IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Пишете на КИРИЛИЦА!!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

150 страници V  « < 95 96 97 98 99 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Новини около Калчото
AleRt
коментар Apr 7 2017, 00:48
Коментар #1921

Forum Administrator

Група: Root Admin
Коментари: 3,308
Регистриран: 11-May 06
Град: Glasgow, UK / Стара Загора
Потребител No.: 3

Стига глупости.

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!!
WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
ТРЕНЕРА
коментар Apr 10 2017, 13:26
Коментар #1922

Редовен Интерист

Група: Banned
Коментари: 373
Регистриран: 15-January 17
Град: Бургас
Потребител No.: 9,465

Поредна лекция имаше снощи ,изнесена от Сари и момчетата му . Наполи се подигра с Лацио ,както и очаквах . Просто единия отбор е с три класи над другия .
Невероятна игра ,невероятен футбол !! За такъв футбол живея аз ! С едно докосване ,с много движение по терена ,разнообразни атаки и голове ! Ебати футболистите ! Как само се забавляват и унижават противника ,който искаше да им отнеме топката ,но неможеше .
Отзад стабилни . Когато топката е в противника се пресира още в тяхната половина . Все едно гледам аз как играя с моя отбор .Уникален кеф .
Сари е човека !

Този коментар е бил редактиран от ТРЕНЕРА на Apr 10 2017, 13:33

+Quote Post
Provenzano
коментар Apr 10 2017, 13:45
Коментар #1923

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Не е късно да станеш фен на Наполи. Интер никога не е играл такъв стил футбол, какъвто си описал в коментара си. Не Сари, ами ако ще и най-офанзивния треньор да дойде ние сме Интер, а не Барселона, че да играем тики-така с едно докосване.

+Quote Post
onlyinter
коментар Apr 10 2017, 13:58
Коментар #1924

Интер Фен

Група: Members

Коментари: 422
Регистриран: 4-January 08
Град: София
Потребител No.: 450
Любим Играч: Javier Zanetti

Едно е да играеш срещу Лацио, съвсем друго срещу Реал Мадрид.

+Quote Post
inter_ruse
коментар Apr 10 2017, 19:12
Коментар #1925

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,214
Регистриран: 26-January 13
Град: Русе
Потребител No.: 9,265
Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito

ейй , горкия джузепе роси пак скъса кръстни връзки..
басии , голям талант беше , спомням си ,че към 2008-2010 беше сочен за един от най-талантливите нападатели в света и имаше слухове за барса както и всички грандове , но тези контузии му изядоха главата...
той и абу диаби са големи каръци , жалко за качествата им...

--------------------

+Quote Post
ТРЕНЕРА
коментар Apr 16 2017, 15:41
Коментар #1926

Редовен Интерист

Поредна класика на Наполи снощи . Удоволствие е да гледаш как разиграват с едно докосване ,като приспиват противника и изведнъж следва пас зад гърба на защитата към някои от тримата отпред и става на 80 % гол ! Феноменално .Кога ли и Интер ще играе така ? Може би ако дойде Сари ? A дано ама надали ..

Този коментар е бил редактиран от ТРЕНЕРА на Apr 16 2017, 18:05

+Quote Post
xlapety
коментар Apr 17 2017, 15:24
Коментар #1927

Интер Маняк

Коментари: 1,242
Регистриран: 25-February 07
Град: Благоевград
Потребител No.: 272

Цитат(ТРЕНЕРА @ Apr 16 2017, 16:41 ) *
Поредна класика на Наполи снощи . Удоволствие е да гледаш как разиграват с едно докосване ,като приспиват противника и изведнъж следва пас зад гърба на защитата към някои от тримата отпред и става на 80 % гол ! Феноменално .Кога ли и Интер ще играе така ? Може би ако дойде Сари ? A дано ама надали ..

Така играят срещу Лацио , но срещу Реал не ставако мой, а Интер не са играли така тики так няма и да играят , имаме си наш стил ШАМПИОНСКИ.! Дано 1 ден се върнем там където трябва.

+Quote Post
xlapety
коментар Apr 17 2017, 15:25
Коментар #1928

Интер Маняк

Коментари: 1,242
Регистриран: 25-February 07
Град: Благоевград
Потребител No.: 272

Цитат(xlapety @ Apr 17 2017, 16:24 ) *
Така играят срещу Лацио , но срещу Реал не ставако мой, а Интер не са играли така тики так няма и да играят , имаме си наш стил ШАМПИОНСКИ.! Дано 1 ден се върнем там където трябва.

