Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Тоя кръг в Италия яко голове. Вчера Наполи напердашиха Болоня 1-7, днес Лацио наказват Пескара с 2-6, а Марко Пароло бележи 4 гола и прави мача на живота си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Трагичните миланистчета пак берат срамовете .. голям кеф
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Нека им е, че те доста ни подиграваха в началото на сезона, а и доскоро също.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 321 Регистриран: 23-February 15 Потребител No.: 9,375 Любим Играч: Zanetti ![]() |
Corriere dell Sport: Манчини е следващият треньор на Милан
В Англия не спират да спрягат името на Роберто Манчини за следващ мениджър на Арсенал или на Уест Хем, но изведнъж от Апенините се появи друга изненадваща опция пред специалиста. Corriere dell Sport обяви, че е много вероятно именно Манчини да е следващият старши треньор на Милан. Китайският консорциум Sino-Europe Sports е на път да финализира сделката за купуването на "росонерите", като отговорни за ръководенето на клуба ще бъдат Марко Фасоне и Масимо Мирабели, пише спортният всекидневник. И двамата са бивши директори в Интер, и двамата - с ясно намерение да върнат Роберто Манчини в Италия. Манчини се раздели с Интер и отказа оферти от Китай, за да изчака предложенията от Англия. Въпреки спекулациите, че ще замени Арсен Венгер или Славен Билич, до момента няма сигурни индикации за това. Междувременно, Адриано Галиани, все още ръководещ Милан, увери Винченцо Монтела, че постът му на старши треньор все още не е застрашен. -------------------- FC INTERNAZIONALE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дето има една приказка: "халал да им е" !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гледам мердите с 2 червени картона и свга ще трябва да играят повече от 30 минути с 9 човека срещу Болоня.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Ако съм на президента на Болоня, тия пичове няма да вземат заплати за 3 месеца напред...няма такива жалкари просто.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Без да съм гледал мача...много ми смърди нещо. Както беше и срещу Наполи впрочем...не, че не са по-слаби, но по начина по който се развиха тия мачове са ми доста мътни.
-------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
По-уреден мач отдавна не бях гледал. Особено при гола на мердите беше толкова очевидно, че повече няма накъде. Защитниците на Болоня направо спряха да играят за да може Пашалич да вкара. Президентът на Болоня няма за какво да ги наказва. Той е доволен щото сумата в банковата му сметка снощи рязко се е увеличила.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Тея бяха убити от Наполи с 7:1 и бити от Милан с 9 души и двата мача на собствения им стадион . Следващия кръг и ние им гостуваме и въпреки , че ще играем без Икарди и Перишич сме длъжни да ги ударим .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега по законите на Мърфи ще направят мача на живота си срещу нас
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Аз не мисля, че е уреден мача, просто тия са такива калитковци че няма и на къде повече. Ние като две поредни години удряхме Сасуоло с по 7 гола и нашите мачове ли са уредени? Недейте така, просто нелепа ситуация, мисля даже, че и ние имаме един мач с 9 човека по време на Моуриньо, но не мога да си спомня кой победихме тогава.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Аз не мисля, че е уреден мача, просто тия са такива калитковци че няма и на къде повече. Ние като две поредни години удряхме Сасуоло с по 7 гола и нашите мачове ли са уредени? Недейте така, просто нелепа ситуация, мисля даже, че и ние имаме един мач с 9 човека по време на Моуриньо, но не мога да си спомня кой победихме тогава. Не беше ли със Сампдория за купата или бъркам ? Този коментар е бил редактиран от Kutinkata на Feb 9 2017, 11:14 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз не мисля, че е уреден мача, просто тия са такива калитковци че няма и на къде повече. Ние като две поредни години удряхме Сасуоло с по 7 гола и нашите мачове ли са уредени? Недейте така, просто нелепа ситуация, мисля даже, че и ние имаме един мач с 9 човека по време на Моуриньо, но не мога да си спомня кой победихме тогава. Как си обясняваш, че Болоня настойчиво се опитваха да вкарат атрактивен гол във вратата на мердите с някакви изпълнения, които даже и на FIFA-та няма да влязат? Ами тоя Деулофелоу изглеждаше като Меси срещу защитниците на Болоня, които му се въртяха с гъза и му направиха шпалир при гола? Пашалич пък трима човека го гледат отблизо как вкарва, пълна пародия. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Значи не си гледал мача им с Наполи.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не беше ли със Сампдория за купата или бъркам ? Не мога да се сетя Кути, само имам бегал спомен, че и ние с 9 човека бихме някого преди време.... Ааааа Ми МИлан ...2:0 ги бихме, изгониха Снайдер за аплодисменти и после Лусио и дадоха дузпа на мердите, която Роналдиньо изтърва ![]() Този коментар е бил редактиран от durex на Feb 9 2017, 11:25 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Значи не си гледал мача им с Наполи. ![]() Верно, че не съм гледал мача им срещу Наполи, но пък им гледах гостуването на "Меаца" срещу Интер, където завършиха 1-1 през първия полусезон ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като говорихме за червени картони , някой ако е гледал мача снощи , трябва да е видял , мисля , че в 85-тата минута висящия с жълт картон Абате как врякаше и ръкомахаше в лицето на съдията , но естествено нищо не последва .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Верно, че не съм гледал мача им срещу Наполи, но пък им гледах гостуването на "Меаца" срещу Интер, където завършиха 1-1 през първия полусезон ![]() Ние първия полусезон с Де Бур бяхме на нивото на Болоня, така че не сме мерило ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като говорихме за червени картони , някой ако е гледал мача снощи , трябва да е видял , мисля , че в 85-тата минута висящия с жълт картон Абате как врякаше и ръкомахаше в лицето на съдията , но естествено нищо не последва . Добре де, вече четвърти ден мина от мача срещу гобите. Наказанията на Икарди и Перишич бяха ясни буквално няколко часа след мача, а престъпника Рицоли ще го накажат ли или ще направи 1-2 свирки на когото трябва? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 03:46 PM |