Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Стига глупости.
-------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Поредна лекция имаше снощи ,изнесена от Сари и момчетата му . Наполи се подигра с Лацио ,както и очаквах . Просто единия отбор е с три класи над другия .
Невероятна игра ,невероятен футбол !! За такъв футбол живея аз ! С едно докосване ,с много движение по терена ,разнообразни атаки и голове ! Ебати футболистите ! Как само се забавляват и унижават противника ,който искаше да им отнеме топката ,но неможеше . Отзад стабилни . Когато топката е в противника се пресира още в тяхната половина . Все едно гледам аз как играя с моя отбор .Уникален кеф . Сари е човека ! Този коментар е бил редактиран от ТРЕНЕРА на Apr 10 2017, 13:33 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Не е късно да станеш фен на Наполи. Интер никога не е играл такъв стил футбол, какъвто си описал в коментара си. Не Сари, ами ако ще и най-офанзивния треньор да дойде ние сме Интер, а не Барселона, че да играем тики-така с едно докосване.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 422 Регистриран: 4-January 08 Град: София Потребител No.: 450 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Едно е да играеш срещу Лацио, съвсем друго срещу Реал Мадрид.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
ейй , горкия джузепе роси пак скъса кръстни връзки..
басии , голям талант беше , спомням си ,че към 2008-2010 беше сочен за един от най-талантливите нападатели в света и имаше слухове за барса както и всички грандове , но тези контузии му изядоха главата... той и абу диаби са големи каръци , жалко за качествата им... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Поредна класика на Наполи снощи . Удоволствие е да гледаш как разиграват с едно докосване ,като приспиват противника и изведнъж следва пас зад гърба на защитата към някои от тримата отпред и става на 80 % гол ! Феноменално .Кога ли и Интер ще играе така ? Може би ако дойде Сари ? A дано ама надали ..
Този коментар е бил редактиран от ТРЕНЕРА на Apr 16 2017, 18:05 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Поредна класика на Наполи снощи . Удоволствие е да гледаш как разиграват с едно докосване ,като приспиват противника и изведнъж следва пас зад гърба на защитата към някои от тримата отпред и става на 80 % гол ! Феноменално .Кога ли и Интер ще играе така ? Може би ако дойде Сари ? A дано ама надали .. Така играят срещу Лацио , но срещу Реал не ставако мой, а Интер не са играли така тики так няма и да играят , имаме си наш стил ШАМПИОНСКИ.! Дано 1 ден се върнем там където трябва. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Красивия и спираш дъха Наполи на Сари ще гледа за поредна година във финалния етап "автобуса" на Чоло
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Рома убива Милан първото полувреме и само показва колко далеч сме ние от тройката в момента . Честно казано с това неадекватно ръководство не съм сигурен , че ще ги стигнем другия сезон . Сега лятото Аусилио като се развихри и доведе новите Барбоса , Марио и Кондо и назначи треньора на Фрозиноне ще ги оправим всичките .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Треньорска въртележка в грандовете от Серия "А"