+Quote Post
Kutinkata
коментар Apr 18 2017, 21:32
Коментар #1929

Със синьо-черно сърце

Коментари: 6,596
Регистриран: 21-July 10
Потребител No.: 2,928
Любим Играч: javier zanetti

Красивия и спираш дъха Наполи на Сари ще гледа за поредна година във финалния етап "автобуса" на Чоло biggrin.gif biggrin.gif

+Quote Post
Kutinkata
коментар May 7 2017, 21:29
Коментар #1930

Със синьо-черно сърце

Рома убива Милан първото полувреме и само показва колко далеч сме ние от тройката в момента . Честно казано с това неадекватно ръководство не съм сигурен , че ще ги стигнем другия сезон . Сега лятото Аусилио като се развихри и доведе новите Барбоса , Марио и Кондо и назначи треньора на Фрозиноне ще ги оправим всичките .

+Quote Post
Provenzano
коментар May 9 2017, 15:42
Коментар #1931

Модератор

Треньорска въртележка в грандовете от Серия "А"

Сезонът в Серия "А" е пред своя край, а римският спортен всекидневник "Кориере дело Спорт" съобщава, че се очакват големи треньорски рокади в грандовете от калчото. Много слабото представяне на Милан и Интер последните седмици е накарало китайските собственици да сменят Винченцо Монтела и Стефано Пиоли.

Първият се смяташе за сигурен треньор на "росонерите" през сезон 2017/2018 година, но изданието твърди, че ще бъде заменен от Роберто Манчини. Той е много близък с изпълнителния директор Марко Фасоне и спортния директор Масимилиано Мирабели.

Монтела, който има договор за още една година, ще се освободи от него, за да се завърне в Рома. На "Олимпико" Симоне Индзаги остава начело на Лацио след страхотния сезон, но Лучано Спалети си тръгва, след като няма да донесе трофей на "вълците". Бившият треньор на Зенит е фаворит да поеме Интер, където Пиоли ще бъде освободен, като се очаква да стане треньор на Фиорентина. Както е известно, "виолетовите" отказаха да подновят контракта на Пауло Соуза.

Медиите на Апенините твърдят, че Масимилиано Алегри, който е на път да спечели исторически требъл с Ювентус, и Маруцио Сари, който подобрява всякакви рекорди в историята на Наполи, ще останат на своите постове.

Източник: sportal.bg

+Quote Post
ТРЕНЕРА
коментар May 15 2017, 15:02
Коментар #1932

Редовен Интерист

Наполи отново громят . Казах през зимата че тоя отбор тая година е номер едно ,но тук пак ми обясняваха че нямали да издържат докрая ,щяли да губят ала бала . Аз видях една сила и тази сила няма как да бъде спряна лесно . Само ювентус и
Реал им се опънаха ,но като цяло те играят най -красивия футбол в цял свят тоя сезон . И имат най добрия треньор за мен ,признаха го и в Италия .

+Quote Post
Provenzano
коментар May 15 2017, 15:24
Коментар #1933

Модератор

Е, как да не се смея човек? Наполи с най-красивия футбол в цял свят са на... трето място в Италия (и то благодарение на изключително слабите в последните години Интер и Милан). А и никой не е казал, че Наполи няма да издържат докрая за място в топ 3 (което между другото е и реалната им цел), а по-скоро, че няма да издържат в битката за Скудето, което всъщност си е и точно така. Колкото до реньорчето им, има ли смисъл въобще да го коментирам? На 58 години и топа на кариерата му е 2-ро място в Калчото през миналия сезон на 9 точки от първия. bravo-1305.gif

