Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
аз мога да изброя МНОГО Мота - Милан 0:4 Станко - Милан 0:4 Милито - Милан 2:0 Маикон - Юве Милито - Киево Милито - Баиерн Станко - Дженоа Киву - не си спомням на кои вкара но му е единствен хахаха Милито - Челси Сами - Челси Сами - Лацио - супер купата Милито - Аталанта има и още хахаха Киву вкара на Аталанта за 3-0, иначе най-красивият и за мен е този на Майкон срещу юБе. ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Милито срещу Рома на финала
Милито срещу Байерн(2я) Балотели срещу Казан Майкон срещу Ювентус -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 06:14 PM |