IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

4 страници V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> Искате ли Рафаел Бенитес за треньор на Интер ?
Искате ли Рафаел Бенитес за треньор на Интер ?
Искате ли Рафаел Бенитес за треньор на Интер ?
Да. [ 26 ] ** [56.52%]
Не. [ 20 ] ** [43.48%]
Общо гласове: 46
Гостите не могат да гласуват 
Dr.Moratti
коментар Nov 16 2010, 13:04
Коментар #61

Il Dottore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

Цитат(INTER_1908_ @ Nov 16 2010, 12:51 PM) *
Съгласен особено като си спомним Рома какво направиха миналите сезони има още много мачове мердата ще издъхне ...

Патката е аут до нова година, а Зъбчо ходи само по дискотеките и сигурно ще замине за щатите след нова година.Не виждам на какво толкова се надяват след като в първия мач срещу сериозен съперник ще разберат колко струват Гонзо и Робиньо.И срещу нас не играха нищо, но бяха по-надъхани.Това обаче не означава, че са спечелили онова там дето са му забравили името szyd-milan.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_Ricardo_*
коментар Nov 16 2010, 13:08
Коментар #62

Guests

Цитат(Dr.Moratti @ Nov 16 2010, 12:48 PM) *
а защо не и Милито ако нещата продължават така с него.

Поне малко уважение заслужава Милито.Нека да изчакаме до края на сезона да видим дали Принца няма да намери себи си,ако не нещата са ясни smile.gif

+Quote Post
Ultras
коментар Nov 16 2010, 13:45
Коментар #63

БОЛЕН

Коментари: 4,275
Регистриран: 22-June 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,544

Цитат(Ricardo @ Nov 16 2010, 01:08 PM) *
Поне малко уважение заслужава Милито.Нека да изчакаме до края на сезона да видим дали Принца няма да намери себи си,ако не нещата са ясни smile.gif

Mилито ще намери своята форма когато целия отбор си я намери.Всички с изключение на 1-2 са на неговото безобразно слабо ниво...

--------------------

Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя

+Quote Post
inter_fen
коментар Nov 16 2010, 14:58
Коментар #64

Със синьо-черно сърце

Група: Members

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Шест точки не са толкова голяма разлика, можем да ги наваксаме, но както е тръгнало, по вероятно е да се увеличат тези 6. Промяната е наложителна, докато положението не стане още по лошо.

+Quote Post
Scofield
коментар Nov 16 2010, 21:39
Коментар #65

Със синьо-черно сърце

Група: Members

Коментари: 14,151
Регистриран: 20-June 09
Град: Петрич / София
Потребител No.: 1,527
Любим Играч: Materazzi,Zanetti

В началото на сезона се колебаех , но сега съвсем спокойно мога да кажа , че колкото по-бързо се махне , толкова по-спокоен ще бъда!

--------------------

+Quote Post
INTERMINATOR
коментар Nov 16 2010, 23:05
Коментар #66

Интер Маняк

Коментари: 1,038
Регистриран: 16-March 09
Град: Благоевград
Потребител No.: 1,116
Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo

Абе общо взето,повечето хора според мен са предубедени до голяма степен,поради факта,че "отстрани" се говори постоянно колко слаб е Бенитез,базирайки се на факта,че бил разнищил Ливърпул. Брат ми е от Ливърпул и го следя тоя отбор,но смея да заявя,че там човека не бе чак такъв "проблем",особено преди последния сезон. Да не говорим,че в Л'пул има един Джерард и един Торес. С идването на Бенитез,всеки ми обясняваше,че щял да ни прецака отбора и какво ли не. Но аз отвръщах,че нашият президент е Морати,който не търпи много много и моментално ще се вземат мерки. Немога да твърдя,че той (Рафа) е главният виновник за моментното състояние на Интер - контузените са ни адски много,изкарахме тежък сезон миналата година,имаше световно първенство..ако забележите,с изключение на Реал Мадрид всичко останало не е на очакваната от всеки запалянко форма. Лично за мен Ювентус и Рома са аут от всякаква борба за каквото и да било,Милан просто и пари да ми дават немога да си представя,че имат възможност да вземат Скудетото,защото са си супер зле. Така че всичко си зависи от нас,само че с тая разлика,че ако миналия сезон това зависеше в последните 5 кръга,то в случая започва да зависи много от по-рано - тоест,отсега! Свикнали бяхме на прекрасни мигове, и е нормално да има някакъв спад, по което и да е било време. Немога да дам оценка за Бенитез все още,тъй като е доста относително всичко. Все пак трябва да бъде смел,да надъхва играчите и да ги накара да си вярват и да се борят ДОКРАЙ! Това е! Трябва стимул,хъс и агресия! И без напрежение,защото в момента със сигурност тежи огромно напрежение както върху треньора,така и върху футболистите и цялото ръководство на клуба!

--------------------

+Quote Post

4 страници V  « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 6th July 2025 - 06:54 PM
Buy sports equipment online