любимче Еверчо вече при колко треньора е твърда резерва? И задаваш ли си въпроса защо? Хайде обясни ми ти, какво направи Банега за Интер откакто е дошъл на "Меаца"? Има 27 мача с нашата фланелка през този сезон, от които в 20 е започвал като титуляр. Минутите му на терена са точно 1554. И за мен тези цифри са предостатъчни за да покаже качества и потенциал, но аз не го запомних с нищо този футболист. Изброй ми 2-3 мача, в които Банега е бил над всички на терена. Изключвам победата над Аталанта със 7-1, когато отбеляза хеттрик. Колко асистенции е дал този извънземен играч също така? Жоао Марио също е слаб и непостоянен в изявите си, но не чак толкова, колкото се опитваш да го изкараш ти. Доколкото си спомням в началото на престоя си, португалеца въобще не беше използван на титулярната си позиция. Липсва му малко повече сила и тежест при ударите от по-далече. Относно треньора. Каква е гаранцията, че този получовек полуБОК Сари ще пребори конкуренцията на гобите и ще вземе ШЛ, както казваш, което няма никакъв смисъл, особено ШЛ? ![]() Нагледах се на треньори страхливци в Интер. Писна ми вече и искам моят отбор да бъде поет от наистина класен треньор. Сигурен съм, че и ти искаш същото, а и всеки нормален фен на отбора би трябвало да желае същото нещо. Но просто аз не виждам потенциал в Сари да управлява Интер. Не мисля, че той е най-доброто в момента. За да се върнем там, където ни е мястото, то трябва да търсим най-доброто - както на позицията треньор, така и сред играчите на терена. Не можем вечно да чакаме на загубеняци като Мадзари, Пиоли, Гасперини и т.н. Треньорът е едно от най-важните звена в един отбор (без значение какъв спорт практикува). Това е човекът, който да подбере правилния състав, правилните смени и всичко останало. По една или друга причина след 2010 г. ние нямаме такъв човек и отбора страда. С треньори смешници - толкова. Ето затова не го искам Сари. Защото ще бъде поредния смешник, който ще дойде и ще се провали. Този човек никога не е печелил нищо. Как така изведнъж ще дойде в Интер и ще започне да печели и то със състав, в който над 50% от играчите са за смяна? |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Хубаво е човек да си пие редовно хапчетата иначе се получава точно това тук. Човече, ти не разбираш грам от тази игра, заклевам се! Усещаш ли колко много се излагаш и колко много ти се смеят всички в момента? По-добре спри да си го причиняваш. Аз никога не съм защитавал Марио и като цяло португалеца не ми е любимец. Просто съм много против това след всеки мач да се набеждава един играч, както в случая Марио, а друг като Банега да се поставя едва ли не на пиедестал. И то при все, че сме много трагични във всяка една фаза на играта. От този отбор да ги хванеш всички и да ги разстреляш - няма да сбъркаш. Твоето любимче Еверчо вече при колко треньора е твърда резерва? И задаваш ли си въпроса защо? Хайде обясни ми ти, какво направи Банега за Интер откакто е дошъл на "Меаца"? Има 27 мача с нашата фланелка през този сезон, от които в 20 е започвал като титуляр. Минутите му на терена са точно 1554. И за мен тези цифри са предостатъчни за да покаже качества и потенциал, но аз не го запомних с нищо този футболист. Изброй ми 2-3 мача, в които Банега е бил над всички на терена. Изключвам победата над Аталанта със 7-1, когато отбеляза хеттрик. Колко асистенции е дал този извънземен играч също така? Жоао Марио също е слаб и непостоянен в изявите си, но не чак толкова, колкото се опитваш да го изкараш ти. Доколкото си спомням в началото на престоя си, португалеца въобще не беше използван на титулярната си позиция. Липсва му малко повече сила и тежест при ударите от по-далече. Относно треньора. Каква е гаранцията, че този получовек полуБОК Сари ще пребори конкуренцията на гобите и ще вземе ШЛ, както казваш, което няма никакъв смисъл, особено ШЛ? ![]() Нагледах се на треньори страхливци в Интер. Писна ми вече и искам моят отбор да бъде поет от наистина класен треньор. Сигурен съм, че и ти искаш същото, а и всеки нормален фен на отбора би трябвало да желае същото нещо. Но просто аз не виждам потенциал в Сари да управлява Интер. Не мисля, че той е най-доброто в момента. За да се върнем там, където ни е мястото, то трябва да търсим най-доброто - както на позицията треньор, така и сред играчите на терена. Не можем вечно да чакаме на загубеняци като Мадзари, Пиоли, Гасперини и т.н. Треньорът е едно от най-важните звена в един отбор (без значение какъв спорт практикува). Това е човекът, който да подбере правилния състав, правилните смени и всичко останало. По една или друга причина след 2010 г. ние нямаме такъв човек и отбора страда. С треньори смешници - толкова. Ето затова не го искам Сари. Защото ще бъде поредния смешник, който ще дойде и ще се провали. Този човек никога не е печелил нищо. Как така изведнъж ще дойде в Интер и ще започне да печели и то със състав, в който над 50% от играчите са за смяна? 100 % съгласен !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Не се връзвайте на момчето ( ТРЕНЕР ) все пак и ние на неговата възраст сме били в облаците . Момчето си мечтае един ден да стане треньор и му пожелавам като порастне да стане но като навърши 18 може да има други мечти , още р малък .
|
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Не се връзвайте на момчето ( ТРЕНЕР ) все пак и ние на неговата възраст сме били в облаците . Момчето си мечтае един ден да стане треньор и му пожелавам като порастне да стане но като навърши 18 може да има други мечти , още р малък . хахахахахахах това ти се получи ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ние се смеем, ама аз сериозно започвам да се притеснявам за това момче.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,306 Регистриран: 10-May 10 Потребител No.: 2,550 Любим Играч: Diego Milito ![]() |
Абе много му е ясна на Тренера....
