Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Поне посочвайте друга алтернатива щом не искате Бенитес.Лошото е че в момента такава няма.Много е лесно само да отхвърляте. Всеки един друг жив екземпляр на планетата ![]() Ако алтарнативата за Интер е изгонения наставник на отбора на 7 място в Англия... MAMA MIA! ![]() -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_Wesley_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Твърдо ЗА! В момента няма по-добър вариант от Бенитес.
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
"Бенитес взима Торес, Кайт и Масчерано в Интер".
Веднага лед като Рафа Бенитес официално напусна Ливърпул, медиите в Италия вече го сметнаха за сигурен нов треньор на Интер и предположиха, кои играчи ще вземе със себе си в Милано. На Апенините прогнозират, че цел номер едно на испанския наставник е да си осигури услугите на сънародника си Фернандо Торес, който бе негов любимец по време на престоя му на Анфийлд. Другите двама, за които се смята, че Бенитес ще направи опит да вземе със себе си на Джузепе Меаца, са Хавиер Масчерано и Дирк Кайт. И тримата споменати играчи обаче в момента едва ли мислят за трансфери, тъй като се готвят за участието си на Мондиал 2010. Интер остана без треньор, след като Жозе Моуриньо спечели Шампионската лига и предпочете да поеме ново предизвикателство - Реал Мадрид. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Е това и аз го прочетох днеска....затова и писах, че ще го приема само ако доведе тия 3мата
![]() -------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
ТВЪРДО НЕ! ДАЛЕЧ СТРАХЛИВЦИТЕ И ПРОВАЛИТЕ ОТ ИНТЕР! Ние още малко може и Шустер или Карлош Кейрош да вземем ... АБСОЛЮТНО ПРОТИВ БЕНИТЕС! Предпочитан всеки един друго човек на планетата. Гошеее,братле,тези двамата които ги споменаваш взети заедно не струват колкото Бенитес. Казваш СТРАХЛИВЦИ ,я си спомни финала с Мулан,като прочетеш това което слагам по отдоло и ти става ясно колко е страхлив; Взе първите си 50 победи в лигата само за 93 мача, като по този показател бе изпреварен единствено от Шанкли и Далглиш. От първите си 150 мача спечели 81, от първите 200 - 114, като само Далглиш (87 и 120) е имал повече. Записа 100 победи в лигата за 181 мача - 3-то постижение за Ливърпул и с 50 срещи по-бързо от Алекс Фъргюсън. -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Твърдо ЗА! В момента няма по-добър вариант от Бенитес. +1 и аз съм на това мнение.Знаем че в момента няма да намерим по добър от Жозе но според мен Рафа е след Жозето единственния който може да води ИНТЕР.Спомнети си какви бяха Ливето преди да дойде той,бяха средняци и такива ще си останат сега когато се махна от там. -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
я си спомни финала с Мулан За кой финал говориш? Където Милан поведе с 3:0, но си помислиха, че са победители, и легнаха на терена? И после лудия късмет на Ливърпул, заради Шевченко, много симпатичен футболист ми беше, но тогава направи фамозни пропуски! Или за следващия, в който Милан вече се стегнаха и победиха? Не че се радвах, но просто няма логика тази фраза... А и дори тогава Ливърпул бяха в по-добра форма в ШЛ, в Англия поне в четворката влизаха, а сега?! Не мога да си представя този човек да ръководи отбор като Интер! Просто е несъвместно, все едно да ям фъстъци с вилица... Питахте за друга алтернатива, ами мисля, че Авраам Грант би ни управлявал чудесно! Не го знам къде се намира сега, но преди време наследи Жозе по чудесен начин, само жалко за Тери, че валеше дъжд в Москва! Ако не той, може би Хидинк или Зико, но не и Рафаел Бенитес!... Той не става за Интер! Нищо злобно не казвам за този човек, нищо не ми е направил, но той НЕ Е ДОСТОЕН ЗА НАС! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За кой финал говориш? Където Милан поведе с 3:0, но си помислиха, че са победители, и легнаха на терена? И после лудия късмет на Ливърпул, заради Шевченко, много симпатичен футболист ми беше, но тогава направи фамозни пропуски! Или за следващия, в който Милан вече се стегнаха и победиха? Не че се радвах, но просто няма логика тази фраза... А и дори тогава Ливърпул бяха в по-добра форма в ШЛ, в Англия поне в четворката влизаха, а сега?! Не мога да си представя този човек да ръководи отбор като Интер! Просто е несъвместно, все едно да ям фъстъци с вилица... Питахте за друга алтернатива, ами мисля, че Авраам Грант би ни управлявал чудесно! Не го знам къде се намира сега, но преди време наследи Жозе по чудесен начин, само жалко за Тери, че валеше дъжд в Москва! Ако не той, може би Хидинк или Зико, но не и Рафаел Бенитес!... Той не става за Интер! Нищо злобно не казвам за този човек, нищо не ми е направил, но той НЕ Е ДОСТОЕН ЗА НАС! ДА точно за този финал ти говоря от 0:3 до 3:3,тогава показа тактика и огромно СЪРЦЕ както той така и целият отбор. Но немога да разбера КАК ГО ОПРЕДЕЛИ ТАКА ИЗВЕДНЪЖ ЧЕ НЕСТАВА И НЕ Е ДОСТОЕН ЗА НАС? -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 918 Регистриран: 16-July 06 Град: Plovdiv Потребител No.: 62 Любим Играч: Ruud van Nistelrooy,Matrix ![]() |
