Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Аз също бях чел, че от догодина ще имаме нов спонсор на екипите. Явно се търсят допълнителни свежи приходи. Предвид близките отношения между Морати и Тронкети Провера нищо чудно сумата от Пирели да не е стряскащо висока и отговаряща на името на Интер. През тази година ни изтича договорът с Пирели, с тях имаме 20 годишна история - от 1995та. В края на 2014 имаше преговори за продължаване на сътрудничеството, но май така и не се разбраха. Досега ни даваха по 13 млн. на сезон, а от ръководството ни очакват да получават сума в интервал от 16 до 20млн, което е напълно резонно. За сравнение - мердите прибират по 17 от Fly Emirates. Този коментар е бил редактиран от C-Murder на Mar 24 2015, 00:08 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Проблемите пред Интер сега са два. Единият е, че през следващия сезон най-вероятно отбора няма да играе в Европа, а това може да окаже фундаментално значение при преговорите с евентуалните нови спонсори. Другият проблем, който за мен е доста по-належащ е, че клуба се нужда от свежи пари и приходи, така че за сума по-малка от 20 млн на сезон не трябва да се съгласяваме, макар че с оглед първия проблем, който споменах, то тази цифра ще бъде доста трудно постигната като споразумение. Както винаги, стоим и се надяваме все пак нещата да станат, както ние желаем.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Има доста мачове до края и аз си мисля, че ще успеем да хванем ЛЕ. Просто е време да се обърнат нещата и този карък от последните няколко мача да се смени с късмет. Не виждам и чак толкова трудни отбори, освен Лацио. Ромите са в криза, Милан са слаби, а гобите вече са шампиони така че може да не подходят сериозно към мача. Въпросът е да си визмаме мачовете срещу слабаците.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Ами дано, защото реално погледнато ние изгубихме най-много точки именно срещу слабаците, които по принцип, а и де факто трябва да бием на ходом. Ако не бяхме правили толкова много издънки срещу отбори от долната половина на таблицата, сега щяхме да сме далеч по напред в класирането.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Салах пак мачка с екипа на Фиорентина. Не е истина просто колко добре се вписа в Калчото.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
Салах пак мачка с екипа на Фиорентина. Не е истина просто колко добре се вписа в Калчото. Много ме яд за него. Имам едно приятелче, фен на Челси и много ми го хвали. Вика дано вие го вземете ама к*р. Вземи Подолски.. -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Серия "А" може да има нов член от този уикенд
Лидерът в Серия "Б" Карпи може да спечели промоция за Серия "А" още този уикенд. При положение, че играчите на Фабрицио Кастори победят Бреша, а следващите го в класирането Болоня, Фрозиноне и Виченца се провалят срещу Специя, Ливорно и Читадела, а Перуджа не победи Тернана в дербито на Умбрия, тимът от Реджо Емилия ще спечели историческа промоция. Отборът на Капри има актив от 71 точки, като води с 13 пред Болоня, 14 пред Фрозиноне, 15 пред Виченца и 18 пред "грифоните". Успее ли Карпи да влезе в Серия "А" този уикенд, отборът ще изравни рекорда на Спал от сезон 1950/51, когато тим спечели Серия "Б" шест кръга преди края на редовния сезон. Интересното е, че предните няколко сезона отборите, които спечелиха промоции го правеха с рекордни изяви - Пескара, Сасуоло и Палермо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
някой знае ли нещо повече за този отбор?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз нямам абсолютно никакви наблюдения върху отбора на Карпи, но съдейки по резултатите им в Серия Б, правят същински фурор. При всички случаи ще бъде повече от интересно представянето им в Серия А през следващия сезон.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
от сезон 2016-2017 искам силни бари и парма в серия А
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
май наполи ако спечелят ле и ако завършат 4-5ти в класирането , класиралия се на седмо място в серия А ще играе в ЛИГА ЕВРОПА?
ако е така да стискаме палци на наполи. на 2т. сме от седмото място , за него ще се борим с дженоа,торино и милан. има преки мачове между тези отбори,пък ние имаме мач с дженоа в генуа... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Както винаги и напълно в наш стил - изпуснахме питомното и сега ще гоним дивото
![]() |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Лятното ни турне в Китай включва мач с Байерн на 21.07. в Шанхай, после тристранен турнир : Милан на 25.07. и Реал на 27.07.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
мръсните затворници пак се измъкнаха , след като тъпия съдия им даде несъществуващ фаул , фаул след който изравниха резултата.
после по късметлийски начин и поведоха , с последния удар за 1то полувреме. дано второто паднат -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Луд ли си, трябва да бият за да може да спестяваме разликата с Фиорентина. Те така или иначе са шампиони.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кур за юбе
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ще се класираме в европа за сметка на самп. виола заслужават да играят в ле , докато самп ако се класират няма да се представят по-добре от фиорентина...
пък аз си мисля , че този сезон италия ще има 4 отбора в шл и 3 в ле. вчера видяхме , че тевез е истински голмайстор и от 2-3 положения вкара 2 гола , които бяха класа... икарди срещу рома изпусна положение подобно на това от 2-я гол на тевез. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
ще се класираме в европа за сметка на самп. виола заслужават да играят в ле , докато самп ако се класират няма да се представят по-добре от фиорентина... пък аз си мисля , че този сезон италия ще има 4 отбора в шл и 3 в ле. вчера видяхме , че тевез е истински голмайстор и от 2-3 положения вкара 2 гола , които бяха класа... икарди срещу рома изпусна положение подобно на това от 2-я гол на тевез. Икарди е на 21 и тепърва се развива като играч, а Тевес е на 31 и в момента е във формата на живота си. Иначе, аз съм за Наполи - Фиорентина финал за ЛЕ и да успеем да се докопаме до ЛЕ, което ми изглежда все по-вероятно. Единствено трябва да запазим сегашната си форма, което изглежда трудно, тъй като имаме много непостоянни играчи като Гуарин, Ковачич и Ернанес. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Емполи си правят ташак с Наполи. Само за 45 минути ги смазаха и резултата е 3-0 на почивката.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Промениха датата на дербито между Ювентус и Интер
Датата на дербито между Ювентус и Интер бе променена и мачът ще се играе на 16-и май. Сблъсъкът между двата отбора бе преместен заради финала за Купата на Италия, на който Ювентус ще се изправи срещу Лацио. Ако Ювентус се класира за финала на Шампионската лига, финалът за Купата на Италия ще бъде насрочен за 20 май. Ако „бианконерите“ обаче не успеят да стигнато до финала на най-авторитетната клубна надпревара, то финалът за Купата на Италия ще остане на 7 юни. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 11:13 PM |