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да ,готино е да предавам уроци на обикновените хора и да ги карам поне за малко да спрат да си вярват
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
тоти играе последния си мач за рома.
каквто и да кажем ще е малко за принца на рим. все още си спомням как удари нарочно балотели и като цяло може и да се е проявявал от време на време като леке , но за футболните му качества можем да говорим с часове и за моментите в които е показвал класата си. не е бил джентълмен като малдини и санети , но е по-лесно да станеш легенда на юве,милан или Интер , отколкото на рома и то с качества подобни на принца. от 2000-2005 флорентино перес го позлатяваше , но той си остане верен на рома. поклон , на добър път и дано скоро италия намери новия тоти , защото серия А и скуадрата имат нужда от това ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
вълците все пак се добраха до шл. много слаба , разсеяна и демотивирана нинджа днеска , дали със спалети не мислят вече за Меаца
![]() и стадионите в италия може да са стари , но само по стадионите в италия може да видиш такава обстановка , да видиш уникални хореографии , плакати и страст!!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
един джеко стана голмайстор на серия А. 29 гола и 8 асистенции , вчера пак вкара едингол и даде две асистенции. много силен сезон за босненеца , спалети явно му е повлиял , защото 1я му сезон в италия беше кошмарен , но сега беше класа.
дрий мертенс с 400-500минути по-малко има 28гола и 5 асистенции. голям сезон направи белгиеца , а наполи играят ебаси якия футбол. инсине и той с 18 гола и 6 асистенции , а кайехон с 14 гола и 10 асистенции. триото им е много добро и сработено,вчера буквално разкъсаха самп. балде кейта с 16 гола за 1900 минути , дано се напънем за него , договора му е на свършване и ще го продават това лято. имобиле и белоти и те с добър сезон , бориело и той , също така и папу гомез. от по-малките отбори впечатление ми направи фалчинели , а отбора му се спаси в последния кръг. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Сезона завърши зле за някой и добре за други , ние сме от втория тип . Завършихме на 24 точки от целта ни а именно тройката а в края нарочно изпуснахме ЛЕ . Страхотен сезон за Мертенс , от години казвам , че е страхотен футболист но Сари е адски слаб треньор и не го виждаше до сега , като и този сезон си го държеше пейка до контузията на Милик , ако е нямаше тази травма Мертенс щеше и този сезон да го изкара пейка . Берарди продължава да върви надолу в кариерата си , незнам защо остана в Сасуоло и този сезон но последните 4 сезона бележи все по малко голове , този се отчете само с 5 гола , определено вече не съм ЗА такъв трансфер . Новото ни попълнение Капрари направи слаб сезон , докато Балде Кейта наистина впечатли , дано наистина напънем за него , от 2-3 сезона сериозно впечатлява и му е време за голям отбор вече . След като Бернардески май ще ходи в Ювентус , Берарди демонстрира регрес в играта си , Белоти е на поста на Мауро а Верати е твърде скъп за нас , не виждам кой италянец бихме могли да вземем , освен може би Конти . Иначе с оглед това , че Ювентус отново ще е фаворит за титлата другия сезон , Наполи и Рома ще са фаворити да завършат в тройката , Милан ще направят силно лято а Фио и Лацио също ще се напъват за челните места ни очаква много труден сезон .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тоя сезон Наполи разцепи мрака ! За мен те са шампионите .Няма такъв футбол в целия свят ! Уникален кеф беше за мен да се насладя на всеки един техен мач . За такъв футбол живея . Дай боже един ден и Интер да играе подобен футбол . Тройката им отпред е машина . Тройката зад тях също,плюс дори и резервните халфове .Бековете и централните също . Голям отбор .
Този коментар е бил редактиран от ТРЕНЕРА на May 29 2017, 19:32 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Интер никога не е играл такъв футбол, не играе в момента и няма да играе никога, по простата причина, че в ДНК-то е заложена защитата. Интер може да играе агресивно и в двете фази на играта ако има необходимите футболисти и треньор, но Интер никога няма да тръгне глухо в нападение както правят Наполи. Аз не искам моя отбор да играе като Наполи, Барса, Реал и който и да е друг отбор. Искам да си играе неговия си стил, който и е най-силния му, а именно контраатаката.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е как винаги е играл така твоя Интер ,като при Пиоли не играеше защитно и на контра а на постепенна атака и доста офанзивно ? Или вие не бяхте за Интер през тоя период ?
![]() Няма такъв филм пичове . Всеки треньор си има свои виждания за футбола и стил ,идва и си ги налага . Така че ,зависи кой треньор ще дойде в Интер. Този коментар е бил редактиран от ТРЕНЕРА на May 30 2017, 11:22 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Серия А е най-резултатното топ-първенство в Европа
Италианското футболно първенство е най-резултатното от водещите пет шампионата в Европа. В Серия А през изминалия сезон бяха вкарани 1123 гола от участващите 20 отбора, което прави средно по 2.96 попадения на мач. На второ място е испанската Ла Лига с 1118 гола (2.94 средно на мача), а на трета позиция е германската Бундеслига с 877 попадения, но с 18 тима в елита или средно по 2.87 гола на мач. Клубовете от Висшата английска лига завършиха кампанията с 1064 гола или средно по 2.8 попадения на двубой, а най-ниско резултатна е френската Лига 1 с 991 гола (средно по 2.61 на мач). Барселона пък е отбелязал най-много попадения във водещите първенства през изминалия сезон с 116, което прави малко над 3 отбелязани гола средно на мач. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 12:45 AM |