Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Е, специално във футбола не е точно така. На всички е ясно, че 1-вата цел на Морати беше Капело. Ама като не стана с него - к'во, да караме без треньор ли?! Няма как да стане, Бенитес ще дойде, защото е добър тактик, достатъчно успял и опитен и няма какво да се лъжем - защото измежду наставниците от неговия калибър на тоя етап е единственият достъпен вариант.
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Морати: Вярно е, искаме Бенитес
Собственикът на Интер Масимо Морати призна, че иска да привлече доскорошния мениджър на Ливърпул Рафаел Бенитес за треньор на тима си. Испанецът бе освободен от Ливърпул след прекратяването на контракта му по взаимно съгласие тази седмица. "Мога да говоря само хубави неща за него, защото той е много талантлив", заяви Морати в ексклузивно интервю за "Кориере дело Спорт". "Вярно е, искаме да привлечем Бенитес и в следващите няколко дни ще решим какво да правим", продължи босът на "нерадзурите". Морати искаше за треньор Фабио Капело или Гуус Хидник, но и двата отказаха, защото искат да продължат работата си с националните отбори съответно на Англия и Турция. "Знам, че Бенитес има добро постижение срещу Жозе Моуриньо, мисля, че го е побеждавал пет пъти. Това е знак, че той добре разучава противника, работи умело и най-важното - не губи важни мачове. Също така важно е, че вече е оставил следа в Европа", завърши Морати. Според слуховете, директорът на Интер Марко Бранка ще започне днес официални преговори с Бенитес, тъй като бившият наставник на Ливърпул е на почивка в Сардиния. гонг.бг -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
За мен плюсовете от неговото назначамане са повече от минусите. В момента, при отказа на Капело, няма по добра алтернатива. Може би Хидинк, но и той е отказал май.
Тактически подготвен, казвам за десети път, в Ливърпул имаше само двама водещи класни играчи, които да вдъхнат вяра и да обърнат мач. Контузени, просто обръщаха играта на Пуул, за което Бенитес вина нямаше. Неговата вина беше, че трансферираше количество за сметка на качеството и от там липсата на лидери в тима. Но пък в Интер има поне 5-6 такива играчи на терена. Друг плюс, че континенталния футбол му е по на сърце- справка Валенсия, когато разби хегемонията в Испания и бяха адски добри в ШЛ. Друг плюс- може би един от най добрите треньори на елиминационна фаза... По всяка вероятност с него ще дойде и Масчерано... Станкович няма да е вечен, а и вече е на години... а една двойка Камбиасо- Масчерано пред защитата и зад Снайдер ни прави практически непробиваеми в централната зона. Плюс бърза аклиматизация, щото е аржентинец... -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Интер се разбра с Бенитес за три години и 5,5 милиона на година
Президентът на Интер Масимо Морати и бившият мениджър на Ливърпул Рафаел Бенитес постигнаха споразумение и до няколко дни испанецът ще бъде представен като новият старши треньор на европейския клубен шампион. Според Гадзета дело спорт Бенитес е сложил подписа си под тригодишен договор и ще получава заплата от 5,5 милиона евро на сезон. спортал.бг -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Еми да ни е честит новия треньор и му пожелавам да спечели всичко с нас!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Аз лично съм раздвоен.Бенитез тотално се провали в Ливърпул и е главния виновник за слабото представяне на Мърсисайдци.От друга страна пък в момента няма по-удачен вариант от него, а и визитката му е доста влечатляваща , така че освен да му пожелаем УСПЕХ И МНОГО ТИТЛИ , няма какво друго да направим.
Успех , Рафа! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
След като договорката вече е факт не ни остава нищо друго освен да пожелаем успех на Бенитес и да подкрепяме любимия си отбор.Ясно е че предпочитания от почти всички вариант беше Капело но това вече няма значение.
УСПЕХ РАФА ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
След като договорката вече е факт не ни остава нищо друго освен да пожелаем успех на Бенитес и да подкрепяме любимия си отбор.Ясно е че предпочитания от почти всички вариант беше Капело но това вече няма значение. УСПЕХ РАФА ![]() Кой искал Бената , кой не , важното е че вече част от нашият отбор , така че Форца Рафа , аз вярвам в теб , ще бием наред и с тебе! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Еми тва е.....не ми се искаше да е истина...но е така.