Сезонът в Серия "А" е пред своя край, а римският спортен всекидневник "Кориере дело Спорт" съобщава, че се очакват големи треньорски рокади в грандовете от калчото. Много слабото представяне на Милан и Интер последните седмици е накарало китайските собственици да сменят Винченцо Монтела и Стефано Пиоли. Първият се смяташе за сигурен треньор на "росонерите" през сезон 2017/2018 година, но изданието твърди, че ще бъде заменен от Роберто Манчини. Той е много близък с изпълнителния директор Марко Фасоне и спортния директор Масимилиано Мирабели. Монтела, който има договор за още една година, ще се освободи от него, за да се завърне в Рома. На "Олимпико" Симоне Индзаги остава начело на Лацио след страхотния сезон, но Лучано Спалети си тръгва, след като няма да донесе трофей на "вълците". Бившият треньор на Зенит е фаворит да поеме Интер, където Пиоли ще бъде освободен, като се очаква да стане треньор на Фиорентина. Както е известно, "виолетовите" отказаха да подновят контракта на Пауло Соуза. Медиите на Апенините твърдят, че Масимилиано Алегри, който е на път да спечели исторически требъл с Ювентус, и Маруцио Сари, който подобрява всякакви рекорди в историята на Наполи, ще останат на своите постове. Източник: sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Наполи отново громят . Казах през зимата че тоя отбор тая година е номер едно ,но тук пак ми обясняваха че нямали да издържат докрая ,щяли да губят ала бала . Аз видях една сила и тази сила няма как да бъде спряна лесно . Само ювентус и
Реал им се опънаха ,но като цяло те играят най -красивия футбол в цял свят тоя сезон . И имат най добрия треньор за мен ,признаха го и в Италия . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, как да не се смея човек? Наполи с най-красивия футбол в цял свят са на... трето място в Италия (и то благодарение на изключително слабите в последните години Интер и Милан). А и никой не е казал, че Наполи няма да издържат докрая за място в топ 3 (което между другото е и реалната им цел), а по-скоро, че няма да издържат в битката за Скудето, което всъщност си е и точно така. Колкото до реньорчето им, има ли смисъл въобще да го коментирам? На 58 години и топа на кариерата му е 2-ро място в Калчото през миналия сезон на 9 точки от първия.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе вие не сте добре бе момчета . Абе на фона на нашия срам и на фона на тоя хегемон от Торино ,няма ли да се радваш на 2ро и 3то място бе мойто момче и на уникална игра ? А ? Няма ли да ти е кеф да гледаш как унижаваме наред и в Италия и в Европа ? Абе кво ми са хилиш и ти бе алоууу ? Ти не разбра ли че който се обърка да иронизира мен ,иронизира себе си . Когато аз давам мнение ,то винаги е много добре помислено, анализирано .Аз не обичам да се излагам и да говоря смехории . На мен тая игра ми е ясна като бял ден ,нищо че не съм треньор в някой европейски гранд .Ако някой трябва да се смее тук,това съм аз бе мойто момче .Запомни това и не се бъркай повече . Какво стана с вашия идол Жоао Марио ? А ? Айде бе ,говори ми с факти или както искаш там,само не и чисто футболно ,щото там няма как да ми отговориш ,вече съм те преценил ? Айде бе ? Какво направи Жоао Марио за Интер тоя сезон ? Какво играе това Менте,че ми го защитавахте тук цял сезон ? Нищо .Кръгла нула .Кравайче . И не само че не помогна а и пречеше на отбора !!! И това е важен пост ,в средата ,трябва да градиш играта и да изпълняваш и дефанзивни функци ,не някое бекче да си затвориш очите . А той нищо ,нито гради ,няма футболна мисъл ,само ми я подава на 2 метра на сигурно и даже и там я бърка ,нито голове вкарва ,нито извеждащ пас може да ти даде ,да не говорим че всяко единоборство му е взето от противника .Нито на контраатака може да играе ,нито на постепенно нападение и в двата случая е безличен и некаръден . Пак казвам ,такива като него е пълно дори в нашата трагична А група .Още януари се съгласяваш с мен ,когато съм дал мнение и нямаше да се изложиш . Казваш ,да тук се набутахме зверски и тоя който даде 40 млн за туй Менте трябва да бъде разпънат на кръст а не да ми филосостваш . Сложиха Банега на пейката и само загуби .Що така ? А ? Що нямаме една смислена атака без него ? А ? Слушай малко ,когато аз кажа мнение за даден играч ,то е на 99 % точно .
