Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Съгласен особено като си спомним Рома какво направиха миналите сезони има още много мачове мердата ще издъхне ... Патката е аут до нова година, а Зъбчо ходи само по дискотеките и сигурно ще замине за щатите след нова година.Не виждам на какво толкова се надяват след като в първия мач срещу сериозен съперник ще разберат колко струват Гонзо и Робиньо.И срещу нас не играха нищо, но бяха по-надъхани.Това обаче не означава, че са спечелили онова там дето са му забравили името ![]() -------------------- |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Поне малко уважение заслужава Милито.Нека да изчакаме до края на сезона да видим дали Принца няма да намери себи си,ако не нещата са ясни ![]() Mилито ще намери своята форма когато целия отбор си я намери.Всички с изключение на 1-2 са на неговото безобразно слабо ниво... -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Шест точки не са толкова голяма разлика, можем да ги наваксаме, но както е тръгнало, по вероятно е да се увеличат тези 6. Промяната е наложителна, докато положението не стане още по лошо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
В началото на сезона се колебаех , но сега съвсем спокойно мога да кажа , че колкото по-бързо се махне , толкова по-спокоен ще бъда!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Абе общо взето,повечето хора според мен са предубедени до голяма степен,поради факта,че "отстрани" се говори постоянно колко слаб е Бенитез,базирайки се на факта,че бил разнищил Ливърпул. Брат ми е от Ливърпул и го следя тоя отбор,но смея да заявя,че там човека не бе чак такъв "проблем",особено преди последния сезон. Да не говорим,че в Л'пул има един Джерард и един Торес. С идването на Бенитез,всеки ми обясняваше,че щял да ни прецака отбора и какво ли не. Но аз отвръщах,че нашият президент е Морати,който не търпи много много и моментално ще се вземат мерки. Немога да твърдя,че той (Рафа) е главният виновник за моментното състояние на Интер - контузените са ни адски много,изкарахме тежък сезон миналата година,имаше световно първенство..ако забележите,с изключение на Реал Мадрид всичко останало не е на очакваната от всеки запалянко форма. Лично за мен Ювентус и Рома са аут от всякаква борба за каквото и да било,Милан просто и пари да ми дават немога да си представя,че имат възможност да вземат Скудетото,защото са си супер зле. Така че всичко си зависи от нас,само че с тая разлика,че ако миналия сезон това зависеше в последните 5 кръга,то в случая започва да зависи много от по-рано - тоест,отсега! Свикнали бяхме на прекрасни мигове, и е нормално да има някакъв спад, по което и да е било време. Немога да дам оценка за Бенитез все още,тъй като е доста относително всичко. Все пак трябва да бъде смел,да надъхва играчите и да ги накара да си вярват и да се борят ДОКРАЙ! Това е! Трябва стимул,хъс и агресия! И без напрежение,защото в момента със сигурност тежи огромно напрежение както върху треньора,така и върху футболистите и цялото ръководство на клуба!
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 06:54 PM |