Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
След 12 дена и вие имате празник. Да сте живи и здрави и винаги да не радвате с такива мачове(ФИНАЛ за ШЛ - 2005год).
|
|
|
Guest_Gourcuff_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Хахах знам, че имаме празник ... ще вземем 7-ма КЕШ, а ако визираш фианакл от 2005-та, то той определено не беше на 23
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 423 Регистриран: 25-October 06 Потребител No.: 142 Любим Играч: Il Capitano ![]() |
Цитат(Gourcuff @ May 11 2007, 10:17 AM) [snapback]14217[/snapback] Хахаха това не е Рома, а Ливърпул, така че не ни мислете ![]() Именно, Gourcuff, че това не е Рома,а Ливърпул, именно........ -------------------- ![]() ![]() "Meglio sconfitti che milanisti" Nicola Berti dopo un derby juBe, 2 stars on the shirt- Even if you decorate shit, it's still shit ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Гуркоф 3-0 ,3-1 ,3-2 ,3-3 ,3-4
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
Цитат(SvetJlio @ May 11 2007, 08:04 PM) [snapback]14247[/snapback] Гуркоф 3-0 ,3-1 ,3-2 ,3-3 ,3-4 ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Gourcuff_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(SvetJlio @ May 11 2007, 05:04 PM) [snapback]14247[/snapback] Гуркоф 3-0 ,3-1 ,3-2 ,3-3 ,3-4 ![]() Pyrwo ... imето на играча се пише ГуркЮф и второ ... 0-1,0-2,0-3,0-4,0-5,0-6 да продъл;жавам ли с онея 3-0.2-4 и прочие ![]() |
|
|
Guest_Gourcuff_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(berti neroblue @ May 11 2007, 01:55 PM) [snapback]14227[/snapback] Именно, Gourcuff, че това не е Рома,а Ливърпул, именно........ Значи вас ако ви хване Пул и трябва да ви сложи 15-0 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Ами значи 1 вото не ме интересува как се пише а за това0-1,0-2,0-3,0-4,0-5,0-6 се сещам за един наш мач с емполи
3-2 , 3-4 ,2-1 Лелейййййййй абонати сме били на Интер хахахаха Това някой фен на Интер ако има смелостта да ми го каже в очите ще му стисна ръката..., но едва ли някой ще има кураж да изръси подобна глупост ... е освен SvetJlio E имам куража да ти го кажа в очите и кво праим ся ? -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Мой да седнити и да са наидети с кибапчита.
![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Guest_Gourcuff_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(SvetJlio @ May 11 2007, 06:25 PM) [snapback]14261[/snapback] Ами значи 1 вото не ме интересува как се пише а за това0-1,0-2,0-3,0-4,0-5,0-6 се сещам за един наш мач с емполи хахах това не са очите ми .. ,а просто монитор! Под в очите имам предвид .. да дойдеш .. да поспорим на тема Интер-Милан и да видим дали на края ще имаш куража да се изложиш по този начин :О) 3-2 , 3-4 ,2-1 Лелейййййййй абонати сме били на Интер хахахаха Това някой фен на Интер ако има смелостта да ми го каже в очите ще му стисна ръката..., но едва ли някой ще има кураж да изръси подобна глупост ... е освен SvetJlio E имам куража да ти го кажа в очите и кво праим ся ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами нямам желание да заставам срещу теб
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burdisso fan :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi ![]() |
SvetJlio, не се разправяй с разни бетонни мУлански глави. Няма смисъл човек да се ядосва с тях. Просто няма смисъл. Те ще си останат заблудени до гроб.
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз си прая шоу с тоя не се ядосвам
|
|
Guest_ThEShADoW_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
абе .. Гюрк не та знам как точно желаеш да го напиша
![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(Gourcuff @ May 11 2007, 07:09 PM) [snapback]14260[/snapback] Значи вас ако ви хване Пул и трябва да ви сложи 15-0 Баце...кви наркотици взимаш? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе Гуркуф какво да ви разправям ХАхаха
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Gourcuff_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Хахаха само казвам три години ...
2003, 2005, 2007 ... да не говорим до къде стигнахме през другите години ![]() Да не говорим за това, че това Ви е първата титла от колко беше ... 15 години ако ен се лъжа .. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А вие преди около 15 години бяхте в серия Б
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гуркоф ...
off ... fuck off ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_Gourcuff_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(SvetJlio @ May 12 2007, 02:04 PM) [snapback]14329[/snapback] А вие преди около 15 години бяхте в серия Б ![]() Още по-жалко за вас. Имам предвид, че отбор, който е бил в серия "Б" успя да се върне и да смачка всякаква конкуренция и в Италия и в Европа ... то си има и песен де ... In Italia Milan! In Europa Milan! Ovunque Milan! per sempre Rossoner! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 07:21 AM |