Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Нищо не дънят, 95мин. гол и си бият като пичове.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
С две думи - без думи
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Между другото все се ядосваме дето подкрепят гобите, ама и Наполи не се сещам да са ги ощетявали, даже обратното. От онзи злощастен мач за нас, където незаслужено изгониха Оби и дадоха дузпа за нарушение извън наказателното поле, от време на време им удрят по едно рамо на наполиатанците.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Някой знае ли какво е станало с мача Пескара - Фиорентина ? Само те ми остават в еврото а гледам май е отменен мача ....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Много сняг има май.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Торино не прие оферта на Арсенал от 65 милиона
Ръководството на Торино отхвърли оферта от 65 милиона евро, дошла от офиса на Арсенал. "Артилеристите" желаят да купят италианската звезда Андреа Белоти. Новината потвърди спортният директор на "биковете" Джанлука Петраки. Той добави, че Торо няма намерение да продава нападателя си, който от лятото насам има 17 гола в 21 мача, включително и тези с националната фланелка. Междувременно обаче в Англия се твърди, че предложение от Лондон не е правено. Източници на британския "Скай Спортс Нюз" хвърлят сянка на съмнение върху думите на италианския директор. Президентът на Торино Урбано Кайро пък заяви категорично, че в договора на Белоти има клауза за откупуване в размер на 100 милиона евро. "Който иска да го купи, да я плати и готово", отсече бизнесменът. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Серия "А" с 18 отбора e утопия, смята Тавекио
Президентът на Италианската футболна федерация Карло Тавекио заяви, че броят на отборите в Серия "А" няма да бъде намаляван. "Не може да говорим за намаляване на съставите от 20 на 18. В по-долните дивизии може да се мисли за някакво освежаване, но това е различно нещо. Първото ниво няма да се редуцира", смята Тавекио. Той обърна внимание и на почивката през зимата. "Според мен не е проблем да се играе на 26 и 27 декември. Коледа е важен ден за италианския народ, така е, но табуто се отнася само за 25 декември. Трудно е също да накараме някого да играе на 15 август, когато се празнува Ферагосто (бел. авт. - италиански празник, свързан с лятото и ваканцията). Този празник също е важен за италианците", каза още Тавекио. "Не съм казвал никога, че за Серия "А" Интер и Милан са по-важни от Наполи и Рома. Въобще не искам да ми слагат думи в устата. Ще излезе, че разделям италианския футбол на Север и Юг, а това не е така. Просто казах, че съжалявам, че в последно време Милано претърпя отстъпление", обясни босът на италианския футбол. Източник: sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Фиорентина направо смазаха гобите през първото полувреме и напълно заслужено вече водят в резултата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Фиорентина закономерно спечели!
Гобите играха супер слабо, да не говорим за неадекватните смени на Алегри. Интригата за Серия А се завърна. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Искам и да вметна нещо което силно ми направи впечатление и се надявам Пиоли и той да е гледал как неговият колега на скамейката на Фиорентина затвори мача, като не го затвори!!! Човека в 85мин. При резултат 2:1 за неговия тим вади деф.халф за офанзивен!!! Не защитник, а офанзивен халф! Така че иска ми се и Пиоли да прави такива смени без значение дали водим с крехък аванс или си бием мъжката.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Торино правят на пух и прах мердите!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Брачедите имат по-посредствена халфова линия и от торино...
Някви кучки,пашалич и соса срещу хамшик и жоржиньо,омг... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Миналия сезон 4 , сега към 5 отиват брачедите
![]() А мертенс е уникат !!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Смяха се на нас ама и те отиват към тройка с гарнитура.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Яд ме е, че само точка взехме от тези умрели кучета. Дано този полусезон да ги треснем!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дибала с нова тупалка
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Banned Коментари: 373 Регистриран: 15-January 17 Град: Бургас Потребител No.: 9,465 ![]() |
Много мразя миланистчетата и се радвам че са под нас в класирането . Мразя ги най вече ,заради това че дълги години бяха съдийски отбор . Корумпирания мафиот Берлускони им уреди стотици мачове .
В момента обаче Монтела се опитва да ги вдигне и донякъде успява . Но нямат достатъчно класни играчи и не могат да направят нищо тоя сезон . Най много в момента ми харесва как играят Наполи . Много добре си подават топката и лесно достигат до голови ситуации . Според мен тая година ще прекъснат серията на Ювентус и ще станат шампиони . Сега ми харесват повече ,отколкото като бяха с Кавани и после с Игуаин . Ние също имаме голям потенциал ,отдавна не съм виждал толкова добър Интер и дано преборим Рома за третото място а другия сезон да задържим класните играчи ,да надградим и да гоним титлата . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз се надявам най-накрая някой да прекъсне серията на гобите, макар че ще е доста трудно. Интересно ми е дали все пак ще успеем да се доберем до място в топ 3 като битката се очертава да бъде доста жестока. А и мисля, че по нищо не отстъпваме на една Рома например и преспокойно можем да ги изместим.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Киево ни направиха малка услуга
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Все едно получих дежавю от нашия мач с Киево. По същия начин се развиваше целия мач, едните мачкат 90мин. другите вкарват от едното си положение, с тази разлика, че ние сме 3 класи над лациалите и успяхме да ги бием.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:55 PM |