Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 616 Регистриран: 20-May 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,456 Любим Играч: Maicon, J.Zanetti ![]() |
CHEEEE SOLLOOOO INTEEEEER ..... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 616 Регистриран: 20-May 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,456 Любим Играч: Maicon, J.Zanetti ![]() |
МОМЧЕТА ГЛЕДАХТЕ ЛИ НАГРАЖДАВАНЕТО ... МОУ СЕ БЕШЕ ПРОСЪЛЗИЛ ... ДАЛИ И ВИЕ СТЕ ВИДЕЛИ СЪЩОТО ИЛИ МИ СЕ Е СТОРИЛО
ЛЕЛЕЕЛ МОМЧЕТА ТВА Е ВЕЛИКА ГЛЕДКА .... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
И на мен ми се видя, че Жозе се просълзи, но не съм на 100% сигурен. Ама щом и други са го видяли - сигурно е така
![]() -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
Честита победа и титла на всички ! Искам да поздравя всички,които бяха в Стара Загора и вярваха до последно в победата , също така и тези , които не присъстваха жалко за тях беше просто уникално !
AMALA PAZZA INTER AMALAAA ! -------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Честито и от мен момчета.Уникална радост беше...Но на моменти изтръпвах.Изключително сладка титла,много искаха да ни я отнемат,но не успяха ! Не виждам как ще ни спрат и догодина ! FORZA INTER !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Сега си взимам душ , малко да върна алкохола и пак пиша в този форум , в който има много лоши индивиди , които говорят срещу Интер , но аз ще ги прескоча , и ще кажа само едно велико : БЛАГОДАРЯ !
Благодаря на отбора , най - вече на играчите в който винаги съм вярвал , на треньора , на президента и бих казал на първо място на истинските фенове на този отбор ! Благодаря на всеки който направи така , че този ден да го има за нас ! Поклон ![]() Честито момчета , нека тези седем дни до финала , бъдат поливани обилно всеки ден , да се знае кой е ШАМПИОНА ? Наздраве от мен ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЕВАЛА КИНТЕРИСТ ... ПРОСТО ГОЛЯМ ... ТОЛКОВА МЕ Е ЯД ЧЕ НЕ УСПЯХ ДА ДОЙДА В СТАРА ЗАГОРА ... НАДЯВАМ СЕ ЧЕ ЩЕ БЪДЕ СЪЩО ТОЛКОВА УНИКЛАНО ДАЖЕ И ПОВЕЧЕ СЛЕД СЕДМИЦА НА ФИНАЛА В СОФИЯ ... ИСКРЕНО С ЕНАДЯВАМ ... ДНЕС БЯХ В ЕДНО ЗАВЕДЕНИЕ И ГЛЕДАХ МАЧА И СТРАДАХ И СЕ РАДВАХ ОТ ПЪРВАТА ДО ПОСЛЕДНАТА МИНУТА ... ЧЕСТИТО НИ ... ДАНО СЛЕД СЕДМИЦА СЕ РАЗБИЕМ В СОФИЯ,,, АМАЛА ИНТЕР... АМАЛА ТИФОЗИ ... АМАЛА СИНИО-ЧЧЕРНИ КОЛЕГИ В ФОРУМА ... ФОРЦА ЗА ВСИЧКИ КОИТО ОБИЧАТ ИНТЕР
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Честито и от мен,за жалост нета ми спря точно преди награждаването и захапах шнура,но както и да е,важното е,че успяхме отново да станем шампиони,за което можем само да благодарим на всички в Интер от футболистите до хигиенистите на Меаца.
2/6 FORZA -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,087 Регистриран: 9-January 08 Град: Дупница Потребител No.: 455 ![]() |
Абе момчета, може ли да Ви попитам нещо ?
![]() КОЙ СЕГА Е НОМЕР 1 ??? -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР СЕГА Е НОМЕЕЕЕЕЕЕЕЕР 1
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР СЕГА Е НОМЕЕЕЕЕЕЕЕЕР 1 Правилен отговор, брат! Печелиш - ИНТЕР ДА РАЗМАЖЕ БАЙЕРН НА 22-РИ МАЙ!!! -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
МИСЛЯ , ЧЕ ЗА ТОЗИ МОМЕНТ ТЕКСТЪТ КОЙТО Е ПО ДОЛУ ЩЕ ИМА НАЙ-ГОЛЯМ СМИСЪЛ .... ИНТЕР .... ЗАВИНАГИ .... ( CHE SOLO L'INTER )
E' vero, ci sono cose piu' importanti di calciatori e di cantanti ma dimmi cosa c'è di meglio di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria ma poi non rompermi i coglioni per me c'è solo l'Inter A me che sono innamorato non venite a raccontare quello che l'Inter deve fare perchè per noi niente è mai normale nè sconfitta nè vittoria che tanto è sempre la stessa storia un'ora e mezza senza fiato perchè c'è solo l'Inter C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter C'è solo l'Inter, per me No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato che poi è la stessa di quelli del presente io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano perchè c'è solo l'Inter E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A è nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter C'è solo l'Inter, per me, per me C'è solo l'Inter, c'è solo l'Inter, c'è solo l'Inter, per me C'è solo l'Inter per me -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
MILANO SIAMO NOI !!! -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ!!! ПРОСТО ТОВА Е ЕДИН МНОГО ЛУД ОТБОР!!!
ДУОМОТО ПРЯКО: http://videochat.gazzetta.it/index_Live01.shtml -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
![]() -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
Guest_gaboo_* |
![]() ![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
SIAMO NOOOOOOOOOI A SIAMO NOOOOOOOI ... Amala Pazza Inter Amala !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=52eNP8PkBV4
http://www.youtube.com/watch?v=Pk8j0yCcdnE ПРОСЪЛЗИХ СЕ , БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА ! -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гледката от площада е УНИКАЛНА !
FORZA MAGICO INTER ! -------------------- ![]() 22.05.2010 - INTER CAMPIONE D'EUROPA !!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 12:17 PM |