Пожелавам му успех....дано пък му потръгне при нас. Надявам се да доведе Каут и Торес...или поне един от двамата ![]() -------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ради, пускай тема за треньора, дано да си кадем.Нещата вече са ясни
![]() BREAKING NEWS: Inter President Massimo Moratti Hints Rafael Benitez Will Succeed Jose Mourinho 'In The Next Few Days' -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Аз лично съм раздвоен.Бенитез тотално се провали в Ливърпул и е главния виновник за слабото представяне на Мърсисайдци.От друга страна пък в момента няма по-удачен вариант от него, а и визитката му е доста влечатляваща , така че освен да му пожелаем УСПЕХ И МНОГО ТИТЛИ , няма какво друго да направим. Успех , Рафа! Чак пък тотален провал..Бенитес спечели ШЛ още в първия си сезон. Само за справка Ливърпул не бяха печелили този трофей 21 години и въобще никой не ги броеше за жив нито в Англия ,нито в Европа. В премиършип миналата година успя да спечели 86 точки което е и рекорд за клуба в ерата Премиършип . Успехите не бяха много главно заради американските собственици ,които даваха минимален бюджет на испанеца за трансфери ,но сега в Интер ще е различно. А и ако беше такъв провал надали феновете на Ливърпул в Англия щяха да правят протести задари уволнението му. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Не искам пак да отварям тази тема , но за мен Бенитез се провали в Ливърпул.За 5 години успя да спечели "само" 2 трофея.За отбор от ранга на Ливърпул и с оглед амбициите които имаха , това е прекалено малко.Да не говорим , че ако беше малко по-смел , мечтата на Мърсисайдци (спечелването на Премиершип) щеше да се изпълни.
Както и да е .... всичко това вече е минало.Желая му успех при нас! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АЗ МРАЗЯ БАЙРЯМ МЮМЮН И НЕГОВИТЕ КОВРИ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,666 Регистриран: 18-April 10 Град: Бургас Потребител No.: 2,440 Любим Играч: J.R.Cruz,Zanetti,Milito,Veron ![]() |
Твърдо "НЬЕ"!!! Марш в Комлука / Уест Бромич!
![]() -------------------- ПРОТИВЕН, НО ОТ ИНТЕР!!! LEONARDO INTERISTA VERO - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!! НЕ СТАВА САМО С ПРАВИЛО! СКРИТИ МЕРДИ & МЕРДИНКИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "ЗАКРИВАНЕ НА ФК БЕЗДВЕНТУС ВТОРИНО ЗА СПАСЕНИЕТО НА ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛ" DMS WC001897 ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Твърдо "ДА". Трябва му време!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Разбира се, че му трябва време, Ливърпул ги прати на дъното за 5 години. Колкото и добър копач да е Бенитез нас там за един сезон няма как да ни прати. Но той е добър в това, така че съм сигурен, че скоро ще разкрие пълният си потенциал.
![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Този тумор незабавно трябва да напусне отбора.Разруши всичко,което Жозе беше постигнал,всичко.По-бездушен и хаотичен Интер не съм виждал.С всеки изминал ден това се увеличава.Дори в дербитата с Милан и Ювентус Рафа не успя да мотивира играчите.За какво говорим тогава...Интер е на път отново да стигне нивото на отбора на Купер,Дзакерони и прочие,е аз любимия си отбор отново така не искам да го виждам,за разлика от някои съфорумци.Трябва задължителна промяна за да може отбора да се събуди и да започне да играе.Видно е ,че Интер и Бенитес не могат да си паснат.Изключително много се разминават вижданията и философията на треньора,със възможностите и силните страни на отбора
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
INTER, Benitez: "The president believes in me"
http://www.footballpress.net/index.php?act...amp;idsel=73093 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Разбира се, че му трябва време, Ливърпул ги прати на дъното за 5 години. Колкото и добър копач да е Бенитез нас там за един сезон няма как да ни прати. Но той е добър в това, така че съм сигурен, че скоро ще разкрие пълният си потенциал. ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега ще видим какво ще направи за световната клубна титла.Според мен решението за него вече е взето.Морати му предложи къс контракт с "опция" за еднопосочен билет така че ако нещата от тук нататък продължават да се влошават, от януари испанеца излиза във ваканция.Ако иска да го задържи ще трябва да купи няколко играча, естествено ако е решил да се борим за нещо през този сезон.Шест точки не са много за наваксване, в шампионската лига прескачаме груповата фаза така че нищо не е загубено.Доктора не може да се изказва, че първо трябва да продадем за да купим за да спазим баланса, защото това не влиза в прерогативите на Бенитес.Той може само да посочи излишните футболисти като Ривас,Мансини,Суацо, а защо не и Милито ако нещата продължават така с него.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Шест точки не са много за наваксване Съгласен особено като си спомним Рома какво направиха миналите сезони има още много мачове мердата ще издъхне ... -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 07:14 PM |