+Quote Post
ТРЕНЕРА
коментар May 16 2017, 10:39
Коментар #1934

Редовен Интерист

Абе вие не сте добре бе момчета . Абе на фона на нашия срам и на фона на тоя хегемон от Торино ,няма ли да се радваш на 2ро и 3то място бе мойто момче и на уникална игра ? А ? Няма ли да ти е кеф да гледаш как унижаваме наред и в Италия и в Европа ? Абе кво ми са хилиш и ти бе алоууу ? Ти не разбра ли че който се обърка да иронизира мен ,иронизира себе си . Когато аз давам мнение ,то винаги е много добре помислено, анализирано .Аз не обичам да се излагам и да говоря смехории . На мен тая игра ми е ясна като бял ден ,нищо че не съм треньор в някой европейски гранд .Ако някой трябва да се смее тук,това съм аз бе мойто момче .Запомни това и не се бъркай повече . Какво стана с вашия идол Жоао Марио ? А ? Айде бе ,говори ми с факти или както искаш там,само не и чисто футболно ,щото там няма как да ми отговориш ,вече съм те преценил ? Айде бе ? Какво направи Жоао Марио за Интер тоя сезон ? Какво играе това Менте,че ми го защитавахте тук цял сезон ? Нищо .Кръгла нула .Кравайче . И не само че не помогна а и пречеше на отбора !!! И това е важен пост ,в средата ,трябва да градиш играта и да изпълняваш и дефанзивни функци ,не някое бекче да си затвориш очите . А той нищо ,нито гради ,няма футболна мисъл ,само ми я подава на 2 метра на сигурно и даже и там я бърка ,нито голове вкарва ,нито извеждащ пас може да ти даде ,да не говорим че всяко единоборство му е взето от противника .Нито на контраатака може да играе ,нито на постепенно нападение и в двата случая е безличен и некаръден . Пак казвам ,такива като него е пълно дори в нашата трагична А група .Още януари се съгласяваш с мен ,когато съм дал мнение и нямаше да се изложиш . Казваш ,да тук се набутахме зверски и тоя който даде 40 млн за туй Менте трябва да бъде разпънат на кръст а не да ми филосостваш . Сложиха Банега на пейката и само загуби .Що така ? А ? Що нямаме една смислена атака без него ? А ? Слушай малко ,когато аз кажа мнение за даден играч ,то е на 99 % точно .

И за треньора няма да ми опонираш . Наполи на Сари играят уникален футбол .Кой фен не иска отбора му да играе уникален футбол ? Само заблудените фенове хаха . Ся ,верно имаме тоя сезон по опитни Реал и ювентус ,плюс добра форма ,плюс леки съдийски раменца ,когато е нужно . Но всичко друго под ножа .
Още едно въпросче ,каква е гаранцията ,че като дойде някой от твоите кумири ще пребори хегемона от Торино и ще вземе ШЛ ? Айде бе отворен ,нека ти чуя отговорчето ?

+Quote Post
Guest_Sneijder_*
коментар May 16 2017, 11:34
Коментар #1935

Guests

Цитат(ТРЕНЕРА @ May 16 2017, 11:39 ) *
Абе вие не сте добре бе момчета . Абе на фона на нашия срам и на фона на тоя хегемон от Торино ,няма ли да се радваш на 2ро и 3то място бе мойто момче и на уникална игра ? А ? Няма ли да ти е кеф да гледаш как унижаваме наред и в Италия и в Европа ? Абе кво ми са хилиш и ти бе алоууу ? Ти не разбра ли че който се обърка да иронизира мен ,иронизира себе си . Когато аз давам мнение ,то винаги е много добре помислено, анализирано .Аз не обичам да се излагам и да говоря смехории . На мен тая игра ми е ясна като бял ден ,нищо че не съм треньор в някой европейски гранд .Ако някой трябва да се смее тук,това съм аз бе мойто момче .Запомни това и не се бъркай повече . Какво стана с вашия идол Жоао Марио ? А ? Айде бе ,говори ми с факти или както искаш там,само не и чисто футболно ,щото там няма как да ми отговориш ,вече съм те преценил ? Айде бе ? Какво направи Жоао Марио за Интер тоя сезон ? Какво играе това Менте,че ми го защитавахте тук цял сезон ? Нищо .Кръгла нула .Кравайче . И не само че не помогна а и пречеше на отбора !!! И това е важен пост ,в средата ,трябва да градиш играта и да изпълняваш и дефанзивни функци ,не някое бекче да си затвориш очите . А той нищо ,нито гради ,няма футболна мисъл ,само ми я подава на 2 метра на сигурно и даже и там я бърка ,нито голове вкарва ,нито извеждащ пас може да ти даде ,да не говорим че всяко единоборство му е взето от противника .Нито на контраатака може да играе ,нито на постепенно нападение и в двата случая е безличен и некаръден . Пак казвам ,такива като него е пълно дори в нашата трагична А група .Още януари се съгласяваш с мен ,когато съм дал мнение и нямаше да се изложиш . Казваш ,да тук се набутахме зверски и тоя който даде 40 млн за туй Менте трябва да бъде разпънат на кръст а не да ми филосостваш . Сложиха Банега на пейката и само загуби .Що така ? А ? Що нямаме една смислена атака без него ? А ? Слушай малко ,когато аз кажа мнение за даден играч ,то е на 99 % точно .