И за треньора няма да ми опонираш . Наполи на Сари играят уникален футбол .Кой фен не иска отбора му да играе уникален футбол ? Само заблудените фенове хаха . Ся ,верно имаме тоя сезон по опитни Реал и ювентус ,плюс добра форма ,плюс леки съдийски раменца ,когато е нужно . Но всичко друго под ножа . Още едно въпросче ,каква е гаранцията ,че като дойде някой от твоите кумири ще пребори хегемона от Торино и ще вземе ШЛ ? Айде бе отворен ,нека ти чуя отговорчето ? |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Абе вие не сте добре бе момчета . Абе на фона на нашия срам и на фона на тоя хегемон от Торино ,няма ли да се радваш на 2ро и 3то място бе мойто момче и на уникална игра ? А ? Няма ли да ти е кеф да гледаш как унижаваме наред и в Италия и в Европа ? Абе кво ми са хилиш и ти бе алоууу ? Ти не разбра ли че който се обърка да иронизира мен ,иронизира себе си . Когато аз давам мнение ,то винаги е много добре помислено, анализирано .Аз не обичам да се излагам и да говоря смехории . На мен тая игра ми е ясна като бял ден ,нищо че не съм треньор в някой европейски гранд .Ако някой трябва да се смее тук,това съм аз бе мойто момче .Запомни това и не се бъркай повече . Какво стана с вашия идол Жоао Марио ? А ? Айде бе ,говори ми с факти или както искаш там,само не и чисто футболно ,щото там няма как да ми отговориш ,вече съм те преценил ? Айде бе ? Какво направи Жоао Марио за Интер тоя сезон ? Какво играе това Менте,че ми го защитавахте тук цял сезон ? Нищо .Кръгла нула .Кравайче . И не само че не помогна а и пречеше на отбора !!! И това е важен пост ,в средата ,трябва да градиш играта и да изпълняваш и дефанзивни функци ,не някое бекче да си затвориш очите . А той нищо ,нито гради ,няма футболна мисъл ,само ми я подава на 2 метра на сигурно и даже и там я бърка ,нито голове вкарва ,нито извеждащ пас може да ти даде ,да не говорим че всяко единоборство му е взето от противника .Нито на контраатака може да играе ,нито на постепенно нападение и в двата случая е безличен и некаръден . Пак казвам ,такива като него е пълно дори в нашата трагична А група .Още януари се съгласяваш с мен ,когато съм дал мнение и нямаше да се изложиш . Казваш ,да тук се набутахме зверски и тоя който даде 40 млн за туй Менте трябва да бъде разпънат на кръст а не да ми филосостваш . Сложиха Банега на пейката и само загуби .Що така ? А ? Що нямаме една смислена атака без него ? А ? Слушай малко ,когато аз кажа мнение за даден играч ,то е на 99 % точно . И за треньора няма да ми опонираш . Наполи на Сари играят уникален футбол .Кой фен не иска отбора му да играе уникален футбол ? Само заблудените фенове хаха . Ся ,верно имаме тоя сезон по опитни Реал и ювентус ,плюс добра форма ,плюс леки съдийски раменца ,когато е нужно . Но всичко друго под ножа . Още едно въпросче ,каква е гаранцията ,че като дойде някой от твоите кумири ще пребори хегемона от Торино и ще вземе ШЛ ? Айде бе отворен ,нека ти чуя отговорчето ? Имаш нужда от спешна помощ ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хубаво е човек да си пие редовно хапчетата иначе се получава точно това тук. Човече, ти не разбираш грам от тази игра, заклевам се! Усещаш ли колко много се излагаш и колко много ти се смеят всички в момента? По-добре спри да си го причиняваш.
Аз никога не съм защитавал Марио и като цяло португалеца не ми е любимец. Просто съм много против това след всеки мач да се набеждава един играч, както в случая Марио, а друг като Банега да се поставя едва ли не на пиедестал. И то при все, че сме много трагични във всяка една фаза на играта. От този отбор да ги хванеш всички и да ги разстреляш - няма да сбъркаш. Твоето любимче Еверчо вече при колко треньора е твърда резерва? И задаваш ли си въпроса защо? Хайде обясни ми ти, какво направи Банега за Интер откакто е дошъл на "Меаца"? Има 27 мача с нашата фланелка през този сезон, от които в 20 е започвал като титуляр. Минутите му на терена са точно 1554. И за мен тези цифри са предостатъчни за да покаже качества и потенциал, но аз не го запомних с нищо този футболист. Изброй ми 2-3 мача, в които Банега е бил над всички на терена. Изключвам победата над Аталанта със 7-1, когато отбеляза хеттрик. Колко асистенции е дал този извънземен играч също така? Жоао Марио също е слаб и непостоянен в изявите си, но не чак толкова, колкото се опитваш да го изкараш ти. Доколкото си спомням в началото на престоя си, португалеца въобще не беше използван на титулярната си позиция. Липсва му малко повече сила и тежест при ударите от по-далече. Относно треньора. Каква е гаранцията, че този получовек полуБОК Сари ще пребори конкуренцията на гобите и ще вземе ШЛ, както казваш, което няма никакъв смисъл, особено ШЛ? ![]() Нагледах се на треньори страхливци в Интер. Писна ми вече и искам моят отбор да бъде поет от наистина класен треньор. Сигурен съм, че и ти искаш същото, а и всеки нормален фен на отбора би трябвало да желае същото нещо. Но просто аз не виждам потенциал в Сари да управлява Интер. Не мисля, че той е най-доброто в момента. За да се върнем там, където ни е мястото, то трябва да търсим най-доброто - както на позицията треньор, така и сред играчите на терена. Не можем вечно да чакаме на загубеняци като Мадзари, Пиоли, Гасперини и т.