Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Гледам за Торино играят не лошо Бенаси и Оби , а Дънкан играе за Сасуоло , Димарко за Емполи , Манай за Пескара , Ливая е твърд титуляр за Лас Палмас ... Не , че някий се е доказал като световна звезда но за ширина на състава вместо такива като Паласио , Медел , Дамброзио и тн са идеални . Иначе Рома за пореден мач са адски палави в защита .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
От изброените от теб Кути само Ди Марко и Дънкан стават, другите са средна ръка играчи според мен и доколкото съм ги наблюдавал. Само че има едно НО и то е това че играят в средняшки отбори не означава, че ще могат да се справят в гранд като нашия, където ако нямаш хладнокръвието, напрежението ще те смачка психически.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
От изброените от теб Кути само Ди Марко и Дънкан стават, другите са средна ръка играчи според мен и доколкото съм ги наблюдавал. Само че има едно НО и то е това че играят в средняшки отбори не означава, че ще могат да се справят в гранд като нашия, където ако нямаш хладнокръвието, напрежението ще те смачка психически. Знам и предполагам си прав . За мен само Димарко сякаш има качества за бъдещ титуляр при нас. Но Бенаси или Дънкан надали ще са по зле от Мело или Ливая или Манай от Паласио. . а от финансова гледна точка ще са много по полезни , пък и дано се развият повече . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
И това го има, но уж се търси и опита, който има Паласио, въпреки че не точно той е мерило, защото е прекалено стар.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Дънкан се утвърди като титуляр в Сасуоло и за широчина на състава със сигурност е по-добър избор от Мело, но дали ще е съгласен да е резерва при нас? Реално погледнато от всички по-горе изброени май само Димарко има някакъв и то съвсем минимален шанс да играе по-често при нас и то ако не се подсилим, а ние със сигурност ще заздравим бековете в следващите трансферни прозорци.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Китайците са доста амбицирани да ни върнат славата от преди и да сме сред топ отборите на Европа, което както каза Пепо, едва ли включват футболисти като Дънкан, който в Сасуоло може и да мачка, но тук може и да се провали, пък и резерва няма да иска да стои. На нас ни трябват ТОП ТОП играчи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Незнам но специално Димарко на мен много ми хареса , за 97 набор игра страхотно , дано е част от нашия отбор догодина . Иначе съм сигурен , че в отбора ни ще има чистка но ще видим дали ще е взимата или лятото .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ди Марко е единствения, който трябва да се следи внимателно неговото развитие. Ние ще го продадем на Емполи за 3млн сега, но ще можем да го откупим по всяко едно време за сумата от 3.5млн.
Този коментар е бил редактиран от durex на Sep 25 2016, 13:41 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Между другото става супер мач между Торо и Рома.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз недоумявам защо Рома са така бутани от съдийте , дузпата за Торино си беше 100% ама тая за Рома отново беше смешна .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Доста смешна при това. 6 дузпки имат до момента...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Добре подгряват Торино и Рома преди нашия мач. И на мен ми харесва този сблъсък, който е доста интересен за неутралните зрители като нас. Иначе представете си какво е нашето ниво щом отбор като Рома завършва пред нас в последните няколко сезона. Торино ги направиха смешни, а като го гледам Джеко много се радвам, че не го взехме ние, тъй като по едно време (точно преди трансфера му в Рома) доста го свързваха с нас.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
тоя белоти става страшен , дано го следим и ако имаме шанс и нужда да го вземем. преди време бях чул ,че е фен на нас или на милан , но немога да се сетя точно накой отбор де...
от сасуоло и дефрел прави отлично впечатление. още в чрзена се открояваше и в сасуоло продължава с добрите си изяви. синът на сименоне с първи гол в серия А , майай вкара и той за равенствотро между генуа и пескара. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кво стана... ромите се изгавриха с наполи
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На мен тоя Сари ми се вижда доста странен . Пуска почти само един и същ състав и винаги играе само с една тактика ... Всичките от новите са му яки пейка без Милик . Зиелински , Джакерини , Рог са си редовни пейки и често го разкриват . Втори сезон играе всеки мач с една и съща схема и един и същ състав и никога няма Б план , но иначе е добър мотиватор но сякаш слаб тактик ... Битката за тройката ще е голяма този сезон , а за титлата няма да има никаква битка .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
Зиелински досега играеше,но днеска ко стана нз... Иначе поляка е супер обещаващ,много ми харесва....
А дибала пак измъква ювето,тогава когато трябва.... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Зиелински досега играеше,но днеска ко стана нз... Иначе поляка е супер обещаващ,много ми харесва.... А дибала пак измъква ювето,тогава когато трябва.... За Зиелински да , донякъде си прав . Въпреки , че е започнал само 4 мача като титуляр , 5 е влезнал като резерва и 1 е останал на скамейката . Иначе за мен Сари си остава слаб тактик и силен мотиватор , с него Наполи няма да се бори за титлата , въпреки , че имат по силния състав от Рома и по силната скамейка . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аталанта със силно първо полувреме срещу Фиорентина на "Артемио Франки". Определено могат да съжаляват, че не водят в резултата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Да, тоя Кесе дето го свързват с нас също играе добре. Доста е мощен физически и не се притеснява да се включва в атака. Бернандески нещо много се губи.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 05:50 PM |