И за треньора няма да ми опонираш . Наполи на Сари играят уникален футбол .Кой фен не иска отбора му да играе уникален футбол ? Само заблудените фенове хаха . Ся ,верно имаме тоя сезон по опитни Реал и ювентус ,плюс добра форма ,плюс леки съдийски раменца ,когато е нужно . Но всичко друго под ножа .
Още едно въпросче ,каква е гаранцията ,че като дойде някой от твоите кумири ще пребори хегемона от Торино и ще вземе ШЛ ? Айде бе отворен ,нека ти чуя отговорчето ?

Имаш нужда от спешна помощ smile.gif

+Quote Post
Provenzano
коментар May 16 2017, 13:42
Коментар #1936

Модератор

Хубаво е човек да си пие редовно хапчетата иначе се получава точно това тук. Човече, ти не разбираш грам от тази игра, заклевам се! Усещаш ли колко много се излагаш и колко много ти се смеят всички в момента? По-добре спри да си го причиняваш.

Аз никога не съм защитавал Марио и като цяло португалеца не ми е любимец. Просто съм много против това след всеки мач да се набеждава един играч, както в случая Марио, а друг като Банега да се поставя едва ли не на пиедестал. И то при все, че сме много трагични във всяка една фаза на играта. От този отбор да ги хванеш всички и да ги разстреляш - няма да сбъркаш.

Твоето любимче Еверчо вече при колко треньора е твърда резерва? И задаваш ли си въпроса защо? Хайде обясни ми ти, какво направи Банега за Интер откакто е дошъл на "Меаца"? Има 27 мача с нашата фланелка през този сезон, от които в 20 е започвал като титуляр. Минутите му на терена са точно 1554. И за мен тези цифри са предостатъчни за да покаже качества и потенциал, но аз не го запомних с нищо този футболист. Изброй ми 2-3 мача, в които Банега е бил над всички на терена. Изключвам победата над Аталанта със 7-1, когато отбеляза хеттрик. Колко асистенции е дал този извънземен играч също така? Жоао Марио също е слаб и непостоянен в изявите си, но не чак толкова, колкото се опитваш да го изкараш ти. Доколкото си спомням в началото на престоя си, португалеца въобще не беше използван на титулярната си позиция. Липсва му малко повече сила и тежест при ударите от по-далече.

Относно треньора. Каква е гаранцията, че този получовек полуБОК Сари ще пребори конкуренцията на гобите и ще вземе ШЛ, както казваш, което няма никакъв смисъл, особено ШЛ? biggrin.gif И Мадзари беше сила в Наполи, и тогава също играеха не лошо, но като дойде при нас какво стана? Аз съм много против да се назначават треньори със съмнителни визитки, които никога досега през живота си не са се докосвали до медал и купа. Още повече, когато вече са към края на кариерата си, както например Пиоли и Сари. На Интер му трябва силен и доказан вече треньор. Треньор, който знае как да обедини съблекалнята и треньор, който всички да гледат в очите. Такива са Моуриньо, Симеоне, Конте, но не и Пиоли и Сари. Трябва ни треньор с манталитет на победител и шампион, а не на мишка.

Нагледах се на треньори страхливци в Интер. Писна ми вече и искам моят отбор да бъде поет от наистина класен треньор. Сигурен съм, че и ти искаш същото, а и всеки нормален фен на отбора би трябвало да желае същото нещо. Но просто аз не виждам потенциал в Сари да управлява Интер. Не мисля, че той е най-доброто в момента. За да се върнем там, където ни е мястото, то трябва да търсим най-доброто - както на позицията треньор, така и сред играчите на терена. Не можем вечно да чакаме на загубеняци като Мадзари, Пиоли, Гасперини и т.н. Треньорът е едно от най-важните звена в един отбор (без значение какъв спорт практикува). Това е човекът, който да подбере правилния състав, правилните смени и всичко останало. По една или друга причина след 2010 г. ние нямаме такъв човек и отбора страда. С треньори смешници - толкова. Ето затова не го искам Сари. Защото ще бъде поредния смешник, който ще дойде и ще се провали. Този човек никога не е печелил нищо. Как така изведнъж ще дойде в Интер и ще започне да печели и то със състав, в който над 50% от играчите са за смяна?

+Quote Post
Guest_Sneijder_*
коментар May 16 2017, 14:04
Коментар #1937

Guests

Цитат(Provenzano @ May 16 2017, 14:42 ) *
Хубаво е човек да си пие редовно хапчетата иначе се получава точно това тук. Човече, ти не разбираш грам от тази игра, заклевам се! Усещаш ли колко много се излагаш и колко много ти се смеят всички в момента? По-добре спри да си го причиняваш.