И после лудия късмет на Ливърпул, заради Шевченко, много симпатичен футболист ми беше, но тогава направи фамозни пропуски! Недопустимо е в тоя форум някой да казва,че шевчетко му бил симпатичен(отнася се и за легионерите) Тва е се едно някой чорбар да каже,че му е симпатичен гонзо... -------------------- IO SONO INTERISTA!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 918 Регистриран: 16-July 06 Град: Plovdiv Потребител No.: 62 Любим Играч: Ruud van Nistelrooy,Matrix ![]() |
Възможно най-мазната двойка бяха с Травестито Индзаги! Адски дразнеха, особено Урсула. урсула наистина е по-противен и гнусен,ама като видя шевчет просто ме хваща диарията,бахти отвратителното животно,15 гола... единствената ми утеха е,че за всеки вкаран в наща врата гол,ядеше по 1 шут в главата от МАТРИКС,ПОКЛОН! -------------------- IO SONO INTERISTA!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Кой беше тоя Шевченко ???
-------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интерист ![]() ![]() Група: Members Коментари: 113 Регистриран: 2-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,672 ![]() |
За всички,които мислят че Бенитез не е достоен за Интер,нека се замислят с какво,срещу какво се бореше както в Испания,така и в Англия!Вижте Венгер,който доказа че няма втори като него като мениджър,в тези години не може и да помирише титла.И ако някой от критиците на Рафата си е направил труда да прочети в гол-а статията за трансферите му,щеше да види че за целия си престой в Пуул е извършил 4 трансфера над 15 милиона,като само Роби Кийн може да се смята за провал.На фона на това в Манчестър и Челси 15 млн. ги нямат за пари!Така че най-малкото престоят на Анфийлд е показателен за това,че Бенитез не струва.Дано престоят му при нас не ме опровергае
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
50/50 съм аз относно Бенитез.Живот и здраве ще го видим
![]() п.п. Шева е нещо като Гонзо за Цска бе, как може да бъде симпатичен на фен на Интер ![]() -------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
п.п. Шева е нещо като Гонзо за Цска бе, как може да бъде симпатичен на фен на Интер ![]() ненене нещо като Круз за Дъртата ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
ЗА твърдо. По-добре от Михайлович.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
За Бенитес е нормално да има две мнения.Така или иначе решението ще го взема Морати и съответно ще носи отговорността, ако то е грешно.Много са ми интерестни глупостите ви по отношение на Торес,Кайт и Масчерано, след като изключим преди години интереса към Хлапето, другите двама никога не са били в полезрението на Интер и не виждам как Доктора ще даде луди пари за дефанзивен халф при условие, че има петима такива!?Кайт е футболно недоразумение типичен представител на арийския футбол, но от модерен тип-много физика компенсираща липсата на талант и идеи но за сметка на това непретенциозен и не високо платен. Мислите ли, че на Рафа ще позволят още в началото да докара половината испански играчи защото така му харесва при вече изграден основен сътав?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
за рафа съм-той също е печелил лигата с ливърпул и знае как се играе в европа,мисля че ще е най-добре той да ни стане треньор предвид отказа на капело
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 215 Регистриран: 29-May 08 Град: София Потребител No.: 541 Любим Играч: Zanetti, R. Carlos, Batistuta ![]() |
Забелязвам, че повечето мнения за Бенитес звучат "Ами като не взехме Капело, става и Бенитес тогава"
Това ми звучи като "Исках ябълката, ама и огризката става. Като няма ябълка - да живее огризката, форца огризка!" Или като да кажеш на жена си: "Скъпа, много те обичам, ние сме заедно защото навремето онази русата ми отказа, бях си избрал първо нея, ама и ти ставаш" Аз съм твърдо НЕ за Бенитес, за мен той е един безличен треньор, който прави безличен и отбора си. Ако дойде начело на Интер ще подкрепям напълно него и отбора, защото това е МОЯТ отбор, но няма да си кривя душата и да лицемернича - казал съм че не ми харесва и точка по въпроса. Ако дори повтори успеха от тази година ще кажа "Браво на Бенитес, въпреки че никога не съм го харесвал". Толкова. -------------------- --------------------
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 05:22 AM |