Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Наполи взеха Калехон от Реал.Отново добро попълнение.А ние се мъчим тука месец и половина с Нанголан и Исла.. Брей, мега трансферния удар !!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 431 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 9,284 ![]() |
Брей, мега трансферния удар !!! За положението,в което е Италия си е доста добър трансфер,въпреки,че това лято има някакво раздвижване с трансферите на Тевес,Йоренте и Гомес.И със сигурност ще е по-добре испанеца пред звездата Рики... Този коментар е бил редактиран от Ricardo на Jul 9 2013, 22:31 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,596 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 2,928 Любим Играч: javier zanetti ![]() |
Тоя Калехон колко е слаб не е истина , въобще не съжелявам , че сме го изпуснали .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Екипите на Лацио за новият сезон:
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
ювентус взеха и огбоня
![]() ![]() ние само бразилия и аржентина знаем ... пф -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Мхм те големи световноизвестни звезди са вземали..как да не им завиди човек..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 713 Регистриран: 18-February 12 Град: София Потребител No.: 9,163 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Особено Поли, направо вечер се будя, че го 'изпуснахме' . Не е лош, редува добри със слаби мачове, ма чак да се ядосваме, че сме го изпуснали ..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,214 Регистриран: 26-January 13 Град: Русе Потребител No.: 9,265 Любим Играч: Vieri , Ibra , Milito ![]() |
аз се ядосвам пък...сърцат футболист си е поли и щеше да върши страхотна работа ! огбоня ако бяхме взели щяхме да имаме страхотни централни защитници + това млади , но нали е италянец , италянците отиват в милан или юве... беломо отиде в торино,според мене и той щеше да ни върше работа,но след един сезон в серия А най-вероятно ще го прилапат милан или юве....
как ми се иска да имаме италянци в отбора , но все нямаме ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Sneijder_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат аз се ядосвам пък...сърцат футболист си е поли и щеше да върши страхотна работа ! огбоня ако бяхме взели щяхме да имаме страхотни централни защитници + това млади , но нали е италянец , италянците отиват в милан или юве... беломо отиде в торино,според мене и той щеше да ни върше работа,но след един сезон в серия А най-вероятно ще го прилапат милан или юве.... как ми се иска да имаме италянци в отбора , но все нямаме ![]() ИТАЛИАНЦИ се пише !!!!!!! Толкова ли е трудно ! Неграмотен народ ейййййййййййййй ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ИТАЛИАНЦИ се пише !!!!!!! Толкова ли е трудно ! Неграмотен народ ейййййййййййййй ! знам , че се пише така! всички тука си мислят , че незнам да пиша хакана български , но едва ли има някой да знае да пише по-добре от мене (стига да не ме мързи да пиша като хората) така , че .... отстрани наистина изглеждам неграмотен , но нека да е така ... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
знам , че се пише така! всички тука си мислят , че незнам да пиша хакана български , но едва ли има някой да знае да пише по-добре от мене (стига да не ме мързи да пиша като хората) така , че .... отстрани наистина изглеждам неграмотен , но нека да е така ... ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Прочетох, че Милан са договорили и Хонда, като японеца ще се присъедини през януари, като свободен агент. Това е супер трансфер, защо не се понапънахме там незнам.
Този коментар е бил редактиран от cheffo на Jul 12 2013, 12:10 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
знам , че се пише така! всички тука си мислят , че незнам да пиша хакана български , но едва ли има някой да знае да пише по-добре от мене (стига да не ме мързи да пиша като хората) така , че .... отстрани наистина изглеждам неграмотен , но нека да е така ... Ама ти верно не се усещаш а? Като можеш да пишеш по-добре от нас, защо не го правиш? Айде по-сериозно, не те знам на колко си години, но е срамота да допускаш елементарни правописни грешки.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
знам , че се пише така! всички тука си мислят , че незнам да пиша хакана български , но едва ли има някой да знае да пише по-добре от мене (стига да не ме мързи да пиша като хората) така , че .... отстрани наистина изглеждам неграмотен , но нека да е така ... " НЕ ЗНАМ " ![]() Проблема не е само в правописа пич. Всеки прави грешки. Но лично мен ме дразни липсата на главни букви + неясното изразяване... Пишеш малко като Йода ![]() -------------------- `858 ` |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 427 Регистриран: 14-May 12 Потребител No.: 9,185 ![]() |
По предварителна информация днес Кампаняро ще вземе №14, Андреоли №6, а Гуарин ще си промени номера на №13 за да направи услуга на Кампаняро!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
По предварителна информация днес Кампаняро ще вземе №14, Андреоли №6, а Гуарин ще си промени номера на №13 за да направи услуга на Кампаняро! е той гуарин за колумбия пърли с 13 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама ти верно не се усещаш а? Като можеш да пишеш по-добре от нас, защо не го правиш? Айде по-сериозно, не те знам на колко си години, но е срамота да допускаш елементарни правописни грешки.. ![]() да не съм на изпит , че да си правя труда да пиша както трябва? 5-ти август ще направя 23г. , ти на колко си ? но сигурно нямаш 18 щом играеш фифа ... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
" НЕ ЗНАМ " ![]() Проблема не е само в правописа пич. Всеки прави грешки. Но лично мен ме дразни липсата на главни букви + неясното изразяване... Пишеш малко като Йода ![]() знам къде трябва и къде не трябва да си пишат главни букви , с тях и без все едно (поне тука) кажи ми кога не си ме разбирал , копирай ако може , незнам какъв ти е проблема , че не можеш да разбереш? мене лично пък ме дразни , че се правите на професори тука , и това , че се ебавате някой от форума с мене! ще пиша както си искам и каквото си поискам , недейте да ми правите забележки ! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има си правила бе пич! Това да не ти е анархия тука..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
На мен ми е по интересно да видя Рафа какви ще ги забърка след продажбата на Кавани .Колкото до гобите и мЪлан последните сезони направиха доста по-добри трансфери от нас и заслужено са пред нас (колкото и да не ни харесва това).Ние си имаме оправдание ,че няма да играем в Европа и затова не можем да вземем класни играчи ,но гобите от Серия Б дойдоха и вече са много пред нас !
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 06:53 AM |