Аз никога не съм защитавал Марио и като цяло португалеца не ми е любимец. Просто съм много против това след всеки мач да се набеждава един играч, както в случая Марио, а друг като Банега да се поставя едва ли не на пиедестал. И то при все, че сме много трагични във всяка една фаза на играта. От този отбор да ги хванеш всички и да ги разстреляш - няма да сбъркаш.

Твоето любимче Еверчо вече при колко треньора е твърда резерва? И задаваш ли си въпроса защо? Хайде обясни ми ти, какво направи Банега за Интер откакто е дошъл на "Меаца"? Има 27 мача с нашата фланелка през този сезон, от които в 20 е започвал като титуляр. Минутите му на терена са точно 1554. И за мен тези цифри са предостатъчни за да покаже качества и потенциал, но аз не го запомних с нищо този футболист. Изброй ми 2-3 мача, в които Банега е бил над всички на терена. Изключвам победата над Аталанта със 7-1, когато отбеляза хеттрик. Колко асистенции е дал този извънземен играч също така? Жоао Марио също е слаб и непостоянен в изявите си, но не чак толкова, колкото се опитваш да го изкараш ти. Доколкото си спомням в началото на престоя си, португалеца въобще не беше използван на титулярната си позиция. Липсва му малко повече сила и тежест при ударите от по-далече.

Относно треньора. Каква е гаранцията, че този получовек полуБОК Сари ще пребори конкуренцията на гобите и ще вземе ШЛ, както казваш, което няма никакъв смисъл, особено ШЛ? biggrin.gif И Мадзари беше сила в Наполи, и тогава също играеха не лошо, но като дойде при нас какво стана? Аз съм много против да се назначават треньори със съмнителни визитки, които никога досега през живота си не са се докосвали до медал и купа. Още повече, когато вече са към края на кариерата си, както например Пиоли и Сари. На Интер му трябва силен и доказан вече треньор. Треньор, който знае как да обедини съблекалнята и треньор, който всички да гледат в очите. Такива са Моуриньо, Симеоне, Конте, но не и Пиоли и Сари. Трябва ни треньор с манталитет на победител и шампион, а не на мишка.

Нагледах се на треньори страхливци в Интер. Писна ми вече и искам моят отбор да бъде поет от наистина класен треньор. Сигурен съм, че и ти искаш същото, а и всеки нормален фен на отбора би трябвало да желае същото нещо. Но просто аз не виждам потенциал в Сари да управлява Интер. Не мисля, че той е най-доброто в момента. За да се върнем там, където ни е мястото, то трябва да търсим най-доброто - както на позицията треньор, така и сред играчите на терена. Не можем вечно да чакаме на загубеняци като Мадзари, Пиоли, Гасперини и т.н. Треньорът е едно от най-важните звена в един отбор (без значение какъв спорт практикува). Това е човекът, който да подбере правилния състав, правилните смени и всичко останало. По една или друга причина след 2010 г. ние нямаме такъв човек и отбора страда. С треньори смешници - толкова. Ето затова не го искам Сари. Защото ще бъде поредния смешник, който ще дойде и ще се провали. Този човек никога не е печелил нищо. Как така изведнъж ще дойде в Интер и ще започне да печели и то със състав, в който над 50% от играчите са за смяна?

100 % съгласен !!!

+Quote Post
Kutinkata
коментар May 16 2017, 15:19
Коментар #1938

Със синьо-черно сърце

Не се връзвайте на момчето ( ТРЕНЕР ) все пак и ние на неговата възраст сме били в облаците . Момчето си мечтае един ден да стане треньор и му пожелавам като порастне да стане но като навърши 18 може да има други мечти , още р малък .

+Quote Post
Guest_Sneijder_*
коментар May 16 2017, 15:41
Коментар #1939

Guests

Цитат(Kutinkata @ May 16 2017, 16:19 ) *
Не се връзвайте на момчето ( ТРЕНЕР ) все пак и ние на неговата възраст сме били в облаците . Момчето си мечтае един ден да стане треньор и му пожелавам като порастне да стане но като навърши 18 може да има други мечти , още р малък .

хахахахахахах това ти се получи !

+Quote Post
Provenzano
коментар May 16 2017, 16:20
Коментар #1940

Модератор

Ние се смеем, ама аз сериозно започвам да се притеснявам за това момче.

+Quote Post

150 страници V  « < 95 96 97 98 99 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 потребител(и) четат тази тема (3 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 28th June 2025 - 05:43 AM
Buy sports equipment online