Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Нямаше никакво нарушение в атака, но за да сме честни, сигнала се чу още преди топката да бъде ритната към вратата. А Киево оставят чудесни впечетления и дано да си тръгнат с точки. Мисля че имаше засада още при първият удар. Поне така ми се видя на повторението. Иначе ги Киево порязоха доста при едно отнемане на топката от Де Роси, където свири нарушение пък нямаше такова. В противен случай ставаше много опасна контра за гостите. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Мердите са бая слабички тоя сезон. Като ги гледам все едно гледам нас през миналия сезон (пълно копие
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
аз се чудя как милан са толкова слаби , щото имат добри играчи в лицето на абате,мексес,де шилио,де йонг,монтоливо,кака,ел шаарави,робиньо,матри,пацини,балотели
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Торино изравниха на Рома с гол на Черчи, дали пък тази вечер няма да приключи победната серия на ромите ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Дано да приключи, не заслужават тия боклуци да ни минат серията
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Балона се спука ... крайно време беше
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Закономерно серията на Рома приключи, все пак адмирации за вълците разбира се, такова постижение не се вижда всеки ден. Интересно дали от тук нататък ще успеят да задържат формата си или лека-полека ще започнат да бъркат. На мен лично са ми симпатични и винаги са били, дано окупират някое от челните места тази година. Другото, което ми прави впечатление този кръг, е поредната измъчена победа на боклуците от вторино този сезон, вече може би пета или шеста такава е. Нищо чудно скоро да започнат да буксуват, особено ако се хвърлят на живот и смърт в ШЛ с цел да минат групата. Струва ми се, че тази година вече няма да го бъде за тях, Наполи ми изглеждат като най-сериозен фаворит за Скудетото, още повече че шансът да изхвърчат от Европа не е малък.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
черчи много ме кефи , много е остър , има поглед , бързина , удар , всичко! много е се кефя да дойде при нас , заедно с рики и паласио да ни водят атаката ще бъде супер
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 539 Регистриран: 11-June 12 Град: РУСЕ Потребител No.: 9,195 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
милан са много слаби този сезон уее
![]() ![]() дано тази вечер наполи бие затворниците и дано съдиите не попречат на затова! гасперини продължава да мачка с генуа ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,666 Регистриран: 18-April 10 Град: Бургас Потребител No.: 2,440 Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron ![]() |
поредната измъчена победа на боклуците от вторино този сезон, вече може би пета или шеста такава е. Нищо чудно скоро да започнат да буксуват, особено ако се хвърлят на живот и смърт в ШЛ с цел да минат групата. Струва ми се, че тази година вече няма да го бъде за тях, Наполи ми изглеждат като най-сериозен фаворит за Скудетото, още повече че шансът да изхвърчат от Европа не е малък. Аз пък очаквам точно Лайнаполи мощно да сгъне типично по СЕРВИТЬОРСКИ и по Коледа най-накрая да вземат да си назначат и треньор, както беше сценарият и при нас. Мердите не ги подценявайте, и миналия сезон почнаха трагично, но според мен с тях ще се борим за ШЛ, а титлата за съжаление ще се решава между Съдентус и Трома. -------------------- ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!! LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897 ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Удари и провали: Най-добрите и най-лошите трансфери в Серия "А"
Авторитетного италианско издание "Гадзета дело Спорт" публикува идеалните единадесеторки на най-добрите и най-лошите трансфери в Серия "А" от началото на сезона, според медията. В идеалния отбор на топпопълненията фигурират петима играчи на лидера в класирането Рома, а също и Гонсало Игуаин от Наполи и Карлос Тевес от Ювентус. Интересното е, че в тима на най-добрите трансфери попада и бразилецът Кака, въпреки че завърналият се в Милан плеймейкър има изиграни едва 399 минути за "росонерите". В атаката на отбора на най-слабите попълнения пък са поставени Алесандро Матри от Милан, Ишак Белфодил от Интер и Адем Ляич от Рома. Идеалния отбор на трансферните удари: Де Санктис (Рома); Майкон (Рома), Бенатиа (Рома), Кампаняро (Интер), Върсалко (Дженоа); Кайехон (Наполи), Строотман (Рома), Кака (Милан), Жервиньо (Рома); Тевес (Ювентус), Игуаин (Наполи). Идеалния отбор на трансферните провали: Падели (Торино); Уолъс (Интер), Фелипе (Парма), Новарети (Лацио), Циглер (Сасуоло); Скелото (Сасуоло), Лоди (Дженоа), Биля (Лацио); Белфодил (Интер), Матри (Милан), Ляич (Рома). ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от inter_fen на Nov 19 2013, 00:17 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Синиша Михайлович е новият старши треньор на Сампдория.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Италианското правителство прие план за обновяване на футболните стадиони в страната, съобщи АПА. Мерките включват бюрократични облекчения и подпомагане на частните дружества при търсенето на финансови средства за изграждането на нови съоръжения или модернизация на вече съществуващите. Според новите правила, стадионите ще могат да бъдат превърнати в центрове за свободно време с магазини, кина, заведения за хранене и др. Футболните съоръжения в Италия в момента са собственост на общините, което ще бъде променено със закон. 39 клуба от Калчото са готови да закупят стадионите, на които играят домакинските си мачове в момента, ако получат такава възможност. В момента 16 от 20-е отбора в елита играят на съоръжения, които са на възраст от над 67 години всеки. Изграждането на нови стадиони може да генерира оборот от 6 милиарда евро, изчисляват експерти.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Идеално се получи тази вечер Наполи падна от Парма и дано утре си вземем мача. Милан отново се дънят и то с човек повече.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Милан са пълна скръб тоя сезон, догодина няма да видят Европа с тая игра. А след издънката на Наполи сме повече от длъжни да си вземем мача
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти недей така, и миналата година щяха да играят в ЛЕ, ама хубаво ги бутнаха втория полусезон и се добраха с клизма до ШЛ.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тоя сезон ми се струва, че ще ударят дъното, а се чудя само как още търпят тоя некадърник Алегри...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами защото е послушко, явно това се харесва на Фестър. Ама като чета може двамата с Алегри да изхвърчат в пакет заедно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 02:16 PM |