н. Треньорът е едно от най-важните звена в един отбор (без значение какъв спорт практикува). Това е човекът, който да подбере правилния състав, правилните смени и всичко останало. По една или друга причина след 2010 г. ние нямаме такъв човек и отбора страда. С треньори смешници - толкова. Ето затова не го искам Сари. Защото ще бъде поредния смешник, който ще дойде и ще се провали. Този човек никога не е печелил нищо. Как така изведнъж ще дойде в Интер и ще започне да печели и то със състав, в който над 50% от играчите са за смяна? |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Хубаво е човек да си пие редовно хапчетата иначе се получава точно това тук. Човече, ти не разбираш грам от тази игра, заклевам се! Усещаш ли колко много се излагаш и колко много ти се смеят всички в момента? По-добре спри да си го причиняваш. Аз никога не съм защитавал Марио и като цяло португалеца не ми е любимец. Просто съм много против това след всеки мач да се набеждава един играч, както в случая Марио, а друг като Банега да се поставя едва ли не на пиедестал. И то при все, че сме много трагични във всяка една фаза на играта. От този отбор да ги хванеш всички и да ги разстреляш - няма да сбъркаш. Твоето любимче Еверчо вече при колко треньора е твърда резерва? И задаваш ли си въпроса защо? Хайде обясни ми ти, какво направи Банега за Интер откакто е дошъл на "Меаца"? Има 27 мача с нашата фланелка през този сезон, от които в 20 е започвал като титуляр. Минутите му на терена са точно 1554. И за мен тези цифри са предостатъчни за да покаже качества и потенциал, но аз не го запомних с нищо този футболист. Изброй ми 2-3 мача, в които Банега е бил над всички на терена. Изключвам победата над Аталанта със 7-1, когато отбеляза хеттрик. Колко асистенции е дал този извънземен играч също така? Жоао Марио също е слаб и непостоянен в изявите си, но не чак толкова, колкото се опитваш да го изкараш ти. Доколкото си спомням в началото на престоя си, португалеца въобще не беше използван на титулярната си позиция. Липсва му малко повече сила и тежест при ударите от по-далече. Относно треньора. Каква е гаранцията, че този получовек полуБОК Сари ще пребори конкуренцията на гобите и ще вземе ШЛ, както казваш, което няма никакъв смисъл, особено ШЛ? ![]() Нагледах се на треньори страхливци в Интер. Писна ми вече и искам моят отбор да бъде поет от наистина класен треньор. Сигурен съм, че и ти искаш същото, а и всеки нормален фен на отбора би трябвало да желае същото нещо. Но просто аз не виждам потенциал в Сари да управлява Интер. Не мисля, че той е най-доброто в момента. За да се върнем там, където ни е мястото, то трябва да търсим най-доброто - както на позицията треньор, така и сред играчите на терена. Не можем вечно да чакаме на загубеняци като Мадзари, Пиоли, Гасперини и т.н. Треньорът е едно от най-важните звена в един отбор (без значение какъв спорт практикува). Това е човекът, който да подбере правилния състав, правилните смени и всичко останало. По една или друга причина след 2010 г. ние нямаме такъв човек и отбора страда. С треньори смешници - толкова. Ето затова не го искам Сари. Защото ще бъде поредния смешник, който ще дойде и ще се провали. Този човек никога не е печелил нищо. Как така изведнъж ще дойде в Интер и ще започне да печели и то със състав, в който над 50% от играчите са за смяна? 100 % съгласен !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се връзвайте на момчето ( ТРЕНЕР ) все пак и ние на неговата възраст сме били в облаците . Момчето си мечтае един ден да стане треньор и му пожелавам като порастне да стане но като навърши 18 може да има други мечти , още р малък .
|
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Не се връзвайте на момчето ( ТРЕНЕР ) все пак и ние на неговата възраст сме били в облаците . Момчето си мечтае един ден да стане треньор и му пожелавам като порастне да стане но като навърши 18 може да има други мечти , още р малък . хахахахахахах това ти се получи ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ние се смеем, ама аз сериозно започвам да се притеснявам за това момче.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 05:43 AM |